Töötuna arvele võtmine

Vasta
Külaline

Töötuna arvele võtmine

Postitus Postitas Külaline »

Olin 11 kuud töötuna arvel, aga kuna peale kõikide teenuste läbimist tööd ei leidnud, siis lõpetati mu arvelolek. Kui õigesti mäletan siis põhjuseks pandi kirja et minu omal soovil vms. Sellest nüüd 3 kuud möödas, ei tea kas saaksin uuesti arvele võtta või peab veel ootama mõne kuu? Ideaalis sooviks küll võimalikult ruttu töö leida, aga maapiirkond + mega auk cv-s (mitu korda rohkem kui see 11 kuud), seega ma ei tea kaua veel aega võib minna. Nüüd aga oleks vaja psühhiaatrile minna üle pika aja ja rohu vahetust vaja jne, seega ainus variant tundub uuesti töötuna arvele võtta et ravikindlustus saada. Sellega vist ka see et digiloos ei pääse tasuta aegadele ligi enne kui ravikindlustus kehtima päriselt hakanud, st kui võtan töötuna arvele siis pean vist kuu aega ootama enne kui üldse aega saan broneerima hakata? Pluss sinna otsa 1-6 kuud arsti järjekorda. Segane jutt aga ehk keegi oskab vastata?
Külaline

Miks sa Töötukassast ei küsi?
Nõiamoor
Kontakt:

Postitus Postitas Nõiamoor »

Töötuna saab arvele võtta, kui oled eelnevalt vähemalt 6 kuud töötanud või olnud hõivatud tööga võrdsustatud tegevusega. Või õigem oleks jah Töötukassast küsida.
Külaline

sellest aastast karmistati tugevalt töötu kohta kehtivaid reegleid. lihtsam on leida töö, kui et suhelda töökassaga, seda siis vaimses võtmes
siin kribatakse vana teadmise põhjal või oletades.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 3 külalist