Kuidas kaal püsib?
-
Külaline
Kuidas kaal püsib?
Kes on pikaajalisemalt kaalulangetusravimeid tarvitanud - kaua kasutasite, palju alla võtsite ja kas kaal tuli tagasi, kui ära jätsite?
-
Külaline
Ise ei kasuta, aga kuuldavasti 80% kasutajatest tuleb tagasi kahe aasta jooksul. Enamus võtabki ainult aasta ja siis loobub kõrvamõjude pärast.
-
Külaline
No kui kogemust pole ja ei kasuta, miks sa siia siis kuulujutte levitama tulid?! "Kuuldavasti..."Guest kirjutas: ↑18 Veebr 2026 15:40 Ise ei kasuta, aga kuuldavasti 80% kasutajatest tuleb tagasi kahe aasta jooksul. Enamus võtabki ainult aasta ja siis loobub kõrvamõjude pärast.
-
Külaline
Ja siia kindlasti on tõeseid kogemusi hulgi tulemas....
Googeldades saab vähemalt "kuuldavasti" hinnangu.
-
Külaline
Mina pole kasutamist lõpetanud, võtnud olen natuke vähem kui aasta ja kaalu on kadunud 20 kg, enne ravimite tarvitamist kaalusin 105 kg. Eks see tõenäoline on, et kaal tagasi tuleb, aga minu kogemus on, et juurde võtmist takistada on lihtsam kui alla võtma hakata, seega ma väga ei karda. Kuna mul mingeid kõrvalnähte pole, siis pole ka probleem uuesti ravimit tarvitama hakata, kui peaks tõesti kaalu palju lisanduma hakkama. Eks ta kallis on, aga minu jaoks ääretult vajalik - ma olen väga palju õnnelikum praegu kui 20 kg tagasi.
-
Külaline
nii armasGuest kirjutas: ↑19 Veebr 2026 14:41 Mina pole kasutamist lõpetanud, võtnud olen natuke vähem kui aasta ja kaalu on kadunud 20 kg, enne ravimite tarvitamist kaalusin 105 kg. Eks see tõenäoline on, et kaal tagasi tuleb, aga minu kogemus on, et juurde võtmist takistada on lihtsam kui alla võtma hakata, seega ma väga ei karda. Kuna mul mingeid kõrvalnähte pole, siis pole ka probleem uuesti ravimit tarvitama hakata, kui peaks tõesti kaalu palju lisanduma hakkama. Eks ta kallis on, aga minu jaoks ääretult vajalik - ma olen väga palju õnnelikum praegu kui 20 kg tagasi.
-
Külaline
Aitäh!
-
Külaline
-
Külaline
See teema ei olnudki kõrvamõjudest!Guest kirjutas: ↑21 Veebr 2026 22:50 Ozempic on mul üle aasta ja mingeid kõrvalmõjusid mul pole.
-
Külaline
Taas hea näide, jah, kuidas inimesed ei loe lõpuni või lihtsalt ei saa tekstist aru. Kurb. Masendav lausa.
-
Külaline
Ei taha kuidagi motti alla tõmmata, aga omast kogemusest ütlen, et kaalu hoida on tegelikult pea sama raske. Ikka tohutu järjepidevus peab olema.Guest kirjutas: ↑19 Veebr 2026 14:41 Mina pole kasutamist lõpetanud, võtnud olen natuke vähem kui aasta ja kaalu on kadunud 20 kg, enne ravimite tarvitamist kaalusin 105 kg. Eks see tõenäoline on, et kaal tagasi tuleb, aga minu kogemus on, et juurde võtmist takistada on lihtsam kui alla võtma hakata, seega ma väga ei karda. Kuna mul mingeid kõrvalnähte pole, siis pole ka probleem uuesti ravimit tarvitama hakata, kui peaks tõesti kaalu palju lisanduma hakkama. Eks ta kallis on, aga minu jaoks ääretult vajalik - ma olen väga palju õnnelikum praegu kui 20 kg tagasi.
-
Külaline
Jah, ma tean, olen seal olnud. Aga tean ka, et taas juurde võtmisele läks ikka päris palju aega, oleks võumalust olnud takistada külk, aga see oli mõtlemises kinni. Nüüd olen targem, loodetavasti.Guest kirjutas: ↑22 Veebr 2026 23:57Ei taha kuidagi motti alla tõmmata, aga omast kogemusest ütlen, et kaalu hoida on tegelikult pea sama raske. Ikka tohutu järjepidevus peab olema.Guest kirjutas: ↑19 Veebr 2026 14:41 Mina pole kasutamist lõpetanud, võtnud olen natuke vähem kui aasta ja kaalu on kadunud 20 kg, enne ravimite tarvitamist kaalusin 105 kg. Eks see tõenäoline on, et kaal tagasi tuleb, aga minu kogemus on, et juurde võtmist takistada on lihtsam kui alla võtma hakata, seega ma väga ei karda. Kuna mul mingeid kõrvalnähte pole, siis pole ka probleem uuesti ravimit tarvitama hakata, kui peaks tõesti kaalu palju lisanduma hakkama. Eks ta kallis on, aga minu jaoks ääretult vajalik - ma olen väga palju õnnelikum praegu kui 20 kg tagasi.
-
Külaline
Oleneb, kui mitme kilo tagasitulemisest jutt käib. Minul tuli viisteist kilo kohe nipsti tagasi, kui hakkasin tavapäraselt sööma. Üldse ei kulunud palju aega. Ja kindlasti ei kulunud nii palju aega, kui palju kulus mahavõtmisele.Guest kirjutas: ↑23 Veebr 2026 00:52Jah, ma tean, olen seal olnud. Aga tean ka, et taas juurde võtmisele läks ikka päris palju aega, oleks võumalust olnud takistada külk, aga see oli mõtlemises kinni. Nüüd olen targem, loodetavasti.Guest kirjutas: ↑22 Veebr 2026 23:57Ei taha kuidagi motti alla tõmmata, aga omast kogemusest ütlen, et kaalu hoida on tegelikult pea sama raske. Ikka tohutu järjepidevus peab olema.Guest kirjutas: ↑19 Veebr 2026 14:41 Mina pole kasutamist lõpetanud, võtnud olen natuke vähem kui aasta ja kaalu on kadunud 20 kg, enne ravimite tarvitamist kaalusin 105 kg. Eks see tõenäoline on, et kaal tagasi tuleb, aga minu kogemus on, et juurde võtmist takistada on lihtsam kui alla võtma hakata, seega ma väga ei karda. Kuna mul mingeid kõrvalnähte pole, siis pole ka probleem uuesti ravimit tarvitama hakata, kui peaks tõesti kaalu palju lisanduma hakkama. Eks ta kallis on, aga minu jaoks ääretult vajalik - ma olen väga palju õnnelikum praegu kui 20 kg tagasi.
Aga igal juhul soovin kõikidele allavõtjatele jõudu ja hoian pöialt, et kunagi tuleb ka mingi selline ravim või abivahend, mis on nii hea, et hoiab ära hilisema võimaliku tagasilanguse.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Bing [Bot] ja 6 külalist