Uskumatud ettepanekud ärakasutajatelt.

vana hea klassika
Vasta
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Guest kirjutas: 11 Mär 2026 22:01
Guest kirjutas: 11 Mär 2026 15:36
Guest kirjutas: 11 Mär 2026 15:20 Nee on automaat pakkumised, keegi ei uuri sinu seisu. Kui hakkaksid laenu tahtma, siis ehk ei saakski.
Loomulikult. See ei muuda aga kuidagi seda tunnet, mis minus tekib. Muidugi ma saan aru, et see on automaatika, aga see automaatika võiks ka kontrollida mu enda kasutuses olevat rahahulka enne pakkumise tegemist.
Nii imelik jutt! Loomulikult on tegemist automaatpakkumisega, mis võtab arvesse sinu sissetulekut ja maksekäitumist, mitte seda, et sul juba on kontol selline või teistsugune summa.

Oletame, et sul on kontol 30 000 eurot. Aga ühel päeval tahad osta omale auto. See maksab 50 000 eurot. Siis saadki võtta selle oma isikliku 30 000 eurot ning puuduoleva 20 000 eurot pangalaenuna.

See oli täiesti suvaline näide selle kohta, et saad lisaks oma olemasolevale säästule veel vajadusel raha lisaks.
Ühel päeval või teisel päeval, aga TÄNA on see naljakas, et mulle pakutakse laenuks summat, mida mina olen panga kätte hoiule andnud. Ja kordan veelkord (dlja ossoobenno dupõhh), et pakuti tarbimislaenu, seega ärge rääkige mulle viiekohalistest numbritest ja vara soetamisest. Need on kaks kardinaalselt iseasja, kas pakutakse laenu tarbimiseks või auto soetamiseks.
Külaline

Külaline kirjutas: 12 Mär 2026 21:56Ühel päeval või teisel päeval, aga TÄNA on see naljakas, et mulle pakutakse laenuks summat, mida mina olen panga kätte hoiule andnud. Ja kordan veelkord (dlja ossoobenno dupõhh), et pakuti tarbimislaenu, seega ärge rääkige mulle viiekohalistest numbritest ja vara soetamisest. Need on kaks kardinaalselt iseasja, kas pakutakse laenu tarbimiseks või auto soetamiseks.
Oo boože moi
Külaline

Külaline kirjutas: 12 Mär 2026 20:05 Ja ma ei saanudki teada "virma" tähendust.😭
Ära nuta! Ta kindlasti mõtles, et .... puuduva firma tõttu.... Ainus loogiline sõna selles kontekstis. :D
Külaline

Guest kirjutas: 12 Mär 2026 22:45
Külaline kirjutas: 12 Mär 2026 20:05 Ja ma ei saanudki teada "virma" tähendust.😭
Ära nuta! Ta kindlasti mõtles, et .... puuduva firma tõttu.... Ainus loogiline sõna selles kontekstis. :D
Ma ei saa ka aru, mis siin üldse arutleda on, loomulikult "puuduva firma" - pidades silmas, et kuna neil pole äriettevõte, siis ei soovita maksta.
Külaline

Külaline kirjutas: 12 Mär 2026 23:18
Guest kirjutas: 12 Mär 2026 22:45
Ma ei saa ka aru, mis siin üldse arutleda on, loomulikult "puuduva firma" - pidades silmas, et kuna neil pole äriettevõte, siis ei soovita maksta.
AAAAAAAAAAAAAAAAAAaaaaaaaaaaaaaa
Külaline

Külaline kirjutas: 12 Mär 2026 08:32jättis talvel korteri kütmata.
See tuttav elas ise siis miinuskraadidega seal pealinna korteris või kolis talveks kuhugi välja?
Kuidas ise neid torusid seal soojendasite, kui oli vaja nädal-paar kuskil ära käia või kui korter oli tühi?
Külaline

Mind häirivad inimesed, kel pole eluaeg olnud juhilube ega autot ja kes eluaeg räägivad, kuidas nad autot ei vaja. Samas rõhutavad alati, kui kallis on auto pidamine jne ja et see ongi seetõttu mõttetu luksus.
On mul hobikaaslane, meesterahvas, üsna eakas, üks sellistest. Juhiluba pole elus teinudki. Nüüd meie ühine tuttav on hooldekodus, mis asub meie kodulinnast u 50km kaugusel. Mulle tuttav, talle aga lähedane sõber. Ei ole vist vaja öelda, et mina pean 100 km sõitma teda vaatamas käimas, et see hobikaaslane saaks sõpra külastada. Küsib, et ' millal lähme', mitte et kas lähme ja kas ma üldse olen nõus või saan. Regulaarselt.
See on minu ärakasutamine, isegi kui maksame kütuse pooleks. Minu aeg, minu auto amotisatsioon. Kuna see hobikaaslane on minu hea sõber, olen alla neelanud, kuid see ei meeldi mulle ikkagi. Olen nagu veits tanki pandud. Keelduda? Trenniskäimisest loobuda seetõttu? Ei raatsiks.
Külaline

Külaline kirjutas: 12 Mär 2026 21:56
Guest kirjutas: 11 Mär 2026 22:01
Guest kirjutas: 11 Mär 2026 15:36 Loomulikult. See ei muuda aga kuidagi seda tunnet, mis minus tekib. Muidugi ma saan aru, et see on automaatika, aga see automaatika võiks ka kontrollida mu enda kasutuses olevat rahahulka enne pakkumise tegemist.
Nii imelik jutt! Loomulikult on tegemist automaatpakkumisega, mis võtab arvesse sinu sissetulekut ja maksekäitumist, mitte seda, et sul juba on kontol selline või teistsugune summa.

Oletame, et sul on kontol 30 000 eurot. Aga ühel päeval tahad osta omale auto. See maksab 50 000 eurot. Siis saadki võtta selle oma isikliku 30 000 eurot ning puuduoleva 20 000 eurot pangalaenuna.

See oli täiesti suvaline näide selle kohta, et saad lisaks oma olemasolevale säästule veel vajadusel raha lisaks.
Ühel päeval või teisel päeval, aga TÄNA on see naljakas, et mulle pakutakse laenuks summat, mida mina olen panga kätte hoiule andnud. Ja kordan veelkord (dlja ossoobenno dupõhh), et pakuti tarbimislaenu, seega ärge rääkige mulle viiekohalistest numbritest ja vara soetamisest. Need on kaks kardinaalselt iseasja, kas pakutakse laenu tarbimiseks või auto soetamiseks.
Appikene, sa oled niii naljakas inimene! Väheke vist lihtsake nendes asjades.
Külaline

Külaline kirjutas: 12 Mär 2026 21:56Ühel päeval või teisel päeval, aga TÄNA on see naljakas, et mulle pakutakse laenuks summat, mida mina olen panga kätte hoiule andnud. Ja kordan veelkord (dlja ossoobenno dupõhh), et pakuti tarbimislaenu, seega ärge rääkige mulle viiekohalistest numbritest ja vara soetamisest. Need on kaks kardinaalselt iseasja, kas pakutakse laenu tarbimiseks või auto soetamiseks.
Sa oled veider inimene. Laenupakkumised genereeritakse pankades arvuti poolt mitte kontodel oleva rahanumbri, vaid sissetulekute järgi - see määrab laenukõlbulikkuse. See, kas sul on seda laenu vaja v mitte, ei huvita panka ( pakkujat), see on pigem nagu reklaam televiisoris, et osta seda pesupulbrit.
Ja vene keeles see sõna 'rumal' algab muidu tugeva t-ga.
Külaline

Külaline kirjutas: 13 Mär 2026 12:08 Mind häirivad inimesed, kel pole eluaeg olnud juhilube ega autot ja kes eluaeg räägivad, kuidas nad autot ei vaja. Samas rõhutavad alati, kui kallis on auto pidamine jne ja et see ongi seetõttu mõttetu luksus.
On mul hobikaaslane, meesterahvas, üsna eakas, üks sellistest. Juhiluba pole elus teinudki. Nüüd meie ühine tuttav on hooldekodus, mis asub meie kodulinnast u 50km kaugusel. Mulle tuttav, talle aga lähedane sõber. Ei ole vist vaja öelda, et mina pean 100 km sõitma teda vaatamas käimas, et see hobikaaslane saaks sõpra külastada. Küsib, et ' millal lähme', mitte et kas lähme ja kas ma üldse olen nõus või saan. Regulaarselt.
See on minu ärakasutamine, isegi kui maksame kütuse pooleks. Minu aeg, minu auto amotisatsioon. Kuna see hobikaaslane on minu hea sõber, olen alla neelanud, kuid see ei meeldi mulle ikkagi. Olen nagu veits tanki pandud. Keelduda? Trenniskäimisest loobuda seetõttu? Ei raatsiks.
Täiesti õige. Mul pole ka autot ega lube ja seetõttu sõidan alati taksoga, kedagi kunagi kuhugi ei telli ega sõidutamist soovi. Isegi kui pakutakse, eelistan ikka teistele mitte tüli valmistada.
Ilmselgelt peaksid ka otsekoheselt ütlema, et sa oled väsinud sellest tuttava külastamisest ja et sul on muud plaanid. Paku, et sa võid leida aja näiteks kord kolme kuu jooksul, aga kahjuks mitte rohkem. Pole kerge õppida ei ütlema, aga kuskilt tuleb ju alustada. On üks liik inimesi, kes ei saa aru muidu, kui otse ei ütle.
Külaline

Guest kirjutas: 13 Mär 2026 12:29
Sa oled veider inimene. Laenupakkumised genereeritakse pankades arvuti poolt mitte kontodel oleva rahanumbri, vaid sissetulekute järgi - see määrab laenukõlbulikkuse. See, kas sul on seda laenu vaja v mitte, ei huvita panka ( pakkujat), see on pigem nagu reklaam televiisoris, et osta seda pesupulbrit.
Tänan keelelise paranduse eest, tõesti läks segamini, ingliskeelne "dumb" eksitas ilmselt.
Ei, ma ei ole veider ja ei, ma ei ole lihtsake ka (eelmisele postitusele vastuseks). Nagu ka algselt kirjutasin, ei arva ma sugugi, et see on pankade tahtlik tegevus, vaid kirjeldasin, kui lollilt see pakkumise saaja poolelt paistab.
Aga kui see sulle rõõmu teeb, võid muidugi paar korda veel mulle mõista anda, et sa mind rumalaks pead. Lase käia.
Külaline

Külaline kirjutas: 13 Mär 2026 12:38
Tänan keelelise paranduse eest, tõesti läks segamini, ingliskeelne "dumb" eksitas ilmselt.
Ei, ma ei ole veider ja ei, ma ei ole lihtsake ka (eelmisele postitusele vastuseks). Nagu ka algselt kirjutasin, ei arva ma sugugi, et see on pankade tahtlik tegevus, vaid kirjeldasin, kui lollilt see pakkumise saaja poolelt paistab.
Aga kui see sulle rõõmu teeb, võid muidugi paar korda veel mulle mõista anda, et sa mind rumalaks pead. Lase käia.
See paistab lollilt vaid sinule, teistele mitte.
Külaline

Külaline kirjutas: 13 Mär 2026 12:38, ma ei ole veider ja ei, ma ei ole lihtsake ka (eelmisele postitusele vastuseks). Nagu ka algselt kirjutasin, ei arva ma sugugi, et see on pankade tahtlik tegevus, vaid kirjeldasin, kui lollilt see pakkumise saaja poolelt paistab.
Mina olen kirjutanud sinu kohta vaid ühe kommentaari, järelikult on sind lihtsakeseks pidavaid foorumlasi rohkem kui üks. Sinu rumalus antud juhul seisneb selles, et sa võtad automaatselt genereeritavat reklaami isiklikult, kuna see ilmus sinu internetipanga lehele. Saa aru, see ei ole isiklik pöördumine, vaid massireklaam nagu kõik seegi, mis telekast ja raadiost tuleb ja tänavatel plingib. Enamust neist asjadest sa ju ei vaja, miks seda laenuteemat eraldi välja tuua siin teemas üldse?
Külaline

Guest kirjutas: 13 Mär 2026 12:08 Mind häirivad inimesed, kel pole eluaeg olnud juhilube ega autot ja kes eluaeg räägivad, kuidas nad autot ei vaja. Samas rõhutavad alati, kui kallis on auto pidamine jne ja et see ongi seetõttu mõttetu luksus.
Mul on üks säästliku eluviisi harrastajast tuttav, kes igal võimalikul juhul rõhutab, kuidas auto on saatanast. Ükskord kutsus oma maakoju külla, mis oli täis peent tehnikat, küsisin, et kuidas sa need asjad kõik siia maale tõid, sul pole ju autot. Mees vastas rõõmsalt, et naabril on maastur ja ta lubab mul seda kasutada, kui mul vaja on. Ehk et reaalselt siis uhab naabri maasturiga ringi, et saaks teistele rääkida, kuivõrd autot ei ole vaja.
Külaline

Guest kirjutas: 13 Mär 2026 12:47
Külaline kirjutas: 13 Mär 2026 12:38

See paistab lollilt vaid sinule, teistele mitte.
No pagan küll. Siin minuteada kõik kirjutavadki oma emotsioone ja juhtumeid? Mulle ei tundu ka midagi veidrat mõnes siin toodud ettepanekus, tuleb lihtsalt keelduda. Aga ma ei hakka kohe targutama seepärast, et kirjutaja on kõigest valesti aru saanud ning on peast veel lihtne ka. Inimesel tekkis ära kasutamise tunne ja sellest ongi jutt.
Külaline

Ma ei suuda aru saada, kuidas inimesed viitsid närima hakata ühe kommentaari kallal. Mis teil viga on? EI ole vaja hakata lahkama, mida kirjutaaja ikka võis arvata või kuidas pangas ikka tegelikult asjad käivad. Jätke järele ja ärge risustage teemat.

Sama toimub siin ka teistes teemadel, mingi mõttetu vaidluse provotseerimine. Ilmselgelt on tegemist õnnetute inimestega, kes pole rahul oma töö, eraelu või mõlemaga. Siin siis nüüd on ventiil, kus välja elatakse. Õppige lihtsalt lugema teise inimese kirjutatut ja seejärel suunduge järgmise juurde. Kui on tingimata vaja kommenteerida, siis stiilis: ma arvan, et võib-olla seal on automaatselt....jne.

Iga teema eesmärk on see, et kirjutajad kirjutavad OMA lugusid, mitte ei jahu lõpmatult TEISTE lugude või arvamuste kallal. Siin ei ole mingi vaidlusklubi, vaid jagatakse arvamusi. Mitte keegi ei salli vaidlejaid!
Külaline

Guest kirjutas: 13 Mär 2026 13:19 Ma ei suuda aru saada, kuidas inimesed viitsid närima hakata ühe kommentaari kallal. Mis teil viga on? EI ole vaja hakata lahkama, mida kirjutaaja ikka võis arvata või kuidas pangas ikka tegelikult asjad käivad. Jätke järele ja ärge risustage teemat.

Sama toimub siin ka teistes teemadel, mingi mõttetu vaidluse provotseerimine. Ilmselgelt on tegemist õnnetute inimestega, kes pole rahul oma töö, eraelu või mõlemaga. Siin siis nüüd on ventiil, kus välja elatakse. Õppige lihtsalt lugema teise inimese kirjutatut ja seejärel suunduge järgmise juurde. Kui on tingimata vaja kommenteerida, siis stiilis: ma arvan, et võib-olla seal on automaatselt....jne.

Iga teema eesmärk on see, et kirjutajad kirjutavad OMA lugusid, mitte ei jahu lõpmatult TEISTE lugude või arvamuste kallal. Siin ei ole mingi vaidlusklubi, vaid jagatakse arvamusi. Mitte keegi ei salli vaidlejaid!
Korrapidaja on rääkinud. Istuge.
Külaline

Külaline kirjutas: 13 Mär 2026 13:19 Ilmselgelt on tegemist õnnetute inimestega, kes pole rahul oma töö, eraelu või mõlemaga. Siin siis nüüd on ventiil, kus välja elatakse.

Naljanina oled. Ülirahul nii töö kui eraeluga, konstantselt õnnelik nagunii, seega rahune! Keegi ei ela kusagil välja, tegemist on tavapärase foorumi aruteluga. Küll aga oled sina väga närviline. Kas oled õnnetu, segadused tööl, eraelus, majanduslikud probleemid? Midagi peab olema, et inimene nii ärrituv.
Külaline

Guest kirjutas: 13 Mär 2026 13:28
Külaline kirjutas: 13 Mär 2026 13:19 Ilmselgelt on tegemist õnnetute inimestega, kes pole rahul oma töö, eraelu või mõlemaga. Siin siis nüüd on ventiil, kus välja elatakse.

Naljanina oled. Ülirahul nii töö kui eraeluga, konstantselt õnnelik nagunii, seega rahune! Keegi ei ela kusagil välja, tegemist on tavapärase foorumi aruteluga. Küll aga oled sina väga närviline. Kas oled õnnetu, segadused tööl, eraelus, majanduslikud probleemid? Midagi peab olema, et inimene nii ärrituv.
Kohe täpsustan tähtsaimad punktid: 1) ma ei ole seesama, kellele vastad; 2) ma ei ole imelik; 3) ma ei ole lihtne.
Ja nüüd siis mõte ise: klassikalised kiusajad, tõepoolest, nimetavad teiste kiusamist "aruteluks" või "arvamuse avaldamiseks".
Ühtlasi olen täiesti veendunud, nagu ka eelnev sõnavõtja, et "rahul töö ja eraeluga, konstantselt õnnelik nagunii"-inimene ei näri foorumis teiste kallal.
Külaline

Külaline kirjutas: 13 Mär 2026 13:55
Guest kirjutas: 13 Mär 2026 13:28

Kohe täpsustan tähtsaimad punktid: 1) ma ei ole seesama, kellele vastad; 2) ma ei ole imelik; 3) ma ei ole lihtne.
Ja nüüd siis mõte ise: klassikalised kiusajad, tõepoolest, nimetavad teiste kiusamist "aruteluks" või "arvamuse avaldamiseks".
Ühtlasi olen täiesti veendunud, nagu ka eelnev sõnavõtja, et "rahul töö ja eraeluga, konstantselt õnnelik nagunii"-inimene ei näri foorumis teiste kallal.
No näed siis, eksid ka sina. Keegi ei näri, sa oled liiga vastuvõtlik ja võtad asju isiklikult. Parem mõtle, mis hoopis sinul viga on.
Tegelikult on naeruväärne, kuidas peetakse inimesi, kes teie moodi ei arva, õnnetuteks ja eluga rahulolematuteks, no nagu mida :D
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Ahrefs [Bot], Google [Bot] ja 3 külalist