Parfüüm häirib

vana hea klassika
Külaline

Parfüüm häirib

Postitus Postitas Külaline »

Kuidas öelda kolleegile viisakalt, et ta ei kasutaks (nii palju) parfüümi? Kohutavalt ajab aevastama ning ei võimalda normaalselt, sügavalt hingata.
Külaline

Guest kirjutas: 13 Mär 2026 10:37 Kuidas öelda kolleegile viisakalt, et ta ei kasutaks (nii palju) parfüümi? Kohutavalt ajab aevastama ning ei võimalda normaalselt, sügavalt hingata.
Soovitan sõnu: "Kas sa palun võiksid end vähem tööle tulles lõhnastada, ma ei saa hingata".
Asjad on teinekord lihtsamad kui arvad.
Külaline

Külaline kirjutas: 13 Mär 2026 10:37 Kuidas öelda kolleegile viisakalt, et ta ei kasutaks (nii palju) parfüümi? Kohutavalt ajab aevastama ning ei võimalda normaalselt, sügavalt hingata.
Siin on veel see oht, et näiteks kui kolleeg on vastassoost, siis võib ühes toas pikalt viibides parfüüm endale külge jääda ning pärast on kodus seletamist, et sa pole armukese juures käinud.
Külaline

Guest kirjutas: 13 Mär 2026 11:01
Külaline kirjutas: 13 Mär 2026 10:37 Kuidas öelda kolleegile viisakalt, et ta ei kasutaks (nii palju) parfüümi? Kohutavalt ajab aevastama ning ei võimalda normaalselt, sügavalt hingata.
Siin on veel see oht, et näiteks kui kolleeg on vastassoost, siis võib ühes toas pikalt viibides parfüüm endale külge jääda ning pärast on kodus seletamist, et sa pole armukese juures käinud.
On teil ikka hirmud
Külaline

Külaline kirjutas: 13 Mär 2026 11:28
On teil ikka hirmud
See on tegelikult täitsa võimalik, naistel on suurepärane haistmine, parem kui meestel. :D
Külaline

Guest kirjutas: 13 Mär 2026 12:38
Külaline kirjutas: 13 Mär 2026 11:28

On teil ikka hirmud
See on tegelikult täitsa võimalik, naistel on suurepärane haistmine, parem kui meestel. :D
Jah, on küll, aga mitte parfüümi suhtes.
Külaline

Külaline kirjutas: 13 Mär 2026 12:38See on tegelikult täitsa võimalik, naistel on suurepärane haistmine, parem kui meestel. :D
Huvitav, et parfüümitestijad kõik mehed on.
Külaline

Külaline kirjutas: 13 Mär 2026 15:28
Külaline kirjutas: 13 Mär 2026 12:38See on tegelikult täitsa võimalik, naistel on suurepärane haistmine, parem kui meestel. :D
Huvitav, et parfüümitestijad kõik mehed on.
Selleks õpitakse, nõuab muidugi ka mingeid eelduseid, aga üldiselt on see protsess, mida järjepidevalt täiendatakse. Võimalik, et naistel jääb sellest järjepidevusest puudu, lapsed jm. Samas pole ka statistikat, et KÕIK oleksid mehed. Seega ma kahtlen selles.
Külaline

Täiesti mõistan muret, mind hullusti lühnad häirivad, kui nad tugevad on. Samas olen sellest põlvkonnast, kellele teistele inimestele märkuste tegemine on väga raske. Äkki mingi üldise vestluse ajal jutuks võtta, et tugevad lõhnad on häirivad - äkki saab aru?
Tolmukübe
Kontakt:

Postitus Postitas Tolmukübe »

Ütledki, et kuule, mul on lõhnaallergia (selline asi on olemas), et mul hakkab pea valutama ja ajab aevastama, kas sa palun võiksid vähem lõhna peale panna? Ei midagi keerulist.
Külaline

On täiesti võimalik, et oledki mingi lõhna koostisaine suhtes allergiline. Ja nii ütledki, nagu esimene vastaja soovitas.

Lõhnad jäävad väga hästi külge riietele ja juustele- nt mul tuttav lõhnastab end (ja mitte ülivängelt)- käib külas, kallistab-nunnutab koera, koeral on veel järgmisel päeval tema lõhnaõli lõhn karvades :)
Tolmukübe
Kontakt:

Postitus Postitas Tolmukübe »

Nojah, koer paneb kah lõhnama :)
Külaline

Mina paluks ülemusel temaga rääkida. Tänapäeval on tegelikult elementaarne, et sa tööle minnes EI kalla ennast parfüümiga üle. See on lihtne teistega arvestamine.

Mul oli kunagi riietusruumi kapp kõrvuti kolleegiga, kes hirmsasti parfüüme armastas. Lisaks ta naeruvääristas neid, kes tööl parfüümi ei kasutanud. Igal hommikul lasi ta enne fiietusruumist välja astudes omale mitu surtsu lõhna peale ja teised siis pidid seal lõhnapilves riideid vahetama.
Külaline

Külaline kirjutas: 13 Mär 2026 21:26 Täiesti mõistan muret, mind hullusti lühnad häirivad, kui nad tugevad on. Samas olen sellest põlvkonnast, kellele teistele inimestele märkuste tegemine on väga raske. Äkki mingi üldise vestluse ajal jutuks võtta, et tugevad lõhnad on häirivad - äkki saab aru?
Vaevalt. Kui ta saaks ise aru, et ta ennast tugevalt lõhnastab, siis ta seda ju ei teeks.
Külaline

Külaline kirjutas: 14 Mär 2026 10:08
Külaline kirjutas: 13 Mär 2026 21:26 Täiesti mõistan muret, mind hullusti lühnad häirivad, kui nad tugevad on. Samas olen sellest põlvkonnast, kellele teistele inimestele märkuste tegemine on väga raske. Äkki mingi üldise vestluse ajal jutuks võtta, et tugevad lõhnad on häirivad - äkki saab aru?
Vaevalt. Kui ta saaks ise aru, et ta ennast tugevalt lõhnastab, siis ta seda ju ei teeks.
inimene lõhnastab end tugevalt kui ta ise enam lõhna ei tunne. Ei tunne kuna ise on harjunud, seetõttu tundub, et peaks veel panema.
Külaline

Guest kirjutas: 14 Mär 2026 09:47
Mina paluks ülemusel temaga rääkida. Tänapäeval on tegelikult elementaarne, et sa tööle minnes EI kalla ennast parfüümiga üle. See on lihtne teistega arvestamine.

Mul oli kunagi riietusruumi kapp kõrvuti kolleegiga, kes hirmsasti parfüüme armastas. Lisaks ta naeruvääristas neid, kes tööl parfüümi ei kasutanud. Igal hommikul lasi ta enne fiietusruumist välja astudes omale mitu surtsu lõhna peale ja teised siis pidid seal lõhnapilves riideid vahetama.
Järjekordne kaebaja, kes oma probleeme ise lahendada ei suuda. Võtame mängu ülemused. Ja kui see ei aita, siis ajakirjanduse ja kohtu. Marii Karell või Katrin Lust on alati valmis.
Külaline

Külaline kirjutas: 14 Mär 2026 10:57
Külaline kirjutas: 14 Mär 2026 10:08
inimene lõhnastab end tugevalt kui ta ise enam lõhna ei tunne. Ei tunne kuna ise on harjunud, seetõttu tundub, et peaks veel panema.
Nõus. Aga teadlik ja arvestav nimene teab ju ka seda, et kui ise ei tunne, siis aitab vb kahest sortsust.
Külaline

Kuule, kas sa panid täna kogemata kaks korda lõhna? Sul on täna nii tugevalt tunda :)
Vabandust, aga mul on lõhnadega teema, tegelt kahju, et ma ei õppinud lõhnade tegijaks või degustaatoriks...
Külaline

Külaline kirjutas: 14 Mär 2026 09:47

Minu jaoks on absoluutselt elementaarne lõhnastada end igal hommikul kodunt lahkudes. Õhtul välja minnes samamoodi.
Külaline

Minu jaoks on absoluutselt elementaarne lõhnastada end igal hommikul kodunt lahkudes. Õhtul välja minnes samamoodi.
Küll on jubedad sellised inimesed. Kõigiga ei lähe sinu parfüümimaitse ju kokku ja kui seda on liiga palju ka veel, siis tekibki oksetunne.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Bing [Bot], Google [Bot], kiisu, Semrush [Bot] ja 4 külalist