Ja miks SINA arvad, et ta sind ainsaks vastajaks peab?Guest kirjutas: ↑02 Mär 2026 16:39
Ei arva ju, vastan otse temale, kes arvas, et mina ainus Evelini ja Ieva eest seisja olen siin ja sekka vihtlen käigu pealt ka kõik muud teemad siin üksi ära nagu kadunukene Hrelle Meri, isailvese närimiskumm ning Welcome to Edtonia lisaks. Mina ei pidanud teda siin ainsaks, tema mind aga küll.
Kuhu jäi?
-
Külaline
-
Külaline
Pooled on minu kribatud, egas sina kehvem oleKülaline kirjutas: ↑02 Mär 2026 16:41Jälle üks krmuse ullike, kes arvab, et siin teemas olemegi vaid mina ja tema kahekesi ning meil on käsil 157-s kommentaar kahepeale.
-
Külaline
Aga mulle Evelin meeldib! Ingrid Rüütel kah. Helle Meri oli mehh. Ieva ei meeldinud. Kas ta sai Ilvesega kah tite (tõesti ei viitsi guugeldada)?
-
Külaline
Guest kirjutas: ↑02 Mär 2026 16:59Ja miks SINA arvad, et ta sind ainsaks vastajaks peab?Guest kirjutas: ↑02 Mär 2026 16:39Guest kirjutas: ↑02 Mär 2026 16:35 Mispoolest sina temast eristud?? Samamoodi ju arvad, et tegu on massvastajaga?
Ei arva ju, vastan otse temale, kes arvas, et mina ainus Evelini ja Ieva eest seisja olen siin ja sekka vihtlen käigu pealt ka kõik muud teemad siin üksi ära nagu kadunukene Hrelle Meri, isailvese närimiskumm ning Welcome to Edtonia lisaks. Mina ei pidanud teda siin ainsaks, tema mind aga küll.
Ma mõtlen, et ta mõtleb, et ma ei mõtlegi ta peale. Mõelgu peale, et ei mõtle, mõtlen ikkagi ta peale.
Evelin võib iga kell külla tulla, kui nii hästi süüa teeb.
-
Külaline
Evelin oli kahtlemata tegus ja üritas presidendi abikaasana kuidagi seda rolli defineerida. Helle Meri lihtsalt oli abikaasa. Vahe on lihtsalt selles,et ta oli taasiseseisvunud EV esimese presidendi abikaasa. Ehk siis kõiki neid tradisioone ja tähistamisi alles hakati looma ja kujundama ja ju siis lihtsalt tundus õige, et ta ka ilma presidendita kutse saab. Ma olen 100% kindel, et ka Ingrid Rüütel saab kutseid seni kuni ta elab. Aga tema ilmselt vääriks kutsumist ka ilma presidendi abikaasa olemata, see ei olnud tema ainus karjäär ju.Külaline kirjutas: ↑28 Veebr 2026 10:50Seda loogikat ei ole sa siiski suutnud lahti seletada, et kuidas on presidendi lesel suuremad teened eesti riigi ees. Ma tõttöelda üldse ei mäleta, et Helle oleks ühiskondlikult aktiivne olnud või mingeid suuri, märkimisväärseid panuseid teinud eesti riigi heaks. Evelinil neid tegemisi siiski oli.
Ajad muutuvad ja ilmselgelt muutuvad ka kombed. EV president ei ole nagu Rootsi kuningas või USA president, kus abikaasal eeldatakse ka oma rolli täitmist. Presidendi abikaasal on õigus omada oma tööd ja oma karjääri ja ta ei pea neist abikaasa 5-10-aastase presidendiameti pärast loobuma. Ja kuna tal pole ametlikku staatust, siis ta ka ei esinda riiki ja ainuüksi presidendiga abielus olemise pärast teda kuhugi kutsuma nüüd küll ei pea.
-
Külaline
Miks siis Hellet kutsuti?Guest kirjutas: ↑02 Mär 2026 21:56Evelin oli kahtlemata tegus ja üritas presidendi abikaasana kuidagi seda rolli defineerida. Helle Meri lihtsalt oli abikaasa. Vahe on lihtsalt selles,et ta oli taasiseseisvunud EV esimese presidendi abikaasa. Ehk siis kõiki neid tradisioone ja tähistamisi alles hakati looma ja kujundama ja ju siis lihtsalt tundus õige, et ta ka ilma presidendita kutse saab. Ma olen 100% kindel, et ka Ingrid Rüütel saab kutseid seni kuni ta elab. Aga tema ilmselt vääriks kutsumist ka ilma presidendi abikaasa olemata, see ei olnud tema ainus karjäär ju.Külaline kirjutas: ↑28 Veebr 2026 10:50Seda loogikat ei ole sa siiski suutnud lahti seletada, et kuidas on presidendi lesel suuremad teened eesti riigi ees. Ma tõttöelda üldse ei mäleta, et Helle oleks ühiskondlikult aktiivne olnud või mingeid suuri, märkimisväärseid panuseid teinud eesti riigi heaks. Evelinil neid tegemisi siiski oli.
Ajad muutuvad ja ilmselgelt muutuvad ka kombed. EV president ei ole nagu Rootsi kuningas või USA president, kus abikaasal eeldatakse ka oma rolli täitmist. Presidendi abikaasal on õigus omada oma tööd ja oma karjääri ja ta ei pea neist abikaasa 5-10-aastase presidendiameti pärast loobuma. Ja kuna tal pole ametlikku staatust, siis ta ka ei esinda riiki ja ainuüksi presidendiga abielus olemise pärast teda kuhugi kutsuma nüüd küll ei pea.
-
Külaline
Kas seda rikkis tekstirobotit välja saaks lülitada?Külaline kirjutas: ↑02 Mär 2026 22:11Miks siis Hellet kutsuti?

-
Külaline
Nii saab, et ei vasta enam, ei anna talle põhjust jälle eelmised selgitused unustada ja uuesti oma kinnismõte esitada. Nii ka teistes teemades.
-
Külaline
Guest kirjutas: ↑02 Mär 2026 22:36Nii saab, et ei vasta enam, ei anna talle põhjust jälle eelmised selgitused unustada ja uuesti oma kinnismõte esitada. Nii ka teistes teemades.
Jah, Team Helle unustab pidevalt eelmised selgitused ära ja jätkab oma pärismaalaste tantsu vahanuku taga trummi tagudes.
-
Külaline
Küll need Marimekko riided on jõledad.Guest kirjutas: ↑26 Veebr 2026 11:24 Evelini väärtustamise kampaania on lahti läinud![]()
![]()
https://eestinaine.delfi.ee/artikkel/12 ... -tiivalook
-
Külaline
Ei ole. Ilusad on, aga maitse üle ei vaielda.Külaline kirjutas: ↑05 Mär 2026 09:40Küll need Marimekko riided on jõledad.Guest kirjutas: ↑26 Veebr 2026 11:24 Evelini väärtustamise kampaania on lahti läinud![]()
![]()
https://eestinaine.delfi.ee/artikkel/12 ... -tiivalook
-
Külaline
Miks me ei võiks teha nagu USA-s, kus endise presidendi abikaasa kandideerib järgmiseks. Clintonitega oli nii ja nüüd on Michelle Obama omale selle mõtte pähe võtnud.Külaline kirjutas: ↑02 Mär 2026 17:26 Aga mulle Evelin meeldib! Ingrid Rüütel kah. Helle Meri oli mehh. Ieva ei meeldinud. Kas ta sai Ilvesega kah tite (tõesti ei viitsi guugeldada)?
Kusjuures Evelin oleks Eestile tunduvalt parem president, kui isailves.
-
Külaline
Kes keelab? Mitte keegi. Mis mõttes "miks me ei võiks teha nii".Guest kirjutas: ↑18 Mär 2026 09:58Miks me ei võiks teha nagu USA-s, kus endise presidendi abikaasa kandideerib järgmiseks. Clintonitega oli nii ja nüüd on Michelle Obama omale selle mõtte pähe võtnud.Külaline kirjutas: ↑02 Mär 2026 17:26 Aga mulle Evelin meeldib! Ingrid Rüütel kah. Helle Meri oli mehh. Ieva ei meeldinud. Kas ta sai Ilvesega kah tite (tõesti ei viitsi guugeldada)?
Kusjuures Evelin oleks Eestile tunduvalt parem president, kui isailves.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Triibu ja 11 külalist