Kirjanduse suurtarbijana ütleksin, et öövastav on hirmsa või jubeda "kangem" variant, et asi peab ikka keskmisest jubedam olema....Külaline kirjutas: ↑22 Veebr 2026 13:34Kas sa ise ei ütle mingi asja kohta näiteks jube, hirmus või õudne? See õõvastav on nendega täiesti identne.Külaline kirjutas: ↑22 Veebr 2026 13:24Jah. Imestan (täiesti õõvastust tundmata), kuidas mõnel see õõvastus söögi peale ja alla peale tuleb.Külaline kirjutas: ↑22 Veebr 2026 13:16
Seda mõtled?
https://sonaveeb.ee/search/os/%C3%B5%C3%B5vastav/1
"Grammatilised andmed
<õõvastama 27>
Tähendusvihjed, sünonüümid
õudustunnet tekitama
Tuletised
õõvastav"
Kuidas noor naine saab selline xxx olla
-
Külaline
-
Külaline
Oi ei, ärge te ometi sõnade üle siin arutlege, varsti puhastatakse teema muidu ära.
-
Külaline
Vähemalt kirjutab eesti keeles.Külaline kirjutas: ↑22 Veebr 2026 12:43Ma pigem arvaks, et neid kirjutab ikka mõni palgaline kommunikeerija. Mitte et ma arvaks, et Henry ei suudaks ladusat teksti kirjutada - eeldan lihtsalt, et sellise taseme juures on avalike suhetega tegelema juba keegi kolmas palgatud, miks peaks sportlane ise sellega tegelema.
-
Külaline
Kas sa muidu veetsid ka 24/7 oma vanema(te)ga koos? Käisite koos koolis ja mujal? Mis hetkel see muutus ja kuidas sa ennast siis tundsid? Või olete siiani 24/7 koos? Siis sul omal muidugi lapsi ka ei ole.Külaline kirjutas: ↑22 Veebr 2026 13:38Loomulikult ei tunne ma väga suurt hirmutunnet ega erutusseisundit, mida põhjustab mingi hirmus nähtus, milleks on mõne arvates see, et laps või nooruk veedab 363 päeva aastast oma isaga.
-
Külaline
Ei tea, räägi sina mulle. Oled ju kole tark ja tead kohe täpselt, mida keegi kuidas kellegagi kui kaua tegema peab.Külaline kirjutas: ↑22 Veebr 2026 14:11Kas sa muidu veetsid ka 24/7 oma vanema(te)ga koos? Käisite koos koolis ja mujal? Mis hetkel see muutus ja kuidas sa ennast siis tundsid? Või olete siiani 24/7 koos? Siis sul omal muidugi lapsi ka ei ole.
-
Külaline
Eks spordilaagrites, treeningutel on tema eakaaslasi ka, suvaliste ringilaaberdajatega vast jah väga ei saa suhelda.Külaline kirjutas: ↑22 Veebr 2026 13:38Loomulikult ei tunne ma väga suurt hirmutunnet ega erutusseisundit, mida põhjustab mingi hirmus nähtus, milleks on mõne arvates see, et laps või nooruk veedab 363 päeva aastast oma isaga.
-
Külaline
Koolivaheajal igav?Külaline kirjutas: ↑22 Veebr 2026 13:39Kirjanduse suurtarbijana ütleksin, et öövastav on hirmsa või jubeda "kangem" variant, et asi peab ikka keskmisest jubedam olema....Praeguses kontekstis valiksin pigem mingi muu väljendi.
-
Külaline
Ei saanud sellest märkusest aru. Koolivaheajal? Kellel peaks igav olema?
Minul koolivaheaega pole, lapsel ka mitte, ülikoolis oli jõuluvaheaeg juba ära. Ja mis minusse puutub, siis igavuseks eriti arga pole.
-
Külaline
Ujumises kui oled suur ja võimas (Eneli Jefimova 184 cm), palju trenni teed, siis ongi ok. Seda nii hullult ohtliku ja tehnilise alaga on imelik võrrelda.Külaline kirjutas: ↑22 Veebr 2026 13:26 Väga positiivne näide on Eneli Jefimova.
-
Külaline
Milleks siis teemat oma õpetustega solgid? Ju ikka kutsehaigusega õps oled.Külaline kirjutas: ↑22 Veebr 2026 15:45Ei saanud sellest märkusest aru. Koolivaheajal? Kellel peaks igav olema?
Minul koolivaheaega pole, lapsel ka mitte, ülikoolis oli jõuluvaheaeg juba ära. Ja mis minusse puutub, siis igavuseks eriti arga pole
-
Külaline
Minule ei meeldi, et teleajakirjanik siit foorumist minu küsimuse kaaperdas. Oma peaga ei tulnud siis millegi peale.
-
Külaline
Millise sinu küsimuse, selle, mis pealkirjas?Külaline kirjutas: ↑23 Veebr 2026 21:55 Minule ei meeldi, et teleajakirjanik siit foorumist minu küsimuse kaaperdas. Oma peaga ei tulnud siis millegi peale.
See oli päris nõme jah, õnnitlemise asemel valab oma viha isa vastu välja. Vormilt nagu venna õnnitlemine, sisult isa sarjamine. Nagu ka see teine "südamlik" kiri, mille ta järgi pani, mille ainuke või põhisõnum oli samuti väide, et vend on paha isa mõju all. No milleks sellist jama on vaja "õnnitluste" ja "südamlike kirjade" nimetuse all esitada? Avaldanuks need rubriigis "vihakõne" all, siis oleks suht aktsepteeritav- jagab oma arvamust, olgu peale. Aga niimoodi "õnnitluse" all on ikka nõmedalt võlts. Võlts on ta. Sisuliselt ta jättis venna õnnitlemata, sest isa vaenamine oli olulisem.Guest kirjutas: ↑21 Veebr 2026 12:30 „See hõbemedal kuulub sulle ja ainult sulle!“ Kelly Sildaru tegi oma venna Henry medalivõidu kohta postituse
Ise ei saavuta oma kutist treeneriga enam midagi.
Ma ei tea, see on imelik süüdistus. Sa oled ju Guest, see liigitub isikustamata rahvaluuleks. Autorlust pole. Kellelt ta oleks saanud luba küsida? Ja miks ta ei võiks head küsimust jagada, mis kasu sina sellest saad, kui su teadmata autorlusega küsimus jõuab siin vähekäidavas foorumis vaid kümnekonna inimeseni? Ja seejuures ikkagi ma näe, mis väärt küsimus see siis oli, sest- Guest ju, kuidas ma otsin? Väga hea, et ajakirjanik selle välja noppis ja rohkemate inimesteni viis siis, selgelt positiivne samm siis ju.Guest kirjutas: ↑23 Veebr 2026 21:55 Minule ei meeldi, et teleajakirjanik siit foorumist minu küsimuse kaaperdas. Oma peaga ei tulnud siis millegi peale.
-
Külaline
Arvatavasti sõltub veebisirvija keeleseadetest vmt.
-
Külaline
Kellest sa nüüd räägid? Värskest medalivõitjast? Tema ei käi sul kuskil spordilaagrites või treeningutel, kus on teised lapsed. Pole kunagi käinud. Ainus teine laps tema laagrites ja treeningutel oli tema õde. Kas sa tõesti oled siiani arvamusel olnud, et need lapsed käisid eakaaslastega koos kuskil rennisõidu trennis?Külaline kirjutas: ↑22 Veebr 2026 15:35Eks spordilaagrites, treeningutel on tema eakaaslasi ka, suvaliste ringilaaberdajatega vast jah väga ei saa suhelda.
kolja kirjutas: ↑24 Veebr 2026 00:15Ma ei tea, see on imelik süüdistus. Sa oled ju Guest, see liigitub isikustamata rahvaluuleks. Autorlust pole. Kellelt ta oleks saanud luba küsida? Ja miks ta ei võiks head küsimust jagada, mis kasu sina sellest saad, kui su teadmata autorlusega küsimus jõuab siin vähekäidavas foorumis vaid kümnekonna inimeseni? Ja seejuures ikkagi ma näe, mis väärt küsimus see siis oli, sest- Guest ju, kuidas ma otsin? Väga hea, et ajakirjanik selle välja noppis ja rohkemate inimesteni viis siis, selgelt positiivne samm siis ju.Guest kirjutas: ↑23 Veebr 2026 21:55 Minule ei meeldi, et teleajakirjanik siit foorumist minu küsimuse kaaperdas. Oma peaga ei tulnud siis millegi peale.
Hea küll siis. Esimene kord tasuta.
-
Külaline
Inimese kohta, kes teda nii väga põlastab, oled sa üllatavalt hästi kursis tema tegemistega. Kas see on sul mingit sorti enesepiinamiseviis?kolja kirjutas: ↑24 Veebr 2026 00:09ee oli päris nõme jah, õnnitlemise asemel valab oma viha isa vastu välja. Vormilt nagu venna õnnitlemine, sisult isa sarjamine. Nagu ka see teine "südamlik" kiri, mille ta järgi pani, mille ainuke või põhisõnum oli samuti väide, et vend on paha isa mõju all. No milleks sellist jama on vaja "õnnitluste" ja "südamlike kirjade" nimetuse all esitada? Avaldanuks need rubriigis "vihakõne" all, siis oleks suht aktsepteeritav- jagab oma arvamust, olgu peale. Aga niimoodi "õnnitluse" all on ikka nõmedalt võlts. Võlts on ta. Sisuliselt ta jättis venna õnnitlemata, sest isa vaenamine oli olulisem.
-
Külaline
kui Henry peaks oma medali kolmeks tükiks jaotama, siis kes nood ülejäänud tükid enesele saaks?
"üks tükk läheks kindlasti isale, kes on sel teekonnal suureks abiks olnud. Nii rasketel aegadel kui ka kergematel. Suur-suur aitäh, isa,“ ütles Henry väikese häälevärina saatel.
„Ja… ma arvan, et ülejäänud kaks läheksid vanavanematele,“ lisas ta, pisarad silmis.
"üks tükk läheks kindlasti isale, kes on sel teekonnal suureks abiks olnud. Nii rasketel aegadel kui ka kergematel. Suur-suur aitäh, isa,“ ütles Henry väikese häälevärina saatel.
„Ja… ma arvan, et ülejäänud kaks läheksid vanavanematele,“ lisas ta, pisarad silmis.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Ahrefs [Bot], kahupea, Kirile, Krissse, Roosad tulbid, Tolmukübe ja 6 külalist