Facebook ei näita teateid

vana hea klassika
Vasta
Külaline

Facebook ei näita teateid

Postitus Postitas Külaline »

Ei taha halvustamist stiilis, et facebook pole elu vms. Jätaks selle kõrvale seekord. Sest ma tahaks vastust, kas tegemist on mingi üldise facebooki veaga, või ma pean otsima arvutitarga, kes oskab vaadata ,mis mu arvutis või fb kontol viga on, mis seaded on automaatselt muutunud või mis toimub. Aga see pole loogiline, et kui veel üleeile oli teateid igas minutis mitu (suurem osa muidugi et keegi kuskil kommenteeris jne) siis eile tuli päeva jooksul 2 teasete ja täna hommikul oli vaid 4...tavaliselt on hommikul 20+ teatist.
Sama jama ka telos facebooki külastades... NIi et küsimus- kas kellelgi veel on selline jama või on see seotud minu kontoga.
Külaline

Külaline kirjutas: 18 Mär 2026 11:49 Ei taha halvustamist stiilis, et facebook pole elu vms. Jätaks selle kõrvale seekord. Sest ma tahaks vastust, kas tegemist on mingi üldise facebooki veaga, või ma pean otsima arvutitarga, kes oskab vaadata ,mis mu arvutis või fb kontol viga on, mis seaded on automaatselt muutunud või mis toimub. Aga see pole loogiline, et kui veel üleeile oli teateid igas minutis mitu (suurem osa muidugi et keegi kuskil kommenteeris jne) siis eile tuli päeva jooksul 2 teasete ja täna hommikul oli vaid 4...tavaliselt on hommikul 20+ teatist.
Sama jama ka telos facebooki külastades... NIi et küsimus- kas kellelgi veel on selline jama või on see seotud minu kontoga.
Igas minutis mitu teadet? Miks sa neid teateid kinni ei keera?
Külaline

Guest kirjutas: 18 Mär 2026 12:03
Külaline kirjutas: 18 Mär 2026 11:49 Ei taha halvustamist stiilis, et facebook pole elu vms. Jätaks selle kõrvale seekord. Sest ma tahaks vastust, kas tegemist on mingi üldise facebooki veaga, või ma pean otsima arvutitarga, kes oskab vaadata ,mis mu arvutis või fb kontol viga on, mis seaded on automaatselt muutunud või mis toimub. Aga see pole loogiline, et kui veel üleeile oli teateid igas minutis mitu (suurem osa muidugi et keegi kuskil kommenteeris jne) siis eile tuli päeva jooksul 2 teasete ja täna hommikul oli vaid 4...tavaliselt on hommikul 20+ teatist.
ma ei oska seadistada oma kontot, olen teistmoodi inimene veidi..
Külaline

Ta ei küsinud ju seda.

Vastuseks, minul on küll kõik samamoodi kui harilikult, kuigi mul on push-teated kinni keeratud. Siiski FB-s endas tõesti täna ühtegi märguannet ei ole, ainult üks sündmuse meenutus. Natuke on veider, kuigi mitte võimatu.
Külaline

Guest kirjutas: 18 Mär 2026 12:16
Ta ei küsinud ju seda.

Vastuseks, minul on küll kõik samamoodi kui harilikult, kuigi mul on push-teated kinni keeratud. Siiski FB-s endas tõesti täna ühtegi märguannet ei ole, ainult üks sündmuse meenutus. Natuke on veider, kuigi mitte võimatu.
Mõtlengi just neid ,facebooki enda teateid, mis arvutiekraanil on kellukese ikooni all. mul on eile ööst peale olnud vaid 4-5 märguannet seal, mis ei ole üldse reaalne
Külaline

Neid vist nimetatakse hoopis "märguanneteks" mis mul kadunud on. Ühesõnaga ma väljendusin valesti, kuna olen kogu aeg nii ise nimetanud
Külaline

Hea ju, et lõpuks vait jäid. Milleks sulle neid vaja.
Külaline

Guest kirjutas: 18 Mär 2026 14:05 Hea ju, et lõpuks vait jäid. Milleks sulle neid vaja.
tegelikult tahaks teada ikka, kus miskit toimub ja kes mida arvab nt minu kommentaarist või mingist teemast, mida jälgin. kuna olen peamiselt üksi kodune ja facebook on oluline side maailma ja tuttavatega mulle
Külaline

Külaline kirjutas: 18 Mär 2026 14:41
Guest kirjutas: 18 Mär 2026 14:05 Hea ju, et lõpuks vait jäid. Milleks sulle neid vaja.
tegelikult tahaks teada ikka, kus miskit toimub ja kes mida arvab nt minu kommentaarist või mingist teemast, mida jälgin. kuna olen peamiselt üksi kodune ja facebook on oluline side maailma ja tuttavatega mulle
Minul tuöeb ka neid märguandeid nii nagu jumal juhatab. Mõnikord amnab igast laikist ja uuest kommentaarist teada, mis samasse postitusse on kirjutatud ja seal samas ühel hetkel jääb vait teavitus.
Mul on see vajalik vaid siis, kui ma näiteks lapseriideid müün. Ükskord jäigi kaup katki sellepärast, et ma ei saanud teavitust, et keegi oli vastanud mulle, et ostab. Ma avastasin selle alles nädal hiljem.
Külaline

Guest kirjutas: 18 Mär 2026 14:50
Külaline kirjutas: 18 Mär 2026 14:41
Minul tuöeb ka neid märguandeid nii nagu jumal juhatab. Mõnikord amnab igast laikist ja uuest kommentaarist teada, mis samasse postitusse on kirjutatud ja seal samas ühel hetkel jääb vait teavitus.
Mul on see vajalik vaid siis, kui ma näiteks lapseriideid müün. Ükskord jäigi kaup katki sellepärast, et ma ei saanud teavitust, et keegi oli vastanud mulle, et ostab. Ma avastasin selle alles nädal hiljem.
sama siin. olen ka asju müünud ja tänu sellele praegugi oleks kaotanud ostja, kuna eile oli vastanud mulle kommentaaris, messengeri kirjutada ei saanud- kuna sinna ei saa sageli kirjutada need, kes sõbrad pole. Hea oli et ise tulin mõttele et vaatan oma kuulutuste lehed ja grupid läbi.
Tweiseks olen ma mitme grupi adminn ja mode, mulle on väga oluline näha, kas keegi tahab midagi postitada või kommenteerib...jube jama on minu jaoks selline olukord. ei oska vaadata ka, kas minu seadetes on midagi valesti.. ise pole midagi muutnud ja piiranguid ka pole.
Külaline

Jah, teated ehk notifications on viimased päevad imrlikult kinni, ei liigu enam, ei näe enam ja teie postitusi näeb ka vaid väike arv inimesi, kui üldse keegi. Kontrollitud. Ilmselt vaid need, kes neid teie lehele teadlikult otsima tulevad. Laiemale ringile näha liiguvad postitused vaid seejärel, kui üks laik saadud, enne seda pigem mitte.
Külaline

Külaline kirjutas: 18 Mär 2026 17:23 Jah, teated ehk notifications on viimased päevad imrlikult kinni, ei liigu enam, ei näe enam ja teie postitusi näeb ka vaid väike arv inimesi, kui üldse keegi. Kontrollitud. Ilmselt vaid need, kes neid teie lehele teadlikult otsima tulevad. Laiemale ringile näha liiguvad postitused vaid seejärel, kui üks laik saadud, enne seda pigem mitte.
Mul on nii juba vähemalt aasta.
Külaline

Guest kirjutas: 18 Mär 2026 17:39
Külaline kirjutas: 18 Mär 2026 17:23 Jah, teated ehk notifications on viimased päevad imrlikult kinni, ei liigu enam, ei näe enam ja teie postitusi näeb ka vaid väike arv inimesi, kui üldse keegi. Kontrollitud. Ilmselt vaid need, kes neid teie lehele teadlikult otsima tulevad. Laiemale ringile näha liiguvad postitused vaid seejärel, kui üks laik saadud, enne seda pigem mitte.
Mul on nii juba vähemalt aasta.

Ilmselt sain ma selle kraesse, sest vean üht gruppi lisaks ja loeti sagedaseks postitajaks. Teist põhjendust ei tea, aga väga ei koti ka.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: kaegu, Kirile, libakägu ja 10 külalist