Jaapani reis

lugusid ja muljeid välismaalt
kolja
Kontakt:

Postitus Postitas kolja »

Guest kirjutas: 11 Aug 2025 08:24 kes on omal käel käinud, äkki jagate kogemusi. mõtlesin alguses, et lähen Sandberg reisidega "Jaapani matkareisile". aga siis vaatasin, et peale juhuslikult kokku pandud reisiseltskonna pean ma ligi 4000.- hinna eest veel oma kotte ka 16 km matkal ise tassima. no ei.
me oleme siiani omal käel käinud Kuubal, Balil, Vietnamis, Brasiilias. nüüd aga mõtlesin, et üle 13 tunnine lennuaeg on minu vanadele kontidele liig, mis liig. aga teeks vahemaandumise Indias või Nepaalis või veel kusagil sobivas ja ägedas kohas. jagage nõu ja kogemusi :)
Ma ei mäleta, et lend kuidagi eriliselt raske oleks olnud, ainult sellepärast ma küll vahemaandumist ei võtaks (kui kohustuslikku Helsinkit mitte arevestada), nikuinii magad poole ajast. Küll aga oli jet lag päris raske, 2 päeva olid suht udused.
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

kolja kirjutas: 08 Mär 2026 21:53Küll aga oli jet lag päris raske, 2 päeva olid suht udused.
Imelik, minul pole itta sõites ajavahe eriti mõjunud, ei minnes ega tulles. Lihtsalt esimesel päeval veidi väsinud. Mis ka loogiline, arvestades ca 25-tunnist reisi.
Aga vaat läände sõites - no jube! Ameerika mandril läks kiiremini üle, sest no põnevad uued kohad ikkagi ootasid. Kuigi kell 2 öösel lõunat süüa polnud eriti hea. Aga tagasi tulles olime pea 5 päeva täiesti zombid!
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline