Kas solvuksite?

seks, suhted ja pereteemad
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Mulle tegelikult need teemavälised tülid ja vaidlused siin ka hullult meeldivad, aga need võiks sujuvalt kuhugi roppröökuritesse üle liikuda.
Külaline

Mul küll vastustest suht suva. Kui tahan, siis kirjutan, mida mõtlen. Hiljuti sain ühes teemas mingi 5-6 halvustavat vastust oma kirjutatule. Tundus ka, et ühelt inimeselt, kes tsiteeris erinevaid lõike ja muudkui avaldas igaühe kohta arvamust. No oli nii tobe, et ajas naerma ja vastama talle küll ei kippunud.
Külaline

Guest kirjutas: 09 Mär 2026 22:48
Guest kirjutas: 09 Mär 2026 16:55 Ma mõtlen, et kui ma saadaks mingi palja naise pildi oma mehele, et on ju jube tont, ma arvan, et ta vaataks, et olen imelik.
Miks sa näiteks praegu sellise kommentaari siia kirjutasid? Kas sina lugesid kuskilt välja, et TA saatis mehele mingi palja naise pildi oma mehele?
Minu käest sa ei küsi, aga mina sain sellest lausest teisiti aru. Siin on eeldus, et oma mees oma naist ära ei tundnud, ehk siis oma naine saatis võõra naise pildi.
Külaline

Guest kirjutas: 09 Mär 2026 23:08
Guest kirjutas: 09 Mär 2026 16:55 Ma mõtlen, et kui ma saadaks mingi palja naise pildi oma mehele, et on ju jube tont, ma arvan, et ta vaataks, et olen imelik.
Miks sa näiteks praegu sellise kommentaari siia kirjutasid? Kas sina lugesid kuskilt välja, et TA saatis mehele mingi palja naise pildi oma mehele?
Minu käest sa ei küsi, aga mina sain sellest lausest teisiti aru. Siin on eeldus, et oma mees oma naist ära ei tundnud, ehk siis oma naine saatis võõra naise pildi.
Nojah aga see mõttekäik ei sobitu ju mitte kuidagi teemasse, sest teemaalgtaja ütles ju kohe, et pildil on tema, mitte ei lasknud mehel arvata, et seal on keegi võõras. Vaevalt, et napsusel mehel oli seal vahel üldse aega mõelda, et küll mu naine on imelik, et saadab mingitest võõrastest paljastest naistest pilte.
Külaline

Guest kirjutas: 09 Mär 2026 23:04 Mulle tegelikult need teemavälised tülid ja vaidlused siin ka hullult meeldivad, aga need võiks sujuvalt kuhugi roppröökuritesse üle liikuda.
Jah, vaidlused on lahedad, aga täpselt nii kaua, kuni keegi hakkab sinu juttu ja olukorda meelevaldselt valeks väänama ja omistama sulle midagi, mis ei ole tõsi.
Külaline

Guest kirjutas: 09 Mär 2026 23:43
Guest kirjutas: 09 Mär 2026 23:08

Nojah aga see mõttekäik ei sobitu ju mitte kuidagi teemasse, sest teemaalgtaja ütles ju kohe, et pildil on tema, mitte ei lasknud mehel arvata, et seal on keegi võõras. Vaevalt, et napsusel mehel oli seal vahel üldse aega mõelda, et küll mu naine on imelik, et saadab mingitest võõrastest paljastest naistest pilte.
Üks mu tuttav mees (mitte sõber) on igal naistepäeval peale oma kiiremaid toimetusi soovinud mulle head naistepäeva ja lisanud juurde pildi lilledest või maiustest, mida ta teisele naisele samal päeval teinud on. Ma jõudsin küll mõelda iga kord, et ta on imelik, sest mulle ta ju ei kinkinud. Offtopic, aga..
Külaline

Siin on mitu asja koos. Mees tahab kiita naist ja kiita tema arvamusi. Kiidab et naine on ilus ilma kaalu langetamatagi. Ja kui naine teeb maha mõnd teise naise pilti, kiidab ka kui naise arvamust.
Külaline

Nojah aga see mõttekäik ei sobitu ju mitte kuidagi teemasse, sest teemaalgtaja ütles ju kohe, et pildil on tema, mitte ei lasknud mehel arvata, et seal on keegi võõras.
Lasi ju just arvata, et pildil on keegi võõras:
Ta ei tundnud ära, et ma olin foto endast teinud.
Külaline

Külaline kirjutas: 10 Mär 2026 07:25Ta ei tundnud ära, et ma olin foto endast teinud.
Oma naist ei tunne ära?
Diivanil kus pilt tehtud ja ilmselt midagi toast ka pildil ja mees ei tunne ära?
Ja üldse, et mees oli veini võtnud? Mehed võtavad veini naistega koos olles. Sõpradega ikka viina või õlut.
Külaline

Guest kirjutas: 10 Mär 2026 07:30
Külaline kirjutas: 10 Mär 2026 07:25Ta ei tundnud ära, et ma olin foto endast teinud.
Oma naist ei tunne ära?
Diivanil kus pilt tehtud ja ilmselt midagi toast ka pildil ja mees ei tunne ära?
Ja üldse, et mees oli veini võtnud? Mehed võtavad veini naistega koos olles. Sõpradega ikka viina või õlut.
Et siis?
Külaline

Kõik ei ole detektiivid ju, et märkavad diivanit või katet, et oi see ju sama nagu naisel.
Või kui mu mees paneks pildi et on ju kole mees, ilma et nägu jääks pildile. Kõik paksud on suht sarnased ja kõik kõhnad on ka suht sarnased. Meestel veel on kehakarvad. Karvast meest ikka karvutuga segi ei aja, aga mine tea, äkki ajas karvad ära rinna pealt.
Või kui see naine on nii et pekid laotuvad voodile ja ta küsib et on ju jõle. Siis kuidas mees ütleb et see oled ju sina.
St peakski küsima et see oled ju sina ja miks sa enda kohta nii halvustavalt kirjutad.
Aga mees pidanud läbi hammustama triki. Tundma ära oma naise keha ja hakkama kummutama naise väidet oma keha kohta. Sest võõra naise keha kiitmime oleks ka libe tee.
Külaline

No kui on minu mehe kehakuju pildil, vaataksin küll täpsemalt, et mida ta seal rōvedusega täpsemalt silmas pidada vōiks. No ja vaatlusel siis saaks aru, et see ju mu oma mees. Mingit pikka juttu ei teeks, ütleks sirgelt, et nii ilus mees!
Külaline

Külaline kirjutas: 10 Mär 2026 07:46Sest võõra naise keha kiitmime oleks ka libe tee.
Midagi ei oleks pidanud vastama provokatiivsele pildile.
Külaline

Oma naist ei tunne ära?
Ega sa kõike ainult enda järgi ka ei pea võtma, et sina jood viina ja õlut, et siis kõik teised ka joovad. Minu tutvusringkonnas näiteks viinajoojaid pole peale ühe viinanina, kellel pole raha ja kes joob väga palju.
Külaline

Mees kiidab naisele takka, et olla naisele meele järgi või ei viitsi hakata oma teist arvamust põhjendama
Külaline

Külaline kirjutas: 10 Mär 2026 07:56Ega sa kõike ainult enda järgi ka ei pea võtma
Aga kus ta siis ikkagi oli ja kellega veini jõi nii ja nii purjus oli, et naist ära ei tunne?
Külaline

Guest kirjutas: 10 Mär 2026 07:25
Nojah aga see mõttekäik ei sobitu ju mitte kuidagi teemasse, sest teemaalgtaja ütles ju kohe, et pildil on tema, mitte ei lasknud mehel arvata, et seal on keegi võõras.
Lasi ju just arvata, et pildil on keegi võõras:
Ta ei tundnud ära, et ma olin foto endast teinud.
Ma olen teemaalgataja ja kinnitan, et ma ei lasknud mehel arvata, et pildil on keegi võõras. Mulle ei tulnud see pähegi! Esitasin pildi enda oma pähe ja ei tõesti arvanud, et ta mind sealt ära ei tunne. Seda enam, et taustal paistsid minu kodu elemendid, mida ta peaks teadma.
Külaline

Oma naist ei tunne ära?
Võib-olla võttis ka õlut, ma ei tea! On see nii oluline praeguses kontekstis? Aa, sa tahad juttu sinna tüürida, et kindlasti oli mees hoopis teise naisega. No siis on tõesti oluline! :lol:
Külaline

Guest kirjutas: 10 Mär 2026 08:08
Külaline kirjutas: 10 Mär 2026 07:56Ega sa kõike ainult enda järgi ka ei pea võtma
Aga kus ta siis ikkagi oli ja kellega veini jõi nii ja nii purjus oli, et naist ära ei tunne?
Miks nii purjus? Ehk mõtles et see pole üldse talle tähtis teema ja ei süvenenud. Aga naise rõõmuks on targem olla naisega nõus
Külaline

Guest kirjutas: 10 Mär 2026 08:08
Teemaalgatuses on ju ilusti kirjas, et mees oli külas. Mis infot veel vaja on? Tahad nimesid, kelle juures oli? Oli oma meessoost sõpradel külas. Ja seltskonnas oli ka naisi.

Mõned inimesed tarbivad aegajalt alkoholi. Kui seda mõõdukalt teha, siis miks mitte? Mina ise tarbin ka. Ja see mees ei tarbi kunagi mõõdutundetult. Vähemalt mina ei ole meie koosolemise ajal seda kunagi kogenud.

Veel küsimusi?
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Baidu [Spider], Kirile ja 4 külalist