Eestis on vist tõesti raske elu

vana hea klassika
Külaline

Eestis on vist tõesti raske elu

Postitus Postitas Külaline »

Vaatan galeriist, et missid ka kõik nii vanaks jäänud peale selle ühe, kes tundub kui looduslaps. KH on muidugi kaunis nagu ikka, aga vanus ka kannab veel.
Külaline

Millisest galeriist jutt, vaataks ka neid vanu misse siis.
Külaline

Guest kirjutas: 21 Mär 2026 09:17 Millisest galeriist jutt, vaataks ka neid vanu misse siis.

Missi Issi ära saatmise galerii.
Külaline

Guest kirjutas: 20 Mär 2026 23:23 Vaatan galeriist, et missid ka kõik nii vanaks jäänud peale selle ühe, kes tundub kui looduslaps. KH on muidugi kaunis nagu ikka, aga vanus ka kannab veel.
Kes see looduslaps on?
Külaline

Vaatasin galeriid, osad olid päris vana näoga tõesti, aga eks nad 55+ ka juba ja halvas valguses. Mikomägi oli igal pildil hambad irvis, ega see nüüd nii rõõmus sündmus ka ju pole. Ega kuskil välismaal ligi 60 aastased mutid paremad välja ei näe, need vähemalt ilusad saledad kõik.
Külaline

Guest kirjutas: 21 Mär 2026 09:54 Vaatasin galeriid, osad olid päris vana näoga tõesti, aga eks nad 55+ ka juba ja halvas valguses. Mikomägi oli igal pildil hambad irvis, ega see nüüd nii rõõmus sündmus ka ju pole. Ega kuskil välismaal ligi 60 aastased mutid paremad välja ei näe, need vähemalt ilusad saledad kõik.

Kuni 60 nüüd mutt küll ei ole. Mutid ikka need, kes pensile jäävad, ikka alates 65, kui üldse nii öelda.
Nõustun, et 50ndates naine võiks veel noorem välja näha. Kohal olnud missidest pole ükski veel 60. Heli Mets ka alles 57.
Ja see igal foto lai naeratus oli taolisel sündmusel tõesti kohatu. Aga eks see loodus ju on, et suur rõõm sellest, et omal hing sees.
Külaline

Elisabeth Hurley saab see aasta 61, vaadake pilte, mutist asi ikka väga kaugel. Osad naised näevad välismaal 50-60.aastaselt ikka tõeliselt noored ja kaunid välja. Õnneks oli meil Eve Kivi neis aastates sama kaunis.
Külaline

Nõustun, et 50ndates naine võiks veel noorem välja näha.
Pigem tekib sul võrdlus nende noorema ea piltidega. Et teised 56-57 aastased naised paremad välja näeks, ei ütleks küll. Tavalised 55+ naised on lisaks vananenud näole ka ebamäärase figuuriga, need on vähemalt saledad kõik.
Külaline

Elisabeth Hurley saab see aasta 61, vaadake pilte, mutist asi ikka väga kaugel.
Eks ta ikka tuunib ka palju. Tavaline 60 aastane naine näeb ikka hoopis teistsugune välja. Need on ikkagi pigem üle keskmise.
Külaline

Guest kirjutas: 21 Mär 2026 10:13
Nõustun, et 50ndates naine võiks veel noorem välja näha.
Pigem tekib sul võrdlus nende noorema ea piltidega. Et teised 56-57 aastased naised paremad välja näeks, ei ütleks küll. Tavalised 55+ naised on lisaks vananenud näole ka ebamäärase figuuriga, need on vähemalt saledad kõik.

Väga heas vormis küll kõik jah. Üritus oli kurb ja kaamerat ei tohtinuks nii lähedale lasta, kui naeratada ka sünnis pole, et kaunim välja näha. Siin aidanuks siissallid ja laiad, tumedad kübarad välja. Eestis ei osata neid enda kasuks kanda.
Külaline

Mis värk teil siin selle vananemise ja välimisega on? :roll:
Külaline

Guest kirjutas: 21 Mär 2026 13:00 Mis värk teil siin selle vananemise ja välimisega on? :roll:

Ega muud ju polegi, kui et vaene riik ja missidele ei eraldata raha 50+ kübara ostmiseks.
Külaline

Guest kirjutas: 21 Mär 2026 13:00 Mis värk teil siin selle vananemise ja välimisega on? :roll:
Ma ka loen ja imestan. Ühest küljest ei pooldata tuunimist, samas on ootus, et 55 aastane naine näeks välja nagu 30. Kõik on koledad ja vanad. Anne Hathaway on alla keskmise välimusega naisterahvas. Ikka puhta imelik jutt, mida siit lugeda saab.
Külaline

Naised on tihti jube kriitilised teiste naiste välimuse suhtes, kusjuures vananedes see tendents näib pigem süvenevat.

Samas vaatad seda kririseerijat ja sealt vaatab vastu Harju keskmine välimus. Tihti on selle välimuse alla ka veel kõvasti raha pandud...aga no ei vea välja ikka kaunitari, tee, mis tahad. Ainus täiesti õnnestunud välimuse muutmise keiss, mida mina tean, on Kylie Jenner. Aga tema on veel noor.

Lisa Kudrow eelpool näeb ka hea välja. Mis kõige tähtsam, ta on endana ära tuntav.
Külaline

Guest kirjutas: 21 Mär 2026 13:24
Ma ka loen ja imestan. Ühest küljest ei pooldata tuunimist, samas on ootus, et 55 aastane naine näeks välja nagu 30. Kõik on koledad ja vanad. Anne Hathaway on alla keskmise välimusega naisterahvas. Ikka puhta imelik jutt, mida siit lugeda saab.
Et kui ma ütlen, et Anne Hathaway ei ole minu maitse, siis ma ajan puhta imelikku juttu? Ma tõesti vabandan, et ma su maitset riivasin, aga minu arust ta on silmatorkamatu, mitte imeilus. Arvasin, et me rääkisime selle teise teema all juba selgeks?
Külaline

Näita, kus on kirjas siin, et koledad? Kole ei olnud neist küll keegi.
Külaline

Guest kirjutas: 21 Mär 2026 13:33
Et kui ma ütlen, et Anne Hathaway ei ole minu maitse, siis ma ajan puhta imelikku juttu? Ma tõesti vabandan, et ma su maitset riivasin, aga minu arust ta on silmatorkamatu, mitte imeilus. Arvasin, et me rääkisime selle teise teema all juba selgeks?
Mina ei räägi jälle üldse mingist maitsest, ma ei hinda selle järgi inimeste ilu, vaid objektiivsete kritieeriumite järgi. Alla keskmise on ikka mingi hoopis teistsugune sort naisi. Aga okei, selge, sul on mingi oma maitse lihtsalt, selle järgi kritiseerid staare.
Külaline

Guest kirjutas: 21 Mär 2026 13:34

Väga vanaks peeti siin ju neid naisi.
Külaline

Guest kirjutas: 21 Mär 2026 13:32 Naised on tihti jube kriitilised teiste naiste välimuse suhtes, kusjuures vananedes see tendents näib pigem süvenevat.

Samas vaatad seda kririseerijat ja sealt vaatab vastu Harju keskmine välimus. Tihti on selle välimuse alla ka veel kõvasti raha pandud...aga no ei vea välja ikka kaunitari, tee, mis tahad. Ainus täiesti õnnestunud välimuse muutmise keiss, mida mina tean, on Kylie Jenner. Aga tema on veel noor.

Lisa Kudrow eelpool näeb ka hea välja. Mis kõige tähtsam, ta on endana ära tuntav.

Mitte midagi ei saa aru sinu kommentaarist, kellele, milleks, miks. Hea küll, ütlen nüüd siis otse, kui 55+ naisterahval on kael kortsus, siis aitab siidsall, kui nägu vajunud, aitab lai kübar. Etikett. Teadlikkus. Stiil. Kui sa kandideerisid kord missiks, tuleb see roll välja kanda aegade lõpuni ja olla teadlik, et avalikkus ootab sinult rohkem. Missi all ei pea ma muidugi silmas sind halli kuvarirotti vaid räägin kaude.
Külaline

Guest kirjutas: 21 Mär 2026 13:36
Guest kirjutas: 21 Mär 2026 13:34

Väga vanaks peeti siin ju neid naisi.

Ei peetud väga vanaks ja koledaks ammugi mitte vaid väsinuks. Viimasega annab paljugi ära teha ja lausa oma kodus. Näomask enne minekut jne.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Google [Bot], මම වැටෙන කුරුල්ලෙක් ja 9 külalist