Räägi mulle siis milline mees on see mees kes tahab emmet? Milline siis peab olema tõeline mees. Äkki panen midagi kõrva taha. Ja muutun päris meheks. Kas oma pikaaegsete kirjasõpradega portaalist võin edasi suhelda kui mul on keegi.
Kas teie saate oma eksidega hästi läbi?
-
Külaline
Raevu? On sinul alles arusaamine asjast. Meeleahutusus mind küll raevu ei aja
Räägi mulle siis milline mees on see mees kes tahab emmet? Milline siis peab olema tõeline mees. Äkki panen midagi kõrva taha. Ja muutun päris meheks. Kas oma pikaaegsete kirjasõpradega portaalist võin edasi suhelda kui mul on keegi.
-
Külaline
See emme peab olema pühendunud omamata oma elu, erivajadustega pojukest ka üleval pidama. Teenija ei tõsta pead, see on kirjutatud tema hüvede sisse. Siinkohal neid ju pole.Külaline kirjutas: ↑09 Juul 2024 20:53Sinu jaoks ju on. Kui naisel on mingigi eneseväärikus, oskus end armastada, tõmbad sina saba jalgevahele ja lased jalga. Sest sul pole talle midagi pakkuda. Sest see naine tahab meest kui partnerit, mitte pojukest, kellele emme olla. Sinul on vaja teenijat ja kui naine pead julgeb tõsta, eriarvamusele jääda vms, siis ei sobi, on "põhjendamatult kõrge enesehinnang". Aga pole hullu, kohe on portaalist järgmine võtta.Külaline kirjutas: ↑09 Juul 2024 13:15 Sa panidki endale diagnoosi ära. Kas põhjendamatult suur ego võrdub sellega, et naisel on terve enesehinnang? Sa oed nii kibestunud ja katkine inimene, et sind ei ole võimalik aidata. Sina ajad ikka oma joru.
PS! Vastasin sulle su oma kärkiva tooniga. Enne kui sõimama hakkad, mõtle, mis sinus naiste vastu sellist raevu põhjustab, ehk on eneseleidmisel abiks.
-
Külaline
Ota... Naised ei või pikaajaliste kirjasõpradega edasi suhelda, aga sina võid?Külaline kirjutas: ↑09 Juul 2024 21:00 Raevu? On sinul alles arusaamine asjast. Meeleahutusus mind küll raevu ei aja![]()
Emmet tahavad need, kes enda järelt koristada ei viitsi, poes käia ei viitsi, süüa teha ei viitsi, isegi voodit ei viitsi sellised ära teha. Hea juhul viivad korra aastas auto ülevaatusele, muul ajal nõuavad korrad kodu, süüa ja seksi, sealjuures unustavad, et emmega ei seksita. Naine hoolitseb hea meelega, naised ongi sellised. Aga ühel hetkel on naine segaduses, kes tal seal kodus siis on? Mees või lisalaps.
Tõeliste meeste kohta siin alles oli üks teema. Midagi pole muutunud. Ikka usaldus, turvalisus, jõud, millele naine saab vastata usalduse, õrnuse ja hoolitsusega. Paaristants.
-
Külaline
Soovin lisada täpsustuse oma eelmisele kommentaarile teenijaks olemisel - lugupidavas armastussuhtes, selle parimas sisus, omab teenimine muidugi hoopis teistsugust tähendustKülaline kirjutas: ↑09 Juul 2024 21:39See emme peab olema pühendunud omamata oma elu, erivajadustega pojukest ka üleval pidama. Teenija ei tõsta pead, see on kirjutatud tema hüvede sisse. Siinkohal neid ju pole.Külaline kirjutas: ↑09 Juul 2024 20:53Sinu jaoks ju on. Kui naisel on mingigi eneseväärikus, oskus end armastada, tõmbad sina saba jalgevahele ja lased jalga. Sest sul pole talle midagi pakkuda. Sest see naine tahab meest kui partnerit, mitte pojukest, kellele emme olla. Sinul on vaja teenijat ja kui naine pead julgeb tõsta, eriarvamusele jääda vms, siis ei sobi, on "põhjendamatult kõrge enesehinnang". Aga pole hullu, kohe on portaalist järgmine võtta.Külaline kirjutas: ↑09 Juul 2024 13:15 Sa panidki endale diagnoosi ära. Kas põhjendamatult suur ego võrdub sellega, et naisel on terve enesehinnang? Sa oed nii kibestunud ja katkine inimene, et sind ei ole võimalik aidata. Sina ajad ikka oma joru.
PS! Vastasin sulle su oma kärkiva tooniga. Enne kui sõimama hakkad, mõtle, mis sinus naiste vastu sellist raevu põhjustab, ehk on eneseleidmisel abiks.
-
Külaline
Nii vanad mehed on uhked oma väljakujunemises. Ei nemad muutu. Sest nad ei taha nagu väidavad.Külaline kirjutas: ↑09 Juul 2024 21:00 Raevu? On sinul alles arusaamine asjast. Meeleahutusus mind küll raevu ei aja![]()
-
Külaline
Tühi pläma. Järjekordne. Mis mees vastu saab? Enam ei suhelda pikaaegsete Tinderite ja Amoremide "kirja"sõpradega. Kui mees kõik ära koristab, poes käib ja süüa teeb mida siis naine teeb? Pakub seksi? Seks on ülehinnatud seega....mida pakute
-
Külaline
Õrnust, tähelepanu, hoolimist, tundeid, mõistmist, naiselikku ilu, elu emotsionaalsemat tahku, koos olemist, koos tegemist, koos käimist.Külaline kirjutas: ↑09 Juul 2024 22:51 Tühi pläma. Järjekordne. Mis mees vastu saab? Enam ei suhelda pikaaegsete Tinderite ja Amoremide "kirja"sõpradega. Kui mees kõik ära koristab, poes käib ja süüa teeb mida siis naine teeb? Pakub seksi? Seks on ülehinnatud seega....mida pakute
-
Külaline
Täiendan. Mees ei korista kõike ära, naine teeb seda samuti. Mees ei tee ainsana süüa, naine teeb seda samuti. Kõige parem, kui koos tehakse.Külaline kirjutas: ↑09 Juul 2024 23:16Õrnust, tähelepanu, hoolimist, tundeid, mõistmist, naiselikku ilu, elu emotsionaalsemat tahku, koos olemist, koos tegemist, koos käimist.Külaline kirjutas: ↑09 Juul 2024 22:51 Tühi pläma. Järjekordne. Mis mees vastu saab? Enam ei suhelda pikaaegsete Tinderite ja Amoremide "kirja"sõpradega. Kui mees kõik ära koristab, poes käib ja süüa teeb mida siis naine teeb? Pakub seksi? Seks on ülehinnatud seega....mida pakute
-
Külaline
Kui paljud naised vanuses 40 ja üle selle oma mehele seda pakuvad "Õrnust, tähelepanu, hoolimist, tundeid, mõistmist, naiselikku ilu, elu emotsionaalsemat tahku, koos olemist, koos tegemist, koos käimist." Võõrale küll aga enda omale ma pakun, et 2/3 enam aastaid mitte. Kuna oma mees on igav. Ei pane liblikaid kõhus lendama ja mahald ei hakka ka nagu kevadisel kasel jooksma.Külaline kirjutas: ↑09 Juul 2024 23:18Täiendan. Mees ei korista kõike ära, naine teeb seda samuti. Mees ei tee ainsana süüa, naine teeb seda samuti. Kõige parem, kui koos tehakse.Külaline kirjutas: ↑09 Juul 2024 23:16Õrnust, tähelepanu, hoolimist, tundeid, mõistmist, naiselikku ilu, elu emotsionaalsemat tahku, koos olemist, koos tegemist, koos käimist.Külaline kirjutas: ↑09 Juul 2024 22:51 Tühi pläma. Järjekordne. Mis mees vastu saab? Enam ei suhelda pikaaegsete Tinderite ja Amoremide "kirja"sõpradega. Kui mees kõik ära koristab, poes käib ja süüa teeb mida siis naine teeb? Pakub seksi? Seks on ülehinnatud seega....mida pakute
-
Külaline
Kõik pakuvad, kes oma mehi armastavad.Külaline kirjutas: ↑10 Juul 2024 23:48Kui paljud naised vanuses 40 ja üle selle oma mehele seda pakuvad "Õrnust, tähelepanu, hoolimist, tundeid, mõistmist, naiselikku ilu, elu emotsionaalsemat tahku, koos olemist, koos tegemist, koos käimist." Võõrale küll aga enda omale ma pakun, et 2/3 enam aastaid mitte. Kuna oma mees on igav. Ei pane liblikaid kõhus lendama ja mahald ei hakka ka nagu kevadisel kasel jooksma.Külaline kirjutas: ↑09 Juul 2024 23:18Täiendan. Mees ei korista kõike ära, naine teeb seda samuti. Mees ei tee ainsana süüa, naine teeb seda samuti. Kõige parem, kui koos tehakse.Külaline kirjutas: ↑09 Juul 2024 23:16
Õrnust, tähelepanu, hoolimist, tundeid, mõistmist, naiselikku ilu, elu emotsionaalsemat tahku, koos olemist, koos tegemist, koos käimist.
-
Külaline
Aga mida sina naisele pakud peale 40+ eluaastat?Külaline kirjutas: ↑11 Juul 2024 00:22 Neid on vähe ja aina vähemaks jääb. Hea näide on siinsed õeluskäod. Vihkavad mehi.
Miks ta peaks sinuga jääma? Mis on tema elus paremini, kui ta on koos sinuga?
-
Külaline
Minul saab kindlasti parem. Temal võib aga ei pruugi kuna rahulolematu on ta ka tulevikus.
-
Külaline
Mõttetust suhtest lahkuv naine puhkeb õitsele. Õnnelikul naisel pole vaja rahulolematu olla.Külaline kirjutas: ↑11 Juul 2024 01:20 Minul saab kindlasti parem. Temal võib aga ei pruugi kuna rahulolematu on ta ka tulevikus.
-
Külaline
19 aastat tagasi läksime lahku, elastise teemal läbisime kolm kohtuastet. Aastate jooksul on halb ununenud, kumbki ei mäleta, miks üldse lahku läksime. Kui tal mõne aasta eest oma nüüdseks samuti eksiga suhted sassi läksid, helistas sageli ja pikalt. Elame teine teises riigi otsas. Nüüdseks oleme lihtsalt vanad tuttavad - soovime õnne pühade puhul, vahel räägime oma täiskasvanuks saanud lapse edusammudest või ühistest tuttavatest. Ta on ka oma väärtushinnanguid muutnud ja toetab täiskasvanud last majanduslikult nii nagu ei iial varem.
Praegune abikaasa läks eksist lahku 30 aasta eest. Kord pidi ta eksile andma lapsega seotud dokumente ja see tähendas kausta teisele peaaegu kätte kinni löömist. Lapse või lapselapsega seotud tähtpäevadel saadakse kokku, kuid hoitakse teineteisest demonstratiivselt eemale ja vajadusel palutakse lapsel "oma emale/vanaemale" või "oma isale/vanaisale" midagi edasi öelda. Kohutav.
Praegune abikaasa läks eksist lahku 30 aasta eest. Kord pidi ta eksile andma lapsega seotud dokumente ja see tähendas kausta teisele peaaegu kätte kinni löömist. Lapse või lapselapsega seotud tähtpäevadel saadakse kokku, kuid hoitakse teineteisest demonstratiivselt eemale ja vajadusel palutakse lapsel "oma emale/vanaemale" või "oma isale/vanaisale" midagi edasi öelda. Kohutav.
-
Külaline
Miks kohutav? Reeturite ja seljataganty noa selga lööjatele ei andestata. Olgu või ühised lapsed. Järelikult see sinu mehe eks sa tont teab millega hakkama. Ja sina ei paista ka olevat just kõige kirkam kriit karbis. Isegi ei mäleta miks lahku läksid, aga vot kolm kohtuastet käisid läbi. Eks see lahutus ikka sinu poolne süü oli ja oli ka vaja viimane mehe rahakotist võtta.Külaline kirjutas: ↑12 Juul 2024 23:57 19 aastat tagasi läksime lahku, elastise teemal läbisime kolm kohtuastet. Aastate jooksul on halb ununenud, kumbki ei mäleta, miks üldse lahku läksime. Kui tal mõne aasta eest oma nüüdseks samuti eksiga suhted sassi läksid, helistas sageli ja pikalt. Elame teine teises riigi otsas. Nüüdseks oleme lihtsalt vanad tuttavad - soovime õnne pühade puhul, vahel räägime oma täiskasvanuks saanud lapse edusammudest või ühistest tuttavatest. Ta on ka oma väärtushinnanguid muutnud ja toetab täiskasvanud last majanduslikult nii nagu ei iial varem.
-
Külaline
Vihkan eksi. Õigemini ei vihka. Tühi koht. Vaatan temast läbi. Kahjuks ühised lapsed. Muidu ei suhtkeks üldse. Reetur ei pea arvama, et reetmine tasub ära. Minu rahulduseks jättis joobar ta maha ja elab ühetolaises üürikas nüüd. Kuulu järgi pidi Tinderis agar olema.
-
Külaline
Mida tähendab joobar?Külaline kirjutas: ↑15 Juul 2024 23:09 Vihkan eksi. Õigemini ei vihka. Tühi koht. Vaatan temast läbi. Kahjuks ühised lapsed. Muidu ei suhtkeks üldse. Reetur ei pea arvama, et reetmine tasub ära. Minu rahulduseks jättis joobar ta maha ja elab ühetolaises üürikas nüüd. Kuulu järgi pidi Tinderis agar olema.
-
Külaline
Mõttetu kibestunud mees. Loodan, et sa end enne terveks ravid, kui normaalsete naiste sekka lähed.Külaline kirjutas: ↑15 Juul 2024 23:09 Vihkan eksi. Õigemini ei vihka. Tühi koht. Vaatan temast läbi. Kahjuks ühised lapsed. Muidu ei suhtkeks üldse. Reetur ei pea arvama, et reetmine tasub ära. Minu rahulduseks jättis joobar ta maha ja elab ühetolaises üürikas nüüd. Kuulu järgi pidi Tinderis agar olema.
-
Külaline
Seda sa seal Tinderis siis istudki ja neid viiekümpiseid jälitad ja taga ajad. Pidid ikka jube mees siis olema, kui naine sinuga enam olla ei suutnud ja põgenes ükstapuha kuhu, peaasi et sinust eemale.Külaline kirjutas: ↑15 Juul 2024 23:09 Vihkan eksi. Õigemini ei vihka. Tühi koht. Vaatan temast läbi. Kahjuks ühised lapsed. Muidu ei suhtkeks üldse. Reetur ei pea arvama, et reetmine tasub ära. Minu rahulduseks jättis joobar ta maha ja elab ühetolaises üürikas nüüd. Kuulu järgi pidi Tinderis agar olema.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Baidu [Spider] ja 3 külalist