Kas solvuksite?

seks, suhted ja pereteemad
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Guest kirjutas: 13 Mär 2026 18:47
Guest kirjutas: 13 Mär 2026 16:40 Siin teemas on jälle hästi näha, kui erinevatest külgedest inimesed maailma näevad.
Mees on selline, et ei tea, ei môtle, ei ta viitsi, ei ta ole. Naine selline, et tahab mehele meeldida, muudab kaalu mehe jaoks, peaks mōtlema mehe kasuks, peaks pehmendama seda mehe kukkumist.
Olles ise Mustang- tüüpi, tekib trots sellise suhtumise peale.
TA iseseisva üksusena meeldib mulle väga. Teema läheb mulle korda.
Olen TA! Vastupidi - mul ei ole üldse mingit ekstra-püüdu meeldida mehele. Võib-olla see ongi üks väike tegur, mis mulle tema juures närvidele käib, et ma meeldin talle igas olekus - nagu ta ütles, ka sajakilosena. Ma tahaks, et ta ütleks mulle rohkem asju, mis talle meeldib või ei meeldi. Oleks rohkem oma arvamusega.

Kaalu hakkasin alandama siiski ainult ja ainult enda pärast. Mul on kaalu mõjutav haigus ja tean, et kui ma kaalu ei kontrolli, siis olengi peagi sajakilone. Ilmselt pean sellega jändama elu lõpuni.

See mulle aga meeldib, et sulle läheb eema korda :)
Just nii ma aru saingi! Naine ei pea mehele meeldima, mehele peab naine meeldima.
Külaline

Guest kirjutas: 13 Mär 2026 17:48
Külaline kirjutas: 13 Mär 2026 16:40 Siin teemas on jälle hästi näha, kui erinevatest külgedest inimesed maailma näevad.
Mees on selline, et ei tea, ei môtle, ei ta viitsi, ei ta ole. Naine selline, et tahab mehele meeldida, muudab kaalu mehe jaoks, peaks mōtlema mehe kasuks, peaks pehmendama seda mehe kukkumist.
Mis tüüp se Mustang on? Hobune? Ford?
Vaba, sôltumatu, omanikuta
Külaline

Guest kirjutas: 13 Mär 2026 16:40 Siin teemas on jälle hästi näha, kui erinevatest külgedest inimesed maailma näevad.
See on mehel "vali lahinguid" suhtumine.
Mehel suva, ei hakka mõtlema, las olla nii nagu naine arvab.
Külaline

Guest kirjutas: 14 Mär 2026 07:45
See on mehel "vali lahinguid" suhtumine.
Mehel suva, ei hakka mõtlema, las olla nii nagu naine arvab.
Naisel ei ole suva. Naisele ei meeldi suvakad. Mees peab lahinguid valima.
Külaline

Teema sarjast "kui pole probleemi, tuleb see välja mõelda ja siis ussitama hakata". Mõni saab ainult vanemaks, mitte targemaks. Mida see temp sulle nüüd andis?
Külaline

Külaline kirjutas: 13 Mär 2026 18:47Võib-olla see ongi üks väike tegur, mis mulle tema juures närvidele käib, et ma meeldin talle igas olekus - nagu ta ütles, ka sajakilosena.
Võid kindel olla, et sa talle saja kilosena ei meeldi.
Külaline

Halenaljakas katse komplimenti välja pommida või misasi see oli nüüd? Tegele oma ebakindlusega, inimene, keegi teine ei ole su puudustes süüdi. Ja ära hõõru oma vigu teistele nina alla, kui tegelikult tahad neile head muljet jätta, mulje jääb väga vastuoluline. Nüüd mees üritab oma "suurt eksimust" heaks teha, jälle ei sobi.
Külaline

Guest kirjutas: 08 Mär 2026 20:45 Kas solvuksite?
Iseenda peale või? Sest selles loos ma muud süüdlast küll ei näe.
Ja ausalt, isegi kui sellise jama peale veidi torkaks, siis suudaks iseendale selgeks teha küll, et ise tegin lollisti ja mees ei ole hiromant. Meest ei karistaks.
Külaline

Guest kirjutas: 14 Mär 2026 09:31
Guest kirjutas: 08 Mär 2026 20:45 Kas solvuksite?
Iseenda peale või? Sest selles loos ma muud süüdlast küll ei näe.
Ja ausalt, isegi kui sellise jama peale veidi torkaks, siis suudaks iseendale selgeks teha küll, et ise tegin lollisti ja mees ei ole hiromant. Meest ei karistaks.
Keegi süüdistas siin kedagi või?
Ma olen ka enda peale solvunud olnud, et ühe mehega tegemist tegin. See siin pole aga üldse see teema.
Mõni inimene süüst ja karistusest kaugemale üldse ei näe.
Külaline

Külaline kirjutas: 14 Mär 2026 09:19
Külaline kirjutas: 13 Mär 2026 18:47Võib-olla see ongi üks väike tegur, mis mulle tema juures närvidele käib, et ma meeldin talle igas olekus - nagu ta ütles, ka sajakilosena.
Kõik oleneb vanusest ja kooselu pikkusest. Me oleme mehega koos praeguseks 25a. Kui tuttavaks saime kaalusin ma 68kg. Vahepeal kaalusin 60kg. Nüüd kaalun90kg. Eks muidugi olen ennas käest lasknud, aga vanust ka juba üle 55a ja ei viitsi enam rapsida selle kaalu nimel. Seks meil toimib ja mees pole midagi kaalu kohta kobisenud ka. Ta ise ka mingi 30kg juurde võtnud. Oleme rõõmsalt edasi.
(Kui huvitab, siis olen 174cm pikk)
Külaline

Külaline kirjutas: 14 Mär 2026 13:51 Nüüd kaalun90kg. Eks muidugi olen ennas käest lasknud, aga vanust ka juba üle 55a ja ei viitsi enam rapsida selle kaalu nimel.
Veider lugemine. Mina olen 58a naine ja kaalun 162 pikkuse juures 53-54 kilo. Mis see vanus siia puutub, see on sul nagu mingi vabandus või? Et nagu paratamatus või ma ei saa aru.
Külaline

Guest kirjutas: 14 Mär 2026 09:19
Kindlasti on mehi, kes jätavad oma paksuks läinud naise maha või võtavad armukese. Aga mitte kõik mehed ei ole sellised. Üsna kindlasti ei oleks ma minu mees selline. Kust ma tean? Tean, ma lihtsalt tunnen teda. Ta on väga leplik. Ja nagu ma siin olen kirjutanud, siis ta teeb kõik, et olla minu meele järele.
Külaline

Külaline kirjutas: 14 Mär 2026 14:04Veider lugemine. Mina olen 58a naine ja kaalun 162 pikkuse juures 53-54 kilo. Mis see vanus siia puutub, see on sul nagu mingi vabandus või? Et nagu paratamatus või ma ei saa aru.
Ei, ei ole paratamatus. Pigem vabandus, et sorry, et nüüd selline olen. Kogu oma lapse ja noore neiu aeg olin piitspeenike ilma, et mingit toitumist oleks pidanud jälgima. Sünnitasin kolm last ja ikka olin peenike. Aga menopaus oli mul väga jube ja nüüd olen paks.
Äkki mõne aja pärast, kui stressitase on madalam, suudan ennast kokku võtta. Praegult on nii. Loodame, et tulevikus on kaal madalam.
Külaline

Külaline kirjutas: 14 Mär 2026 14:05
Kindlasti on mehi, kes jätavad oma paksuks läinud naise maha või võtavad armukese. Aga mitte kõik mehed ei ole sellised. Üsna kindlasti ei oleks ma minu mees selline. Kust ma tean? Tean, ma lihtsalt tunnen teda. Ta on väga leplik. Ja nagu ma siin olen kirjutanud, siis ta teeb kõik, et olla minu meele järele.
Halloo! Te olete kaks aastat käinud, ei ela kooski ja sina muudkui tunned? Mitte kedagi sa ei tunne, lõpeta ära :D
Külaline

Guest kirjutas: 14 Mär 2026 14:50
Külaline kirjutas: 14 Mär 2026 14:05

Halloo! Te olete kaks aastat käinud, ei ela kooski ja sina muudkui tunned? Mitte kedagi sa ei tunne, lõpeta ära :D
Ma tunnen teda 23 aastat. Paariks saime paar aastat tagasi.
Külaline

Guest kirjutas: 14 Mär 2026 14:05
AGA millegipärast nüüd jälle ei sobi. Liiga suss? Kaks aastat tuttavad ja enam-vähem ainult kohtingutel käinud (igapäevaelu eraldi) ei peaks küll väga hõistkama, kuidas nad kedagi läbi lõhki tunnevad.
Külaline

Guest kirjutas: 14 Mär 2026 21:42
Guest kirjutas: 14 Mär 2026 14:05

AGA millegipärast nüüd jälle ei sobi. Liiga suss? Kaks aastat tuttavad ja enam-vähem ainult kohtingutel käinud (igapäevaelu eraldi) ei peaks küll väga hõistkama, kuidas nad kedagi läbi lõhki tunnevad.
No nii kahjuks on! Mul on tunne, et tunnen seda oma 2-aasta tutvumisega meest kordi rohkem kui oma abikaasat, kellega ma 38 aastat koos elasin.
Külaline

Mehed ei ole mingid mõtetelugejad. Ilmselt ei vaadanud pilti hoolikalt ja lihtsalt kiitis naisele takka.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Google [Bot], Kirile ja 4 külalist