Kerro tabas märki, ok ajalise nihkega

vana hea klassika
Vasta
Külaline

Kerro tabas märki, ok ajalise nihkega

Postitus Postitas Külaline »

Video 3 päeva tagasi väidetavalt, aga vaasis tulbid?
https://www.youtube.com/watch?v=Dj5b01BkkqM
Külaline

Lillepoes müüakse tulpe pea aastaringi ju
Külaline

OFFTOPIC: Ma varem pole tema videoid kunagi vaadanud aga mulle meeldib ENN :mrgreen:
Külaline

Külaline kirjutas: 14 Juul 2024 22:12 Lillepoes müüakse tulpe pea aastaringi ju
Ei ole küll enam ammu näinud.
Liane

Postitus Postitas Liane »

Pigem pime kana leidis tera. Taros surmakaarti ei tõlgendata otsese surmana. Kerro ei tundu just eriti pädev kaardimoor olevat.
Külaline

Liane kirjutas: 14 Juul 2024 23:24 Pigem pime kana leidis tera. Taros surmakaarti ei tõlgendata otsese surmana. Kerro ei tundu just eriti pädev kaardimoor olevat.
Ta ju rääkiski, et "November. Siin pole midagi head. Surmakaart koos ära minemisega." See, et keegi käesoleva teema pealkirja oma merlevaldse tõlgendusena pani, on hoopis eraldi teema.
Juustup

Postitus Postitas Juustup »

Külaline kirjutas: 15 Juul 2024 14:07
Liane kirjutas: 14 Juul 2024 23:24 Pigem pime kana leidis tera. Taros surmakaarti ei tõlgendata otsese surmana. Kerro ei tundu just eriti pädev kaardimoor olevat.
Ta ju rääkiski, et "November. Siin pole midagi head. Surmakaart koos ära minemisega." See, et keegi käesoleva teema pealkirja oma merlevaldse tõlgendusena pani, on hoopis eraldi teema.
Jube üldine jutt. Koguaeg läheb keegi või miski kuskilt ära :D

/Juustup
Külaline

No seda ma lugesin juba mõnda aega tagasi mingilt välismaa ennustaja lehelt, et Trumpi võib sügisel tabada terviserike. Selle atentaadi katse puhul jäi ta ju täitsa terveks, seda ei saa kuidagi selle ennustusega kokku panna.
Külaline

Külaline kirjutas: 15 Juul 2024 18:28 No seda ma lugesin juba mõnda aega tagasi mingilt välismaa ennustaja lehelt, et Trumpi võib sügisel tabada terviserike. Selle atentaadi katse puhul jäi ta ju täitsa terveks, seda ei saa kuidagi selle ennustusega kokku panna.
Atentaati ei saa atentaadiga kokku panna :shock: Kerro ei öelnud, et Trump surma saab. Haigust/haiglat/surma ennustas B-le.
Külaline

Seda, et peaministrit vahetuvad võin ma öelda ka ilma igasuguse selgeltnägemise võimeta. Sellest, et Kaja kohe-kohe lahkub rääkis ta juba nii kaua aega tagasi, et ei saa küll täppi panemiseks nimetada. See, kuidas ta hakkab ära kolima, käib ka tal iga video juurde ja kütab sellega inimesi üles. Nagu kommentaaridest näha, on tal väga andunud fänne, kes teda jumalannaks peavad. Seega võiks olla oma sõnadega ettevaatlik. Mulle meenub, kuidas ta mingi aeg jõi ainult pudelivett, sest kohe juhtub midagi veega. Tõenäoliselt tegid seda paljud jälgijad. No vesi on siiani normalna. Võtke säästud välja ja hoidke oma münte kuskil padja sees. No camoon, et see on veel vähem turvalisem. Ei pea niimoodi inimesi hullutama.
Külaline

Külaline kirjutas: 15 Juul 2024 18:54
Külaline kirjutas: 15 Juul 2024 18:28 No seda ma lugesin juba mõnda aega tagasi mingilt välismaa ennustaja lehelt, et Trumpi võib sügisel tabada terviserike. Selle atentaadi katse puhul jäi ta ju täitsa terveks, seda ei saa kuidagi selle ennustusega kokku panna.
Atentaati ei saa atentaadiga kokku panna :shock: Kerro ei öelnud, et Trump surma saab. Haigust/haiglat/surma ennustas B-le.
No see oli ju sel hetkel kohe varsti juhtumas. Seega mis sügis? Välismaa ennustajad ütlevad, et Trump võib terviserikke tõttu hambad varna panna sügisel. Mulle tead meenub, kuidas Eikner tegi Šepsiga intervjuud ja seal ütles too lause, mida hiljem Kerro oma vidoes sõna-sõnalt kordas nagu enda tarkust. Seega ei saa küll kindel olla, et ta ise ei kiika teiste ennustajate pealt ühte ja teist.
Külaline

Külaline kirjutas: 15 Juul 2024 19:02 Seda, et peaministrit vahetuvad võin ma öelda ka ilma igasuguse selgeltnägemise võimeta. Sellest, et Kaja kohe-kohe lahkub rääkis ta juba nii kaua aega tagasi, et ei saa küll täppi panemiseks nimetada. See, kuidas ta hakkab ära kolima, käib ka tal iga video juurde ja kütab sellega inimesi üles. Nagu kommentaaridest näha, on tal väga andunud fänne, kes teda jumalannaks peavad. Seega võiks olla oma sõnadega ettevaatlik. Mulle meenub, kuidas ta mingi aeg jõi ainult pudelivett, sest kohe juhtub midagi veega. Tõenäoliselt tegid seda paljud jälgijad. No vesi on siiani normalna. Võtke säästud välja ja hoidke oma münte kuskil padja sees. No camoon, et see on veel vähem turvalisem. Ei pea niimoodi inimesi hullutama.
Veega vahepeal ju toimus midagi!? Oli see vist Saaremaa, kus keetmata vett tarbida ei tohtinud. Asukohaga võin eksida.
Külaline

Külaline kirjutas: 15 Juul 2024 19:34
Külaline kirjutas: 15 Juul 2024 19:02 Seda, et peaministrit vahetuvad võin ma öelda ka ilma igasuguse selgeltnägemise võimeta. Sellest, et Kaja kohe-kohe lahkub rääkis ta juba nii kaua aega tagasi, et ei saa küll täppi panemiseks nimetada. See, kuidas ta hakkab ära kolima, käib ka tal iga video juurde ja kütab sellega inimesi üles. Nagu kommentaaridest näha, on tal väga andunud fänne, kes teda jumalannaks peavad. Seega võiks olla oma sõnadega ettevaatlik. Mulle meenub, kuidas ta mingi aeg jõi ainult pudelivett, sest kohe juhtub midagi veega. Tõenäoliselt tegid seda paljud jälgijad. No vesi on siiani normalna. Võtke säästud välja ja hoidke oma münte kuskil padja sees. No camoon, et see on veel vähem turvalisem. Ei pea niimoodi inimesi hullutama.
Veega vahepeal ju toimus midagi!? Oli see vist Saaremaa, kus keetmata vett tarbida ei tohtinud. Asukohaga võin eksida.
No see Saaremaa jääb ju tema asukohast väga kaugele, et sellepärast pudeliveele üle minna. See on on üpris tavaline ja seda juhtub päris sageli, et kusagil mingi torulekke tõttu vesi võib mõnd aega bakteriaalselt reostunud olla. Vähestes maailma riikides juuakse kraanivett. Seega peaks lakkamatult kraanivette jooma, sest see on vaid aja küsimus, millal jälle kuskil Kükametsas või Nupulas mõni bakter kraanivette või kaevu tuleb? Selleks ei pea isegi mitte ennustaja olema.
Külaline

Tartus oli ka mingi veejama.
Külaline

Külaline kirjutas: 15 Juul 2024 19:53 Tartus oli ka mingi veejama.
Veejamad on päris tavalised, pane vaid tähele. Need polnud midagi erakordset. Puudutavad väga kitsast piirkonda ja nende tekkepõhjused polnud midagi ebatavalist või tahtlikku. Need ei peaks välja hüppama ennustustes, mida tehakse Eesti kohta üldistavalt ehk sündmused, mis puudutavad väga suurt hulka elanikkonnast. Meil on Eestis piisavalt maapiirkondi, kus kaevuvett juua ei tohi. Samahästi võiks ju ennustada, et keegi tähtis inimene sureb ära. Ja hiljem ütled, et no näed see Mükapurka vallavanem ju suri ära. Kas see on midagi sellist mis puudutab suuremat hulka eestlasi? Mis sellise ennustuse mõte?
Külaline

See on tegelikult ennustajate ja kaardimooride vana ja labane trikk, et ennustatakse asju, mis nagunii pidevalt juhtuvad- surmad, haigused, kliimaga seotud probleemid jne. Nii pagana läbinähtav.

Võtan nüüd oma klaaskuuli ja ennustan, et homme hakkab kusagil vihma sadama. 🪬
Külaline

Ta ju igasugu asju ennustanud, suurem osa aga nulli.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Bing [Bot] ja 11 külalist