Kas on vahet odaval ja kallil šampoonil?

sh kaaluga seotud teemad
Külaline

Kas on vahet odaval ja kallil šampoonil?

Postitus Postitas Külaline »

Ei osanud paremini sõnastada pealkirja aga kuidas teile tundub, tasub osta neid spets olaplex vm tooteid? Täna see suur e-esmaspäev ja jäid silma ühe influka stoorid et mida kõike ta soovitab, tekib küsimus et kas tõesti kõik need asjad on vajalikud. Ma muidugi keskmisest vaesem ja ostsin alles toidupoest kõige odavama šampooni ja palsami, vist ajavad asja ära. Enamus ajast käin juuksed patsis, seega isegi ei pööra tähelepanu kas on katkiseid otsi või kas juuksed on piisavalt siledad ja siidised. K18 nt soovitatakse, aga kui võtta šampoon ja palsam siis need kokku juba u 50€ või rohkem. Olaplexil lisaks šampoonile-palsamile veel mingid eelmaskid ja "peale-pesu-maskid". Ma muidugi olen ka juuksuris värvimisest käimisest loobunud, kord kuus tume poevärv pähe ja käib kah, kuigi see vist rikub juukseid päris usinalt. Samas kuumtöötlust ei tee, isegi fööni ei kasuta, kuivavad ise ära max poole tunniga. Vahel harva sirgendan, siis olen olaplexi õli pannud, mis kuskil komplektis kunagi kaasas oli ja 2 aastaga veel pole otsa lõppenud. Mõtlen et kas olen imelik või palju teil kuus kulub juuste peale?
Külaline

Kui juuksed on terved ja värvitakse haruharva, siis küll vahet pole. Sel juhul ostaksin siis vähemalt mingi ökotoote, kui kord supermarketist valiksin. Teaksin vähemalt, et kahjulikke aineid pole.
Kui aga juuksed muutuksid liiga kuivaks vm, siis valiksin niisutava või ravishampooni ja sel juhul kallima toote. Värvitud juustele on tegelikult ka omad tooted, mis aitavad ka pikendada värvi püsivust (kui see on oluline), samuti rasvastele juustele peab olema hea toode.
Ise marketist tavaliselt ei osta, küll aga olen teinud seda reisidel. Shampoonid eriti niisutavaks pole osutunud ja paar palsamit olen sõna otseses mõttes ära visanud.
Minu lemmikud on viimasel ajal Korea shampoonid, mõistliku hinnaga ja väga hea kvaliteediga. Mudijate järgi tooteid osta, kiidavad seda, mille eest makstakse. Pidevalt pakuvad oma teenuseid.
Sinu mainitud sarja kohta on nii positiivseid, kui ka negatiivseid hinnanguid, nagu ikka, ühele sobib ja teisele mitte. Toote hind sõltub enamasti sellest, kuidas bränd end väärtustab, mitte tingimata koostisest. Äriinimesed teavad, et kallim toode loob kergemini illusiooni "väärtuslikkkusest", ja mõtle veel, kui saad soodushinnaga. :D

Juuksevärvidega on küll nii, et salongitooted kipuvad paremad olema ja vähem kahjulikud, aga selleks ei pea tingimata salongi minema, samu tooteid saab ka Amazonist osta (näiteks).
Tolmukübe
Kontakt:

Postitus Postitas Tolmukübe »

Ma olen kasutanud nii kalleid šampoone, kui odavaid, ja ega neil vahet ei ole. Mõlemi seas on näiteks, et saab juukseid peale pesu halvasti kammida, jne. Ainuke vahe, mida olen märganud, et kui šampooni veega lahjendada, siis odavam tuleb lahjem, ehk et šampoon saab rutem otsa. Aga ta nii palju lahjem ka ei tule, et neil hinnavahe võrdselt jaguneks. Kallim jääb ikka kallimaks.
Külaline

kindlasti on vahe salongi- ja marketitoodetel.
Salongitooteid kasutades pesen pead poole harvemini, ja juuste tervis on ka palju parem. Lisaks kulub neid vähem.
Minu ostud jäävad ca 20-25 eurot/toode, ja püüan kampaaniate ajal osta (shampoon, palsam, pähejäetav palsam, mask).
Külaline

Pudeli/pakendi ja reklaamikampaania kalliduses on vahe.
Külaline

Külaline kirjutas: 09 Mär 2026 15:15 Pudeli/pakendi ja reklaamikampaania kalliduses on vahe.
Jälle mingi asjatundmatu jutt.
Külaline

Külaline kirjutas: 09 Mär 2026 17:06
Külaline kirjutas: 09 Mär 2026 15:15 Pudeli/pakendi ja reklaamikampaania kalliduses on vahe.
Vaeseke. 🙏🕯️💐
Külaline

Kalleid šampoone on rikastatud Dubai tragöödiareisijate pisaratega.
Külaline

tal võib täitsa õigus olla.
tegin ca 20a tagasi tihedat tööalast koostööd ühe suure rahvusvahelise kosmeetikatoodete firmaga. üks nende juhtidest rääkis aegajalt pikalt-laialt sellest, kuidas mitmed erinevad firmad oma tooteid täpselt ühest ja samast tehasest tellivad, sama tootja aga eri firmade/kaubamärkide pakendid. Kusjuures sealhulgas ka nii nende kui nende põhikonkurendi tooted.

ise olen avastanud, et mõned nn odavama otsa tooted võivad olla palju paremad kui kallid tooted. nt üllatavalt häid odavaid tooteid leiab Depost ja ka Realiseerimiskeskustest (2-10€ pudel/potsik/tuub)
Külaline

Ja sihtgrupi lolluses.
Külaline

Külaline kirjutas: 09 Mär 2026 17:11
Kalleid šampoone on rikastatud Dubai tragöödiareisijate pisaratega.
Sure maha kadedusest.
Külaline

Ehk siis Loro Piana ja Temu asjad on samad, vahe on vaid pakendil ja reklaamil?
Külaline

Külaline kirjutas: 09 Mär 2026 17:37
Kui enam-vähem samad koostisained, siis jah.
Külaline

Loomulikult nö bränd ja nimi maksab. Iga asja puhul.
Mina nüüd ise olen 7a(või isegi rohkem) loomuliku värvi tagasi. Ja ma ütleks, et mu oma töötlemata juustele on raskem sobivat shampooni leida. Ma olen kõik ökomöksi ära proovinud, sh ka Nurme tükishampooni. Ei sobi. Juba juuste kuivades on tunne, et nagu poleks juukseid pesnudki.
Kasutan odavat marketikraami ja pole nagu põhjust nuriseda. Juuksed läigivad ja on terved.
Külaline

Külaline kirjutas: 09 Mär 2026 17:37
Kui juustest tahaksin lahti saada, siis ostaksin Temust. Meil muidugi keegi testida ei viitsi, aga mujal maailmas ja ka soomlased on testinud Temu tooteid ja sealt lausa mürgineid aineid leidnud. Googeldades leidub ikka igasuguseid lugusid, muide Netflixis mingi dokumentki mürgisest kosmeetikast. Nii et unustage Temu, Euroopas soodsaid brände küll ja küll.
Külaline

Guest kirjutas: 09 Mär 2026 18:47
Mina nüüd ise olen 7a(või isegi rohkem) loomuliku värvi tagasi. Ja ma ütleks, et mu oma töötlemata juustele on raskem sobivat shampooni leida.
Olen ka mõelnud et ehk ei peakski värvima ja laseks täitsa välja kasvada, aga juured juba viskavad halli, mis nendega teha siis? Ma lausa nii laisk et juuri eraldi ei viitsi värvida ja kui juba paki ostan siis panen selle kõik juba pähe ära, aga läheb 2 nädalat ja juba hallid karvad tagasi.
Külaline

Mõtlesin, et hakkaksi halliks, aga kuidas seda teha, peab paari cm-ni maha laskma lõigata?
Külaline

Ma olen igasuguseid proovinud, salongidest ostnud ja ka eriti kalleid katsetanud spetsialistide soovituste põhjal. Noh nii ja naa.
Viimased aastad olen kasutanud kõige tavalisemaid Puhas Loodus šampoone ja mu juuksed on vägagi korras.
Kui saunas käin kord nädalas, siis pesen tõrvašampooniga, vahel ka männi- või kasegeeliga. Juuksur kiitis väga heaks.
Külaline

Minu juuksed on päris kahjustatud ja kasutan profitooteid, mis ei tule väga kallid, sest ostan 1 liitriseid pudeleid, otsin hea hinna ja saan sellega pool aastat pesta. Olen proovinud toidupoe omasid ka, aga ega need nii odavad polegi ja teevad mulle pähe paraja takupuntra. Samas seda arusaama, et mida kallim, seda parem, ma ei jaga. On väga kalleid tooteid, mis pole midagi paremaks teinud, näiteks olen K18 tooteid proovinud. Ei pea mingit suurt raha välja käima, aga suvalisi väga odavaid toidupoe asju ma ka kasutada ei saa.
Külaline

juukseid värvin juba aastakümneid hennaga, maske teen samuti taimseid. kui kokku tahan hoida, kasutan "Puhas loodus" šampooni ja palsamit. kui ei taha, kasutan john frieda tooteid. juuksed on terved ja paksud ja kasvavad hirmkiiresti.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Ahrefs [Bot] ja 2 külalist