Millise sinu küsimuse? Pealkirja kirjutasin mina.Külaline kirjutas: ↑23 Veebr 2026 22:28Minule ei meeldi, et teleajakirjanik siit foorumist minu küsimuse kaaperdas.
Kuidas noor naine saab selline xxx olla
-
Külaline
-
Külaline
Kas saab sportlase medal kuuluda vaid talle üldse? Kui nii, siis milleks üldse treenerid. Kas sportlane saaks tulemusi treenerita? Või arvab Kelly, et vaatamata treenerile sai vend medali.
-
Külaline
Guest kirjutas: ↑24 Veebr 2026 08:55 Kas saab sportlase medal kuuluda vaid talle üldse? Kui nii, siis milleks üldse treenerid. Kas sportlane saaks tulemusi treenerita? Või arvab Kelly, et vaatamata treenerile sai vend medali.
Aa vb on asi lihtsam nagu enamus on tegelikult lihtne siin elus. Vb ei meeldinud neiuikka kasvanud Kellyle, et ema parimat sõbrannat salaja põrutati ja kogu oma viha seejärel naise ja tütre peale valati.
-
Külaline
Väga võimalik, et spordivärgist oleks Kelly üle saanud, aga see petmine pani isas pettuma. Ja eks ta proovis ju maja ja raha ka kõik endale hoida. Ega see õiglane ei olnud, et isa elas uue mutiga Kelly raha eest ehitatud majas ja Kelly koos emaga kuskil Mustamäe korteris. Minu isa pettis ka minu ema, kui olin teismeline ja pärast seda ma isa sama pilguga enam vaadata ei saa. Igasugune austus on kadunud.Guest kirjutas: ↑24 Veebr 2026 11:49Guest kirjutas: ↑24 Veebr 2026 08:55 Kas saab sportlase medal kuuluda vaid talle üldse? Kui nii, siis milleks üldse treenerid. Kas sportlane saaks tulemusi treenerita? Või arvab Kelly, et vaatamata treenerile sai vend medali.
Aa vb on asi lihtsam nagu enamus on tegelikult lihtne siin elus. Vb ei meeldinud neiuikka kasvanud Kellyle, et ema parimat sõbrannat salaja põrutati ja kogu oma viha seejärel naise ja tütre peale valati.
-
Külaline
Guest kirjutas: ↑24 Veebr 2026 14:39Väga võimalik, et spordivärgist oleks Kelly üle saanud, aga see petmine pani isas pettuma. Ja eks ta proovis ju maja ja raha ka kõik endale hoida. Ega see õiglane ei olnud, et isa elas uue mutiga Kelly raha eest ehitatud majas ja Kelly koos emaga kuskil Mustamäe korteris. Minu isa pettis ka minu ema, kui olin teismeline ja pärast seda ma isa sama pilguga enam vaadata ei saa. Igasugune austus on kadunud.Guest kirjutas: ↑24 Veebr 2026 11:49Guest kirjutas: ↑24 Veebr 2026 08:55 Kas saab sportlase medal kuuluda vaid talle üldse? Kui nii, siis milleks üldse treenerid. Kas sportlane saaks tulemusi treenerita? Või arvab Kelly, et vaatamata treenerile sai vend medali.
Truudusetus lõhub perekonna ja sealt edasi läks ka sport viha pealt lõhkumiseks. Tippsporti saab teha rahulikus kodus, mitte kesk kriitilisi peresuhteid, kus noore sportlase vaim on pingul. Selliselt on tippsport eluohtlik. Kelly tunnistas filmis, et teda ei huvitanud enam, kas ta hüppeid sooritades ellu jääb.
-
Külaline
No sinu pealkirja nüüd küll ükski ajakirjanik eetris ei küsinud. Rahu ainult rahu.
-
Külaline
Kas treener saab medalit silma sportlaseta? Fakt on, et sportlane võib oma treeneri välja vahetada ja ikka medaleid pälvida. Aga kui treener kinga saab, on ta töötu. Treeneri tööl on väärtus ainult siis, kui on keegi, kes seda tööd kasutab. Võidu toob ikkagi sportlane, mitte treener.Guest kirjutas: ↑24 Veebr 2026 08:55 Kas saab sportlase medal kuuluda vaid talle üldse? Kui nii, siis milleks üldse treenerid. Kas sportlane saaks tulemusi treenerita?
-
Külaline
Ja ei küsinud eetris ka sinu küsimust mitte keegi, rahu ainult rahu. Su mõtted pole nii originaalsed, et keegi teine Eestis samale mõttele tulla ei võiks.Guest kirjutas: ↑24 Veebr 2026 14:45
No sinu pealkirja nüüd küll ükski ajakirjanik eetris ei küsinud. Rahu ainult rahu.![]()
-
Külaline
Ei saa ka treener ilma sportlaseta medalit. Sellest ju jutt ongi, et mõlemal on mõlemat vaja. Sportlase tööst on tänases tippspordis vähe, kui tal pole toetavat tiimi.Guest kirjutas: ↑24 Veebr 2026 15:22Kas treener saab medalit silma sportlaseta? Fakt on, et sportlane võib oma treeneri välja vahetada ja ikka medaleid pälvida. Aga kui treener kinga saab, on ta töötu. Treeneri tööl on väärtus ainult siis, kui on keegi, kes seda tööd kasutab. Võidu toob ikkagi sportlane, mitte treener.Guest kirjutas: ↑24 Veebr 2026 08:55 Kas saab sportlase medal kuuluda vaid talle üldse? Kui nii, siis milleks üldse treenerid. Kas sportlane saaks tulemusi treenerita?
-
Külaline
Samas on seda tiimi siiski lihtsam palgata, kui leida andekas sportlane.Guest kirjutas: ↑24 Veebr 2026 15:34Ei saa ka treener ilma sportlaseta medalit. Sellest ju jutt ongi, et mõlemal on mõlemat vaja. Sportlase tööst on tänases tippspordis vähe, kui tal pole toetavat tiimi.Guest kirjutas: ↑24 Veebr 2026 15:22Kas treener saab medalit silma sportlaseta? Fakt on, et sportlane võib oma treeneri välja vahetada ja ikka medaleid pälvida. Aga kui treener kinga saab, on ta töötu. Treeneri tööl on väärtus ainult siis, kui on keegi, kes seda tööd kasutab. Võidu toob ikkagi sportlane, mitte treener.Guest kirjutas: ↑24 Veebr 2026 08:55 Kas saab sportlase medal kuuluda vaid talle üldse? Kui nii, siis milleks üldse treenerid. Kas sportlane saaks tulemusi treenerita?
-
Külaline
Teeme panuseid! Kumma spordigeenid Sildaru lastel on, kas ema või isa? Vastuse saame alles ma pakun 12 aasta pärast mil väiksema pealt selgub.
-
Külaline
Guest kirjutas: ↑24 Veebr 2026 15:32Ja ei küsinud eetris ka sinu küsimust mitte keegi, rahu ainult rahu. Su mõtted pole nii originaalsed, et keegi teine Eestis samale mõttele tulla ei võiks.
Head Eesti Vabariigu aastapäeva sõber eestlane sullegi!
-
Külaline
Guest kirjutas: ↑24 Veebr 2026 15:35Samas on seda tiimi siiski lihtsam palgata, kui leida andekas sportlane.Guest kirjutas: ↑24 Veebr 2026 15:34Ei saa ka treener ilma sportlaseta medalit. Sellest ju jutt ongi, et mõlemal on mõlemat vaja. Sportlase tööst on tänases tippspordis vähe, kui tal pole toetavat tiimi.Guest kirjutas: ↑24 Veebr 2026 15:22
Kas treener saab medalit silma sportlaseta? Fakt on, et sportlane võib oma treeneri välja vahetada ja ikka medaleid pälvida. Aga kui treener kinga saab, on ta töötu. Treeneri tööl on väärtus ainult siis, kui on keegi, kes seda tööd kasutab. Võidu toob ikkagi sportlane, mitte treener.
Jah, seda me oleme aastaid näinud ka.
-
Külaline
Noo, kas vabariigi aastapäeval peaks kitsarinnalisuse ja imeliku eneseupitamise koha pealt silma kinni pigistama? Vastupidi. Jah, muidugi, head vabariigi sünnipäeva sullegi, üks ei sega teist ja eestlusega pole siin midagi pistmist, küll aga lihtsalt viitsimatusega kellegi egotrippi kaasa teha.Guest kirjutas: ↑24 Veebr 2026 15:56Guest kirjutas: ↑24 Veebr 2026 15:32Ja ei küsinud eetris ka sinu küsimust mitte keegi, rahu ainult rahu. Su mõtted pole nii originaalsed, et keegi teine Eestis samale mõttele tulla ei võiks.Guest kirjutas: ↑24 Veebr 2026 14:45
No sinu pealkirja nüüd küll ükski ajakirjanik eetris ei küsinud. Rahu ainult rahu.![]()
Head Eesti Vabariigu aastapäeva sõber eestlane sullegi!
-
Külaline
On tiimi leida lihtsam või raskem kui head sportlast, see pole mingi lineaarne matemaatika, kus on üks selge vastus. Ainus, mida kindlalt saab väita, on et tulemus sõltub nii tiimist kui sportlasest ning ainult väga erilistel juhtudel ainult ühest neist.Guest kirjutas: ↑24 Veebr 2026 16:27Guest kirjutas: ↑24 Veebr 2026 15:35Samas on seda tiimi siiski lihtsam palgata, kui leida andekas sportlane.Guest kirjutas: ↑24 Veebr 2026 15:34 Ei saa ka treener ilma sportlaseta medalit. Sellest ju jutt ongi, et mõlemal on mõlemat vaja. Sportlase tööst on tänases tippspordis vähe, kui tal pole toetavat tiimi.
Jah, seda me oleme aastaid näinud ka.
-
Külaline
Paar korda karja hulgas jooksmas käimine näitab spordigeene võiKülaline kirjutas: ↑24 Veebr 2026 15:53Teeme panuseid! Kumma spordigeenid Sildaru lastel on, kas ema või isa?
-
Külaline
Mina sporti suurt ei jälgi, aga mees ütles, et medal oli seekord rohkem juhuse, kui stabiilse ja teistest selgelt parema vormi küsimus. Aga ta on noor ja jõuab veel palju ära teha. Igal juhul parem saavutus, kui ülejäänutel. Meil vist üldse neid andkate spordigeenidega tegelasi eriti polegi.
-
Külaline
No teisi meie sportlasi olümpiamängudel ei aidanud isegi juhus.Guest kirjutas: ↑24 Veebr 2026 17:46 Mina sporti suurt ei jälgi, aga mees ütles, et medal oli seekord rohkem juhuse, kui stabiilse ja teistest selgelt parema vormi küsimus. Aga ta on noor ja jõuab veel palju ära teha. Igal juhul parem saavutus, kui ülejäänutel. Meil vist üldse neid andkate spordigeenidega tegelasi eriti polegi.
-
Külaline
Sinu meesKülaline kirjutas: ↑24 Veebr 2026 17:46Mina sporti suurt ei jälgi, aga mees ütles, et medal oli seekord rohkem juhuse, kui stabiilse ja teistest selgelt parema vormi küsimus. Aga ta on noor ja jõuab veel palju ära teha. Igal juhul parem saavutus, kui ülejäänutel. Meil vist üldse neid andkate spordigeenidega tegelasi eriti polegi.
-
Külaline
Guest kirjutas: ↑24 Veebr 2026 17:46 Mina sporti suurt ei jälgi, aga mees ütles, et medal oli seekord rohkem juhuse, kui stabiilse ja teistest selgelt parema vormi küsimus. Aga ta on noor ja jõuab veel palju ära teha. Igal juhul parem saavutus, kui ülejäänutel. Meil vist üldse neid andkate spordigeenidega tegelasi eriti polegi.
Kui Henry medal on puhas juhus ja kõigi eestlaste oma, siis see mees sul seal on juhuslikult praegu sinuga koos, aga muidu kakõigi Eesti naiste oma. Mis siis, et jutt mida ta sulle puhub on sama juhuslik.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Bing [Bot], kahupea, Triibu ja 13 külalist