Kuhu jäi?

vana hea klassika
Vasta
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

kolja kirjutas: 25 Veebr 2026 09:28
Guest kirjutas: 25 Veebr 2026 08:38
kolja kirjutas: 24 Veebr 2026 21:13

No see aktiivsus oli pigem karuteene. Annetusnupp taaraautomaadi küljes oli OK algatus, kuid kõik muu kiskus koomiliseks.

Mis asi kiskus koomiliseks? See, et siiani pooled Eesti naised tema eeskujul kodus ise leiba küpsetavad või see, et Eesti lapsed pääsesid transrasvadega kohukestest ja kommidest? Minul oli soe tunne elada just selle presidendiproua aegses riigis. Riigil oli perenaine. Ieva jäi kaugemaks, aga austust väärivad mõlemad ka täna.
Mesikräpp läheb kindlasti koomiliste kampaaniate poolele ("Eesti lapsed pääsesid" on samuti mingi naljaväide) ja ega see leivaküpsetamine ka tummisem polnud kui fotograafia, rulluisutamine, viiulimängimine ja mis need kampaania korras hobid tal olid, ei mäleta enam kõike.

Jah, Eesti liikuma pani ka.
Külaline

Selliselt suhtudes öeldakse riiklikult, et lahutus on häbiasi naise kapsaaeda, parem kannatagu ära põlgamine ja häbi vaikselt. Meespool on tegija esireas. Mis ajastus me elamegi?
Külaline

Guest kirjutas: 25 Veebr 2026 09:55 Jääme eriarvamustele ja edasine selgitamine siinkohal paistab sama mõttekas kui tühja ämbrisse rääkimine kaja tekitamiseks.
Olen muidugi tohutult tänulik, et sa mulle "selgitasid", aga minu poolest oleksid ka mitte seda teha võinud. Teema tõmbasid üles sina, mitte mina.
Külaline

Guest kirjutas: 25 Veebr 2026 09:58 Selliselt suhtudes öeldakse riiklikult, et lahutus on häbiasi naise kapsaaeda, parem kannatagu ära põlgamine ja häbi vaikselt. Meespool on tegija esireas. Mis ajastus me elamegi?
Räägi enda eest. Mulle küll riik siin midagi sellist ei ütle.
Külaline

Guest kirjutas: 25 Veebr 2026 10:00
Guest kirjutas: 25 Veebr 2026 09:58 Selliselt suhtudes öeldakse riiklikult, et lahutus on häbiasi naise kapsaaeda, parem kannatagu ära põlgamine ja häbi vaikselt. Meespool on tegija esireas. Mis ajastus me elamegi?

Siis palun mine ja tee oma teema selle väljendamiseks. Noolega vasakule ja exit. Muidu kisub trollimiseks.
Külaline

Guest kirjutas: 25 Veebr 2026 10:02
Guest kirjutas: 25 Veebr 2026 10:00

Siis palun mine ja tee oma teema selle väljendamiseks. Noolega vasakule ja exit. Muidu kisub trollimiseks.
Oo, see teema on mõeldud seega ainult neile, kelle arust Ievale ja Evelinile liiga tehakse ja kes sel teemal halada soovivad? Ma ei teadnud. Mõtlesin, et kõik arvamused on lubatud.
Külaline

Evelin on Eesti mainele nii palju kahju teinud, et tema kutsumine oleks küll liiast. Nii kõrged isikud ei jäta oma esindusfunktsioone armudraamade tõttu täitmata, ei jookse kaltsakana linnas ringi
https://www.ohtuleht.ee/593662/proua-ev ... vaba-paeva
Pilt
Külaline

Nõus.
Külaline

Külaline kirjutas: 25 Veebr 2026 16:47Nõus.
Millega :lol:
Külaline

Kui paljudes Tallinna kesklinna koolides anti Barack Obama visiidiga seoses lastele vaba päev, siis samamoodi sai vaba päeva Eesti vabariigi esileedi Evelin Ilves.
Kas kujutate ette, et isailves oleks USA presidendiga kohtumisele minemata jätnud? Ei kujuta? Miks siis Efkale samu õigusi, hüvesid nõuate kui tema kohustusi ei täitnud?
Külaline

Kui paljudes Tallinna kesklinna koolides anti Barack Obama visiidiga seoses lastele vaba päev, siis samamoodi sai vaba päeva Eesti vabariigi esileedi Evelin Ilves.
Kas kujutate ette, et isailves oleks USA presidendiga kohtumisele minemata jätnud? Ei kujuta? Miks siis Efkale samu õigusi, hüvesid nõuate kui tema kohustusi ei täitnud?
Külaline

Miks tal vabal ajal nii koledad riided olid, sellel pildil ja katusel?
Külaline

Guest kirjutas: 25 Veebr 2026 09:34
Guest kirjutas: 25 Veebr 2026 08:17 No ei loogikat antud inimesele. Kaljulaid on oma mehega siiani abielus ja kutse saadetakse nende perre. Kes perest lähevad, on abielupaari enda otsus. Ilmselt soovitigi tütrele ka võimalus anda sel aastal.
Minu point on selles, täna koheldakse nii Evelin ja Ieva Ilvest, homme võibolla sinu tütart. Lahutanud presidendiprouad on mitte keegid. Kui riik on presidenti valides pannud mööda tema kommetest, siis riigi kohus on mitte alandada samamoodi kunagisi presidendiprouasid vaid näidata kõrgemat taset ja aateid.
Minul on loogikat küll ja veel. Kutset ei saadeta perre. Kutse saadetakse presidendile. Kutse saatja ei tea, millised on kutse saaja armusuhted ja valikud ja ei peagi teadma. Reegel on lihtne - president otsustab, kellega tuleb ja kaaslasi on üks.
Minu tütrest - miks peaks see mind masendama, kui minu tütart ei kutsuta vastuvõtule selle eest, et ta kunagi oli presidendi abikaasa?
Ja sinu arvates on täiesti mõeldamatu käsitleda neid inimesi eraldi? Keegi ei olegi arvanud, et Ilves peaks oma eksnaistega käevangus peole saabuma.

Päris kummaline, et inimene ei suuda aduda, et me räägime siin eraldi isiksustest. Mõlemad naised on panustanud omalt poolt Eesti riiki ja neid tuleks vaadata nende kummalisest mehest eraldi.

Konkreetselt sinu tütrest ei ole siin mitte keegi rääkinud.
Külaline

Külaline kirjutas: 24 Veebr 2026 22:53
Ieva ja mitmeid aastaid? Ieval on teened EV ees? Millised täpsemalt?
SOS-lasteküla patroon Eestis, Ukraina sõjaministeeriumis sõjaaegse küberturvalisuse nõunik.
Need "teened" nüüd küll peokutset ei vääri.
Ma pakun, et ta suurim teene Eesti Vabariigi ees on THI-st lahutamine ja EV vabastamine temale rahamaksmise kohustusest. Aga niipalju kui ma kollasest ajakirjandusest aru olen saanud, siis lahutus on ka pigem ikka THI teene.
Külaline

kolja kirjutas: 25 Veebr 2026 09:28
Guest kirjutas: 25 Veebr 2026 08:38
kolja kirjutas: 24 Veebr 2026 21:13

No see aktiivsus oli pigem karuteene. Annetusnupp taaraautomaadi küljes oli OK algatus, kuid kõik muu kiskus koomiliseks.

Mis asi kiskus koomiliseks? See, et siiani pooled Eesti naised tema eeskujul kodus ise leiba küpsetavad või see, et Eesti lapsed pääsesid transrasvadega kohukestest ja kommidest? Minul oli soe tunne elada just selle presidendiproua aegses riigis. Riigil oli perenaine. Ieva jäi kaugemaks, aga austust väärivad mõlemad ka täna.
Mesikräpp läheb kindlasti koomiliste kampaaniate poolele ("Eesti lapsed pääsesid" on samuti mingi naljaväide) ja ega see leivaküpsetamine ka tummisem polnud kui fotograafia, rulluisutamine, viiulimängimine ja mis need kampaania korras hobid tal olid, ei mäleta enam kõike.
Kas see "mesikäpa" kampaania õnnestus või mitte, on iseküsimus. Kindel on aga see, et pärast seda kampaaniat teadvustasid väga paljud inimesed, et meie maiustused sisaldavad transrasvu ja mitte kasulikke aineid. Olen kindel, et pärast seda hakkasid inimesed (sh mina) sellistele asjadele mõnevõrra rohkem mõtlema.

Hetkel ei ole teemaks see, kuivõrd tema ettevõtmised ja kampaaniad õnnestusid, vaid see, et ta oli ikkagi aastaid Eesti esindusinimene, kes ei tohiks olla tühi koht.
Külaline

Guest kirjutas: 25 Veebr 2026 21:34
Guest kirjutas: 25 Veebr 2026 09:34
Guest kirjutas: 25 Veebr 2026 08:17 No ei loogikat antud inimesele. Kaljulaid on oma mehega siiani abielus ja kutse saadetakse nende perre. Kes perest lähevad, on abielupaari enda otsus. Ilmselt soovitigi tütrele ka võimalus anda sel aastal.
Minu point on selles, täna koheldakse nii Evelin ja Ieva Ilvest, homme võibolla sinu tütart. Lahutanud presidendiprouad on mitte keegid. Kui riik on presidenti valides pannud mööda tema kommetest, siis riigi kohus on mitte alandada samamoodi kunagisi presidendiprouasid vaid näidata kõrgemat taset ja aateid.
Minul on loogikat küll ja veel. Kutset ei saadeta perre. Kutse saadetakse presidendile. Kutse saatja ei tea, millised on kutse saaja armusuhted ja valikud ja ei peagi teadma. Reegel on lihtne - president otsustab, kellega tuleb ja kaaslasi on üks.
Minu tütrest - miks peaks see mind masendama, kui minu tütart ei kutsuta vastuvõtule selle eest, et ta kunagi oli presidendi abikaasa?
Ja sinu arvates on täiesti mõeldamatu käsitleda neid inimesi eraldi? Keegi ei olegi arvanud, et Ilves peaks oma eksnaistega käevangus peole saabuma.

Päris kummaline, et inimene ei suuda aduda, et me räägime siin eraldi isiksustest. Mõlemad naised on panustanud omalt poolt Eesti riiki ja neid tuleks vaadata nende kummalisest mehest eraldi.

Püüa kuidagi rahu saada. Oli küll repliik minu tütre kohta. Ära minu adumise pärast ka muretse, seda oskan ma hästi.
Külaline

Guest kirjutas: 25 Veebr 2026 21:47
Guest kirjutas: 25 Veebr 2026 21:34
Guest kirjutas: 25 Veebr 2026 09:34 Minul on loogikat küll ja veel. Kutset ei saadeta perre. Kutse saadetakse presidendile. Kutse saatja ei tea, millised on kutse saaja armusuhted ja valikud ja ei peagi teadma. Reegel on lihtne - president otsustab, kellega tuleb ja kaaslasi on üks.

Püüa kuidagi rahu saada. Oli küll repliik minu tütre kohta. Ära minu adumise pärast ka muretse, seda oskan ma hästi.
"homme võibolla sinu tütart" väljendiga too kommenteerija üldistas, mitte ei pidanud silmas sinu isiklikku tütart.
Külaline

Mulle Evelin Ilves meeldis. Aga meedia oli ta vastu ikka halastamatu.
Külaline

Guest kirjutas: 25 Veebr 2026 22:10 Mulle Evelin Ilves meeldis. Aga meedia oli ta vastu ikka halastamatu.
Ja siinsed kanad ka!
Külaline

Külaline kirjutas: 25 Veebr 2026 21:37 Kas see "mesikäpa" kampaania õnnestus või mitte, on iseküsimus. Kindel on aga see, et pärast seda kampaaniat teadvustasid väga paljud inimesed, et meie maiustused sisaldavad transrasvu ja mitte kasulikke aineid. Olen kindel, et pärast seda hakkasid inimesed (sh mina) sellistele asjadele mõnevõrra rohkem mõtlema.
Ka minul aitas see silmi avada. Nüüd ma juba aastsid täiesti teadlikult ei osta Kalevi tooteid.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Baidu [Spider], Bing [Bot], Google [Bot] ja 12 külalist