Mina ei karda enam peale seda, kui õppisin ära ütlema ei müügimeestele.
Ma ka lapse kodust ära oleku ajal võtan kõik võõrad numbrid vastu, sest ta on diabeetik ja iial ei tea mis juhtuda võib. Mul on ta küll Family linki kaudu jälgimise all aga on mõnikord juhtunud, et on koolist mitu korda võõralt numbrilt õpetaja helistanud ja korra helistas kiirabi võõralt numbrilt, sest kui ta sõbraga õues oli, kutsus sõber kohe otse kiirelt kiirabi ja kiirabi siis helistas mulle ja teatas vahejuhtumist(õnneks polnud midagi väga tõsist).
Telefonimüügi töö
-
Külaline
No vot ja siin mingid veidrikud ei võta vastu mingeid võõraid numbreidGuest kirjutas: ↑25 Veebr 2026 18:09 Mina ei karda enam peale seda, kui õppisin ära ütlema ei müügimeestele.
Ma ka lapse kodust ära oleku ajal võtan kõik võõrad numbrid vastu, sest ta on diabeetik ja iial ei tea mis juhtuda võib. Mul on ta küll Family linki kaudu jälgimise all aga on mõnikord juhtunud, et on koolist mitu korda võõralt numbrilt õpetaja helistanud ja korra helistas kiirabi võõralt numbrilt, sest kui ta sõbraga õues oli, kutsus sõber kohe otse kiirelt kiirabi ja kiirabi siis helistas mulle ja teatas vahejuhtumist(õnneks polnud midagi väga tõsist).
-
Külaline
Ju need on nii üksikud, tegevusetud inimesed, et neil ei tulegi kõnesid. Perekoolis oli juba selliseid.
-
Külaline
Inimene, kes ei võta vastu võõraid numbreid, võiks kuhugi pöörduda, ilmselgelt on tal ju hälve.
-
Külaline
Ja kui ta ei võta seetõttu, et tunneb vastu võttes vastupandamatut soovi viia oma sull koos pinnide ja kaartidega pangaautomaati, siis peaks samuti abi otsima.Külaline kirjutas: ↑25 Veebr 2026 22:40 Inimene, kes ei võta vastu võõraid numbreid, võiks kuhugi pöörduda, ilmselgelt on tal ju hälve.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 2 külalist