Minu teada on enamik inimesi sellised, k.a. mehed.Külaline kirjutas: ↑14 Mär 2026 16:17Küll on jubedad sellised inimesed. Kõigiga ei lähe sinu parfüümimaitse ju kokku ja kui seda on liiga palju ka veel, siis tekibki oksetunne.Minu jaoks on absoluutselt elementaarne lõhnastada end igal hommikul kodunt lahkudes. Õhtul välja minnes samamoodi.
Parfüüm häirib
-
Külaline
-
Külaline
Kui sul on mingi eraldi teema sellega, siis on see sinu enda probleem, ei?Guest kirjutas: ↑14 Mär 2026 13:38 Kuule, kas sa panid täna kogemata kaks korda lõhna? Sul on täna nii tugevalt tunda
Vabandust, aga mul on lõhnadega teema, tegelt kahju, et ma ei õppinud lõhnade tegijaks või degustaatoriks...
-
Külaline
Kuidas ta sellele võiks reageerida? Äkki mõtleb et ongi need teised päevad vähe pannud, teised ei tunnegi midagi.Guest kirjutas: ↑14 Mär 2026 13:38 Kuule, kas sa panid täna kogemata kaks korda lõhna? Sul on täna nii tugevalt tunda
Vabandust, aga mul on lõhnadega teema, tegelt kahju, et ma ei õppinud lõhnade tegijaks või degustaatoriks...
See sinu isiklik lõhnateema jutt ei pruugi tal üldse haakuda temaga enam vaid mõtleb et äkki oleks sinust saanud tõesti lõhnategija, kui sul on selline anne.
-
Külaline
Guest kirjutas: ↑14 Mär 2026 16:13Minu jaoks on absoluutselt elementaarne lõhnastada end igal hommikul kodunt lahkudes. Õhtul välja minnes samamoodi.Külaline kirjutas: ↑14 Mär 2026 09:47Mina paluks ülemusel temaga rääkida. Tänapäeval on tegelikult elementaarne, et sa tööle minnes EI kalla ennast parfüümiga üle. See on lihtne teistega arvestamine.Külaline kirjutas: ↑13 Mär 2026 10:37 Kuidas öelda kolleegile viisakalt, et ta ei kasutaks (nii palju) parfüümi? Kohutavalt ajab aevastama ning ei võimalda normaalselt, sügavalt hingata.
Mul oli kunagi riietusruumi kapp kõrvuti kolleegiga, kes hirmsasti parfüüme armastas. Lisaks ta naeruvääristas neid, kes tööl parfüümi ei kasutanud. Igal hommikul lasi ta enne fiietusruumist välja astudes omale mitu surtsu lõhna peale ja teised siis pidid seal lõhnapilves riideid vahetama.
Eau de Toilette palun!
Eau de Parfume palun ei!
-
Külaline
Ära aja. Ma ei tea ühtegi sellist meest.Külaline kirjutas: ↑14 Mär 2026 16:45Minu teada on enamik inimesi sellised, k.a. mehed.
-
Külaline
Ma VÄGA harva tunnen, et teise inimese lõhnaõli on tõepoolest hea, tavaliselt ei ole see kellegi meelislõhn teistele tema küljes midagi erilist. Kui seda on liiga vängelt, siis hoopis vastupidi, tekibki vastikustunne.Guest kirjutas: ↑14 Mär 2026 16:45Minu teada on enamik inimesi sellised, k.a. mehed.Külaline kirjutas: ↑14 Mär 2026 16:17Küll on jubedad sellised inimesed. Kõigiga ei lähe sinu parfüümimaitse ju kokku ja kui seda on liiga palju ka veel, siis tekibki oksetunne.Minu jaoks on absoluutselt elementaarne lõhnastada end igal hommikul kodunt lahkudes. Õhtul välja minnes samamoodi.
-
Külaline
Äkki enne ülemusele kaebama jooksmist suudaks kolleegile sõbralikult selle kaks lihtlauset ikka ise öelda. Täiesti haige kaebamismentaliteet, nagu tited. Lihtne asi, inimene ise ei tea arvestadagi, kui keegi ei ütle ja vaikselt kannatavad.Guest kirjutas: ↑14 Mär 2026 09:47
Mina paluks ülemusel temaga rääkida. Tänapäeval on tegelikult elementaarne, et sa tööle minnes EI kalla ennast parfüümiga üle. See on lihtne teistega arvestamine.
-
Külaline
Minu mees lõhnastab end igal hommikul. Väga põhjalikult valib oma lõhnu. Aga ta töötab enamasti vabas õhus ja lühikest aega iga kliendi juures, ilmselt kedagi ei häiri. Tal on ka üsna õrnad lõhnad, ei midagi vänget.
Kui läheme teatrisse, kinno, kontserdile või lennukisse, siis peseb end kõigist lõhnadest puhtaks.
Aga tema riided lõhnavad küll mõnusalt ja mahedalt, kui need mustapesukasti jõuavad.
-
Külaline
Nii armas lugeda, aga sa ei ole ju oma mehe osas objektiivne. Kindlasti lõhnavad need vänge ebameeldiva parfüümi kasutajad ka oma naiste jaoks mõnusalt ja mahedalt. Ükspäev tulin just lennukiga koju ja üks mustemat sorti mees istus kardina taga VIP koha peal. Ja siis võttis välja parfüümi ja sortsutas seda ühe kõrva taha 5 törtsu ja teise kõrva taha 5 törtsu, poole lennikit pidi ära surema. Aga oma naine oli väga rahul, kiitis, et küll on hea lõhn.Aga tema riided lõhnavad küll mõnusalt ja mahedalt, kui need mustapesukasti jõuavad.
-
Külaline
Väga piinlik. Kui mu mees end ei lõhnastaks, ei sooviks ma temaga koos ollagi. Iga enda eest hoolitsev mees lõhnastab end, täiesti elementaarne.
-
Külaline
Ma ei kasuta eales toilette tooteid. Kasutan edp või intence, mis veel kontsentreeritum.Külaline kirjutas: ↑14 Mär 2026 17:56Guest kirjutas: ↑14 Mär 2026 16:13Minu jaoks on absoluutselt elementaarne lõhnastada end igal hommikul kodunt lahkudes. Õhtul välja minnes samamoodi.Külaline kirjutas: ↑14 Mär 2026 09:47
Mina paluks ülemusel temaga rääkida. Tänapäeval on tegelikult elementaarne, et sa tööle minnes EI kalla ennast parfüümiga üle. See on lihtne teistega arvestamine.
Mul oli kunagi riietusruumi kapp kõrvuti kolleegiga, kes hirmsasti parfüüme armastas. Lisaks ta naeruvääristas neid, kes tööl parfüümi ei kasutanud. Igal hommikul lasi ta enne fiietusruumist välja astudes omale mitu surtsu lõhna peale ja teised siis pidid seal lõhnapilves riideid vahetama.
Eau de Toilette palun!
Eau de Parfume palun ei!
-
Külaline
Lõhnastagu, aga nii, et seda on tunda alles siis kui juba tema isiklikus ruumis ehk väga lähedal viibid. Need tüübid, kes üle ühistranspordi oma habemeajamisveest haisevad, on jäledad. Samasugused haisukollid nagu bomžid, lihtsalt pisut teine aroom.Külaline kirjutas: ↑15 Mär 2026 09:35Väga piinlik. Kui mu mees end ei lõhnastaks, ei sooviks ma temaga koos ollagi. Iga enda eest hoolitsev mees lõhnastab end, täiesti elementaarne.
Samamoodi võiks teiste suhtes arvestavalt käituda kõik need pesupulbri ja loputusvahendi kasutajad, kes hetkel piiri ei tunneta. Ka neid ained on tegelikult vaja oluliselt vähem panna, mitte ennast ja teisi haisu ning muu keemiaga mürgitada.
-
Külaline
Absoluutselt nõus. Loputusvahendite-haisukollidele teen ka märkuse.Külaline kirjutas: ↑15 Mär 2026 09:44Lõhnastagu, aga nii, et seda on tunda alles siis kui juba tema isiklikus ruumis ehk väga lähedal viibid. Need tüübid, kes üle ühistranspordi oma habemeajamisveest haisevad, on jäledad. Samasugused haisukollid nagu bomžid, lihtsalt pisut teine aroom.Külaline kirjutas: ↑15 Mär 2026 09:35Väga piinlik. Kui mu mees end ei lõhnastaks, ei sooviks ma temaga koos ollagi. Iga enda eest hoolitsev mees lõhnastab end, täiesti elementaarne.
Samamoodi võiks teiste suhtes arvestavalt käituda kõik need pesupulbri ja loputusvahendi kasutajad, kes hetkel piiri ei tunneta. Ka neid ained on tegelikult vaja oluliselt vähem panna, mitte ennast ja teisi haisu ning muu keemiaga mürgitada.
-
Külaline
Jäägu sulle su arvamus. Mina leian, et sellised probleemid, mida kollegid omavahel tülitsemata lahendada ei saa, peaks maanduma ülemuse lauale. Tema saadab laiali üldmeili või võtab koosolekul probleemi üles, et info kõigile kohale jõuaks.Külaline kirjutas: ↑14 Mär 2026 11:24Järjekordne kaebaja, kes oma probleeme ise lahendada ei suuda. Võtame mängu ülemused. Ja kui see ei aita, siis ajakirjanduse ja kohtu. Marii Karell või Katrin Lust on alati valmis.Guest kirjutas: ↑14 Mär 2026 09:47Mina paluks ülemusel temaga rääkida. Tänapäeval on tegelikult elementaarne, et sa tööle minnes EI kalla ennast parfüümiga üle. See on lihtne teistega arvestamine.Külaline kirjutas: ↑13 Mär 2026 10:37 Kuidas öelda kolleegile viisakalt, et ta ei kasutaks (nii palju) parfüümi? Kohutavalt ajab aevastama ning ei võimalda normaalselt, sügavalt hingata.
-
Külaline
Väga vastik selliste mees haisukollidega olla kes end omaarust lõhnsatavad. Miks nad seda teevad????Külaline kirjutas: ↑15 Mär 2026 09:35Väga piinlik. Kui mu mees end ei lõhnastaks, ei sooviks ma temaga koos ollagi. Iga enda eest hoolitsev mees lõhnastab end, täiesti elementaarne.
Elenentaarne kui ei haisuta end.
Ma pakun et teil tuba haiseb ja ise aru ei saa.
-
Külaline
Mulle ei mahu üldse pähe, kuidas täiskasvanud inimesed aru ei saa või ei tea, et igasugune lõhn peab olema vaevutuntav ja seda ka ainult inimese vahetus läheduses. Kui juba ruumi astudes on lõhna tunda, siis on sellega selgelt üle pakutud.
-
Külaline
Ülemuseni jõuab see siis, kui omavahel on juba räägitud ja selgitada püütud. Need liigselt lõhnastajad ei saa ju enamasti ise aru, et lõhna on liiga palju ja see on vänge. Kui selline inimene liftist lahkub, siis lõhn jääb sinna veel pikalt hõljuma. Jube.Külaline kirjutas: ↑14 Mär 2026 21:58Äkki enne ülemusele kaebama jooksmist suudaks kolleegile sõbralikult selle kaks lihtlauset ikka ise öelda. Täiesti haige kaebamismentaliteet, nagu tited. Lihtne asi, inimene ise ei tea arvestadagi, kui keegi ei ütle ja vaikselt kannatavad.Guest kirjutas: ↑14 Mär 2026 09:47
-
Külaline
Olen näinud, kuidas supermarketis lõhnariiulis üks mees nuusutas küll ühte ja teist lõhna ja siis ilmselt meelepärasemast pihustas omale seda korduvalt... otse suhu.
-
Külaline
Ma olen siin kunagi mingis eelnevas teemas kirjutanud, et mu oma eksmees oli ka see meeletu ülelõhnastaja. Õnneks ta küll igapäevaselt ei ujutanud üle ennast aga kui nv kuhugi minek oli(poodi või sõpradega välja) siis oh õudust, terve korter haises nädal aega jutti tagantjärgi.
See on väga ebameeldiv. Kellegi sarnasega koos igapäevaselt töötada oleks tõesti piin, kes iga päev muudkui juurde uhab lõhna.
Samas mul üks sõbranna kasutab ka regulaarselt pargüümi ja ta tõesti lõhnab õrbalt. Ja isegi see õrn lõhn jääb ka vahel mu kassile külge, kui ta külad käinud on. Aga see pole intensiivne.
See on väga ebameeldiv. Kellegi sarnasega koos igapäevaselt töötada oleks tõesti piin, kes iga päev muudkui juurde uhab lõhna.
Samas mul üks sõbranna kasutab ka regulaarselt pargüümi ja ta tõesti lõhnab õrbalt. Ja isegi see õrn lõhn jääb ka vahel mu kassile külge, kui ta külad käinud on. Aga see pole intensiivne.
-
Külaline
EiiiiiiKülaline kirjutas: ↑15 Mär 2026 11:17 Olen näinud, kuidas supermarketis lõhnariiulis üks mees nuusutas küll ühte ja teist lõhna ja siis ilmselt meelepärasemast pihustas omale seda korduvalt... otse suhu.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Bing [Bot], Google [Bot], Semrush [Bot], Triibu ja 6 külalist