Kuidas kaal püsib?

sh kaaluga seotud teemad
Vasta
Külaline

Kuidas kaal püsib?

Postitus Postitas Külaline »

Kes on pikaajalisemalt kaalulangetusravimeid tarvitanud - kaua kasutasite, palju alla võtsite ja kas kaal tuli tagasi, kui ära jätsite?
Külaline

Ise ei kasuta, aga kuuldavasti 80% kasutajatest tuleb tagasi kahe aasta jooksul. Enamus võtabki ainult aasta ja siis loobub kõrvamõjude pärast.
Külaline

Guest kirjutas: 18 Veebr 2026 15:40 Ise ei kasuta, aga kuuldavasti 80% kasutajatest tuleb tagasi kahe aasta jooksul. Enamus võtabki ainult aasta ja siis loobub kõrvamõjude pärast.
No kui kogemust pole ja ei kasuta, miks sa siia siis kuulujutte levitama tulid?! "Kuuldavasti..."
Külaline

Ja siia kindlasti on tõeseid kogemusi hulgi tulemas.... :D Googeldades saab vähemalt "kuuldavasti" hinnangu.
Külaline

Mina pole kasutamist lõpetanud, võtnud olen natuke vähem kui aasta ja kaalu on kadunud 20 kg, enne ravimite tarvitamist kaalusin 105 kg. Eks see tõenäoline on, et kaal tagasi tuleb, aga minu kogemus on, et juurde võtmist takistada on lihtsam kui alla võtma hakata, seega ma väga ei karda. Kuna mul mingeid kõrvalnähte pole, siis pole ka probleem uuesti ravimit tarvitama hakata, kui peaks tõesti kaalu palju lisanduma hakkama. Eks ta kallis on, aga minu jaoks ääretult vajalik - ma olen väga palju õnnelikum praegu kui 20 kg tagasi.
Külaline

Guest kirjutas: 19 Veebr 2026 14:41 Mina pole kasutamist lõpetanud, võtnud olen natuke vähem kui aasta ja kaalu on kadunud 20 kg, enne ravimite tarvitamist kaalusin 105 kg. Eks see tõenäoline on, et kaal tagasi tuleb, aga minu kogemus on, et juurde võtmist takistada on lihtsam kui alla võtma hakata, seega ma väga ei karda. Kuna mul mingeid kõrvalnähte pole, siis pole ka probleem uuesti ravimit tarvitama hakata, kui peaks tõesti kaalu palju lisanduma hakkama. Eks ta kallis on, aga minu jaoks ääretult vajalik - ma olen väga palju õnnelikum praegu kui 20 kg tagasi.
nii armas :) pean sulle pöialt, et ikka püsiks.
Külaline

Guest kirjutas: 19 Veebr 2026 15:18 nii armas :) pean sulle pöialt, et ikka püsiks.
Aitäh!
Külaline

Ozempic on mul üle aasta ja mingeid kõrvalmõjusid mul pole.
Külaline

Guest kirjutas: 21 Veebr 2026 22:50 Ozempic on mul üle aasta ja mingeid kõrvalmõjusid mul pole.
See teema ei olnudki kõrvamõjudest!
Külaline

Guest kirjutas: 22 Veebr 2026 06:29
Guest kirjutas: 21 Veebr 2026 22:50 Ozempic on mul üle aasta ja mingeid kõrvalmõjusid mul pole.
See teema ei olnudki kõrvamõjudest!
Taas hea näide, jah, kuidas inimesed ei loe lõpuni või lihtsalt ei saa tekstist aru. Kurb. Masendav lausa.
Külaline

Guest kirjutas: 19 Veebr 2026 14:41 Mina pole kasutamist lõpetanud, võtnud olen natuke vähem kui aasta ja kaalu on kadunud 20 kg, enne ravimite tarvitamist kaalusin 105 kg. Eks see tõenäoline on, et kaal tagasi tuleb, aga minu kogemus on, et juurde võtmist takistada on lihtsam kui alla võtma hakata, seega ma väga ei karda. Kuna mul mingeid kõrvalnähte pole, siis pole ka probleem uuesti ravimit tarvitama hakata, kui peaks tõesti kaalu palju lisanduma hakkama. Eks ta kallis on, aga minu jaoks ääretult vajalik - ma olen väga palju õnnelikum praegu kui 20 kg tagasi.
Ei taha kuidagi motti alla tõmmata, aga omast kogemusest ütlen, et kaalu hoida on tegelikult pea sama raske. Ikka tohutu järjepidevus peab olema.
Külaline

Guest kirjutas: 22 Veebr 2026 23:57
Ei taha kuidagi motti alla tõmmata, aga omast kogemusest ütlen, et kaalu hoida on tegelikult pea sama raske. Ikka tohutu järjepidevus peab olema.
Jah, ma tean, olen seal olnud. Aga tean ka, et taas juurde võtmisele läks ikka päris palju aega, oleks võumalust olnud takistada külk, aga see oli mõtlemises kinni. Nüüd olen targem, loodetavasti.
Külaline

Guest kirjutas: 23 Veebr 2026 00:52
Guest kirjutas: 22 Veebr 2026 23:57
Jah, ma tean, olen seal olnud. Aga tean ka, et taas juurde võtmisele läks ikka päris palju aega, oleks võumalust olnud takistada külk, aga see oli mõtlemises kinni. Nüüd olen targem, loodetavasti.
Oleneb, kui mitme kilo tagasitulemisest jutt käib. Minul tuli viisteist kilo kohe nipsti tagasi, kui hakkasin tavapäraselt sööma. Üldse ei kulunud palju aega. Ja kindlasti ei kulunud nii palju aega, kui palju kulus mahavõtmisele.

Aga igal juhul soovin kõikidele allavõtjatele jõudu ja hoian pöialt, et kunagi tuleb ka mingi selline ravim või abivahend, mis on nii hea, et hoiab ära hilisema võimaliku tagasilanguse.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Bing [Bot] ja 6 külalist