Häirivad ikäitumised avalikus ruumis(nt poes)

vana hea klassika
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Külaline kirjutas: 02 Mär 2026 16:46
Guest kirjutas: 02 Mär 2026 16:24
Külaline kirjutas: 02 Mär 2026 14:05
Normaalne inimene siiski arvestab teiste soovidega ja ei häiri neid. Ja kui tuleb kaebus, siis teenindaja siiski palub selle teiste filmimise lõpetada. Ennast filmi palju tahad, aga teiste privaatsust võiks siiski austada.
Kes kaebab, sina?
Loomulikult kaeban, olen ka kaevanud ja on see filmimine ka lõppenud.
Mina leian, et selline kaebaja on oluliselt imelikum inimene. Ausalt öeldes mind ei ole seganud, ma muidugi ei jõllita teisi inimesi vaid suhtlen oma kaaslasega, seetõttu tõenäoliselt ei ole mind midagi seganud.
Külaline

Mina leian, et selline kaebaja on oluliselt imelikum inimene.
Huvitav miks? Mina soovin oma kaaslasega privaatselt aega veeta, mul pole mingit tahtmist olla kuskil võhivõõra inimese telefonis. Ja siis olen mina imelik. Imelik on ikka see, kes arvab, et tal on õigus võhivõõraid inimesi häirida.
Külaline

Guest kirjutas: 02 Mär 2026 11:51
Külaline kirjutas: 02 Mär 2026 10:30
Külaline kirjutas: 02 Mär 2026 08:51 Teatrietendustel on filmimine keelatud. Kontsertitel teen paar minutilist klipi, kuhu filmin ka enda ja kaaslased, rahvamassi.
Ma ei kritiseeri sind isikuliselt, aga mind jubedalt häirib, kui keegi filmib mind kontserdil, kunstisaalis või ütleme näiteks restoranis. Ma olen ju üks äratuntav nägu seal rahvamassis ja mulle see absoluutselt ei sobi. Mulle meeldib privaatsus ja seda pole palju palutud.

Tihtipeale näen, kuidas mõni restoranis kõike ümbritsevat filmib. No häirib. Mina tulen sööma ja oma kaaslasega aega veetma ja kõrvallauas istuva proua pidev filmimine, et olustikku jäädvustada häirib. Filmigu oma laudkonda või kontserdikaaslasi, aga mind jätke palun sellest välja.
Sind võib see häirida, aga tulles avalikku kohta, pead sa sellega arvestama ja nii kahjuks on, mitte midagi sul teha pole ja keelata ei saa.
Ei saa jah, aga see ei tähenda, et ma selle üle kurta ei või.
Külaline

Külaline kirjutas: 02 Mär 2026 16:52
Huvitav miks? Mina soovin oma kaaslasega privaatselt aega veeta, mul pole mingit tahtmist olla kuskil võhivõõra inimese telefonis. Ja siis olen mina imelik. Imelik on ikka see, kes arvab, et tal on õigus võhivõõraid inimesi häirida.
Kas ta tuleb selle kaameraga su laua juurde teid filmima? See on tõesti häiriv. See, mida ta väljaspool meie istumiskohti teeb, ei puutu minusse. Tal on õigus filmida nii restorani, kui oma kaaslaseid.
Külaline

Külaline kirjutas: 02 Mär 2026 16:52
Privaatseks ajaviitmiseks on privaatsed kohad. Võta hotellituba või üüri privaatne õhtusöök.
Külaline

Tal on õigus filmida nii restorani, kui oma kaaslaseid.
Filmigu ennast ja oma kaaslasi palju kulub, aga normaalne inimene jätab võõrad oma lollustest välja. Ja normaalne inimene ei hüppa ainult oma õigustega, vaid arvestab ka teistega.
Külaline

Täna nägin liikluses järgmist situatsiooni:

Seisin autoga raudteeristmikul järjekorras. Korraga keeras minu ees seisva Honda kõrvalistuja oma klaasi alla ja pritsis midagi roosat kõrval parkivale autole. See parkiv Passat seisis ühe maja ees ning polnud liiga autotee lähedale pargitud, et liiklust segaks. Seega, ma ei saa aru, miks teises autos liikleja talle seda roosat sodi talle peale pritsis. Jõudsin just telefoni välja võtta, aga siis hakkas järjekord liikuma ja ma ei saanud situatsioonist pilti teha. Selle Honda numbri aga kirjutasin üles.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 5 külalist