Kas solvuksite?

seks, suhted ja pereteemad
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Guest kirjutas: 10 Mär 2026 08:08
Külaline kirjutas: 10 Mär 2026 07:56Ega sa kõike ainult enda järgi ka ei pea võtma
Aga kus ta siis ikkagi oli ja kellega veini jõi nii ja nii purjus oli, et naist ära ei tunne?
Mina võin ka täiesti kaine peaga inimest mitte pildilt ära tunda. Ma nimelt ei ole üldse telefoni-inimene. Minu jaoks on pildid telefonis kõik liiga väiksed ja detailid ei ole piisavalt tuvastatavad. Liiati, kui pildil ei ole inimese nägu näha.
Külaline

Oled seltskonnas. Saadetakse sõnum. Pilt. Mingi poolpaljas keha. No kaua ja põhjalikult sa vaatad seda seltskonnas, et teised ei hakkaks tögama, et no mis pilte sa vaatad, näita meile ka. Sa ei saagi ju selliseid pilte seltskonnas vaadatagi teiste mõnusa mõnituseta. Siis vaatadki pealislaudset ja vastad mida oodatakse
Külaline

Guest kirjutas: 10 Mär 2026 08:22 Oled seltskonnas. Saadetakse sõnum. Pilt. Mingi poolpaljas keha. No kaua ja põhjalikult sa vaatad seda seltskonnas, et teised ei hakkaks tögama, et no mis pilte sa vaatad, näita meile ka. Sa ei saagi ju selliseid pilte seltskonnas vaadatagi teiste mõnusa mõnituseta. Siis vaatadki pealislaudset ja vastad mida oodatakse
Oleneb, kes saadab ja oleneb, kelle seltskonnas ollakse.
Külaline

Guest kirjutas: 09 Mär 2026 21:48
Guest kirjutas: 09 Mär 2026 08:03 ära provotseeri ja küsi küsimusi, millele sa vastuseid ei soovi. adekvaatse seisukoha saaks võtta siis, kui pildi siia paneksid.
Selline nagu vasakpoolne naine siin pildil. Nägu on mul muidugi vanem, sest olen 50+.

https://www.google.com/search?q=foto+na ... AhgCIAIoAg
sa oled 50 pluss ja tegeled selliste asjadega? lähme parem ujuma või koeraga metsa kolama :D
Tolmukübe
Kontakt:

Postitus Postitas Tolmukübe »

Ei solvuks. Midagi pole teha, ise asja algatasin, ise sõnad ette ütlesin, eks mees kiitis ilma süüvimata takka. Või ta arvabki siis nii, ära ei tundnud, siis ütleski, kuidas on. Näkku ei julge öelda, siis kiidab, ja tegelikult on ikka sisemine ilu tähtis, eks mees siis mõtlebki, et keha on, nagu on, aga inimesena sobib, kõike head korraga ei saa. Sul pole midagi solvuda, kui sa miss universum ei ole.
Külaline

Guest kirjutas: 10 Mär 2026 08:10
Guest kirjutas: 10 Mär 2026 07:25
Nojah aga see mõttekäik ei sobitu ju mitte kuidagi teemasse, sest teemaalgtaja ütles ju kohe, et pildil on tema, mitte ei lasknud mehel arvata, et seal on keegi võõras.
Lasi ju just arvata, et pildil on keegi võõras:
Ta ei tundnud ära, et ma olin foto endast teinud.
Ma olen teemaalgataja ja kinnitan, et ma ei lasknud mehel arvata, et pildil on keegi võõras. Mulle ei tulnud see pähegi! Esitasin pildi enda oma pähe ja ei tõesti arvanud, et ta mind sealt ära ei tunne. Seda enam, et taustal paistsid minu kodu elemendid, mida ta peaks teadma.
Täitsa õigus oli solvunud olla. Teab teinekord tähelepanelikum olla. Muidu arvab, kõik naised lobisevad vaid tühja vōi piiksutava niisama telefoni.
Otsigu omale naine, kes kunagi intiimsusele ei ahvatle.
PS mu arvamus on pōhimõtteline, mitte emotsionaalne.
Külaline

Ma arvan, et mees üldse ei süvenenudki ja lihtsalt "kiitis" kaasa, et on jah.
See umbes sama nagu mul laps hüppab oma hüppe" Emme, vaata kui äge" ja mina siis silmanurgast korra vaatan ja kiidan kaasa äge jah!

Aga mis su eesmärk üldse oli, et pilt saata? See nagu jääb arusaamatuks. Ise tõesti jah provotseerisid ja mina leian, et poleks nagu alust väga solvuda.
Külaline

Guest kirjutas: 10 Mär 2026 09:40 Ma arvan, et mees üldse ei süvenenudki ja lihtsalt "kiitis" kaasa, et on jah.
See umbes sama nagu mul laps hüppab oma hüppe" Emme, vaata kui äge" ja mina siis silmanurgast korra vaatan ja kiidan kaasa äge jah!

Aga mis su eesmärk üldse oli, et pilt saata? See nagu jääb arusaamatuks. Ise tõesti jah provotseerisid ja mina leian, et poleks nagu alust väga solvuda.
Tahtis komplimenti välja pressida, aga ebaõnnestunult. Mulle ausalt öeldes sellised ebakindlad inimesed üldse ei meeldi. Mul oli ka selline peika, no kohe turri ajas mind iga kord. Kirjutab, et vaatan su pilte, lähen hulluks nende peale. Ma panen siis südame või laigi. Siis kirjutab, aga sina? Iga komplimendi peale pean teda kiitma. Siis saadab oma pildi, et noh, kas on kole mees? Ma kirjutan, et ei, väga kena mees. See kirjutab, tõesti? Mis sulle eriti meeldib? Ja kogu aeg niimoodi. Kõik käib ümber tema. Iga kompliment on tegelikult selleks tehtud, et ma teda kiidaks.
kolja
Kontakt:

Postitus Postitas kolja »

Iseenesest päris huvitavat suhtlust harrastab see poisssõber (ja võib-olla ka tüdruksõber)- saata suvalise inimese pilt, mida kommenteerida, et on alles alles jõletis.
Külaline

Tegelikult on see nii naljakas lugu. Ma poleks iialgi mehele öelnud, kes seal pildil on, vaid mehe kommentaar oleks olnud mulle võimas motivaator käbe ennast vormi ajada.
Külaline

Guest kirjutas: 10 Mär 2026 08:54
Guest kirjutas: 09 Mär 2026 21:48
Guest kirjutas: 09 Mär 2026 08:03 ära provotseeri ja küsi küsimusi, millele sa vastuseid ei soovi. adekvaatse seisukoha saaks võtta siis, kui pildi siia paneksid.
Selline nagu vasakpoolne naine siin pildil. Nägu on mul muidugi vanem, sest olen 50+.

https://www.google.com/search?q=foto+na ... AhgCIAIoAg
sa oled 50 pluss ja tegeled selliste asjadega? lähme parem ujuma või koeraga metsa kolama :D
Eks ma tegelen selliste (normaalsete) asjadega ka! :D
Külaline

Guest kirjutas: 10 Mär 2026 10:14
Guest kirjutas: 10 Mär 2026 09:40 Ma arvan, et mees üldse ei süvenenudki ja lihtsalt "kiitis" kaasa, et on jah.

Tahtis komplimenti välja pressida, aga ebaõnnestunult. Mulle ausalt öeldes sellised ebakindlad inimesed üldse ei meeldi. Mul oli ka selline peika, no kohe turri ajas mind iga kord. Kirjutab, et vaatan su pilte, lähen hulluks nende peale. Ma panen siis südame või laigi. Siis kirjutab, aga sina? Iga komplimendi peale pean teda kiitma. Siis saadab oma pildi, et noh, kas on kole mees? Ma kirjutan, et ei, väga kena mees. See kirjutab, tõesti? Mis sulle eriti meeldib? Ja kogu aeg niimoodi. Kõik käib ümber tema. Iga kompliment on tegelikult selleks tehtud, et ma teda kiidaks.
Ma ei pea ennast ebakindlaks inimeseks. Mul on tegelikult vanust ka juba, et ennast mingite pseudoteemadega üles ei küta. Pildi tegin täiesti uitmõtte ajel, mitte konkreetse sooviga mehelt enda kohta arvamust saada. Ma tean, et ma meeldin talle. On mulle öelnud, et ma võiks ka 100 kg kaaluda, ikka meeldin. Vedelesin diivanil, telefon näpus ja täitsa muuseas tegin endast pildi ja kohe saatsin (muidu ei pildista ma tegelikult ennast üldse). Aga, kui ta niimoodi reageeris, siis olin hetkeks väga solvunud. Seda enam, et ma küsisin talt mitu korda üle, et kas tõesti arvad, et see keha ja see pilt on jäle. Ja ta kinnitas... Pärast muidugi vastas nii, nagu siin paljud on arvanud - et ta ei süvenenud, arvas, et võõras naine ja lihtsalt kiitis mulle kaasa. Aga ka see käib mulle pehmelt öeldes närvidele, et ta arvas, et saatsin pildi võõrast inimesest mõnitamiseks (ma ei ole selline!) ja ka see, et tal nagu oma arvamus puudub - et mulle meele järele olla, siis kiidab kõigele, mis ma ütlen süvenemata kaasa.
Külaline

Guest kirjutas: 10 Mär 2026 18:57 Tegelikult on see nii naljakas lugu. Ma poleks iialgi mehele öelnud, kes seal pildil on, vaid mehe kommentaar oleks olnud mulle võimas motivaator käbe ennast vormi ajada.
Sinu puhul ehk küll! Mina olen vormis juba. Peaaegu. Trenni teen korralikult 3-4 korda nädalas. Nüüd tahaks mõne kilo veel alla saada.
Külaline

Guest kirjutas: 10 Mär 2026 20:13
Guest kirjutas: 10 Mär 2026 10:14

Ma ei pea ennast ebakindlaks inimeseks. Mul on tegelikult vanust ka juba, et ennast mingite pseudoteemadega üles ei küta. Pildi tegin täiesti uitmõtte ajel, mitte konkreetse sooviga mehelt enda kohta arvamust saada. Ma tean, et ma meeldin talle. On mulle öelnud, et ma võiks ka 100 kg kaaluda, ikka meeldin. Vedelesin diivanil, telefon näpus ja täitsa muuseas tegin endast pildi ja kohe saatsin (muidu ei pildista ma tegelikult ennast üldse). Aga, kui ta niimoodi reageeris, siis olin hetkeks väga solvunud. Seda enam, et ma küsisin talt mitu korda üle, et kas tõesti arvad, et see keha ja see pilt on jäle. Ja ta kinnitas... Pärast muidugi vastas nii, nagu siin paljud on arvanud - et ta ei süvenenud, arvas, et võõras naine ja lihtsalt kiitis mulle kaasa. Aga ka see käib mulle pehmelt öeldes närvidele, et ta arvas, et saatsin pildi võõrast inimesest mõnitamiseks (ma ei ole selline!) ja ka see, et tal nagu oma arvamus puudub - et mulle meele järele olla, siis kiidab kõigele, mis ma ütlen süvenemata kaasa.
Ma võiks samamoodi mingi tuju ajel käituda. Mu reaktsioon juhtunule oleks samasugune ja mu arvamus asjast oleks samasugune. Mulle oleks see natuke nagu turvatunde kadumise solvumine.
Külaline

Guest kirjutas: 10 Mär 2026 07:30
Külaline kirjutas: 10 Mär 2026 07:25Ta ei tundnud ära, et ma olin foto endast teinud.
Oma naist ei tunne ära?
Diivanil kus pilt tehtud ja ilmselt midagi toast ka pildil ja mees ei tunne ära?
Ja üldse, et mees oli veini võtnud? Mehed võtavad veini naistega koos olles. Sõpradega ikka viina või õlut.
Oma isiklikest traagilistest kogemustest meestega (kuidas mehed on sind petnud) võid teha eraldi teema.
Külaline

Sa oled ikka tõeline jobu. Soliidses eas proua lebab diivanil ja klõpsib endast pilte teha. Ei kommentaari.

Solvuma peaksid teised sinu ümber.
Külaline

Guest kirjutas: 11 Mär 2026 09:19 Sa oled ikka tõeline jobu. Soliidses eas proua lebab diivanil ja klõpsib endast pilte teha. Ei kommentaari.

Solvuma peaksid teised sinu ümber.
Soliidne kodanik on oma kommentaari andnud
Külaline

Külaline kirjutas: 11 Mär 2026 08:22
Guest kirjutas: 10 Mär 2026 07:30
Külaline kirjutas: 10 Mär 2026 07:25Ta ei tundnud ära, et ma olin foto endast teinud.
Oma naist ei tunne ära?
Diivanil kus pilt tehtud ja ilmselt midagi toast ka pildil ja mees ei tunne ära?
Ja üldse, et mees oli veini võtnud? Mehed võtavad veini naistega koos olles. Sõpradega ikka viina või õlut.
Oma isiklikest traagilistest kogemustest meestega (kuidas mehed on sind petnud) võid teha eraldi teema.
Ma mehena seda ütlengi, et kas mees ei tunne naist ära. Mulle on sarnast pilti saadetud. Ikka jääb diivan ja toast midagi muud veel pildile mille järgi saab aru kus ja kellega on tegu. Ja kui naine oleks saatnud kellegi teise pildi, siis kust ta oleks seda saanud?
Külaline

Oleks saanud kuskilt foorumist kus naised vaidlevad ajaviiteks tuliselt selle üle kas See naine on paks. Ja siis nt üks naine küsib mehe arvamust ka.
Külaline

Külaline kirjutas: 11 Mär 2026 11:15Oleks saanud kuskilt foorumist kus naised vaidlevad ajaviiteks tuliselt selle üle kas See naine on paks. Ja siis nt üks naine küsib mehe arvamust ka.
Esimese hooga arvaks ikka, et pildi saatis oma naine.
Lisaks ikkagi veel taust mis jääb pildile mida tunneks ära.
Kas kuskil foorumis on pildid naistest pikutavas asendis näitamaks oma keha?

Mees oli purjus? Aga siis on kõik naised ilusad.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 3 külalist