Okei. No siis on mul ka seda enam kui küll. Aga see ei ole koguaeg olnud. Elasin lihtsalt väga pikka aega vale mehega koos ja siis õppisingi, et et usalda vaid ennast ja lõpuks enam ka abi ei isegi oodanud
Soovitage terapeuti Tallinnas
-
Külaline
-
Külaline
Keegi ei keelagi ise kõigega hakkama saada, aga kui on soov enda kõrvale mees leida, siis võiks veidi mehele ka enda kõrvale ruumi teha. Kui ei tahagi meest kõrvale, siis pole ka midagi lahti. Ela üksi ja rõõmusta.
-
Külaline
Keegi ei keelagi ise kõigega hakkama saada, aga kui on soov enda kõrvale mees leida, siis võiks veidi mehele ka enda kõrvale ruumi teha. Kui ei tahagi meest kõrvale, siis pole ka midagi lahti. Ela üksi ja rõõmusta.
Ma isegi tahaks, aga ainult seda õiget ja sobivat. Mehelõhna ega vorsti pärast sea pidamisega tegelemine ei paku pinget.Külaline kirjutas: ↑04 Mär 2026 19:37Mida te meesenergia all silmas peate?Mina pean silmas, et ei vaja "meestetöödeks" või üldiseks eluga hakkamasaamiseks meesisikut - saan vabalt ise hakkama. Et mul on endal tugevad arvamused ja initsiatiivikus, mis juba iseenesest suure osa mehi ära ehmatab. Ning haridus, mis samuti mingi 80% julgelt ära ehmatab. Mul on hulk hobisid, mis kipuvad olema meeste pärusmaa. Pikka kasvu ja füüsiliselt tugev olen ka.Külaline kirjutas: ↑04 Mär 2026 19:21 Üks teine rohke meesenergiaga naine siin. Mul on seda meesenergiat vist nii palju, et isegi ei viitsi sihilikult ühtegi meest otsida. Mingeid tegelasi tiirutab küll, aga kuna nad mu meestes otsitavate omaduste nimekirja kohe kaugeltki ei täida, siis erilist tegemist ma nendega teha ei viitsi. Pmst sobiks mulle mu eks, kui ta isiksusehäire jätkuvalt süvenevas trendis poleks.
Ma ei usu, et minu puhul isegi terapeut saaks aidata. Või kas üldse on vaja aidata või lahendada kuidagi.
-
Külaline
Jeerum, siis on sinus midagi muud eemaletõukavat.Külaline kirjutas: ↑04 Mär 2026 19:49See arvamus on nüüd küll täiesti mööda. Välja näen ma vägagi naine ja ilmselt osaliselt seetõttu mingeid mulle ebasobivaid tiirutab ka. Samuti ei kanna ma igapäevaselt mehelikke riideid, vaid eelistan kleite ja seelikuid.Külaline kirjutas: ↑04 Mär 2026 19:45Ma arvan, et sinu probleem on pigem su välimus-näed välja nagu mees. Suurt ja meheliku näoga transsoolist meenutavat naist üldjuhul keegi ei soovi.
Ma olen naine, rikas, olen alati olnud, kõik asjad saan hakkama, mingeid probleeme pole.
-
Külaline
Tõenäoliselt küll. Näiteks loogilise mõtlemise olemasolu.Külaline kirjutas: ↑04 Mär 2026 21:21Jeerum, siis on sinus midagi muud eemaletõukavat.
Ma olen naine, rikas, olen alati olnud, kõik asjad saan hakkama, mingeid probleeme pole.
Et mis see rikkus teemasse puutuma peaks?
-
Külaline
Jessas! Enne kui ma vastuseid lugema hakkan, täpselt nagu mina! Ma tahaks lausa näha milline sa välja näed.Guest kirjutas: ↑03 Mär 2026 17:11 Soovitage terapeuti Tallinnas - kes aitaks mõista, mis programmid minus on ja aitaks nad ümberkirjutada.
kõik suhted ühe stsenaariumi järgi:
suhtes - mind ei valita
suhtes - mind ei toetada.
suhtes - mehed rõhuvad,et nad ei näe vajadust mind kuidagi toetada sest ma olen ju iseseisev ja tegus.
olen naine aga tunnen,et minus on liiga palju meesenergiat
jne....
Iga rida nagu mu enda kirjutatud.
-
Külaline
Täiesti suvalistele ütlen alati, et turul suhkurt müün.
Ebakindel mees tahab paremal postitsioonil olevat naist.
Mitteebakindel tabab ära, et mu käitumine, olek, stiil ja midagi veel ei haaku suhkrumüüja omaga. Hakkaks huvi tundma, tekiks huvi.
Mitteebakindel tabab ära, et mu käitumine, olek, stiil ja midagi veel ei haaku suhkrumüüja omaga. Hakkaks huvi tundma, tekiks huvi.
-
Külaline
Ma olin varem ka selline, sest ma ei näinud mingit mõtet kellelegi tüli teha asjadega, millega ise hakkama saan. Palju muudki põnevat koos teha, paljude muude asjade pealt mulle vajalikult viisil meest hinnata. Aga nüüd vanas eas mõtlen, et peaks mõned pakkumised võibolla vastu isegi võtma. Õigem oleks öelda, kas neid pakkujaid üldse on?Guest kirjutas: ↑03 Mär 2026 19:52 Minu töökaaslane on ka selline. Kui ta uus peika tahtis ta poekotti enda kätte võtta, siis naine ei lubanud, ütles, et ma jaksan ise ka. Asi ju polnud raskuses, asi oli abis. Siis oli tal vaja kardinapuu üles panna. Peika ütles, et oota, ma tulen sinu juurde ja aitan. Naine jälle, ah pole vaja, saan ise ka. Selliseid olukordi oli mitmeid. Lõpuks kutt sai aru, et teda nagu suht polegi vaja sellele naisele ja astus minema. Siis oli naisel pill lahti, et miks ta jälle üksi on. Kurat, lase meestel mees olla ja võta ta pakkumised vastu, missiis et saaksid ka ise hakkama.
Ma suhtlesin üksvahe ühe mehega, kelle puhul ma seisin ta auto kõrval, aga ta ei tulnud autoust avama! Istus ise sisse ja vehkis ringiratast käega, et ma kiba sisse vajuks! Kujutage ette! Või istus autos ja kui ta autoukse kõrvale läksin, et talle midagi öelda, pidin helistama, sest ta ei taibanud akent lahti teha! Ta ei vaadanud minu poolegi nagu äss, ja kui vaatas, tegi nägusid. Aga vat aken tal lahti ei käinud. Väravaid ta avada ei osanud, need pidi talle lahti tegema. Poekotikandmisest ma üldse ei räägi.
Pärast selliseid episoode lendleks meeleldi mõne mehe kõrval ka, meeldetuletuseks. Muidu ehk ei viitsikski.
Väga hea teemaalgatus!
-
Külaline
Mu tuttav mees kasutab sama taktikat, et igasugu kullakaevureid juba eos minema peletada.Külaline kirjutas: ↑04 Mär 2026 22:20 Täiesti suvalistele ütlen alati, et turul suhkurt müün.
-
Külaline
On ka nii, et tahad, et sul tehtaks auto uks lahti ja pannakse kinni?Külaline kirjutas: ↑04 Mär 2026 22:33Ma suhtlesin üksvahe ühe mehega, kelle puhul ma seisin ta auto kõrval, aga ta ei tulnud autoust avama! Istus ise sisse ja vehkis ringiratast käega, et ma kiba sisse vajuks! Kujutage ette!
-
Külaline
Päris imelik ikka, muidu kogu aeg räägitakse meeste ja naiste võrdsusest elus ja tööturul, aga nüüd mõni ootab, et mees tuleks autoust lahti tegema... Kas te meestele teete uksi lahti või?!
-
Külaline
Siin on asi ikka totaalses ossis. Ja sa ootasid, et ta teeks sulle autoukse lahti. Sellisele pead sa ise autoukse lahti tegema, et ta austust ja tähelepanu üldse ära teenida.Külaline kirjutas: ↑04 Mär 2026 22:33Ta ei vaadanud minu poolegi nagu äss, ja kui vaatas, tegi nägusid. Aga vat aken tal lahti ei käinud. Väravaid ta avada ei osanud, need pidi talle lahti tegema. Poekotikandmisest ma üldse ei räägi.
-
Külaline
Eksid. Oss pole võimeline austust ja tähelepanu pakkuma ühelgi juhul.Guest kirjutas: ↑06 Mär 2026 21:56Siin on asi ikka totaalses ossis. Ja sa ootasid, et ta teeks sulle autoukse lahti. Sellisele pead sa ise autoukse lahti tegema, et ta austust ja tähelepanu üldse ära teenida.Külaline kirjutas: ↑04 Mär 2026 22:33Ta ei vaadanud minu poolegi nagu äss, ja kui vaatas, tegi nägusid. Aga vat aken tal lahti ei käinud. Väravaid ta avada ei osanud, need pidi talle lahti tegema. Poekotikandmisest ma üldse ei räägi.
-
Külaline
Muidugi. Kui mees on oodatud minu valdustesse, siis avan ukse ja palun sisse astuda. Niisama pole keegi oodatud.Guest kirjutas: ↑05 Mär 2026 10:28 Päris imelik ikka, muidu kogu aeg räägitakse meeste ja naiste võrdsusest elus ja tööturul, aga nüüd mõni ootab, et mees tuleks autoust lahti tegema... Kas te meestele teete uksi lahti või?!
-
Külaline
Üks on mehelik ja teine naiselik. Mis selles ebavōrdset on?Guest kirjutas: ↑05 Mär 2026 10:28 Päris imelik ikka, muidu kogu aeg räägitakse meeste ja naiste võrdsusest elus ja tööturul, aga nüüd mõni ootab, et mees tuleks autoust lahti tegema... Kas te meestele teete uksi lahti või?!
-
Külaline
Äkki on oma iganenud naiselikkuse definitsioonist natuke välja tulla? Mehelikkus pole see, et sa kohtled naist nagu mingit poolearulist, kes millegagi hakkama ei saa, isegi autost välja ei saa ise, vaid võtad vastustuse oma pere eest. Seda näeb Eestis väga vähe. Ka ei tee see meest mehelikuks, kui ta teenib naisest rohkem, aga samas oma lastele sentigi ei kuluta. Ka see pole mehe näitaja, et tema süüa ei tee, kodus lillegi ei liiguta, sest tema on ju mees. Nendest väärastunud arusaamadest võiks nagu lahti lasta ja tegeleda sellega, mis teeb päriselt mehest mehe. Tõeline mees on ka enesekindel, mitte ei kuku till sellest ära, kui naine rohkem teenib. Kooselus võib esineda igasuguseid aegu, sellepärast oldaksegi koos, et nii on lihtsam.Guest kirjutas: ↑07 Mär 2026 00:26Üks on mehelik ja teine naiselik. Mis selles ebavōrdset on?Guest kirjutas: ↑05 Mär 2026 10:28 Päris imelik ikka, muidu kogu aeg räägitakse meeste ja naiste võrdsusest elus ja tööturul, aga nüüd mõni ootab, et mees tuleks autoust lahti tegema... Kas te meestele teete uksi lahti või?!
-
Külaline
Allalati mōtted teevad kurjaks ja tahavad sundida teist muutuma kellekski, kes ta pole. Aitäh, ma ei soovi muutuda PEAB ( nii peab olema) naiseks. Tahan olla naiselik naine meheliku mehe kōrval.Guest kirjutas: ↑07 Mär 2026 09:28Äkki on oma iganenud naiselikkuse definitsioonist natuke välja tulla? Mehelikkus pole see, et sa kohtled naist nagu mingit poolearulist, kes millegagi hakkama ei saa, isegi autost välja ei saa ise, vaid võtad vastustuse oma pere eest. Seda näeb Eestis väga vähe. Ka ei tee see meest mehelikuks, kui ta teenib naisest rohkem, aga samas oma lastele sentigi ei kuluta. Ka see pole mehe näitaja, et tema süüa ei tee, kodus lillegi ei liiguta, sest tema on ju mees. Nendest väärastunud arusaamadest võiks nagu lahti lasta ja tegeleda sellega, mis teeb päriselt mehest mehe. Tõeline mees on ka enesekindel, mitte ei kuku till sellest ära, kui naine rohkem teenib. Kooselus võib esineda igasuguseid aegu, sellepärast oldaksegi koos, et nii on lihtsam.Guest kirjutas: ↑07 Mär 2026 00:26Üks on mehelik ja teine naiselik. Mis selles ebavōrdset on?Guest kirjutas: ↑05 Mär 2026 10:28 Päris imelik ikka, muidu kogu aeg räägitakse meeste ja naiste võrdsusest elus ja tööturul, aga nüüd mõni ootab, et mees tuleks autoust lahti tegema... Kas te meestele teete uksi lahti või?!
-
Külaline
Sina ole milline tahad, aga häbi hakkab, kui mõni naisterahvas räägib, et tahab olla naiselik naine. See on igati mõistetav soov, aga naiselikkus ei tähenda ometi seda, et sinu arust peab selleks mängima mingit poolearulist, kes on loll, saamatu ja ei saa mitte millegagi ise hakkama. Ja mees, kelle "mehelikkuse" tugutamiseks on sellist asja vaja, ei ole samuti eriti normaalne. Tavaliselt kuulub selliste nö repertuaari ka naise alandamine (ise nimetavad seda mehe austamiseks), kamandamine, naise alluvaks pidamine, šovinistlikud vaated (naise aju on piiratud jne). Päris kindlasti ei ole need päriselt naiselikkus ja mehelikkus.Allalati mōtted teevad kurjaks ja tahavad sundida teist muutuma kellekski, kes ta pole. Aitäh, ma ei soovi muutuda PEAB ( nii peab olema) naiseks. Tahan olla naiselik naine meheliku mehe kōrval.
-
Külaline
Lihtsam ka, aga et tahetakse koos ka olla omavahel.Külaline kirjutas: ↑07 Mär 2026 09:28Kooselus võib esineda igasuguseid aegu, sellepärast oldaksegi koos, et nii on lihtsam.
Aga ma hakkasin mõtlema selle üle, et oleks lihtsam.
Ja ma sain aru, et meil on koos hoopis raskem.
-
Külaline
Ei olegi, kaugeltki mitte.Guest kirjutas: ↑07 Mär 2026 11:04Sina ole milline tahad, aga häbi hakkab, kui mõni naisterahvas räägib, et tahab olla naiselik naine. See on igati mõistetav soov, aga naiselikkus ei tähenda ometi seda, et sinu arust peab selleks mängima mingit poolearulist, kes on loll, saamatu ja ei saa mitte millegagi ise hakkama. Ja mees, kelle "mehelikkuse" tugutamiseks on sellist asja vaja, ei ole samuti eriti normaalne. Tavaliselt kuulub selliste nö repertuaari ka naise alandamine (ise nimetavad seda mehe austamiseks), kamandamine, naise alluvaks pidamine, šovinistlikud vaated (naise aju on piiratud jne). Päris kindlasti ei ole need päriselt naiselikkus ja mehelikkus.Allalati mōtted teevad kurjaks ja tahavad sundida teist muutuma kellekski, kes ta pole. Aitäh, ma ei soovi muutuda PEAB ( nii peab olema) naiseks. Tahan olla naiselik naine meheliku mehe kōrval.
Niikaua, kuni su môtlemine on ennast ja teist käsutav ( oleks aeg välja tulla sellisedt môtlemisest jne), ei saa sa iial vabatahtlikku, austavat ja sunnivaba suhet luua.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Semrush [Bot] ja 1 külaline