Sõbrapäev ja kinkimine

vana hea klassika
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Külaline kirjutas: 18 Veebr 2026 18:05 Minu käest kolleeg küsis, et mis sa oma pojale kinkisid ja mis tema sulle kinkis sõbrapäeva puhul. Ma ütlesin, et mitte midagi, siis vaatas mind kahetsevalt ja rääkis, et tema tütar kinkis küll talle rahakoti ja tema tütrele kaelakee. Ja vaatas mind haletsevalt, et noh, sul on siis pojaga halvad suhted, kui mitte midagi ei kinkinud.
Need ongi need punnitajad, kes teevad selliseid asju ainult teiste ees kiitlemiseks. Mul on ka paar sellist tuttavat Eestis. Elan juba pikalt Skandinaavias ja siin ei koti see tobe "püha" eriti kedagi peale teismeliste ja influencerite. Normaalsed inimesed seda ei tähista.
Külaline

Külaline kirjutas: 19 Veebr 2026 00:14Normaalsed inimesed seda ei tähista.
Me peame end üsna normaalseteks. Lastele on sõbrapäev alati meeldinud, veidi ikka tähistame. Küpsetame koogikesi ja kallistame natuke rohkem kui tavalistel päevadel.
Külaline

Külaline kirjutas: Küpsetame koogikesi ja kallistame natuke rohkem kui tavalistel päevadel.
Kurb, kui mingi välismaalt üle võetud püha on see põhjus, miks peres natuke rohkem kallistatakse. Sellega ju ise annate oma lastele sõnumi, et muul ajal pole vaja tundeid välja näidata. Sõbrapäeval aga, siis on lilled, koogid ja kallistused. Imelik mu meelest.
Külaline

Guest kirjutas: 19 Veebr 2026 00:37
Külaline kirjutas: Küpsetame koogikesi ja kallistame natuke rohkem kui tavalistel päevadel.
Kurb, kui mingi välismaalt üle võetud püha on see põhjus, miks peres natuke rohkem kallistatakse. Sellega ju ise annate oma lastele sõnumi, et muul ajal pole vaja tundeid välja näidata. Sõbrapäeval aga, siis on lilled, koogid ja kallistused. Imelik mu meelest.
Vaevalt see kirjutaja keelab sul igapäevaselt kallistada, lilledega tegeleda ja kooki süüa.
Vaata, et sa kōige selle oma igapäevase melu juures ei unustaks ōnnitleda kedagi, kel sünnipäev vōi muul moel päevakohaselt kedagi eriliselt esile tōsta.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Baidu [Spider], Google [Bot] ja 7 külalist