Tubli tüdruku sündroom

vana hea klassika
Vasta
Külaline

Tubli tüdruku sündroom

Postitus Postitas Külaline »

Ma saan aru, et see on püüd olla teistest parem, lahkem, töökam, viisakam. Kas ma saan õigesti aru?
Või on see püüd olla isendast parem, lahkem, töökam, viisakam?
Kust see alguse saab? Kas kasvatusest, kui vanem nõuab et kui midagi teed, tee korralikult/ lõpuni. Nii võib see olla.
Samas kui saad suureks ja hakkad tööle, siis need kes su tööd vajavad, nõuavad ka parimat tulemust. Kas nad lepivad, kui ütled et andsin endast parima. Kui see parim on lohakas tulemus.
Külaline

Külaline kirjutas: 20 Mär 2026 07:35kui saad suureks ja hakkad tööle, siis need kes su tööd vajavad, nõuavad ka parimat tulemust.
Töökogemustest sõltub tulemus, mitte sellest sündroomist.
Ja igaüks ei saa ja ei peagi kõigi töödega hakkama saama.
Tolmukübe
Kontakt:

Postitus Postitas Tolmukübe »

See saab alguse ebafunktsionaalsest perekonnast. Kui vanem on vägivaldne, kriitiline, siis tüdruk püüab rohkem, et tema on siis hea ja tubli, et talle siis liiga ei tehtaks ja teda ei kritiseeritaks. Aga vanem ei muutu, laps seda ei tea, ja püüab veel rohkem. Kasvab suureks, leiab endale samuti ebafunktsionaalse partneri (vägivaldse, kriitilise, sõltlase jne), keda oma armastusega muuta või päästa (vaata, kui tubli ja hea inimene ma olen, mitte nii, nagu ebafunktsionaalne ees). Vbl on veel põhjuseid, mina rohkem ei tea.
Külaline

Üks asi on hästi teha, teine asi on hirm läbikukkumise ees. Käivitavad jõud on erinevad.
Külaline

Kolm naist karavanis ilmselt seda sündroomi ei põe.
Või kui loevad siit oma saate kohta kommentaare hakkavad põdema. Ühtpidi peaks olema ju ükskõik mida teised arvavad. Aga kui oled loominguline inimene sõltub su sissetulek teistele meeldimisest.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: augustikass, Baidu [Spider], dmy, Triibu, xqwerty ja 5 külalist