Kuidas noor naine saab selline xxx olla

vana hea klassika
Vasta
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Külaline kirjutas: 24 Veebr 2026 17:46 Mina sporti suurt ei jälgi, aga mees ütles, et...
Mees ütles?
Perekooli ajast mäletan kord juhust, kus üks kägu uuris, kas teiste kasutajate mehed ei saaks talle ühte filmi lahti seletada. Naise aju ilmselt sügava sisuga filmi ei mõista.
Külaline

Külaline kirjutas: 24 Veebr 2026 18:18
Guest kirjutas: 24 Veebr 2026 17:46 Mina sporti suurt ei jälgi, aga mees ütles, et medal oli seekord rohkem juhuse, kui stabiilse ja teistest selgelt parema vormi küsimus. Aga ta on noor ja jõuab veel palju ära teha. Igal juhul parem saavutus, kui ülejäänutel. Meil vist üldse neid andkate spordigeenidega tegelasi eriti polegi.

Kui Henry medal on puhas juhus ja kõigi eestlaste oma, siis see mees sul seal on juhuslikult praegu sinuga koos, aga muidu kakõigi Eesti naiste oma. Mis siis, et jutt mida ta sulle puhub on sama juhuslik.
Ja millises minu lauses on "....muidu ka kõigi Eesti naiste oma?" Harjuta veel funktsionaalset lugemisoskust ja oma jutu mõtestamist.
Külaline

Külaline kirjutas: 24 Veebr 2026 18:22
Külaline kirjutas: 24 Veebr 2026 17:46 Mina sporti suurt ei jälgi, aga mees ütles, et...
Mees ütles?
Perekooli ajast mäletan kord juhust, kus üks kägu uuris, kas teiste kasutajate mehed ei saaks talle ühte filmi lahti seletada. Naise aju ilmselt sügava sisuga filmi ei mõista.
Ei mõista seost. Mees nimelt vaatas kõik sõidud läbi, mina mitte. Mis konkreetselt sinu arvates vajab lahti seletamist? Ikka ja jälle pean imestama siinse liigirikkuse üle... :roll:
Külaline

Guest kirjutas: 24 Veebr 2026 18:22
Mees ütles?
Üsna mõttetu plärtsatus. Lause algas seletusega, miks meest tsiteeriti, mitte enda arvamust ei esitatud. Meest ei tohi tsiteerida? Naist tohib?
Külaline

Guest kirjutas: 24 Veebr 2026 19:53
Mees ütles?
Üsna mõttetu plärtsatus. Lause algas seletusega, miks meest tsiteeriti, mitte enda arvamust ei esitatud. Meest ei tohi tsiteerida? Naist tohib?
Tohib muidugi, aga vaevalt see mees mingi asjatundja on, et tema ütlust tähele panna tasub.
Külaline

Guest kirjutas: 24 Veebr 2026 19:54
Mees ütles?
Tohib muidugi, aga vaevalt see mees mingi asjatundja on, et tema ütlust tähele panna tasub.
Ja ülejäänud siin teemas sõna võtjad on asjatundjad? Millest küll selline loogika?
Külaline

Külaline kirjutas: 24 Veebr 2026 19:54
Mees ütles?
Ei pidanud vajalikuks mainida, aga no nüüd siiski ütlen, et mees on meie pere sportlane, kunagi ka proffi tasemel. Seega ma panen tema hinnanguid tähele. :lol:
Külaline

Külaline kirjutas: 24 Veebr 2026 19:54Tohib muidugi, aga vaevalt see mees mingi asjatundja on, et tema ütlust tähele panna tasub.
Ma ütlen kohe, et ma pole mitte mingi selle spordiala asjatundja. Aga niipalju asjatundja on meist vast igaüks, et on võimeline aru saama, et spordialad ja kuidas nende tulemusi hinnatakse pole võrreldavad. Siin kasutatud sõna "juhus" on minu arust küll vale, sest minu jaoks oleks juhus see kui suht suvaline inimene kuidagi sinna võistlusele satub. Aga seal olid ikka aastate kaupa harjutanud mehed koos. Küll aga on sel konkreetsel alal rohkem õnne vaja kui nt. 50km klassikastiilis suusatamisel. Seal võib olla sentimeetrite või isegi millimeetrite küsimus, et sa areenilt kanderaamil lahkud. Ja muidugi on ka hindamine seal kohati subjektiivne ja sõltub kohtunikest, aga selliseid spordialasid on veel. Aga kindlasti peab sul olema hea treenitus, selge pea ja kuhjaga õnne, et medaliga lõpetada.
Külaline

Guest kirjutas: 24 Veebr 2026 22:27
Külaline kirjutas: 24 Veebr 2026 19:54Tohib muidugi, aga vaevalt see mees mingi asjatundja on, et tema ütlust tähele panna tasub.
Ma ütlen kohe, et ma pole mitte mingi selle spordiala asjatundja. Aga niipalju asjatundja on meist vast igaüks, et on võimeline aru saama, et spordialad ja kuidas nende tulemusi hinnatakse pole võrreldavad. Siin kasutatud sõna "juhus" on minu arust küll vale, sest minu jaoks oleks juhus see kui suht suvaline inimene kuidagi sinna võistlusele satub. Aga seal olid ikka aastate kaupa harjutanud mehed koos. Küll aga on sel konkreetsel alal rohkem õnne vaja kui nt. 50km klassikastiilis suusatamisel. Seal võib olla sentimeetrite või isegi millimeetrite küsimus, et sa areenilt kanderaamil lahkud. Ja muidugi on ka hindamine seal kohati subjektiivne ja sõltub kohtunikest, aga selliseid spordialasid on veel. Aga kindlasti peab sul olema hea treenitus, selge pea ja kuhjaga õnne, et medaliga lõpetada.
Nii äge, et oma vastust alustad sa sellest, et "juhus" öelda on vale - ja lõpetad sellega, et peab olema "kuhjaga õnne". Need pole üldse üks ja sama, eks ole :D :D
Külaline

Külaline kirjutas: 24 Veebr 2026 23:15Nii äge, et oma vastust alustad sa sellest, et "juhus" öelda on vale - ja lõpetad sellega, et peab olema "kuhjaga õnne". Need pole üldse üks ja sama, eks ole :D :D
Minu jaoks ei ole. Kui sinu jaoks on, siis võin ka ümber sõnastada, et peab olema treenitus, selge pea ja lõpptulemus on ikka juhuslik ning sõltub pisiasjadest. Kas nii on parem? Või sa tahad väita, et õnn/juhus ei mängi sel spordialal mitte mingit rolli?
Külaline

Juhus on sellel karmil alal see kui võistleja kanderaamil ära viiakse. Juhus ei ole mitu korda järjest vanade kaladega võrdselt või isegi paremini esineda. Vaata korraks seda võistlust, ära usu meest.
Külaline

Guest kirjutas: 25 Veebr 2026 00:01
Külaline kirjutas: 24 Veebr 2026 23:15Nii äge, et oma vastust alustad sa sellest, et "juhus" öelda on vale - ja lõpetad sellega, et peab olema "kuhjaga õnne". Need pole üldse üks ja sama, eks ole :D :D
Minu jaoks ei ole. Kui sinu jaoks on, siis võin ka ümber sõnastada, et peab olema treenitus, selge pea ja lõpptulemus on ikka juhuslik ning sõltub pisiasjadest. Kas nii on parem? Või sa tahad väita, et õnn/juhus ei mängi sel spordialal mitte mingit rolli?
Muidugi mängib, seda see mees ju ütleski. Staažikama sportlase tulemuses mängib õnn väiksemat rolli, nooremal suuremat.
Külaline

Jätaks selle ühe naisterahva ahvivaimustuse oma mehest ja tema ütlustest siin teemas nüüd sinnapaika.

Kurb on hoopis see, et Eestis on kõik asendatav, nii ema, isa, vend, õde, naine, mees. Palju tähtsam medalitest on see, et noor inimene kasvab üles südamliku ja hoolivana, ei ole kibestunud ja omab ka oma isiklikku aega tippspordi kõrvalt, et elu, inimesi ja maailma avastada. Kulla saanud ameeriklane oli 30ndates, kas Henri saab ka kuni 30 olema isa käepikendus on küsimus? Kas südamega vaadates võinuks mõelda, mida tunneb oma õde, kui kaasa võetakse kasuõde? Näen, et Kellyt pole õpetatud venda vihkama, vastupidine paistab aga väga tõenäoline kuni inimese eksisteerimise täieliku eitamiseni välja. Kurb. Ajupesu. Liiga noorelt.
Külaline

Külaline kirjutas: 26 Veebr 2026 06:59Jätaks selle ühe naisterahva ahvivaimustuse oma mehest ja tema ütlustest siin teemas nüüd sinnapaika.

Kurb on hoopis see, et Eestis on kõik asendatav, nii ema, isa, vend, õde, naine, mees. Palju tähtsam medalitest on see, et noor inimene kasvab üles südamliku ja hoolivana, ei ole kibestunud ja omab ka oma isiklikku aega tippspordi kõrvalt, et elu, inimesi ja maailma avastada. Kulla saanud ameeriklane oli 30ndates, kas Henri saab ka kuni 30 olema isa käepikendus on küsimus? Kas südamega vaadates võinuks mõelda, mida tunneb oma õde, kui kaasa võetakse kasuõde? Näen, et Kellyt pole õpetatud venda vihkama, vastupidine paistab aga väga tõenäoline kuni inimese eksisteerimise täieliku eitamiseni välja. Kurb. Ajupesu. Liiga noorelt.
Sa ei oska nende nimesidki õigesti kirjutada :)
Rumala mürki pritsiva õnnitluse autor oli kes?
Külaline

Guest kirjutas: 26 Veebr 2026 06:59 Kas südamega vaadates võinuks mõelda, mida tunneb oma õde, kui kaasa võetakse kasuõde? Näen, et Kellyt pole õpetatud venda vihkama, vastupidine paistab aga väga tõenäoline kuni inimese eksisteerimise täieliku eitamiseni välja. Kurb. Ajupesu. Liiga noorelt.
Sa vist oled unustanud, kes tüli üles tõmbas, kas Henry?
Külaline

Täistunni saatest jäi mulje et vastused kuidagi väga monotoonsed, mingid laused valmis mõeldud ja kokku lepitud et mida ja kuidas öelda. Vaatasin ka filmi ära ja isa tundub väga kalkuleeriv ja kahtlane kuju.
Külaline

Külaline kirjutas: 26 Veebr 2026 15:25Täistunni saatest jäi mulje et vastused kuidagi väga monotoonsed, mingid laused valmis mõeldud ja kokku lepitud et mida ja kuidas öelda. Vaatasin ka filmi ära ja isa tundub väga kalkuleeriv ja kahtlane kuju.
Mull jäij ka seoke mulie. Visst sisalikkud.
Külaline

Guest kirjutas: 26 Veebr 2026 11:34
Külaline kirjutas: 26 Veebr 2026 06:59Jätaks selle ühe naisterahva ahvivaimustuse oma mehest ja tema ütlustest siin teemas nüüd sinnapaika.

Sa ei oska nende nimesidki õigesti kirjutada :)
Rumala mürki pritsiva õnnitluse autor oli kes?

Kelly ja Henry, õde ja vend.

Ma ei ütleks, et Kelly postitus oli mürki pritsiv. Ema, isa, vend ja õde võiksid siiski maha istuda ja ära leppida. Pole neist keegi halb, pole neist keegi hea. Inimesed nagu kõik teised.
Külaline

Ma ei ole varem nende vastu huvi tundnud, aga nüüd hüppas aasta tagune video ette ja tekkis küsimus, et mis ime läbi Henry üldse treenida sai ja olümpiale jõudis, kuulake
https://www.youtube.com/watch?v=ZG_qmHYjdts
Tõutäkk
Teerajaja
Kontakt:

Postitus Postitas Tõutäkk »

Guest kirjutas: 22 Veebr 2026 10:28
Tõutäkk kirjutas: 21 Veebr 2026 23:44 Oskab keegi öelda, mitu medalit Kelly on võitnud peale seda kui ta oma treenerist isa p....e saatis?
Väga jäle kommentaar ühelt vanamehelt.
Aga kuna sul neid lapsi jagub, siis äkki oskad ka öelda, mida üks isa tegema peab, et ta laps täiskasvanuks saades ta lapsevanemana p.. saadab?
Ma lihtsalt küsisin. Või ma eksisin ja pikalt saatis hoopis isa oma tütre?
Härra Zelensky teie käsk on täidetud, Kreml on vabastatud.
Härra komandör, ma ütlesin Krimm, Krimm tuleb vabastada.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Bing [Bot] ja 14 külalist