Sellise emaga ei julgeks nad vist muud väitagi. Tiritakse aga Eesti teise otsa, kui ema nii otsustab, ülejäänud perel ei tundu siin küll mingit sõnaõigust olevat.Mu lapsed on oma eluga väga rahul.
Millega töötuna päevi sisustada?
-
Külaline
-
Külaline
Kas neilt keegi üldse küsiski!Guest kirjutas: ↑08 Veebr 2026 13:43Mu lapsed on oma eluga väga rahul.Guest kirjutas: ↑08 Veebr 2026 13:39Ahahh! Ja laste heaolu ei mängi mitte mingit rolli? Kui nemad on sul täiskasvanud, siis muidugi iseasi.Guest kirjutas: ↑08 Veebr 2026 13:25
Mul on mees ja kaks last. Aga nagu öeldud, see ongi prioriteetide küsimus. Ka see, kas sa lood suhte kellegagi, kes on su mõttekaaslane ja kellega sul on sarnane arusaam asjadest või oled nõus oma elu siduma kellegagi, kelle jaoks sinu nägemus asjadest on elu pea peale pööramine. Või äkki hoopis kellegi sellisega, kelle jaoks te mõlemad olete vajadusel nõus oma elu teise suunda pöörama ja kumbki ei pea seda mingiks katastroofiks.
-
Külaline
No ma ei tea. Minu töö nõuab näiteks kahte kätt ja kui üks on kipsis, ongi haigusleht. See kips ei sega mind ei shoppamast ega meelt lahutamastGuest kirjutas: ↑08 Veebr 2026 11:01Arvan täpselt sama! Kui tegemist ei ole mingi raske füüsilise haigusega, mille pärast on haigusleht võetud, siis on ainus variant vaimne haigus. Kui inimene aga selle seisundi kõrvalt jõuab rõõmsalt šoppamas ja meelelahutusüritustel käia, siis jaksaks ta ka tööl käia.
Järeldus: See inimene ei ole päriselt haige, vaid kasutab ära tööandjat ja riiki.
-
Külaline
Meie peres on kõigil sõnaõigus, kõik asjad arutatakse rahulikult läbi ja kõigi soove võetakse kuulda. Teie peredes on vist ema see, kelle heaolu kedagi ei huvita?Guest kirjutas: ↑08 Veebr 2026 13:47Sellise emaga ei julgeks nad vist muud väitagi. Tiritakse aga Eesti teise otsa, kui ema nii otsustab, ülejäänud perel ei tundu siin küll mingit sõnaõigust olevat.Mu lapsed on oma eluga väga rahul.
-
Külaline
Ära pane tähele. Kuidagi peavad need töötud ju õigustama seda, et pole viitsinud haridust ega eriala omandada. Siis muidugi häirivad kõik need, kes julgevad veel ise valida, mis tööd nad teevad. Mõne inimese jaoks ongi alati kõik teised nende hädades süüdi, olgu siis riik või mõni ärksam kaaskodanik.Guest kirjutas: ↑08 Veebr 2026 14:20Meie peres on kõigil sõnaõigus, kõik asjad arutatakse rahulikult läbi ja kõigi soove võetakse kuulda. Teie peredes on vist ema see, kelle heaolu kedagi ei huvita?Guest kirjutas: ↑08 Veebr 2026 13:47Sellise emaga ei julgeks nad vist muud väitagi. Tiritakse aga Eesti teise otsa, kui ema nii otsustab, ülejäänud perel ei tundu siin küll mingit sõnaõigust olevat.Mu lapsed on oma eluga väga rahul.
-
Külaline
Nojah, aga sellel inimesel ju füüsiliselt midagi viga ei ole. Ta käib ujumas ja joogas... Vaevalt, et sa oma kipsiga ujumas käid.Guest kirjutas: ↑08 Veebr 2026 14:12No ma ei tea. Minu töö nõuab näiteks kahte kätt ja kui üks on kipsis, ongi haigusleht. See kips ei sega mind ei shoppamast ega meelt lahutamastGuest kirjutas: ↑08 Veebr 2026 11:01Arvan täpselt sama! Kui tegemist ei ole mingi raske füüsilise haigusega, mille pärast on haigusleht võetud, siis on ainus variant vaimne haigus. Kui inimene aga selle seisundi kõrvalt jõuab rõõmsalt šoppamas ja meelelahutusüritustel käia, siis jaksaks ta ka tööl käia.Guest kirjutas: ↑08 Veebr 2026 10:47
Vaat, kui ebameeldiv sa oled, ju ikka feigid ja lüpsad nii tööandjat kui riiki. Lõbusat shoppamist ja trenne!
Järeldus: See inimene ei ole päriselt haige, vaid kasutab ära tööandjat ja riiki.
Tõesti ei suuda välja mõelda, mis terviseseisund see peaks küll olema, mis tööl küll ei lase käia, aga meelelahutuslikke asju laseb.
-
Külaline
Ha-ha, sellega on vastupidi. Lihttööd on alati lähedalt võtta.
-
Külaline
Lihttööst on kõige lihtsam ilma jääda. Kui sul mingit eriala ega haridust ei ole, siis sa sõltud täielikult sellest, mida seal lähedal on või ei ole. Reeglina ei julge sellised inimesed kunagi öelda, kui midagi ei meeldi või midagi tehakse seadusevastaselt või tehakse valesti graafikud või ei täideta turvanõudeid vmt. Sest nad teavad, et nad on kergesti asendatavad ning seetõttu lepivad kõigega. Nõiaring.Guest kirjutas: ↑08 Veebr 2026 14:27 Ha-ha, sellega on vastupidi. Lihttööd on alati lähedalt võtta.
-
Külaline
Tegelikult nii ei ole. Päris raske on leida lihttööle inimest, kes liigutab ka korralikult, ei puudu, ei viili, ei varasta, ei joo. Mehed on suht ülbed ka, ongi sellise suhtumisega, et aga parem istun kodus tööta, mina ei hakka siin kellegi meele järgi rabama. Keda peeditakse, on naisterahvad, kes lihttööd teevad. Kui oskad midagi spetsiifilist, siis tõesti ei ole raske tööd leida, oled näiteks õpetaja, arst, insener vms. Aga sellistele kesktaseme kohtadele, kus on suhteliselt lihtne töö, mida võivad teha paljud, ole või magistrikraadiga, väga raske on kohta saada, sest konkurss on väga suur.Guest kirjutas: ↑08 Veebr 2026 15:39Lihttööst on kõige lihtsam ilma jääda. Kui sul mingit eriala ega haridust ei ole, siis sa sõltud täielikult sellest, mida seal lähedal on või ei ole. Reeglina ei julge sellised inimesed kunagi öelda, kui midagi ei meeldi või midagi tehakse seadusevastaselt või tehakse valesti graafikud või ei täideta turvanõudeid vmt. Sest nad teavad, et nad on kergesti asendatavad ning seetõttu lepivad kõigega. Nõiaring.Guest kirjutas: ↑08 Veebr 2026 14:27 Ha-ha, sellega on vastupidi. Lihttööd on alati lähedalt võtta.
-
Külaline
See ongi ju asja uba. Milleks panna end teadlikult sellesse peeditava naise rolli?Guest kirjutas: ↑08 Veebr 2026 16:02 Päris raske on leida lihttööle inimest, kes liigutab ka korralikult, ei puudu, ei viili, ei varasta, ei joo. Mehed on suht ülbed ka, ongi sellise suhtumisega, et aga parem istun kodus tööta, mina ei hakka siin kellegi meele järgi rabama. Keda peeditakse, on naisterahvad, kes lihttööd teevad. Kui oskad midagi spetsiifilist, siis tõesti ei ole raske tööd leida, oled näiteks õpetaja, arst, insener vms. Aga sellistele kesktaseme kohtadele, kus on suhteliselt lihtne töö, mida võivad teha paljud, ole või magistrikraadiga, väga raske on kohta saada, sest konkurss on väga suur.
-
Külaline
Ega naistel oma kõrgharidusega kuskil vähetähtsal kohal kontoris istudes ka midagi kiita pole. Naistele makstakse vähem palka ja suhtutakse nendessse halvemini, sest nende kaelas on ka laste kasvatamine, palju on üksikemasid. Keskealisi naisi ka keegi tööle ei taha.See ongi ju asja uba. Milleks panna end teadlikult sellesse peeditava naise rolli?
-
Külaline
Istumine kusagil vähetähtsal ja igaval töökohal ja endale sobimatu palga saamine ei ole kohustus.Guest kirjutas: ↑08 Veebr 2026 17:03Ega naistel oma kõrgharidusega kuskil vähetähtsal kohal kontoris istudes ka midagi kiita pole. Naistele makstakse vähem palka ja suhtutakse nendessse halvemini, sest nende kaelas on ka laste kasvatamine, palju on üksikemasid. Keskealisi naisi ka keegi tööle ei taha.See ongi ju asja uba. Milleks panna end teadlikult sellesse peeditava naise rolli?
-
Külaline
OK, varsti saame kõik presidendiks kandideerida jah.Külaline kirjutas: ↑08 Veebr 2026 17:16Istumine kusagil vähetähtsal ja igaval töökohal ja endale sobimatu palga saamine ei ole kohustus.
-
Külaline
Vahepeale ei jää midagi?
-
Külaline
oi kui armsad te olete. mul oli/on verevähk. kahjuks ma jah tööl käia ei suuda. aga teie arvates peaksin nelja seina vahel matuseplaane pika panema? küll on armas foorum, rohkem ma siia kindlasti ei kirjuta.Guest kirjutas: ↑08 Veebr 2026 14:26Nojah, aga sellel inimesel ju füüsiliselt midagi viga ei ole. Ta käib ujumas ja joogas... Vaevalt, et sa oma kipsiga ujumas käid.Guest kirjutas: ↑08 Veebr 2026 14:12No ma ei tea. Minu töö nõuab näiteks kahte kätt ja kui üks on kipsis, ongi haigusleht. See kips ei sega mind ei shoppamast ega meelt lahutamastGuest kirjutas: ↑08 Veebr 2026 11:01
Arvan täpselt sama! Kui tegemist ei ole mingi raske füüsilise haigusega, mille pärast on haigusleht võetud, siis on ainus variant vaimne haigus. Kui inimene aga selle seisundi kõrvalt jõuab rõõmsalt šoppamas ja meelelahutusüritustel käia, siis jaksaks ta ka tööl käia.
Tõesti ei suuda välja mõelda, mis terviseseisund see peaks küll olema, mis tööl küll ei lase käia, aga meelelahutuslikke asju laseb.
-
Külaline
Kahtlen sügavalt, et keegi eelistab tööl käimisele verevähiga kodus istumist ja kirjutab, et see on ikka "niii mõnus".Guest kirjutas: ↑08 Veebr 2026 19:33
oi kui armsad te olete. mul oli/on verevähk. kahjuks ma jah tööl käia ei suuda. aga teie arvates peaksin nelja seina vahel matuseplaane pika panema? küll on armas foorum, rohkem ma siia kindlasti ei kirjuta.
-
Külaline
Miks sa valisid endale töö, mida sa ei armasta?Külaline kirjutas: ↑06 Veebr 2026 19:37 Ma töötan koolis ja mul on koolivaheajad ja pikk suvepuhkus ja mulle on neist ikka vähe. Pole kunagi igavust tundnud või tundnud, et tahaks juba tööle. Pigem tahaks üldse ilma tööta vaba olla. Ei saa aru inimestest, kes lihtsalt oma lõbuks töötada tahavad, mitte raha pärast.
-
Külaline
Paar tuhat eurot ja tasuta tervisekindlususe olemasolu on mu arust päris normaalne põhjus.Külaline kirjutas: ↑06 Veebr 2026 19:37 Ei saa aru inimestest, kes lihtsalt oma lõbuks töötada tahavad, mitte raha pärast.
-
Külaline
Tegelikult mulle see töö päris meeldib, aga hommikuti vara tõusta ja 8h tööd teha, ei meeldi. Kui antaks valida, valiks kohe kodus olemise.Külaline kirjutas: ↑08 Veebr 2026 20:37Miks sa valisid endale töö, mida sa ei armasta?Külaline kirjutas: ↑06 Veebr 2026 19:37 Ma töötan koolis ja mul on koolivaheajad ja pikk suvepuhkus ja mulle on neist ikka vähe. Pole kunagi igavust tundnud või tundnud, et tahaks juba tööle. Pigem tahaks üldse ilma tööta vaba olla. Ei saa aru inimestest, kes lihtsalt oma lõbuks töötada tahavad, mitte raha pärast.
-
Külaline
Mina olen märganud, et kui mul kohustusi ei ole muutun ma laisaks. Ainult vedelen ja molutan. Ja mida kauem ma molutan, seda vähem viitsin ma midagi teha või kodust välja minna. Neil molutamise päevil ei viitsi isegi kodus midagi teha - koristada vmt. Seega, mulle ei meeldi täiesti kohustustevaba elu. Olen nõus arvamusega, et väike stress on inimesele hea ja edasiviiv jõud.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 4 külalist