Marineeritud kurk
Marineeritud kurk
Ostan kurki. Vanasti olid kõik kurgid kõvad, hea maitsega. Nüüd on seesama kurk purgis pehme, ebameeldiv süüa. Milles asi? Kas on halvaks läinud, et sellist pole vaja süüa? Miks marineeritud kurk on pehme? Mõtlen, kas ära visata, või ikkagi ära süüa selline.
-
Külaline
Miks sa ise kurke ei marineeri? Täpselt selliseid, nagu endale meeldib?
-
Külaline
Kui on ebameeldiv, siis pole vaja ju süüa.
-
Külaline
Mina marineerin ise. Aga ka osad kurgid jäävad pehmed. See vist oleneb kurgisordist valmiduse astmest.
Suuremad nö valmis(millel juba seemned suuremad sees) kurgid kipuvad lötsiks minema ja peenikesez väikesed, need jäävad krõmpsud. Halvaks see läinud kindlasti pole, kui käärinud lõhna just juures pole.
Suuremad nö valmis(millel juba seemned suuremad sees) kurgid kipuvad lötsiks minema ja peenikesez väikesed, need jäävad krõmpsud. Halvaks see läinud kindlasti pole, kui käärinud lõhna just juures pole.
-
Külaline
Aga miks mitte osta, kui pood on juba valmis tehtud kurke täis? Üksikul inimesel on odavam ja lihtsam see purk või kaks aasta jooksul poest osta, kui ise mässata.Guest kirjutas: ↑10 Mär 2026 08:21 Miks sa ise kurke ei marineeri? Täpselt selliseid, nagu endale meeldib?
-
Külaline
1-2 purki aastas? Mul läheb 2-3 purki kuus. Võileiva peale, prae kõrvale, (kartuli)salati sisse...
Ei saa aru, miks üksi elav inimene ei võiks ise omale kurke sisse teha. Kui tarbimine on peaaegu olemat, siis ehk tõesti, aga muidu...
Ei saa aru, miks üksi elav inimene ei võiks ise omale kurke sisse teha. Kui tarbimine on peaaegu olemat, siis ehk tõesti, aga muidu...
-
Külaline
Kui on ebameeldiv, ära söö. Toit peaks ikka meeldiv olema.
Olen ostnud ainult Salvesti ja Põltsamaa võileivakurke, neid viilutatuid. Pole veel pettuma pidanud.
Ma ka ise ei marineeri, sest keegi teine äädikaga kurki ei söö, ainult minul tuleb vahel harva isu. Vahel seisab purk kuude viisi ja ootab riiulis.
-
Külaline
Eks see nõuab vähe oskust ka, et ise neid teha.Külaline kirjutas: ↑10 Mär 2026 19:56Ei saa aru, miks üksi elav inimene ei võiks ise omale kurke sisse teha. Kui tarbimine on peaaegu olemat, siis ehk tõesti, aga muidu...
Ma olen kõva kodukokk aga oma õige kurgi asjad sain timmi ikka mõne aastaga.
Ja kui arvestada seda, mis tA ise siia oma kulinaarsetest kogemustest kirjutanud on(ei ole jälitaja, jääb meelde lihtsalt
-
Külaline
No karta on jah, kui inimene ei saa isegi sibula koorimisega hakkama, siis hoidistamise võimekust ongi liiga palju loota. Ka ei ole jälitaja - lihtsalt jäävad meelde sellised asjad.Guest kirjutas: ↑10 Mär 2026 21:06Eks see nõuab vähe oskust ka, et ise neid teha.Külaline kirjutas: ↑10 Mär 2026 19:56Ei saa aru, miks üksi elav inimene ei võiks ise omale kurke sisse teha. Kui tarbimine on peaaegu olemat, siis ehk tõesti, aga muidu...
Ma olen kõva kodukokk aga oma õige kurgi asjad sain timmi ikka mõne aastaga.
Ja kui arvestada seda, mis tA ise siia oma kulinaarsetest kogemustest kirjutanud on(ei ole jälitaja, jääb meelde lihtsalt), siis ega vist isetehtud ka ei õnnestu.
-
Külaline
Ja seda peab ikka pidevalt kommenteerima ja järjepanu meelde tuletama, mittejälitaja?Külaline kirjutas: ↑10 Mär 2026 22:11No karta on jah, kui inimene ei saa isegi sibula koorimisega hakkama, siis hoidistamise võimekust ongi liiga palju loota. Ka ei ole jälitaja - lihtsalt jäävad meelde sellised asjad.
-
Külaline
Kas sina oled korrapidaja, kes otsustab, mida tohib kirjutada, mida mitte?Guest kirjutas: ↑10 Mär 2026 22:47Ja seda peab ikka pidevalt kommenteerima ja järjepanu meelde tuletama, mittejälitaja?Külaline kirjutas: ↑10 Mär 2026 22:11No karta on jah, kui inimene ei saa isegi sibula koorimisega hakkama, siis hoidistamise võimekust ongi liiga palju loota. Ka ei ole jälitaja - lihtsalt jäävad meelde sellised asjad.
-
Külaline
Muidugi mitte. Kirjutage aga!Külaline kirjutas: ↑11 Mär 2026 00:50Kas sina oled korrapidaja, kes otsustab, mida tohib kirjutada, mida mitte?
Sellistest mittejälitajatest endist jääb lihtsalt väga nõme mulje. Tahavad kogu aeg halvustada, et keegi ometi unustada ei saaks, aga peavad miskipärast vajalikuks teada anda, et ei jälita
-
Külaline
Tekib küsimus, kes keda jälitab? Kui sina kedagi ei jälita, siis kust sa tead, et keegi kedagi jälitab? Järelikult oled sina jälitaja.Külaline kirjutas: ↑10 Mär 2026 22:47Ja seda peab ikka pidevalt kommenteerima ja järjepanu meelde tuletama, mittejälitaja?
-
Külaline
Üllatuse sain Lidlist. Seal olid külmariiulil pksus plastikkotis marineeritud kurgid. Ülikrõmpsud ja hea maitsega. 1.99 kui oigesti mäletan.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Triibu ja 4 külalist