Kogemused meestega seksi vallas
Kogemused meestega seksi vallas
Kas enamus mehi, kes teile ette on sattunud, on vastavas valdkonnas kehvalt funkavad? No et ei lähe kõvaks, vajub ära, ei kesta piisavalt.. Mul elatanud sugulane juba ammu ütles, et mehed on impotendid. Vast ta oma isiklikest kogemustest, aga ega ta mingi erand kah vast pole, vast mehed, kellega kokku puutunud, nii harju keskmised.. ?
Ise olen ühe impoga kokku puutunud. Ajas ligi, pärast tuli välja, et ei läinud kõvakski.. Aga mis sa siis ligi ajad, kui sust asja pole.. ? Et vana hobune tahab kah veel kaeru saada.. ? Kusjuures vend oli 30a. Saamahimu on suur, aga pakkuda pole midagi.
Või olete mingite veidrike otsa sattunud? Mulle kirjutas üks vend, kes küsis, kuidas mulle meeldiks, kui tal sukad jalas oleksid. Ei tea, kas sellisega ka keegi.. ? Või peab prostituute kasutama?
Ise olen ühe impoga kokku puutunud. Ajas ligi, pärast tuli välja, et ei läinud kõvakski.. Aga mis sa siis ligi ajad, kui sust asja pole.. ? Et vana hobune tahab kah veel kaeru saada.. ? Kusjuures vend oli 30a. Saamahimu on suur, aga pakkuda pole midagi.
Või olete mingite veidrike otsa sattunud? Mulle kirjutas üks vend, kes küsis, kuidas mulle meeldiks, kui tal sukad jalas oleksid. Ei tea, kas sellisega ka keegi.. ? Või peab prostituute kasutama?
-
Külaline
Ma ise olen siinsetega võrreldes vist veel üsna noor. Tundub, et 90% siinsetest on 50+ . Mina sain just alles 37.
Ega mul neid partnereid palju olnud pole. Elasin 13a esimese lapse isaga koos. Oli esimene tõsine suhe. Väga kehva kooselu. Tal seisis igas olukorras. Siis läksin lahku ja peale seda oli 3 põgusat lohutus(seks)suhet. Üks neist oli tõesti selline nädalavahetuse napsimees, kes oli ilmselt potentsiprobleemiga, sest alati oli ta väsinud/napsine vms ja seksini me ei jõudnudki. Nüüd olen teist aastat täiesti mehe ja seksivaba(va ise oma käed) ja isegi ausalt öeldes ei taha suhet ega meest. Tänapäeval on väga raske leida normaalset meest.
Ega mul neid partnereid palju olnud pole. Elasin 13a esimese lapse isaga koos. Oli esimene tõsine suhe. Väga kehva kooselu. Tal seisis igas olukorras. Siis läksin lahku ja peale seda oli 3 põgusat lohutus(seks)suhet. Üks neist oli tõesti selline nädalavahetuse napsimees, kes oli ilmselt potentsiprobleemiga, sest alati oli ta väsinud/napsine vms ja seksini me ei jõudnudki. Nüüd olen teist aastat täiesti mehe ja seksivaba(va ise oma käed) ja isegi ausalt öeldes ei taha suhet ega meest. Tänapäeval on väga raske leida normaalset meest.
-
Külaline
Ja sina olid sellel ajal 40, 50....?
-
Külaline
Neid kasutavad ju mehed, ega siis naine ometi ei pea prostituute kasutama? Meil ei olegi neid kuskilt võtta, kes naisi teenindaksid.
-
Külaline
Noo usun kui oleks hea mees ja tead ikka, et ongi päriselt hea siis kõll ka maksaks. 

nii et mehed, tehke ka äri kellel kauem seisab kui 1 min.
-
Külaline
Aga mitme mitte impoga sa paljalt kokku puutunud oled?
No võrdluseks lihtsalt ja kas oled nendega orgasme saanud?
-
Külaline
Enamus meestel ikka seisab. Aga ainult sellest ei piisa. Mehel võiks näiteks raha ka olla. Mötlemisvõimet võiks olla. Naisetundmist võiks olla. Ja palju muud.
-
Külaline
Üks veidrik arvas, et seks on asi mida tehakse riides olles. Paljast naist kartis.
Mina olin noorem kui 30. Üldiselt on funkavad mehed sattunud, aga üks oli jah selline. Ma mõtlen, kui tavaline see mitte funkamine on, või kui tihti tulevad ette nt sukasõbrad vm veidrikud, sellepärast küsisingi.
-
Külaline
Kuskohast seda naisetundmist tulla võiks?Külaline kirjutas: ↑16 Mär 2026 07:50 Naisetundmist võiks olla. Ja palju muud.
Paljude naistega magamisest, xxx lehtede vaatamisest, ema räägib ja näitab pojale, naine ise räägib mida kuidas soovib?
Kas sina räägid mehele mida kuidas tahad voodis saada või eeldad, et mees juba teab?
Mina tean juhust, kus vennal kukkus ära, kui naine häälekam oli. Kartis vist häälitsusi, oli öelnud, et ära häälitse, siis kui naine vait jäi, läks kõvaks tagasi. Eks see ka erektsioonihäire.Külaline kirjutas: ↑16 Mär 2026 07:53 Üks veidrik arvas, et seks on asi mida tehakse riides olles. Paljast naist kartis.
-
Külaline
Seda saab ta tööd tehes. Kui rohkem raha, siis kauem tööl olles.Külaline kirjutas: ↑16 Mär 2026 07:50Mehel võiks näiteks raha ka olla.
Mida naine võiks teha või mis tal olla võiks?
-
Külaline
Kasuema saaks siinkohal tõesti abiks olla ja ette näidata, kuidas asjad käivad.Külaline kirjutas: ↑16 Mär 2026 07:59Kuskohast seda naisetundmist tulla võiks?
kasuema räägib ja näitab pojale,
-
Külaline
Mina tean meest, kes vaatas naist, kes orgasmi oli saanud, kui ilmaimet, et mis tol hakkas.Tolmukübe kirjutas: ↑16 Mär 2026 08:01Mina tean juhust, kus vennal kukkus ära, kui naine häälekam oli. Kartis vist häälitsusi, oli öelnud, et ära häälitse, siis kui naine vait jäi, läks kõvaks tagasi. Eks see ka erektsioonihäire.Külaline kirjutas: ↑16 Mär 2026 07:53 Üks veidrik arvas, et seks on asi mida tehakse riides olles. Paljast naist kartis.
-
Külaline
Mis kehtib kasuemale ei kehti teisele naisele. Natuke naisetundmist (tunnetamist) ei teeks paha.
-
Külaline
Kunagi Yxik ju pakkus teenust, aga soovijaid ei olnud, siis pidi ikka oma saekaatri juurde jääma.Guest kirjutas: ↑15 Mär 2026 21:53 Noo usun kui oleks hea mees ja tead ikka, et ongi päriselt hea siis kõll ka maksaks.nii et mehed, tehke ka äri kellel kauem seisab kui 1 min.
-
Külaline
Naisel peab ka oma raha olema. Mida rohkem raha seda kauem ilusalongis. Naine ei tohi olla väsinud, peab olema hea.
-
Külaline
Jah, raha olgu palju, aga samas peab elama jõudeelu, olema puhanud ja istuma päevad otsa ilusalongis. Mul oli ka kunagi selline peikakandidaat, kes ütles, et ta on töötu, et parem, kui mul raha oleks. No raha mul on, aga siis teda häiris, et ma käin tööl. Ta ütles, et tahab naisega pigem päevasel ajal kohtuda, sest ta on muidu õhtuks väsinud. Me pärast ühte kohtingut edasi ei läinud, sest kogu see tema jutt oli nii naljakas. Aga eks ta otsib edasi. Eks neid naisi ju on ka, kellel on raha piisavalt, aga tööl ei pea käima, samas kas nad mõnda töötut luuserit tahavad, see on teine küsimus.Guest kirjutas: ↑16 Mär 2026 10:29Naisel peab ka oma raha olema. Mida rohkem raha seda kauem ilusalongis. Naine ei tohi olla väsinud, peab olema hea.
-
Külaline
Millest see palja naise kartus tuleb?Külaline kirjutas: ↑16 Mär 2026 07:53Üks veidrik arvas, et seks on asi mida tehakse riides olles. Paljast naist kartis.
Õigus, unustasin ära, sama vend, kui naine oli orgasmi saanud ja tahtis omaette olla, siis hakkas peale seda argliku häälega rääkima ja naisele jutuga pinda käima, et naine nö tavalisse olekusse tagasi tuleks. Nii et mõni vend kardab paljast keha, teine aga naisterahva orgasme. Kolmas kardab, et ei saa hakkama, jne.Külaline kirjutas: ↑16 Mär 2026 10:01Mina tean meest, kes vaatas naist, kes orgasmi oli saanud, kui ilmaimet, et mis tol hakkas.Tolmukübe kirjutas: ↑16 Mär 2026 08:01Mina tean juhust, kus vennal kukkus ära, kui naine häälekam oli. Kartis vist häälitsusi, oli öelnud, et ära häälitse, siis kui naine vait jäi, läks kõvaks tagasi. Eks see ka erektsioonihäire.Külaline kirjutas: ↑16 Mär 2026 07:53 Üks veidrik arvas, et seks on asi mida tehakse riides olles. Paljast naist kartis.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Google [Bot] ja 3 külalist