Tinder

Vasta
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Külaline kirjutas: 16 Nov 2024 22:15
Külaline kirjutas: 12 Sept 2024 16:18
Ta ei räägi ju äpi omamisest. Ta räägib sellest, et need äpid on ka aktiivselt kasutuses. Ja siis lõppevad need suhted. Aru ma ei saa miks on vaja valetada, demagoogitseda ja tekste kontekstist välja rebida. Kas olete ise need mahajäetud äppide omanikud või olete lihtsalt terve maailma peale vihased. Ka teised oskavad lugeda ja tekstist aru saada. Seega lõpetage see õelutsemine ja õnn tuleb ka teie südamesse.
Ta on seda mitu korda rääkinud, et ei ole tõestust, et need naised ka kellegi teisega reaalselt kohtuvad. Ja sellest räägib ta ka ette ja taha, et ta ise luurab, kontrollib, kohtub teistega. Temal on kogu aeg neli-viis "suhet" soojas. Aga naistele heidab sedasama käitumist ette. Äkki need naised ka sellepärast ei kustuta oma äppe, et tahavad teda kontrollida. Kas selle peale ei tule. Veidrikul on täiesti erinevad kriteeriumid endale ja naistele. Selline ei leiagi mitte kunagi kedagi normaalset ja paras ongi.
Kas selle mehe nimi on Kaius?
Räägi sellest Kaiusest natuke?
olessepimme
Kontakt:

Postitus Postitas olessepimme »

Parim tutvumissait - https://hespac.com/datingee.htm mina leidsin sealt täiesti suurepärase mehe! Hea portaal.
Viimati muutis olessepimme, 21 Veebr 2025 08:13, muudetud 1 kord kokku.
Külaline

Külaline kirjutas: 27 Dets 2024 00:14
Külaline kirjutas: 16 Nov 2024 22:15
Külaline kirjutas: 12 Sept 2024 16:18
Ta on seda mitu korda rääkinud, et ei ole tõestust, et need naised ka kellegi teisega reaalselt kohtuvad. Ja sellest räägib ta ka ette ja taha, et ta ise luurab, kontrollib, kohtub teistega. Temal on kogu aeg neli-viis "suhet" soojas. Aga naistele heidab sedasama käitumist ette. Äkki need naised ka sellepärast ei kustuta oma äppe, et tahavad teda kontrollida. Kas selle peale ei tule. Veidrikul on täiesti erinevad kriteeriumid endale ja naistele. Selline ei leiagi mitte kunagi kedagi normaalset ja paras ongi.
Kas selle mehe nimi on Kaius?
Räägi sellest Kaiusest natuke?
Näiteks üks samanimeline lühike, matsakas ja luuludega ajas seosetut sousti minu some lehel.
Külaline

olessepimme kirjutas: 29 Jaan 2025 10:10 Tegin Tinderis konto ja osutusin päris populaarseks. Siis aga selgus, et vähegi kobedamad naised on Tinderis passinud aastaid ja profiilipildid 10 aasta tagused ja ehk vanus samuti vale.
Enamus sealsest kaadrist ongi nagu majaka tuli. Kord on ja kord ei ole. Lähevad ja tulevad. Ja nii aastaid. Mingil põhjusel ei jää see hirmsasti soovitud püsisuhe kuidagi pidama. Pildid on 99% tuunitud või pildistatud nii, et ikka võimalikukt kena välja näha. Reaalsus on muidugi karm.
Kui kehaehituse kohta on öeldud KESKMINE siis st tugevat ülekaalu.
Külaline

Külaline kirjutas: 29 Jaan 2025 17:20
olessepimme kirjutas: 29 Jaan 2025 10:10 Tegin Tinderis konto ja osutusin päris populaarseks. Siis aga selgus, et vähegi kobedamad naised on Tinderis passinud aastaid ja profiilipildid 10 aasta tagused ja ehk vanus samuti vale.
Enamus sealsest kaadrist ongi nagu majaka tuli. Kord on ja kord ei ole. Lähevad ja tulevad. Ja nii aastaid. Mingil põhjusel ei jää see hirmsasti soovitud püsisuhe kuidagi pidama. Pildid on 99% tuunitud või pildistatud nii, et ikka võimalikukt kena välja näha. Reaalsus on muidugi karm.
Nagu sa isegi. Milles siis asi?
Külaline

Külaline kirjutas: 29 Jaan 2025 22:07
Mina ei otsi püsisuhet. Profiilil olen selle koha delikaatselt tühjaks jätnud :lol: Ülekaaluline pole. Küll aga tarbin neid püsisuhte otsijaid. Mõnel n isegi kaaslane kodus, aga näe ikka otsib. Mul vahet pole.
Külaline

Külaline kirjutas: 29 Jaan 2025 23:18

Mina ei otsi püsisuhet. Profiilil olen selle koha delikaatselt tühjaks jätnud :lol: Ülekaaluline pole. Küll aga tarbin neid püsisuhte otsijaid. Mõnel n isegi kaaslane kodus, aga näe ikka otsib. Mul vahet pole.

Mis su hind on? Palju maksad?
Külaline

Külaline kirjutas: 30 Jaan 2025 00:05
Külaline kirjutas: 29 Jaan 2025 23:18

Mis su hind on? Palju maksad?
Tasuta . Pead ainult viisaka koha leidma ja kõhu täis söötma. Jailusaid sõnu ütlema.
Külaline

Suhteliselt kiire seksiabi.
Külaline

Eks seal on seksijukusid palju, aga kui suudad kannatlik olla, võid ka enamat leida. Kui üldse soovid enamat.
Külaline

Külaline kirjutas: 05 Veebr 2025 12:35 Eks seal on seksijukusid palju, aga kui suudad kannatlik olla, võid ka enamat leida. Kui üldse soovid enamat.
Miks nii halvustavalt? Seksijukud. Kuidas neid naisi seal siis nimetada? Kellega need jukud sinu arust siis seksivad?
Külaline

Külaline kirjutas: 05 Veebr 2025 15:13
Külaline kirjutas: 05 Veebr 2025 12:35 Eks seal on seksijukusid palju, aga kui suudad kannatlik olla, võid ka enamat leida. Kui üldse soovid enamat.
Miks nii halvustavalt? Seksijukud. Kuidas neid naisi seal siis nimetada? Kellega need jukud sinu arust siis seksivad?
Peast lihtsakeste ja lohakatega.
Külaline

Külaline kirjutas: 05 Veebr 2025 15:16
Aga sina oled ju täitsa ilma. Kuigi oled ka lihtsakene. Välimuse jätan diskreetelt kommenteerimata.
Külaline

Külaline kirjutas: 06 Veebr 2025 11:05

Aga sina oled ju täitsa ilma. Kuigi oled ka lihtsakene. Välimuse jätan diskreetelt kommenteerimata.
Ilusad ja targad naised seksivad kodus oma meestega. Ullikesed jäävad sulle.
Külaline

Külaline kirjutas: 06 Veebr 2025 12:15
Külaline kirjutas: 06 Veebr 2025 11:05
Ilusad ja targad naised seksivad kodus oma meestega. Ullikesed jäävad sulle.
Poolenisti vastab tõele su jutt. See nädalavahetus seksisin korduvalt ilusa ja targa naisega. Tal oli odus mees ja kaks väikest last. Eks läks koju ja seksib nüüd oma mehega.
Külaline

Guest kirjutas: 12 Sept 2024 18:43 Minge te kõik arenema ja mina lähen tinderdama 8-)

Aga nii ongi, lollid filosofeerivad, targad elavad.
Külaline

Külaline kirjutas: 09 Mär 2026 23:17
Guest kirjutas: 12 Sept 2024 18:43 Minge te kõik arenema ja mina lähen tinderdama 8-)

Aga nii ongi, lollid filosofeerivad, targad elavad.
Tegelikult targad teevad mõlemat. Lollid ainult elavad, sest filosofeerimiseks peab õppima! :D
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 2 külalist