Kas seal sees oli siis mingi vahetatav patarei?Külaline kirjutas: ↑27 Veebr 2026 08:31 Jah mul oli ka see "tuulutusavadega" nukk. Ütles maamaa.
Kui nukku vannitada siis lakkas see töötamast või vahel läks see vidin lihtsalt katki ja ta enam häält ei teinud
Nõukaaegsed mänguasjad
-
Külaline
Vist ei olnud? Mul oli ka selline nukk, aga patareist ei teadnud ma midagi ja nii palju, kui ma mäletan, tuulutusava lahti ei käinud. Nii et kuidas see nukk häält tegi, ei tea. Vene ime. Või sai ükskord patarei tühjaks ja nukk jäi vait, näiteks.
-
Külaline
Meenub, et see hääl, mida nukk tegi oli selline metalne ja ragisev. Lapsena tundus imelik, samas oli uhke tunne, et meie lasteaia mänguasjade seas on selline tehnikaime.
-
Külaline
Ma olen sellise nuku paljaks teinud ja sisse vaadanud.Külaline kirjutas: ↑01 Mär 2026 23:34Kas seal sees oli siis mingi vahetatav patarei?
Seal oli raskem silindriline asi sees. Kui liigutasid nukku, siis ümmarguses silindris see raskem asi liikus ühele või teisele poole, siis keskelt õhk liikus läbi mingi membraani mis tekitas häält.
-
Külaline
Just, patareid seal sees küll ei olnud.Guest kirjutas: ↑02 Mär 2026 11:11Ma olen sellise nuku paljaks teinud ja sisse vaadanud.Külaline kirjutas: ↑01 Mär 2026 23:34Kas seal sees oli siis mingi vahetatav patarei?
Seal oli raskem silindriline asi sees. Kui liigutasid nukku, siis ümmarguses silindris see raskem asi liikus ühele või teisele poole, siis keskelt õhk liikus läbi mingi membraani mis tekitas häält.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Google [Bot] ja 6 külalist