Kui palju endast vanem mees on normaalne?
-
Külaline
Huvitav, miks siis maailma kuulsaid naismodelle ja -näitlejaid julmalt petetakse? Kas nad on ka igavad ja end käest ära lasknud?
[/quote]
39 a ja pole eluvõõras. Loomulikult peavad mõlemad suhtesse panustama. Ükskord üks rohkem ja teinekord teine rohkem. Minu kooselus on kirelõõm kestnud juba ca 7-8 aastat. Aga me toidame ka seda. Ja me hoolime teineteisest. Noorena lõbutsesin ja igasuguseid asju tuli. Ja nägin ka neid mutistunud abikaasasid kes igal üritusel kamandasid oma härra kell 22.00 koju. Iga tehtud nalja peale kutsusid meest korrale. Jälgisid kullipilguga, et mees ei flirdiks ja vabalt ei tunneks ennast. Lugesid mitu pitsi või õlut mees oli joonud. Selliste meestel olid üldjuhil varsti noored ja kenad kaaslased. Sinu keeli siis armukesed.
[/quote]
Vaata, äkki elu üllatab sind ka varsti!
[/quote]
Kas sa oled karma usku? Mina ei ole. Ei usu sellist umbluud. Siiani pole midagi tagasi tulnud. Isegi nn "petetud" naised pole ukse taha tulnud vms.
Samuti ei jäänud ka mehed kodus vahele. Kuigi ikka päris julgelt ajasid oma asju ja eriti ei peidetud ka ennast.
[/quote]
39 a ja pole eluvõõras. Loomulikult peavad mõlemad suhtesse panustama. Ükskord üks rohkem ja teinekord teine rohkem. Minu kooselus on kirelõõm kestnud juba ca 7-8 aastat. Aga me toidame ka seda. Ja me hoolime teineteisest. Noorena lõbutsesin ja igasuguseid asju tuli. Ja nägin ka neid mutistunud abikaasasid kes igal üritusel kamandasid oma härra kell 22.00 koju. Iga tehtud nalja peale kutsusid meest korrale. Jälgisid kullipilguga, et mees ei flirdiks ja vabalt ei tunneks ennast. Lugesid mitu pitsi või õlut mees oli joonud. Selliste meestel olid üldjuhil varsti noored ja kenad kaaslased. Sinu keeli siis armukesed.
[/quote]
[/quote]
Kas sa oled karma usku? Mina ei ole. Ei usu sellist umbluud. Siiani pole midagi tagasi tulnud. Isegi nn "petetud" naised pole ukse taha tulnud vms.
Samuti ei jäänud ka mehed kodus vahele. Kuigi ikka päris julgelt ajasid oma asju ja eriti ei peidetud ka ennast.
-
Külaline
39 a ja pole eluvõõras. Loomulikult peavad mõlemad suhtesse panustama. Ükskord üks rohkem ja teinekord teine rohkem. Minu kooselus on kirelõõm kestnud juba ca 7-8 aastat. Aga me toidame ka seda. Ja me hoolime teineteisest. Noorena lõbutsesin ja igasuguseid asju tuli. Ja nägin ka neid mutistunud abikaasasid kes igal üritusel kamandasid oma härra kell 22.00 koju. Iga tehtud nalja peale kutsusid meest korrale. Jälgisid kullipilguga, et mees ei flirdiks ja vabalt ei tunneks ennast. Lugesid mitu pitsi või õlut mees oli joonud. Selliste meestel olid üldjuhil varsti noored ja kenad kaaslased. Sinu keeli siis armukesed.Külaline kirjutas: ↑11 Juul 2024 22:52 Huvitav, miks siis maailma kuulsaid naismodelle ja -näitlejaid julmalt petetakse? Kas nad on ka igavad ja end käest ära lasknud?
[/quote]
[/quote]
[/quote]
Ju jõuab veel!
Muidu, paistad enesega väga rahulolev!
-
Külaline
Vaata, äkki elu üllatab sind ka varsti!Külaline kirjutas: ↑11 Juul 2024 22:5539 a ja pole eluvõõras. Loomulikult peavad mõlemad suhtesse panustama. Ükskord üks rohkem ja teinekord teine rohkem. Minu kooselus on kirelõõm kestnud juba ca 7-8 aastat. Aga me toidame ka seda. Ja me hoolime teineteisest. Noorena lõbutsesin ja igasuguseid asju tuli. Ja nägin ka neid mutistunud abikaasasid kes igal üritusel kamandasid oma härra kell 22.00 koju. Iga tehtud nalja peale kutsusid meest korrale. Jälgisid kullipilguga, et mees ei flirdiks ja vabalt ei tunneks ennast. Lugesid mitu pitsi või õlut mees oli joonud. Selliste meestel olid üldjuhil varsti noored ja kenad kaaslased. Sinu keeli siis armukesed.Külaline kirjutas: ↑11 Juul 2024 22:52 Huvitav, miks siis maailma kuulsaid naismodelle ja -näitlejaid julmalt petetakse? Kas nad on ka igavad ja end käest ära lasknud?
[/quote]
[/quote]
Ju jõuab veel!
[/quote]
Ma olen ligi 8 aastat kooselus. Õnnelikus kooselus ja ka 1 tütar on. Ei minul ega mu kaasal pole igav ja pole seega põhjust kuskilt kõrvalt vaadata. Mina oma eelnevast elust õppisin, et selliseks nagu minu "armukeste" kaasad olid ei tohi muutuda. Sest muidu tõesti....
-
Külaline
Kas sa oled karma usku? Mina ei ole. Ei usu sellist umbluud. Siiani pole midagi tagasi tulnud. Isegi nn "petetud" naised pole ukse taha tulnud vms.Külaline kirjutas: ↑11 Juul 2024 23:06Vaata, äkki elu üllatab sind ka varsti!Külaline kirjutas: ↑11 Juul 2024 22:5539 a ja pole eluvõõras. Loomulikult peavad mõlemad suhtesse panustama. Ükskord üks rohkem ja teinekord teine rohkem. Minu kooselus on kirelõõm kestnud juba ca 7-8 aastat. Aga me toidame ka seda. Ja me hoolime teineteisest. Noorena lõbutsesin ja igasuguseid asju tuli. Ja nägin ka neid mutistunud abikaasasid kes igal üritusel kamandasid oma härra kell 22.00 koju. Iga tehtud nalja peale kutsusid meest korrale. Jälgisid kullipilguga, et mees ei flirdiks ja vabalt ei tunneks ennast. Lugesid mitu pitsi või õlut mees oli joonud. Selliste meestel olid üldjuhil varsti noored ja kenad kaaslased. Sinu keeli siis armukesed.Külaline kirjutas: ↑11 Juul 2024 22:52 Huvitav, miks siis maailma kuulsaid naismodelle ja -näitlejaid julmalt petetakse? Kas nad on ka igavad ja end käest ära lasknud?
[/quote]
Ju jõuab veel!
[/quote]
Ma olen ligi 8 aastat kooselus. Õnnelikus kooselus ja ka 1 tütar on. Ei minul ega mu kaasal pole igav ja pole seega põhjust kuskilt kõrvalt vaadata. Mina oma eelnevast elust õppisin, et selliseks nagu minu "armukeste" kaasad olid ei tohi muutuda. Sest muidu tõesti....
[/quote]
Ja sa kohe tundsid kõikide oma armukeste kaasasid? Ilmselt sa polnud neid üldse näinudki. Aga tead täpselt, millised nad olid. Oled naiivne ja vähese elukogemusega naine, noorena veelgi naiivsem ning ilmselt uskusid kõiki neid mehi, kes sulle kurbi lugusid oma raskest saatusest pajatasid. Seda kõike muidugi selleks, et sind voodisse saada.
Veel kord! Kõik need mehed, kes oma naiste kõrvalt hüppesse käivad, neil ei ole kodus nõiamoorid. Üldjuhul on need mehed oma kaasadega ülimalt rahul. Lihtsalt tahtsid mõne naiivitarile k..tid taha tõmmata ja muud ei midagi.
Ootan endiselt viidet sinu eeltoodud statistikale.
-
Külaline
Ju jõuab veel!Külaline kirjutas: ↑12 Juul 2024 00:08Kas sa oled karma usku? Mina ei ole. Ei usu sellist umbluud. Siiani pole midagi tagasi tulnud. Isegi nn "petetud" naised pole ukse taha tulnud vms.Külaline kirjutas: ↑11 Juul 2024 23:06Vaata, äkki elu üllatab sind ka varsti!Külaline kirjutas: ↑11 Juul 2024 22:55
[/quote]
[/quote]
Ja sa kohe tundsid kõikide oma armukeste kaasasid? Ilmselt sa polnud neid üldse näinudki. Aga tead täpselt, millised nad olid. Oled naiivne ja vähese elukogemusega naine, noorena veelgi naiivsem ning ilmselt uskusid kõiki neid mehi, kes sulle kurbi lugusid oma raskest saatusest pajatasid. Seda kõike muidugi selleks, et sind voodisse saada.
Veel kord! Kõik need mehed, kes oma naiste kõrvalt hüppesse käivad, neil ei ole kodus nõiamoorid. Üldjuhul on need mehed oma kaasadega ülimalt rahul. Lihtsalt tahtsid mõne naiivitarile k..tid taha tõmmata ja muud ei midagi.
[/quote]
Sulle kuskil ülevalpool vastati, et pole statistikat vaid on elukogemus. Ei usu mina, et 100% meestest kes vasakule panevad on oma koduse eluga rahul. Ainult 20% jahimeestest ja neist ka pooled juba lahutatud. Hea naise kõrvalt ei minda kuhugi seiklema. Täpselt sama nagu hea mehe kõrvalt.
Huvitav kellele need mehed siis "kotid taha" ajavad kui kõik naised on ausad ja truud. Kas sinu arust on enamus naisi vallalisi või kellele kotid taha keeratakse? Las ma naeran natuke. Eks ühed mustad mõlemad. Mien tutvumisportaalidese ja siis näed alles päris elu. 90% naistest kellel pilti pole on sulaselge l.its
-
Külaline
Julgelt pooled mehed on oma naisi petnud. Kasvõi korra-kaks.Külaline kirjutas: ↑11 Juul 2024 22:321. Enamus mehi ei tõmba ringi. Julgelt 70% ei tõmbaKülaline kirjutas: ↑11 Juul 2024 22:17Ei pea seal kodus midagi korrast ära olema. Väga paljud mehed tõmbavad ringi lihtsalt sellepärast, et põnev on. Enda naisele ei oska nad midagi ette heita. Mõni sellistest meestest lausa kiidab ja imetleb oma naist kõva häälega.Külaline kirjutas: ↑11 Juul 2024 22:05 Iga abielumehe unistus![]()
Aga kui ikka kõik oleks kodus korras ei jookseks need abielumehed ka ringi. Vähemalt mitte nii massiliselt. Ja nagu näha on meestel nooremiad naisi armukeseks saada täitsa võimalik.
Tean ka ühte sellist ringitõmbavat meest, kes kinnitas kõikidele (sh oma naisele), et tõmban ringi, mis ma tõmban, aga oma head ja armast naist ei jäta iialgi. See siis pidi olema oma naist rahustav tema meelest, et naine ei pea muret tundma, et ta maha jäetakse.![]()
2. 25% tõmbab sellepärast, et kodus on probleemid. Pole lihtsalt hea olla kodus. Näiteks räägitakse, et niikuinii tõmbad ringi, sest kkõik tõmbavad.
3. 5% tõmbavad ringi ohtralt, kõvasti ja täiest jõust. Ja nende saagiks langeb julgelt 50% ringitõmbavatest naistest.
4. Mitu % naisi ringi tõmbab? Pakun, et vanuses 20-25 ja 40-55 ca 30%
-
Külaline
Ma olen ligi 8 aastat kooselus. Õnnelikus kooselus ja ka 1 tütar on. Ei minul ega mu kaasal pole igav ja pole seega põhjust kuskilt kõrvalt vaadata. Mina oma eelnevast elust õppisin, et selliseks nagu minu "armukeste" kaasad olid ei tohi muutuda. Sest muidu tõesti....Külaline kirjutas: ↑12 Juul 2024 00:40Ju jõuab veel!Külaline kirjutas: ↑12 Juul 2024 00:08Kas sa oled karma usku? Mina ei ole. Ei usu sellist umbluud. Siiani pole midagi tagasi tulnud. Isegi nn "petetud" naised pole ukse taha tulnud vms.
[/quote]
[/quote]
Sulle kuskil ülevalpool vastati, et pole statistikat vaid on elukogemus. Ei usu mina, et 100% meestest kes vasakule panevad on oma koduse eluga rahul. Ainult 20% jahimeestest ja neist ka pooled juba lahutatud. Hea naise kõrvalt ei minda kuhugi seiklema. Täpselt sama nagu hea mehe kõrvalt.
Huvitav kellele need mehed siis "kotid taha" ajavad kui kõik naised on ausad ja truud. Kas sinu arust on enamus naisi vallalisi või kellele kotid taha keeratakse? Las ma naeran natuke. Eks ühed mustad mõlemad. Mien tutvumisportaalidese ja siis näed alles päris elu. 90% naistest kellel pilti pole on sulaselge l.its
[/quote]
Olgu! Olgu! Inimene tõi välja petmise kohta konkreetsed protsendid. Kuskilt pidi ta ju need võtma. Mina soovin väga näha, millisest allikast ta need võttis. See ju pole ometi raske?
-
Külaline
Ütles ju, et ise mõtles välja. Aga seda olen ennegi kohanud, et armukesed mõtlevad endale välja vahva loo, kuidas mehel on kodus igavene nõid ja hea naise juurest keegi ei lähe petma. Tegelikkuses on põhipõhjus petmiseks igavus. Ka kõige kaunim ja parem naine muutub igavaks, kui temaga pkka aega koos olla ja ta on kogu aeg olemas. Olen palju näinud, kuias oma naine näeb välja nagu modell, on tore ja tark, armuke mingi täielik nässakas, aga ikka petetakse, sest uus on põnev, nurgataguseid mööda hiilida on põnev. Nagu üks naine siin kirjutas, kõik on hästi ja tundub igav. Seda juhtub ka naistega, aga naised natuke rohkem mõtlevad, kas kümme minutit põnevust tasub ära kõige kaotust, aga mehed väga ei mõtle. Nad on enesekindlad, et see välja ei tule, kuigi tegelikult tavaliselt tuleb ja hävitatakse usaldus suhtes. Pärast seda tõesti on suhe halvem, aga siis pole midagi enam teha. Osa mehi hakkab siis kiunuma, et näe, naine ei armasta, naine ei taha minuga seksida, aga et ta ise selle kõik ära rikkus, seda ta muidugi enam ei mäleta.Olgu! Olgu! Inimene tõi välja petmise kohta konkreetsed protsendid. Kuskilt pidi ta ju need võtma. Mina soovin väga näha, millisest allikast ta need võttis. See ju pole ometi raske?
-
Külaline
Ma olen ligi 8 aastat kooselus. Õnnelikus kooselus ja ka 1 tütar on. Ei minul ega mu kaasal pole igav ja pole seega põhjust kuskilt kõrvalt vaadata. Mina oma eelnevast elust õppisin, et selliseks nagu minu "armukeste" kaasad olid ei tohi muutuda. Sest muidu tõesti....Külaline kirjutas: ↑12 Juul 2024 00:40Ju jõuab veel!Külaline kirjutas: ↑12 Juul 2024 00:08Kas sa oled karma usku? Mina ei ole. Ei usu sellist umbluud. Siiani pole midagi tagasi tulnud. Isegi nn "petetud" naised pole ukse taha tulnud vms.
[/quote]
[/quote]
[/quote]
Ehk siis see on ühe inimese subjektiivne arvamus, mis pole mitte kuidagi arvestatav ja tõsiseltvõetav. Ja mingist enda elukogemusest ei peaks rääkima inimene, kelle arvates petavad mehed vaid sellepärast, et nende enda naine on nõiamoor.
-
Külaline
Külaline kirjutas: ↑13 Juul 2024 11:07Ma olen ligi 8 aastat kooselus. Õnnelikus kooselus ja ka 1 tütar on. Ei minul ega mu kaasal pole igav ja pole seega põhjust kuskilt kõrvalt vaadata. Mina oma eelnevast elust õppisin, et selliseks nagu minu "armukeste" kaasad olid ei tohi muutuda. Sest muidu tõesti....Külaline kirjutas: ↑12 Juul 2024 00:40Ju jõuab veel!Külaline kirjutas: ↑12 Juul 2024 00:08
[/quote]
[/quote]
Ehk siis see on ühe inimese subjektiivne arvamus, mis pole mitte kuidagi arvestatav ja tõsiseltvõetav. Ja mingist enda elukogemusest ei peaks rääkima inimene, kelle arvates petavad mehed vaid sellepärast, et nende enda naine on nõiamoor.
[/quote]
Kodus on kõik korras ja mees läheb lööb lihtsalt niisama üle aisa. Ei ole usutav ja ei usu ka.
-
Külaline
Aga kas sinu arust on mõni pikk suhe, kus alati on kõik ideaalne? Sellist suhet ei ole olemas. Laste ootamine ja saamine on stressirohke periood, lastega on muresid, igasuguseid asju tuleb elus ette. Ja kui siis mees kohe jookseb teise naise juurde, et näe, mu naisel pole minu jaoks aega, pole juba nädal aega seksinud, sest naine sai lapse, siis on selline mees ju lihtsalt mölakas. Kui suhtes on probleeme, lahendatakse need koos, mitte ei joosta kohe teistega seksima ja ei rikuta suhe lõplikult ära. Ka meestel esineb depressiooni, jäävad töötuks, tervisemured, kas siis peaks ka naine kohe jooksma uue riista otsa turnima, sest kodus pole enam lõbus. Vabandusi leiab alati.Kodus on kõik korras ja mees läheb lööb lihtsalt niisama üle aisa. Ei ole usutav ja ei usu ka.
-
Külaline
Aga nii ju ongi. Depressiooni ja üldse mingit muret ei tohi mehel olla. Veel hullem kui töötuks jääb. Selgita miks on vallaliste turg täis meeleheitlikult mehi jahtivaid naisi vanuses 45-55. Kas mitte asi pole selles, et lapsed juba suured. Vara ka mida jagada jne. Ning prouale tundub oma mees igav ja vana ning 100 muu häda. Ja proual millegipärast arvamus, et tema on ikka turu lnõutud kaup. Ja nii tormataksegi kõike hävitades laia maailma oma suurt õnne otsima. Tõsi olle 50 ollakse ikka üksi. Meestes ja kõige pettununa luusitakse foorumites ja pritsitakse sappi.Külaline kirjutas: ↑16 Juul 2024 11:30Aga kas sinu arust on mõni pikk suhe, kus alati on kõik ideaalne? Sellist suhet ei ole olemas. Laste ootamine ja saamine on stressirohke periood, lastega on muresid, igasuguseid asju tuleb elus ette. Ja kui siis mees kohe jookseb teise naise juurde, et näe, mu naisel pole minu jaoks aega, pole juba nädal aega seksinud, sest naine sai lapse, siis on selline mees ju lihtsalt mölakas. Kui suhtes on probleeme, lahendatakse need koos, mitte ei joosta kohe teistega seksima ja ei rikuta suhe lõplikult ära. Ka meestel esineb depressiooni, jäävad töötuks, tervisemured, kas siis peaks ka naine kohe jooksma uue riista otsa turnima, sest kodus pole enam lõbus. Vabandusi leiab alati.Kodus on kõik korras ja mees läheb lööb lihtsalt niisama üle aisa. Ei ole usutav ja ei usu ka.
-
Külaline
Külaline kirjutas: ↑16 Juul 2024 12:01Aga nii ju ongi. Depressiooni ja üldse mingit muret ei tohi mehel olla. Veel hullem kui töötuks jääb. Selgita miks on vallaliste turg täis meeleheitlikult mehi jahtivaid naisi vanuses 45-55. Kas mitte asi pole selles, et lapsed juba suured. Vara ka mida jagada jne. Ning prouale tundub oma mees igav ja vana ning 100 muu häda. Ja proual millegipärast arvamus, et tema on ikka turu lnõutud kaup. Ja nii tormataksegi kõike hävitades laia maailma oma suurt õnne otsima. Tõsi olle 50 ollakse ikka üksi. Meestes ja kõige pettununa luusitakse foorumites ja pritsitakse sappi.Külaline kirjutas: ↑16 Juul 2024 11:30Aga kas sinu arust on mõni pikk suhe, kus alati on kõik ideaalne? Sellist suhet ei ole olemas. Laste ootamine ja saamine on stressirohke periood, lastega on muresid, igasuguseid asju tuleb elus ette. Ja kui siis mees kohe jookseb teise naise juurde, et näe, mu naisel pole minu jaoks aega, pole juba nädal aega seksinud, sest naine sai lapse, siis on selline mees ju lihtsalt mölakas. Kui suhtes on probleeme, lahendatakse need koos, mitte ei joosta kohe teistega seksima ja ei rikuta suhe lõplikult ära. Ka meestel esineb depressiooni, jäävad töötuks, tervisemured, kas siis peaks ka naine kohe jooksma uue riista otsa turnima, sest kodus pole enam lõbus. Vabandusi leiab alati.Kodus on kõik korras ja mees läheb lööb lihtsalt niisama üle aisa. Ei ole usutav ja ei usu ka.
Õudukas, mis kontingendiga pead suhtlema.
-
Külaline
Eks ta korrigeerib seda, kui oma mehe petmast tabab, siis on tema ikka hea naine ja mees pettev siga, kes ei hinda peret ja "koguni" 8a kooseluKülaline kirjutas: ↑15 Juul 2024 23:10 Ehk siis see on ühe inimese subjektiivne arvamus, mis pole mitte kuidagi arvestatav ja tõsiseltvõetav. Ja mingist enda elukogemusest ei peaks rääkima inimene, kelle arvates petavad mehed vaid sellepärast, et nende enda naine on nõiamoor.
See on veel äärmiselt meestesõbralik hinnang, arvan, et see % mehi on PALJU väiksem, kes kunagi elus pole ühtegi oma kooselukaaslast/abikaasat petnud.Külaline kirjutas: ↑12 Juul 2024 00:46 Julgelt pooled mehed on oma naisi petnud. Kasvõi korra-kaks.
-
Põnevuse otsija
Nii ta on. Oma naine võib olla ilus nagu modell, aga mingi osa meestest tahab vaheldust. Vahel on selleks hea natukene higine autotagaistmeseks esmakohtingul. Pimekohting naisega kohvikus, joote kohvi, teed ettepaneku seksiks. Naine vaatab korraks sulle otsa ja nõustub (hiljem selgub, et mehega on kodus ebakõlad). Pool tassi kohvi on veel juua, aga kokkulepe on olemas. Püksis juba tuksatab. Kiirelt viimane lonks ja suundute parklasse kus auto seisab. Sa tead, et kolme minuti pärast suudled sa ahnelt naise rindu ja kkue minuti pärast ratsutab yta sinu riista otsas. See ongi erutav.Külaline kirjutas: ↑13 Juul 2024 09:56Ütles ju, et ise mõtles välja. Aga seda olen ennegi kohanud, et armukesed mõtlevad endale välja vahva loo, kuidas mehel on kodus igavene nõid ja hea naise juurest keegi ei lähe petma. Tegelikkuses on põhipõhjus petmiseks igavus. Ka kõige kaunim ja parem naine muutub igavaks, kui temaga pkka aega koos olla ja ta on kogu aeg olemas. Olen palju näinud, kuias oma naine näeb välja nagu modell, on tore ja tark, armuke mingi täielik nässakas, aga ikka petetakse, sest uus on põnev, nurgataguseid mööda hiilida on põnev. Nagu üks naine siin kirjutas, kõik on hästi ja tundub igav. Seda juhtub ka naistega, aga naised natuke rohkem mõtlevad, kas kümme minutit põnevust tasub ära kõige kaotust, aga mehed väga ei mõtle. Nad on enesekindlad, et see välja ei tule, kuigi tegelikult tavaliselt tuleb ja hävitatakse usaldus suhtes. Pärast seda tõesti on suhe halvem, aga siis pole midagi enam teha. Osa mehi hakkab siis kiunuma, et näe, naine ei armasta, naine ei taha minuga seksida, aga et ta ise selle kõik ära rikkus, seda ta muidugi enam ei mäleta.Olgu! Olgu! Inimene tõi välja petmise kohta konkreetsed protsendid. Kuskilt pidi ta ju need võtma. Mina soovin väga näha, millisest allikast ta need võttis. See ju pole ometi raske?
-
Külaline
Uskumatu, kuidas mees alandab end lohakate ja lõdva püksikummiga naistega. Ilmselt eelmise mehe mahlad veel sees.Põnevuse otsija kirjutas: ↑16 Juul 2024 13:28Nii ta on. Oma naine võib olla ilus nagu modell, aga mingi osa meestest tahab vaheldust. Vahel on selleks hea natukene higine autotagaistmeseks esmakohtingul. Pimekohting naisega kohvikus, joote kohvi, teed ettepaneku seksiks. Naine vaatab korraks sulle otsa ja nõustub (hiljem selgub, et mehega on kodus ebakõlad). Pool tassi kohvi on veel juua, aga kokkulepe on olemas. Püksis juba tuksatab. Kiirelt viimane lonks ja suundute parklasse kus auto seisab. Sa tead, et kolme minuti pärast suudled sa ahnelt naise rindu ja kkue minuti pärast ratsutab yta sinu riista otsas. See ongi erutav.Külaline kirjutas: ↑13 Juul 2024 09:56Ütles ju, et ise mõtles välja. Aga seda olen ennegi kohanud, et armukesed mõtlevad endale välja vahva loo, kuidas mehel on kodus igavene nõid ja hea naise juurest keegi ei lähe petma. Tegelikkuses on põhipõhjus petmiseks igavus. Ka kõige kaunim ja parem naine muutub igavaks, kui temaga pkka aega koos olla ja ta on kogu aeg olemas. Olen palju näinud, kuias oma naine näeb välja nagu modell, on tore ja tark, armuke mingi täielik nässakas, aga ikka petetakse, sest uus on põnev, nurgataguseid mööda hiilida on põnev. Nagu üks naine siin kirjutas, kõik on hästi ja tundub igav. Seda juhtub ka naistega, aga naised natuke rohkem mõtlevad, kas kümme minutit põnevust tasub ära kõige kaotust, aga mehed väga ei mõtle. Nad on enesekindlad, et see välja ei tule, kuigi tegelikult tavaliselt tuleb ja hävitatakse usaldus suhtes. Pärast seda tõesti on suhe halvem, aga siis pole midagi enam teha. Osa mehi hakkab siis kiunuma, et näe, naine ei armasta, naine ei taha minuga seksida, aga et ta ise selle kõik ära rikkus, seda ta muidugi enam ei mäleta.Olgu! Olgu! Inimene tõi välja petmise kohta konkreetsed protsendid. Kuskilt pidi ta ju need võtma. Mina soovin väga näha, millisest allikast ta need võttis. See ju pole ometi raske?
-
Külaline
Kirjuta sahtlisse oma fantaasiakirjandus, eks!
-
Külaline
Aga huvitav kellega nad petavad? Või ongi nii, et 5% alfaisaseid põrutavad 50% naisi. Ja iga naine arvab, et tema on selle printsi poolt välja valitud. Kodustab ja vormib ümber. Saab päriselt endale, et sõbrannade ees uhkeldada.Külaline kirjutas: ↑16 Juul 2024 12:54Eks ta korrigeerib seda, kui oma mehe petmast tabab, siis on tema ikka hea naine ja mees pettev siga, kes ei hinda peret ja "koguni" 8a kooseluKülaline kirjutas: ↑15 Juul 2024 23:10 Ehk siis see on ühe inimese subjektiivne arvamus, mis pole mitte kuidagi arvestatav ja tõsiseltvõetav. Ja mingist enda elukogemusest ei peaks rääkima inimene, kelle arvates petavad mehed vaid sellepärast, et nende enda naine on nõiamoor.ikka on nii, et kui juhtub teistega, siis on see bnende süü, aga kui juhtub endaga, siis on kõik teised süüdi
![]()
![]()
See on veel äärmiselt meestesõbralik hinnang, arvan, et see % mehi on PALJU väiksem, kes kunagi elus pole ühtegi oma kooselukaaslast/abikaasat petnud.Külaline kirjutas: ↑12 Juul 2024 00:46 Julgelt pooled mehed on oma naisi petnud. Kasvõi korra-kaks.
-
Külaline
Enamjaolt vabade naistega. Vabad naised ei peta kedagi.Külaline kirjutas: ↑16 Juul 2024 14:28Aga huvitav kellega nad petavad? Või ongi nii, et 5% alfaisaseid põrutavad 50% naisi. Ja iga naine arvab, et tema on selle printsi poolt välja valitud. Kodustab ja vormib ümber. Saab päriselt endale, et sõbrannade ees uhkeldada.Külaline kirjutas: ↑16 Juul 2024 12:54Eks ta korrigeerib seda, kui oma mehe petmast tabab, siis on tema ikka hea naine ja mees pettev siga, kes ei hinda peret ja "koguni" 8a kooseluKülaline kirjutas: ↑15 Juul 2024 23:10 Ehk siis see on ühe inimese subjektiivne arvamus, mis pole mitte kuidagi arvestatav ja tõsiseltvõetav. Ja mingist enda elukogemusest ei peaks rääkima inimene, kelle arvates petavad mehed vaid sellepärast, et nende enda naine on nõiamoor.ikka on nii, et kui juhtub teistega, siis on see bnende süü, aga kui juhtub endaga, siis on kõik teised süüdi
![]()
![]()
-
Külaline
Külaline kirjutas: ↑16 Juul 2024 15:45Naiste arusaam "vabadusest" on kummaline. Kohati isegi arusaamatu mis valedega nad endale müüvad maha põhjenduse miks nad petavad ja tiba listakad on. Partner kellega ollakse koos näiteks aasta. Kellega elatakse aktiivsest suguelu ja kellega tehakse paklju asju koos ei ole päris partner kui ilmub välja tõeline ALFA. Et see aga välja ilmuks siis antakse endast kõik. Tagauksed. Ei lausa väravad hoitakse pärani lahti. Äkki purjetab sisse. Ja kui purjetab siis risti ette ei lööda. Antakse endast kõik, et alfa ära kodustada. Ka voodis. 95% juhtudest see ei õnnestu. Muidugi eelmine kaaslane polnudki sellel hetkel päris suhe. See oli selline seksisuhe ja kõik muu mida sellisel juhul suust välja aetakse. See selline 40 ja sealt edasi naiste käitumismall. Standard lausa. Kui küsida kas sul on kedagi siis moka otsast öeldakse, et jahh keegi on aga ei midagi tõsist.Külaline kirjutas: ↑16 Juul 2024 15:27Enamjaolt vabade naistega. Vabad naised ei peta kedagi.Külaline kirjutas: ↑16 Juul 2024 14:28
Aga huvitav kellega nad petavad? Või ongi nii, et 5% alfaisaseid põrutavad 50% naisi. Ja iga naine arvab, et tema on selle printsi poolt välja valitud. Kodustab ja vormib ümber. Saab päriselt endale, et sõbrannade ees uhkeldada.
Jah, see on sinu peeglisse vaatamise koht, miks sind esimesel võimalusel välja vahetatakse. Üldse kusjuures ei imesta ka, sa pole mingi kingitus.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 3 külalist