Mida arvate nendest toodetest?

sh kaaluga seotud teemad
Vasta
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

https://fitpoint.ee/kastmed-ja-siirupid/

Ehk siis peaaegu olematu kalorsusega kastmed.
Külaline

Külaline kirjutas: 15 Veebr 2026 21:01 Mida arvate nendest toodetest?

https://fitpoint.ee/kastmed-ja-siirupid/

Ehk siis peaaegu olematu kalorsusega kastmed.
Ju siis nendele om vaja, kes võistluste või teab mille jaoks oma kehast viimast võtta tahavad. Tavalisele inimesele soovitaks väheses koguses ja aeg-ajalt tavalisi kastmeid.
Külaline

Kui kalorivabad, nagu reklaam väidab, siis peavad nad ju ainult puhtast veest koosnema. Kõik muud asjad annavad siiski mingeid kaloreid.
Külaline

ma üldiselt ei arva sellistest kastmetest suurt midagi. aga vahel harva võib ju kasutada. kalorsus ei mängi sel juhul erilist rolli, erinevalt maitsest.
Külaline

Ma ostaks. Ma tahaks langetada kolesterooli toitumisega. Saan võin süüa vähese rasvasusega või rasvavabu toite. Suhkrut ka piiran. Seega kui toode ei sisalda suhkrut ja rasva, võiks mulle sobida. St majoneesi, koore, ketsupi või suhkru asemel tundub sobiv lisada oma tervislikule toidule. Nt kanale tatrale riisile ja salatile maitseks.
Kikukaku112
Kontakt:

Postitus Postitas Kikukaku112 »

No kui soovid kaalu langetada ja ei suuda erinevatest kastmetest loobuda siis on need head alternatiivid.
Külaline

No sisaldavad maltitooli, mis võib tekitada gaase ja seedeprobleeme, aga kindlasti mitte kõigil. Sama lugu ka ksantaakummiga.
Ma ei tea, kas peakski kastmed rasvavabad olema, kui kolestrooli peale mõelda, siis võib ju osta või ise teha kastme oliivõliga, lausa alandab kolesterooli. Tegelikult saab niikuinii kolestrooli toiduga mõjutada ainult 15%, seal on mitmeid erinevaid põhjuseid tõusuks.
Külaline

Guest kirjutas: 15 Veebr 2026 21:58 Kui kalorivabad, nagu reklaam väidab, siis peavad nad ju ainult puhtast veest koosnema. Kõik muud asjad annavad siiski mingeid kaloreid.
Madala kalorsusega, mitte 0-kalorsusega.
Külaline

Guest kirjutas: 16 Veebr 2026 07:15 ma üldiselt ei arva sellistest kastmetest suurt midagi. aga vahel harva võib ju kasutada. kalorsus ei mängi sel juhul erilist rolli, erinevalt maitsest.
Ma just arvan, et mingit tohutut maitseelamust sealt ei saa, aga ajab asja ära nende jaoks, kellele kastmed väga maitsevad, kuid kellel on soov kehakaalu alandada.
Külaline

Guest kirjutas: 16 Veebr 2026 22:16
Kui teemaalgatuses lisatud lingile vajutad, on kirjas: "Kalorivabad kastmed ja siirupid" - on ju suur vahe, kas kalorivabad või madala kalorsusega.
Külaline

Külaline kirjutas: 17 Veebr 2026 06:52
Guest kirjutas: 16 Veebr 2026 22:16
Kui teemaalgatuses lisatud lingile vajutad, on kirjas: "Kalorivabad kastmed ja siirupid" - on ju suur vahe, kas kalorivabad või madala kalorsusega.
Päris null ikka pole. Ma seal ühte majoneesi vaatasin, seal oli 5kcal 100g kohta. Praktiliselt olematu. Fitlapis näiteks üldse alla 20kcal on kõik vabavara toode ja saab koos einega ilma kaalumata süüa.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 7 külalist