Anonüümsus fb-s
-
Külaline
Anonüümsus fb-s
Olen paaris FB grupis, kus käsitletakse sageli delikaatseid teemasid. Mõnikord tahaks kaasa rääkida, aga ma ei oska kommenteerida nii, et minu nimi ei jääks paistma. Samas näen, et selles grupis on mingid väljamõeldud nimed või tähekombinatsioonid. Olen klõpsinud kõik kohad läbi, aga mul ei pakuta kuidagi anonüümse kommenteerimise võimalust.
Siin keegi kindlasti oskab nippi jagada.
-
Külaline
Mima saan anonüümse profiili valida vaid äpis. Muidu kasutan brauserit.Külaline kirjutas: ↑20 Veebr 2026 13:06 Olen paaris FB grupis, kus käsitletakse sageli delikaatseid teemasid. Mõnikord tahaks kaasa rääkida, aga ma ei oska kommenteerida nii, et minu nimi ei jääks paistma. Samas näen, et selles grupis on mingid väljamõeldud nimed või tähekombinatsioonid. Olen klõpsinud kõik kohad läbi, aga mul ei pakuta kuidagi anonüümse kommenteerimise võimalust.
Kui vajutad kommenteeri väljale, siis sinu profiilipildi all peaks olema must nool ja kui sinna peale vajutad, saad valida et kommenteerid anonüümse liikmena.
-
Külaline
Osad teevadki uue konto nimega Anonüümne526, mitte ei vali seda sealt kuskilt valikust. See oleneb grupist, kas anonüümsena postitamine on lubatud või mitte. Ilukirurgia grupis ja tutvumisgruppides on viimasel ajal kõik mingid anonüümikud. Väga huvitav nii tutvuda.
-
Külaline
Kui mehel oma naine kodus olemas, siis ju ei taheta nimeliselt uut naist otsida. Oma naine võib teada saada. Hakka siis seda jama lahendama.Külaline kirjutas: ↑20 Veebr 2026 14:12tutvumisgruppides on viimasel ajal kõik mingid anonüümikud. Väga huvitav nii tutvuda.
-
Külaline
Ei tee uut kontot.Külaline kirjutas: ↑20 Veebr 2026 14:12 Osad teevadki uue konto nimega Anonüümne526, mitte ei vali seda sealt kuskilt valikust. See oleneb grupist, kas anonüümsena postitamine on lubatud või mitte. Ilukirurgia grupis ja tutvumisgruppides on viimasel ajal kõik mingid anonüümikud. Väga huvitav nii tutvuda.
Ma just vaatasin, et ühes grupis oli anonüümsuse asi muutunud. Muidu ennemalt oli valikus Anonüümne liige...(ise fb genereeris numbrid taha) aga nüüd oli valikus vaid Loo hüüdnimi.
See oleneb grupi enda seadetest.
-
Külaline
Kas FB-s üldse on mõnda vähegi adekvaatsete inimeste tutvumisgruppi või on kõik mingi sellise tasemega?Külaline kirjutas: ↑20 Veebr 2026 14:12tutvumisgruppides on viimasel ajal kõik mingid anonüümikud.
https://www.facebook.com/groups/1093790 ... ?ref=share
-
Külaline
-
Külaline
Mida tähendab, et on väga huvitav nii tutvuda? Kas sinu jaoks on ilugrupis oluline tutvumine? Ma teemaalgatajana just ilugrupist räägingi, aga mitte ei sooviks seal oma näo ja nimega küsida mingite protseduuride või operatsioonide kohta.Guest kirjutas: ↑20 Veebr 2026 14:12 Osad teevadki uue konto nimega Anonüümne526, mitte ei vali seda sealt kuskilt valikust. See oleneb grupist, kas anonüümsena postitamine on lubatud või mitte. Ilukirurgia grupis ja tutvumisgruppides on viimasel ajal kõik mingid anonüümikud. Väga huvitav nii tutvuda.
-
Külaline
Ilukirurgia grupis on anonüümse postitaja võimalus algusaegadest peale olemas. See minu ütlus käis tutvumisgrupi kohta. Täpsustan üle, sest tundub, et sulle jäi see segaseks ja millegipärast arvasid, et ilukirurgia grupist soovin tuttavaid saada. Vabandust, et kohe ei maininud, sest arvasin, et minu öeldu on piisavalt selge. Aga tundub, et mitte.Guest kirjutas: ↑20 Veebr 2026 14:53Mida tähendab, et on väga huvitav nii tutvuda? Kas sinu jaoks on ilugrupis oluline tutvumine? Ma teemaalgatajana just ilugrupist räägingi, aga mitte ei sooviks seal oma näo ja nimega küsida mingite protseduuride või operatsioonide kohta.Guest kirjutas: ↑20 Veebr 2026 14:12 Osad teevadki uue konto nimega Anonüümne526, mitte ei vali seda sealt kuskilt valikust. See oleneb grupist, kas anonüümsena postitamine on lubatud või mitte. Ilukirurgia grupis ja tutvumisgruppides on viimasel ajal kõik mingid anonüümikud. Väga huvitav nii tutvuda.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Google [Bot] ja 5 külalist