Kas sina ei oska päris hästi lugeda? Kirjutati selge sõnaga:Ei peetud väga vanaks
Vaatan galeriist, et missid ka kõik nii vanaks jäänud
Kas sina ei oska päris hästi lugeda? Kirjutati selge sõnaga:Ei peetud väga vanaks
Vaatan galeriist, et missid ka kõik nii vanaks jäänud
Eks ikka parem meelelahutus kui oma nägu vahtida. SIis on kahjurõõm, et näe, need ka vananevad. Ja saab endale lugulaulu laulda, et ma oleks samasugune, lihtsalt ma ei viitsi ennast meikida. Tegelikkuses näeb tavaline naine ikka kordades hullem välja.Guest kirjutas: ↑21 Mär 2026 13:45 Tõega pidevalt jälgite neid maailmakuulsusi, et kes ja kuidas ikka vananeb![]()
Kui nad ilmuks kohale mingi laia kübaraga, mingitesse sallidesse mässitud, oleks pilt ju küllaltki naeruväärne. Inimene ei pea häbenema, et ta on 55 aastane keskmisest paremini vananenud naisterahvas.Hea küll, ütlen nüüd siis otse, kui 55+ naisterahval on kael kortsus, siis aitab siidsall, kui nägu vajunud, aitab lai kübar. Etikett. Teadlikkus. Stiil. Kui sa kandideerisid kord missiks, tuleb see roll välja kanda aegade lõpuni ja olla teadlik, et avalikkus ootab sinult rohkem.
Sa oled seesama, kes neid Kionka ja Ieva stiilis teemasid teeb?Guest kirjutas: ↑21 Mär 2026 13:40Guest kirjutas: ↑21 Mär 2026 13:32 Naised on tihti jube kriitilised teiste naiste välimuse suhtes, kusjuures vananedes see tendents näib pigem süvenevat.
Samas vaatad seda kririseerijat ja sealt vaatab vastu Harju keskmine välimus. Tihti on selle välimuse alla ka veel kõvasti raha pandud...aga no ei vea välja ikka kaunitari, tee, mis tahad. Ainus täiesti õnnestunud välimuse muutmise keiss, mida mina tean, on Kylie Jenner. Aga tema on veel noor.
Lisa Kudrow eelpool näeb ka hea välja. Mis kõige tähtsam, ta on endana ära tuntav.
Mitte midagi ei saa aru sinu kommentaarist, kellele, milleks, miks. Hea küll, ütlen nüüd siis otse, kui 55+ naisterahval on kael kortsus, siis aitab siidsall, kui nägu vajunud, aitab lai kübar. Etikett. Teadlikkus. Stiil. Kui sa kandideerisid kord missiks, tuleb see roll välja kanda aegade lõpuni ja olla teadlik, et avalikkus ootab sinult rohkem. Missi all ei pea ma muidugi silmas sind halli kuvarirotti vaid räägin kaude.
Ilmselt on raske oma vananemisega leppida, siis vahib kullipilgul teisi. Mul oli tädi selline. Käis surmani kõrgete kontsadega, kritiseeris teiste välimust hommikust õhtuni. Küll ei tohtinud vanem naine lühikeste varrukatega riideid kanda, paljaste säärtega ei tohtinud käia, sulagu või ära. Lühikeste pükstega ei tohtinud üle 25 aastane naine muidugi ammugi käia. Kui oli üle 65 kg kaaluv naine, see pidi üldse kodus häbenema, talle ei sobinud midagi selga. Endale toppis ka mingeid siidisalle ja kübraid pähe, mis olid küllaltki naeruväärsed kuskil Kolga-Jaani kirikupühal. Kõik olid tema arust vanad, koledad, matsid, maitsetud.Mingi pind sul seal tagumikus ikka on, mis piinab ja rahu ei anna.
Raske juhus. Sinu tädi oleks end vast hästi tundnud kuskil nn. traditsioonilises keskonnas, moslemite või ortodoksi juutide hulgas, või Kaukaasias, kus ongi tavaks, et vanemad naised kogu aeg noortel või teistsugustel naistel nn. silma peal hoiavad, lakkamatult kritiseerides ja piirates. Vabamates ühiskondades kipuvad neil endil probkeemid tekkima, alates sellest, et keegi lihtsalt ei soovi nendega suhelda.Guest kirjutas: ↑21 Mär 2026 14:02Ilmselt on raske oma vananemisega leppida, siis vahib kullipilgul teisi. Mul oli tädi selline. Käis surmani kõrgete kontsadega, kritiseeris teiste välimust hommikust õhtuni. Küll ei tohtinud vanem naine lühikeste varrukatega riideid kanda, paljaste säärtega ei tohtinud käia, sulagu või ära. Lühikeste pükstega ei tohtinud üle 25 aastane naine muidugi ammugi käia. Kui oli üle 65 kg kaaluv naine, see pidi üldse kodus häbenema, talle ei sobinud midagi selga. Endale toppis ka mingeid siidisalle ja kübraid pähe, mis olid küllaltki naeruväärsed kuskil Kolga-Jaani kirikupühal. Kõik olid tema arust vanad, koledad, matsid, maitsetud.Mingi pind sul seal tagumikus ikka on, mis piinab ja rahu ei anna.
No aga ära kirjuta siis nii ära tuntavalt. Või muuda ampluaad. Või mida iganes. Ja ära sõimle! See reedab kohe.Guest kirjutas: ↑21 Mär 2026 14:43 Mina näiteks võin taluda kõiki inimesi, ka vananevaid misse, kui soovite, aga eriliselt jälgid kujud on need ennustajamoorid siin, need stiilis “sina oled see ja see...” Vot need on tõega enamusel juba üle visanud perekooli ajast saati, ise nad vaid arvavad, et on nii konspiratiivsed tädid siin oma vandenõuteooriatega, et kes on kes.
![]()
Minu arust näeb just väga halb välja. Pakun, et eluaegne suitsetaja. Tean üht 57a naist, sama kortsus.Külaline kirjutas: ↑21 Mär 2026 13:32
Lisa Kudrow eelpool näeb ka hea välja. Mis kõige tähtsam, ta on endana ära tuntav.
Minu arust näeb ta väga ilus ja vanuse mõttes adekvaatne välja.
Veel haigem on see jutt, et peab mässima siidisalli ümber kaela ja pähe panema laia kübara, siis ei paista kortsud välja. Päikeseprillid juba pistsid ette, aga näe, midagi ikka vilksatab ja häirib.Guest kirjutas: ↑21 Mär 2026 18:18 Kui haige peab inimene olema, kui hakkab kedagi matusepiltidel arvustama?
Ilu ei ole MITTE KUNAGI objektiivne, mitte mingid objektiivsed kriteeriumid ei ole ilu hindamisel mitte kunagi võimalikud.Külaline kirjutas: ↑21 Mär 2026 13:36Mina ei räägi jälle üldse mingist maitsest, ma ei hinda selle järgi inimeste ilu, vaid objektiivsete kritieeriumite järgi.
See on õige, aga sellise väite puhul, et see naine pole ilus, sest mulle meeldivad blondid, on asi igasugusest õiglasest hindamisest ikka väga kaugel. Mingid asjad siiski on, mis inimese ilusaks teevad ja on universaalsed: ilus näonahk, korrapärased näojooned, suured silmad, ilusad hambad, lopsakad huuled jne. Aga väita, et see inimene on alla keskmise, sest pole minu maitse, pole küll mingi hinnang.Guest kirjutas: ↑21 Mär 2026 21:08Ilu ei ole MITTE KUNAGI objektiivne, mitte mingid objektiivsed kriteeriumid ei ole ilu hindamisel mitte kunagi võimalikud.Külaline kirjutas: ↑21 Mär 2026 13:36Mina ei räägi jälle üldse mingist maitsest, ma ei hinda selle järgi inimeste ilu, vaid objektiivsete kritieeriumite järgi.
Kriteeriumide, mitte kriteeriumite.
Sul on siis viletsad geenid, aga noh, see pole oma teha, nii et kaastunne.Külaline kirjutas: ↑21 Mär 2026 14:02Mul oli tädi selline. Käis surmani kõrgete kontsadega, kritiseeris teiste välimust hommikust õhtuni. Küll ei tohtinud vanem naine lühikeste varrukatega riideid kanda, paljaste säärtega ei tohtinud käia, sulagu või ära. Lühikeste pükstega ei tohtinud üle 25 aastane naine muidugi ammugi käia. Kui oli üle 65 kg kaaluv naine, see pidi üldse kodus häbenema, talle ei sobinud midagi selga. Endale toppis ka mingeid siidisalle ja kübraid pähe, mis olid küllaltki naeruväärsed kuskil Kolga-Jaani kirikupühal. Kõik olid tema arust vanad, koledad, matsid, maitsetud.
Näiteks lopsakad huuled on minu silmis jõledad. Minu silmis. Et mis me nüüd siis teeme, vaidleme, kakleme?Külaline kirjutas: ↑21 Mär 2026 21:12Mingid asjad siiski on, mis inimese ilusaks teevad ja on universaalsed: ilus näonahk, korrapärased näojooned, suured silmad, ilusad hambad, lopsakad huuled jne
Ei vaidle. Meie vahe on selles, et sina räägid ainult enda maitsest, mina räägin veidi laiemalt. Aga kui sina seda ei suuda, mis seal ikka kakelda. Piiratud inimesi on väga palju.Guest kirjutas: ↑21 Mär 2026 21:20Näiteks lopsakad huuled on minu silmis jõledad. Minu silmis. Et mis me nüüd siis teeme, vaidleme, kakleme?Külaline kirjutas: ↑21 Mär 2026 21:12Mingid asjad siiski on, mis inimese ilusaks teevad ja on universaalsed: ilus näonahk, korrapärased näojooned, suured silmad, ilusad hambad, lopsakad huuled jne
Argumendid said otsa, siis kukud lihtsalt sõimlema. Nojah, ega poleks muud arvanudki.
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 10 külalist