Vaibakloppijad

vana hea klassika
Vasta
Külaline

Vaibakloppijad

Postitus Postitas Külaline »

Esimene ilus, soe ilm, inimesed tahavad nautida aias ja õues olemist ning kauguses mingi vend arvab, et täiesti norm on selline kaunis päev mööda saata vahetpidamata kloppiva tümakaga. Ja mida kaugemal sellisest elada, seda vähem on kuulda sõnu ja kostab vaid monotoonne tümakas. Kui idioot peab see inimene ise olema, et päev läbi kiiret tümakat kuulata, ei kujuta ettegi.
Külaline

Guest kirjutas: 21 Mär 2026 14:39 Esimene ilus, soe ilm, inimesed tahavad nautida aias ja õues olemist ning kauguses mingi vend arvab, et täiesti norm on selline kaunis päev mööda saata vahetpidamata kloppiva tümakaga. Ja mida kaugemal sellisest elada, seda vähem on kuulda sõnu ja kostab vaid monotoonne tümakas. Kui idioot peab see inimene ise olema, et päev läbi kiiret tümakat kuulata, ei kujuta ettegi.
Eks hakkab pihta, et õues on ilus ilm ja siis hakkab tulema ka häirivaid helisid. Ega päev otsa puude saagimine pole toredam. Eelmisel aastal oli minu naabrite juures mingi ehitustöö käsil ja siis tulid hommikuti kell kaheksa kohale ehitajad, kes panid kohe tümpsu põhja, ilma nemad töötada ei saa. Terve tänav kajas. Samas ise võtsin mingid aiariisujad, firma oli igati soliidne, aga kohale tulid mingid ukraina tädid, kes ilma igasuguste abivahenditeta lõugasid juttu ajada vene keeles nii kõvasti, et ma toas enam magada ega televiisorit vaadata ei saanud. Korra mainimise peale võtsid vaiksemaks ja siis läks jälle edasi.
Külaline

Guest kirjutas: 21 Mär 2026 14:42
Guest kirjutas: 21 Mär 2026 14:39 Esimene ilus, soe ilm, inimesed tahavad nautida aias ja õues olemist ning kauguses mingi vend arvab, et täiesti norm on selline kaunis päev mööda saata vahetpidamata kloppiva tümakaga. Ja mida kaugemal sellisest elada, seda vähem on kuulda sõnu ja kostab vaid monotoonne tümakas. Kui idioot peab see inimene ise olema, et päev läbi kiiret tümakat kuulata, ei kujuta ettegi.
Eks hakkab pihta, et õues on ilus ilm ja siis hakkab tulema ka häirivaid helisid. Ega päev otsa puude saagimine pole toredam. Eelmisel aastal oli minu naabrite juures mingi ehitustöö käsil ja siis tulid hommikuti kell kaheksa kohale ehitajad, kes panid kohe tümpsu põhja, ilma nemad töötada ei saa. Terve tänav kajas. Samas ise võtsin mingid aiariisujad, firma oli igati soliidne, aga kohale tulid mingid ukraina tädid, kes ilma igasuguste abivahenditeta lõugasid juttu ajada vene keeles nii kõvasti, et ma toas enam magada ega televiisorit vaadata ei saanud. Korra mainimise peale võtsid vaiksemaks ja siis läks jälle edasi.

Saed on norm, varakevadel saevad ära. Lapsepõlve heli, mida ei pane tähelegi, sest nii harjunud. Mul on palju lärmakaid töid üldse tegemata, sest ei talu.
Külaline

Aga meie hull naaber ajab muru nädalalõpul kell kaheksa hommikul või kui ei saa, näiteks vihma sajab, siis keevitab või puurib midagi oma garaazis.
Olin sunnitud lapse toa kaha klaasiga suure akna vahetama kolmekordse heli summutava variandi vastu välja. Teha pole midagi (pole eestlased ka).
Vaipa nad ei kopi, aga tülitsevad õues pidevalt, kõvahäälselt ja sõnu valimata. Ja kui parajasti seda ei juhtu, siis karjuvad oma hiireajuga koeri "emme" ja "issi" juurde tulema.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: dmy, Google [Bot], kahupea, Küberneetiline karu, මම වැටෙන කුරුල්ලෙක් ja 6 külalist