Kas solvuksite?

seks, suhted ja pereteemad
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Guest kirjutas: 11 Mär 2026 11:41
Külaline kirjutas: 11 Mär 2026 11:15Oleks saanud kuskilt foorumist kus naised vaidlevad ajaviiteks tuliselt selle üle kas See naine on paks. Ja siis nt üks naine küsib mehe arvamust ka.
Esimese hooga arvaks ikka, et pildi saatis oma naine.
Lisaks ikkagi veel taust mis jääb pildile mida tunneks ära.
Kas kuskil foorumis on pildid naistest pikutavas asendis näitamaks oma keha?

Mees oli purjus? Aga siis on kõik naised ilusad.
Jaa, ikka on igasugu pilte. Teemades kus arutatakse" kas 50a kõlbab nii riietuda" " kui paks on paks"
Ja see muideks tundub ikka kõva sõna olema, kui mees on midagi öelnud. Kirjutakse " näitasin pilti nehele,ta ütles..."
Külaline

Külaline kirjutas: 11 Mär 2026 11:41Esimese hooga arvaks ikka, et pildi saatis oma naine.
Oma naine ise endast mõtlesin.

Aga kui ei tundud tõepoolest ära, olles vindine ja võis arvata, et pilt kellegist teisest naisest, siis kirjutaski nii, et sina oled tema jaoks ikka parem kui teine. Aga välja kukkus teisiti.
Külaline

Mees ei tule vist sellise asja peale et naine võib endast nii halvasti ja kriitiliselt mõelda. Teistest naistest küll. Ja teistest eestlasest mõtlevad halvasti nii mehed kui naised. Või kas just alati halvasti, aga end paremaks pidavalt küll.
Külaline

Guest kirjutas: 11 Mär 2026 11:15 Oleks saanud kuskilt foorumist kus naised vaidlevad ajaviiteks tuliselt selle üle kas See naine on paks. Ja siis nt üks naine küsib mehe arvamust ka.
Kanad.
Külaline

Külaline kirjutas: 08 Mär 2026 20:45Ütles, et ta arvas, et ma panin talle kellegi võõra inimese pildi…..Tema on mind ka koguaeg keelitanud mitte dieeditama, sest tema arvates olen ma niigi ilus ja sale.
Ma su mehe nahas ei tahaks olla. Ja ma arvangi, et on nii nagu kirjutad.
Külaline

Guest kirjutas: 11 Mär 2026 09:19 Sa oled ikka tõeline jobu. Soliidses eas proua lebab diivanil ja klõpsib endast pilte teha. Ei kommentaari.

Solvuma peaksid teised sinu ümber.
Mina, teemaalgataja, olen 54-aastane ja tunnen ennast tegelikult väga noorena. Soliidses eas proua ei paindu mu keel mitte kuidagi enda kohta ütlema. Mina peaksin soliidses eas prouaks 70+ vanust naisterahvast. Või vähemalt peaaegu 70-aastast naisterahvast.
Külaline

Külaline kirjutas: 11 Mär 2026 20:55
Guest kirjutas: 11 Mär 2026 09:19 Sa oled ikka tõeline jobu. Soliidses eas proua lebab diivanil ja klõpsib endast pilte teha. Ei kommentaari.

Mina, teemaalgataja, olen 54-aastane ja tunnen ennast tegelikult väga noorena. Soliidses eas proua ei paindu mu keel mitte kuidagi enda kohta ütlema. Mina peaksin soliidses eas prouaks 70+ vanust naisterahvast. Või vähemalt peaaegu 70-aastast naisterahvast.
Mul sinuga sama vanus ja mees kah 30-ndate lõpus, teab ja tunneb mu keha, ümbritsevat keskkonda nagunii. Mida ta ei teeks, on see, et ei halvusta teisi inimesi, seega kui sinu mees on samasugune soliidne, siis see arvamus oli ainult sinu kohta ja siin pole midagi solvuda.
Külaline

Guest kirjutas: 11 Mär 2026 20:55

Ja kas soliidses eas, 70+, ei vöi endast pilti teha? Võib!
Külaline

Kuidas teil nüüd mehega läheb? Oled solvumisest üle saanud?
Külaline

Külaline kirjutas: 12 Mär 2026 12:11 Kuidas teil nüüd mehega läheb? Oled solvumisest üle saanud?
Jah! Mees saatis enda pildi kah ja nüüd tegeleme selle hindamisega.
Külaline

Külaline kirjutas: 12 Mär 2026 14:24
Külaline kirjutas: 12 Mär 2026 12:11 Kuidas teil nüüd mehega läheb? Oled solvumisest üle saanud?
Ma võin võrdluseks oma pildi saata.
Külaline

Külaline kirjutas: 12 Mär 2026 14:49
Ma võin võrdluseks oma pildi saata.
Muidugi võid.
Külaline

Kuidas tulemused on?
Külaline

Guest kirjutas: 12 Mär 2026 12:11 Kuidas teil nüüd mehega läheb? Oled solvumisest üle saanud?
Mina olen TA. Keegi on siin vahepeal minu eest vastanud.

Mehega läheb tasapisi. Ta on hetkel välismaal ja kohtunud ei ole mitu päeva. Suhtleme muidugi telefonis ja messengeris. Normaalselt suhtleme, aga mingi väike okas istub kuskil sügaval hingesopis ikka sees. See ei olegi otseselt solvumine, vaid midagi käib mulle närvidele. Ja ma ei teagi täpselt mis mulle närvidele käib. Vist see, et ta nii tahab mu meele järele olla ja kiidab kõigele minu jutule kaasa - nagu omal ei olegi üldse mitte mingit arvamust asjadest. Nagu kelgunöör.
Külaline

Külaline kirjutas: 12 Mär 2026 20:54Vist see, et ta nii tahab mu meele järele olla ja kiidab kõigele minu jutule kaasa -
Selles võid kindel olla, et sina mehele väga meeldid. Äkki isegi liiga palju.
Külaline

Vahel on nii, et kui pole viitsimist mõelda või on ükskõik ja sa näed et teisel on mingi oma kindel arvamus, siis mina olen küll jätnud teisele nö võidu. Ma ei hakkagi mõtlema.
Külaline

Siin teemas on jälle hästi näha, kui erinevatest külgedest inimesed maailma näevad.
Mees on selline, et ei tea, ei môtle, ei ta viitsi, ei ta ole. Naine selline, et tahab mehele meeldida, muudab kaalu mehe jaoks, peaks mōtlema mehe kasuks, peaks pehmendama seda mehe kukkumist.
Olles ise Mustang- tüüpi, tekib trots sellise suhtumise peale.
TA iseseisva üksusena meeldib mulle väga. Teema läheb mulle korda.
Külaline

Külaline kirjutas: 13 Mär 2026 16:40 Siin teemas on jälle hästi näha, kui erinevatest külgedest inimesed maailma näevad.
Mees on selline, et ei tea, ei môtle, ei ta viitsi, ei ta ole. Naine selline, et tahab mehele meeldida, muudab kaalu mehe jaoks, peaks mōtlema mehe kasuks, peaks pehmendama seda mehe kukkumist.
Mis tüüp se Mustang on? Hobune? Ford?
Külaline

Külaline kirjutas: 13 Mär 2026 17:48
Külaline kirjutas: 13 Mär 2026 16:40 Siin teemas on jälle hästi näha, kui erinevatest külgedest inimesed maailma näevad.
Mis tüüp se Mustang on? Hobune? Ford?
Lühike ja kiitsakas.
Külaline

Guest kirjutas: 13 Mär 2026 16:40 Siin teemas on jälle hästi näha, kui erinevatest külgedest inimesed maailma näevad.
Olen TA! Vastupidi - mul ei ole üldse mingit ekstra-püüdu meeldida mehele. Võib-olla see ongi üks väike tegur, mis mulle tema juures närvidele käib, et ma meeldin talle igas olekus - nagu ta ütles, ka sajakilosena. Ma tahaks, et ta ütleks mulle rohkem asju, mis talle meeldib või ei meeldi. Oleks rohkem oma arvamusega.

Kaalu hakkasin alandama siiski ainult ja ainult enda pärast. Mul on kaalu mõjutav haigus ja tean, et kui ma kaalu ei kontrolli, siis olengi peagi sajakilone. Ilmselt pean sellega jändama elu lõpuni.

See mulle aga meeldib, et sulle läheb eema korda :)
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Google [Bot] ja 2 külalist