Jupiteris "järjehoidja"
-
Külaline
Jupiteris "järjehoidja"
Vaatan vahel Jupiterist midagi ja mis mind väga häirib, on see asi, et kui vaadatu jääb pooleli, siis järgmisel korral sama seriaali või filmi lahti võttes viskab jälle algusesse. Ma pean siis ise meelde jätma, mis minuti peale ma jäin ja sinna kerima. Netflixis küll sellist probleemi pole, kõike näitab, mida ma juba vaatasin ja kuhu pooleli jäin. Aga äkki ise olen loll ja Jupiterist saab sellise järjehoidja hoopis kuskilt peale panna?
-
Külaline
Mind häirib ka see, et seal kõik OTSEKOHE mängima hakkab, midagi ei lasta enne lugeda.
Lisaks panevad ammu vaadatud seriaale uuesti uute pähe üles ja nende vaatamist järjehoidja ei näita.
Lisaks panevad ammu vaadatud seriaale uuesti uute pähe üles ja nende vaatamist järjehoidja ei näita.
-
Külaline
Kui sul on Jupiteris konto ja oled sellega sees, siis funktsioon *jätka vaatamist* on tätsa olemas.
Aga Jupiter unustab kogu aeg mu sisselogimise ära. Kõik teised striimimiskeskkonnad peale Jupiteri suudavad seda meeles pidada.Guest kirjutas: ↑08 Mär 2026 21:06 Kui sul on Jupiteris konto ja oled sellega sees, siis funktsioon *jätka vaatamist* on tätsa olemas.
-
Külaline
Vaatan alati sisselogituna kuigi see pidev logimine on tüütu. Hirmpikal seriaalil Südameasi nüüd uus hooaeg, võin valida mistahes vana hooaja ja järjehoidja ei näita üheski, et vaadanud oleksin, kuigi olen kõiki vaadanud viimaseni.
-
Külaline
Just. Ma polnud ühte platvormi pea 2 aastat sisse loginud ja ta mäletas mind.
Jupiter unustab juba paari nädalaga...
Tüütu.
-
Külaline
Huvitav, ma vist Jupiteris ca 3a sees ja kordagi pole probleeme, samas Elisa Elamus tõrgub vahel 2x päevas 
-
Külaline
Oh, need on veel päris ok Mirko.ee-ga võrreldes kuhu peab alati sisse logima ja lauaarvutist kuulates jutud pidevalt katkevad. Samas on ka üksikuid haruldusi mis ei katke kümneid kordi.
-
Külaline
Mõni seriaal on pandud nii, et avaneb esimesena viimane osa. Miks ometi?
-
Külaline
Vaat seda pole mul juhtunud. Ikka esimene osa, kuigi tahaks 3. hooaja viimast osa, kuna eelnevad kõik nähtud.Külaline kirjutas: ↑26 Mär 2026 23:01 Mõni seriaal on pandud nii, et avaneb esimesena viimane osa. Miks ometi?
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline