https://www.err.ee/1609970096/kreekas-k ... -stabiilne
Kaatriõnnetus Kreekas
-
Külaline
Kaatriõnnetus Kreekas
Mõne aja eest toimus kaatriõnnetus Kreekas. Meedias natukene räägiti sellest, aga nüüd on vaikus. Huvitav kas püütakse midagi maha vaikida või ajakirjanikud juba teevad oma igapäevast (nuhkimis) tööd? Olen kuulnud jutte, et suursaadikul oli samal ajal sünnipäev.
Ma rohkem seoseid ei avaks, mine tea, pärast tuleb kohtukutse. Mis te arvate, kas me kuuleme veel meedias sellest õnnetusest? Kas selgub ka tõde, mis sõitu tehti ja miks kaater uppi läks? Uudis ise on siin
-
Külaline
Kuskohas see vaikus sul on? Raadiot ei kuula, aga televiisoris ja lehtedes on sellest iga nuka pealt juttu.Guest kirjutas: ↑19 Mär 2026 17:41 Mõne aja eest toimus kaatriõnnetus Kreekas. Meedias natukene räägiti sellest, aga nüüd on vaikus. Huvitav kas püütakse midagi maha vaikida või ajakirjanikud juba teevad oma igapäevast (nuhkimis) tööd? Olen kuulnud jutte, et suursaadikul oli samal ajal sünnipäev.Ma rohkem seoseid ei avaks, mine tea, pärast tuleb kohtukutse. Mis te arvate, kas me kuuleme veel meedias sellest õnnetusest? Kas selgub ka tõde, mis sõitu tehti ja miks kaater uppi läks? Uudis ise on siin
-
Külaline
Kas sul endal ka vahel imelik tundub, et sa maailma asju nii veidralt näed? Kes sul siin midagi vaikib, kas iga päev peaks haiglast saatma sulle pilte kannatanutest koos detailse terviseseisundi kirjeldusega või mida sa täpsemalt loodad? Kas sa väga sooviksid, et kaatri pardal oleks toimunud suursaadiku sünnipäeva puhul orgia, mille osalisteks saadik, kolm meremeest ja kohalik ametnik? Kõik olid maani täis ja tegid kaatriga saltosid kuni ükskord salto ebaõnnestus? Või mida sa täpsemalt kuulda loodad?
-
Külaline
Foorum ongi selleks, et küsida ja huvipakkuvate asjade üle arutleda.
-
Külaline
Ei, foorum ei ole selleks, et inimesi kiusata. Seda sa ju mõtlesid selle "huvipakkuvate asjade üle arutlemise all".Guest kirjutas: ↑19 Mär 2026 19:09 Foorum ongi selleks, et küsida ja huvipakkuvate asjade üle arutleda.
-
Külaline
Ei mõelnud. Pidasin silmas viisakas vormis arutelu. Ehk said nüüd aru.
-
Külaline
Sellist siin ju ei toimu.Külaline kirjutas: ↑19 Mär 2026 19:31Pidasin silmas viisakas vormis arutelu.
-
Külaline
Ma ei mõelnud seda küsija kohta.Külaline kirjutas: ↑19 Mär 2026 19:09Foorum ongi selleks, et küsida ja huvipakkuvate asjade üle arutleda.Külaline kirjutas: Siinne seltskond on nagu need
![]()
-
Külaline
Otsisin üles kaks seni avaldatud artiklit ja tegin paar nopet nendest
Kreeka rannikuvalve teatel paiskus Eesti alus sadamast väljumise järel ümber ning vajus hiljem põhja. Kreeka uudisteportaal NewsIT märkis, et õnnetus võis juhtuda sadamast väljumise järel tehtud manöövri tõttu. Kaatril viibis viis inimest: kolm Eesti piirivalvurit, Eesti suursaadik Kreekas Karin Rannu ning Kreeka rannikuvalve ametnik, kes osales operatsioonil sideohvitserina. Suursaadik oli saabunud külastama Kreekas teenistuses olevat Eesti piirivalve üksust,
Vahemerel juhtunud õnnetuses sai eile viga viis inimest, nende seas neli eestlast. Piirivalve juht Veiko Kommusaar rääkis, mis on praeguseks teada. Välistatud pole seegi, et põhjus peitub inimlikus veas.
Kolmanda piirivalvuri vigastused olid kerged, ta vajas vaid esmaabi. Delfi uuris, kas temaga oleks võimalik vahetult rääkida, aga PPA kommunikatsiooniosakonnast anti eitav vastus. „Palun anname rahu ja aega taastumiseks.“ Ka suursaadik Rannu hetkel meediale kommentaare ei jaga, öeldi välisministeeriumist.
Mulle tundub, et siin ei ole "kõik puhas" ja püütakse midagi kinni mätsida. Ilmselt oligi inimlik viga, suur kiirus, valed sõiduvõtted. Keegi ei taha seda välja öelda. Näe võtsime kaatri peale kodanik x ja mõtlesime, et teeme vähe kiiremat sõitu, aga....ei tulnud välja. Sellist asja ei ole ma veel meediast lugenud. Ma ikkagi arvan, et mingid ajakirjanikud toimetavad ja varsti saame sellest lugeda. Kes võtab vastutuse, et uputati kallis kaater?
Kreeka rannikuvalve teatel paiskus Eesti alus sadamast väljumise järel ümber ning vajus hiljem põhja. Kreeka uudisteportaal NewsIT märkis, et õnnetus võis juhtuda sadamast väljumise järel tehtud manöövri tõttu. Kaatril viibis viis inimest: kolm Eesti piirivalvurit, Eesti suursaadik Kreekas Karin Rannu ning Kreeka rannikuvalve ametnik, kes osales operatsioonil sideohvitserina. Suursaadik oli saabunud külastama Kreekas teenistuses olevat Eesti piirivalve üksust,
Vahemerel juhtunud õnnetuses sai eile viga viis inimest, nende seas neli eestlast. Piirivalve juht Veiko Kommusaar rääkis, mis on praeguseks teada. Välistatud pole seegi, et põhjus peitub inimlikus veas.
Kolmanda piirivalvuri vigastused olid kerged, ta vajas vaid esmaabi. Delfi uuris, kas temaga oleks võimalik vahetult rääkida, aga PPA kommunikatsiooniosakonnast anti eitav vastus. „Palun anname rahu ja aega taastumiseks.“ Ka suursaadik Rannu hetkel meediale kommentaare ei jaga, öeldi välisministeeriumist.
Mulle tundub, et siin ei ole "kõik puhas" ja püütakse midagi kinni mätsida. Ilmselt oligi inimlik viga, suur kiirus, valed sõiduvõtted. Keegi ei taha seda välja öelda. Näe võtsime kaatri peale kodanik x ja mõtlesime, et teeme vähe kiiremat sõitu, aga....ei tulnud välja. Sellist asja ei ole ma veel meediast lugenud. Ma ikkagi arvan, et mingid ajakirjanikud toimetavad ja varsti saame sellest lugeda. Kes võtab vastutuse, et uputati kallis kaater?
-
Külaline
Kas sa tead midagi, mida meie ei tea ja sa sooviksid sellest lähemalt rääkidaKülaline kirjutas: ↑19 Mär 2026 18:54Kas sa väga sooviksid, et kaatri pardal oleks toimunud suursaadiku sünnipäeva puhul orgia, mille osalisteks saadik, kolm meremeest ja kohalik ametnik?
-
Külaline
Ainus madu siin teemas on siiski küsimuse küsija, kes ihaleb skandaali ja ei saa aru, miks teised sama ei tunne.
-
Külaline
Skandaali ei ihale, aga sooviks veel uudiseid sellest kuulda. Tõde kuulda. Arutelu võiks jääda viisakaks, rahulikuks, mitte räuskavaks.Külaline kirjutas: ↑19 Mär 2026 19:51kes ihaleb skandaali ja ei saa aru, miks teised sama ei tunne.
-
Külaline
Kui sa oma küsimuses kasutad väljendeid nagu "püütakse maha vaikida" ja "nuhkima", siis ei ole su teema mitte kuidagi rahulikku arutelu tekitav ning on ilmselge, et just skandaali sa otsidki.
-
Külaline
isegi AI ei suuda sünnipäeva tuvastadaKülaline kirjutas: ↑19 Mär 2026 17:41Olen kuulnud jutte, et suursaadikul oli samal ajal sünnipäev.
Karin Rannu täpne sünnipäev ei ole avalikest allikatest (nt ametlikust CV-st või uudisartiklitest) kättesaadav. Diplomaatide puhul avaldatakse tavaliselt vaid nende ametikäik ja hariduskäik, kuid mitte täpset sünniaega.
-
Külaline
Mina küll suutsin tema sünnipäeva leida.Guest kirjutas: ↑19 Mär 2026 20:21isegi AI ei suuda sünnipäeva tuvastadaKülaline kirjutas: ↑19 Mär 2026 17:41Olen kuulnud jutte, et suursaadikul oli samal ajal sünnipäev.![]()
Karin Rannu täpne sünnipäev ei ole avalikest allikatest (nt ametlikust CV-st või uudisartiklitest) kättesaadav. Diplomaatide puhul avaldatakse tavaliselt vaid nende ametikäik ja hariduskäik, kuid mitte täpset sünniaega.
-
Külaline
Delfi artikli kommentaariumis käis see sünnipäeva teema läbi. Äkki on inimesel FB ja sealt on midagi näha?
-
Külaline
Mina pakun puusalt, et hakati esinema ja kaatri võimeid näitama.
-
Külaline
Teemaalgataja, sa tegid ju selle Riina Kionka teema ka, natuke enne seda veel Ieva Ilvese teema.
Käekiri on ju üks. Ikka selleks, et rahulikult, viisakalt, üksteist toetavalt arutleda
Mis värk sul nende naistega on?
Käekiri on ju üks. Ikka selleks, et rahulikult, viisakalt, üksteist toetavalt arutleda
-
Külaline
Ma ei usu, et sama inimene, käekiri hoopis teine.Külaline kirjutas: ↑19 Mär 2026 21:44 Teemaalgataja, sa tegid ju selle Riina Kionka teema ka, natuke enne seda veel Ieva Ilvese teema.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: elke, Google [Bot] ja 7 külalist