Kui su ümber ainult penskaritest vanamehed tiirlevad võib sul jh selline mulje jääda. Edu nendega! Mina leidsin hea old spice deodorandi tänu läti 19 aastasele naissoost influkaleKülaline kirjutas: ↑12 Juul 2024 16:53Old Spice pole elu sees cool olnud, vaid penskarite vanameeste lõhn. Ära soki. Asi pole selles, et see on meestedeodokas, meeste omasid on olemas väga hea lõhnaga, aga mitte Old Spice. Alumiiniumi täis ka veel, mis tekitab rinnavähki.Irw mine ajaga kaasa, noortel on cool kasutada meestelõhnaga deodorante lõhnu. Teevadki videoid ja soovitavad old spice deodorante!
Haiseda nagu kehvalt väljakukkunud sünteetiline lilleaas ei ole parem…..
Head deodoranti
-
Külaline
-
Külaline
Muidugi on, mida sa norid?
-
Külaline
Jälle pöörad jutu teisale ja ignoreerid enda poolt varasemalt öeldut. Sa ei leia, et see on õel:
Juustup kirjutas: ↑R Juul 12, 2024 4:06 pm
Las ma nüüd arvan, sina kasutad mingit apteegist ostetud lõhnatut ulme hinnaga ostetud udupeent higipulka eks?
Tüüpiline.
/Juustup
Sul pole vähimatki aimu kellega suhtled, sa ei tea mida ta kasutab, sa lihtsalt "arvad", et saaks halvasti öelda. Lisada sinna veel "Tüüpiline.
Mina ei ole see, keda sa tsiteerisid ja solvasid. Küll aga on sinu suhtlusviis häirima hakanud sest see on küll foorumi alusest peale tüüpiline. Blokeerimine tekitab samuti probleemi, kuna sa igas teemas nii palju kommenteerid, muutub vastustejada ebaloogiliseks.
-
Juustup
Kas see kui mind vanameheks tembeldama kukutakse minu deodorandi valiku tõttu on kuidagi viisakam?Külaline kirjutas: ↑12 Juul 2024 17:33Jälle pöörad jutu teisale ja ignoreerid enda poolt varasemalt öeldut. Sa ei leia, et see on õel:Juustup kirjutas: ↑12 Juul 2024 17:13Olgu, vastan.Külaline kirjutas: ↑12 Juul 2024 17:04
"Aga teised!!!". Küsimus oli sulle sinust ja see pole vastus küsimusele.
Ma ei leia, et minu vastus oleks olnud õel. Pensionärist vanameeste vastu pole mul ka midagi, lihtsalt neil on teatud kombed ja hoiakud, millega ma ka paralleeli lõin.
/Juustup
Juustup kirjutas: ↑R Juul 12, 2024 4:06 pm
Las ma nüüd arvan, sina kasutad mingit apteegist ostetud lõhnatut ulme hinnaga ostetud udupeent higipulka eks?
Tüüpiline.
/Juustup
Sul pole vähimatki aimu kellega suhtled, sa ei tea mida ta kasutab, sa lihtsalt "arvad", et saaks halvasti öelda. Lisada sinna veel "Tüüpiline.."
Mina ei ole see, keda sa tsiteerisid ja solvasid. Küll aga on sinu suhtlusviis häirima hakanud sest see on küll foorumi alusest peale tüüpiline. Blokeerimine tekitab samuti probleemi, kuna sa igas teemas nii palju kommenteerid, muutub vastustejada ebaloogiliseks.
Paraku foorumitega ongi nii, et mõni postitus või kasutaja ei pruugi sobida. Minule ka paljud mõningate siinsete kasutajate(enamasti anonüümide) seisukohad tunduvad utoopilised, aga ma sellest end häirida küll ei lase.
/Juustup
-
Külaline
Tohoh, isegi sellise soovituse saamiseks peab mingeid influencereid jälgima, oma pea ei võta, et mine siis Rimi meestekosmeetika leti juurde ja osta ära kõige odavam saast, mis sa leiad. Mine tuhni seal veel, äkki leiad veel midagi jõledamat.Edu nendega! Mina leidsin hea old spice deodorandi tänu läti 19 aastasele naissoost influkale
-
Külaline
Tohoh tohoh, selle peale sa kallike ei tule, et teiste soovitusi võib kuulda võtta? Kui sõber soovitab head lõhna siis ma lähen ja proovin seda, kui meeldib siis ostan.Külaline kirjutas: ↑12 Juul 2024 19:25Tohoh, isegi sellise soovituse saamiseks peab mingeid influencereid jälgima, oma pea ei võta, et mine siis Rimi meestekosmeetika leti juurde ja osta ära kõige odavam saast, mis sa leiad. Mine tuhni seal veel, äkki leiad veel midagi jõledamat.Edu nendega! Mina leidsin hea old spice deodorandi tänu läti 19 aastasele naissoost influkale
“Oma pea ei võta” - sul jh paistab ainult virisemist võtvat. Mine vingu veel kusagil, kuidagi peab aega sisustama kui mehi ja sõpru ple. Kahju sinust isegi.
-
Külaline
See läti influska on sõber? Ei, ta on kinnimakstud reklaamija. Old spiciel on alati olnud suur rahakott reklaamiks.Külaline kirjutas: ↑12 Juul 2024 19:51Tohoh tohoh, selle peale sa kallike ei tule, et teiste soovitusi võib kuulda võtta? Kui sõber soovitab head lõhna siis ma lähen ja proovin seda, kui meeldib siis ostan.Külaline kirjutas: ↑12 Juul 2024 19:25Tohoh, isegi sellise soovituse saamiseks peab mingeid influencereid jälgima, oma pea ei võta, et mine siis Rimi meestekosmeetika leti juurde ja osta ära kõige odavam saast, mis sa leiad. Mine tuhni seal veel, äkki leiad veel midagi jõledamat.Edu nendega! Mina leidsin hea old spice deodorandi tänu läti 19 aastasele naissoost influkale
“Oma pea ei võta” - sul jh paistab ainult virisemist võtvat. Mine vingu veel kusagil, kuidagi peab aega sisustama kui mehi ja sõpru ple. Kahju sinust isegi.
-
Külaline
Ainult sõprade soovitusi tohib kuulda võtta? Mis tainas loogika see veel onKülaline kirjutas: ↑12 Juul 2024 20:00See läti influska on sõber? Ei, ta on kinnimakstud reklaamija. Old spiciel on alati olnud suur rahakott reklaamiks.Külaline kirjutas: ↑12 Juul 2024 19:51Tohoh tohoh, selle peale sa kallike ei tule, et teiste soovitusi võib kuulda võtta? Kui sõber soovitab head lõhna siis ma lähen ja proovin seda, kui meeldib siis ostan.Külaline kirjutas: ↑12 Juul 2024 19:25
Tohoh, isegi sellise soovituse saamiseks peab mingeid influencereid jälgima, oma pea ei võta, et mine siis Rimi meestekosmeetika leti juurde ja osta ära kõige odavam saast, mis sa leiad. Mine tuhni seal veel, äkki leiad veel midagi jõledamat.
Tal on nii vähe jälgijaid ja muu jutu sees vilksamisi käis läbi. Ei ole kinnimakstud. Sa katsu vähem sapisem olla, rõve lugeda sellist iba.
-
Külaline
Mis influenser on väheste jälgijatega?Külaline kirjutas: ↑12 Juul 2024 20:03Ainult sõprade soovitusi tohib kuulda võtta? Mis tainas loogika see veel onKülaline kirjutas: ↑12 Juul 2024 20:00See läti influska on sõber? Ei, ta on kinnimakstud reklaamija. Old spiciel on alati olnud suur rahakott reklaamiks.Külaline kirjutas: ↑12 Juul 2024 19:51
Tohoh tohoh, selle peale sa kallike ei tule, et teiste soovitusi võib kuulda võtta? Kui sõber soovitab head lõhna siis ma lähen ja proovin seda, kui meeldib siis ostan.
Tal on nii vähe jälgijaid ja muu jutu sees vilksamisi käis läbi. Ei ole kinnimakstud. Sa katsu vähem sapisem olla, rõve lugeda sellist iba.
-
Külaline
MikroinfluencerKülaline kirjutas: ↑12 Juul 2024 20:27Mis influenser on väheste jälgijatega?Külaline kirjutas: ↑12 Juul 2024 20:03Ainult sõprade soovitusi tohib kuulda võtta? Mis tainas loogika see veel onKülaline kirjutas: ↑12 Juul 2024 20:00
See läti influska on sõber? Ei, ta on kinnimakstud reklaamija. Old spiciel on alati olnud suur rahakott reklaamiks.
-
Tutiga Täi
- Teerajaja
- Kontakt:
Ja toimib samuti nagu tavaline deodorant? Mingeid rante ei jäta ja blokeerib higilõhna?Külaline kirjutas: ↑09 Juul 2024 19:19Soolakristalli kasutan.
-
Külaline
Toimib jah. Tõmban niiske naha kristalliga üle.Tutiga Täi kirjutas: ↑13 Juul 2024 17:45Ja toimib samuti nagu tavaline deodorant? Mingeid rante ei jäta ja blokeerib higilõhna?Külaline kirjutas: ↑09 Juul 2024 19:19Soolakristalli kasutan.
Kui külas olles kristalli maha olin unustanud, ostsin söögisooda ja see toimis ka päris hästi. Mängisime veel võrkpalli, seega higistamist oli ka omajagu. Soolakristalli on lihtsalt palju mugavam peale kanda.
-
Külaline
https://www.dove.com/us/en/stories/tips ... rence.htmlTutiga Täi kirjutas: ↑13 Juul 2024 17:45Ja toimib samuti nagu tavaline deodorant? Mingeid rante ei jäta ja blokeerib higilõhna?Külaline kirjutas: ↑09 Juul 2024 19:19Soolakristalli kasutan.
Deodorant ega soolakristall ei blokeeri higilõhna, ta võib mingi aeg üle lõhnata. Kui tahad olla higivaba ja haisuvaba, võta antipesperant, nagu eelpool mainitud vichy.
-
Külaline
Mis asi see sul üle lõhnab? Sool või?Külaline kirjutas: ↑13 Juul 2024 18:35https://www.dove.com/us/en/stories/tips ... rence.htmlTutiga Täi kirjutas: ↑13 Juul 2024 17:45Ja toimib samuti nagu tavaline deodorant? Mingeid rante ei jäta ja blokeerib higilõhna?Külaline kirjutas: ↑09 Juul 2024 19:19Soolakristalli kasutan.
Deodorant ega soolakristall ei blokeeri higilõhna, ta võib mingi aeg üle lõhnata. Kui tahad olla higivaba ja haisuvaba, võta antipesperant, nagu eelpool mainitud vichy.
Leidsid ka mis lingi panna, dovest hoiab iga teadlik inimene eemale.
-
Külaline
Ma ei reklaami dove (ma nt reklaamisin vichy'd). Siin inimesed ei tee vahet deodorandil ega antipesperandil, ja mõni kasutab üldse sõna, khm, higipulk. Enne võiks teada, mis on mis, kuidas TA keha toimib ja siis vaadata, mida kasutada.Külaline kirjutas: ↑14 Juul 2024 00:11Mis asi see sul üle lõhnab? Sool või?Külaline kirjutas: ↑13 Juul 2024 18:35https://www.dove.com/us/en/stories/tips ... rence.htmlTutiga Täi kirjutas: ↑13 Juul 2024 17:45
Ja toimib samuti nagu tavaline deodorant? Mingeid rante ei jäta ja blokeerib higilõhna?
Deodorant ega soolakristall ei blokeeri higilõhna, ta võib mingi aeg üle lõhnata. Kui tahad olla higivaba ja haisuvaba, võta antipesperant, nagu eelpool mainitud vichy.![]()
Ja, soola ka lõhnastatakse, minu oma täitsa haises. Paar korda kasutasin, ei soovita.
-
Külaline
Sööma hakkad neid või?Peavõruta plogia kirjutas: ↑10 Juul 2024 19:03 Kas sa teeskled et sa ei tea milline on hea deodorant?
Ostsid selveris ühe konkreetse riiuli tühjaks sest mina olin justnimelt seda deodoranti nuusutand paar päeva varem
-
Külaline
Oo, aga valgusta siis ometi meid pimedaid, kes ei jaga ööd ega mütsi, mis nimetusega määrdeid kaenlaalla kannavad.Külaline kirjutas: ↑14 Juul 2024 08:10Ma ei reklaami dove (ma nt reklaamisin vichy'd). Siin inimesed ei tee vahet deodorandil ega antipesperandil, ja mõni kasutab üldse sõna, khm, higipulk. Enne võiks teada, mis on mis, kuidas TA keha toimib ja siis vaadata, mida kasutada.Külaline kirjutas: ↑14 Juul 2024 00:11Mis asi see sul üle lõhnab? Sool või?Külaline kirjutas: ↑13 Juul 2024 18:35
https://www.dove.com/us/en/stories/tips ... rence.html
Deodorant ega soolakristall ei blokeeri higilõhna, ta võib mingi aeg üle lõhnata. Kui tahad olla higivaba ja haisuvaba, võta antipesperant, nagu eelpool mainitud vichy.![]()
Ja, soola ka lõhnastatakse, minu oma täitsa haises. Paar korda kasutasin, ei soovita.
-
Külaline
TA küsib soovitusi deodorandile, mis on lihtsalt öeldes higilõhna neutraliseerija, ehk siis higieritust see ei pärsi. Pigem sobib nendele, kellel higistamisega probleemi ei ole.
Soolakristalli olen mina proovinud ja soovitaks proovimisel ettevaatlik olla tundliku nahaga inimestel, eriti nendel, kes lisaks ka kaenlaaluseid raseerivad. Endal oli väga halb kogemus ühe väga kiidetud soolakristalliga- nahk hakkas tulitama, punetama, tekkis ärritus ja sügelus, mis kestis mitu päeva. Väga halb oli see.
Soolakristalli olen mina proovinud ja soovitaks proovimisel ettevaatlik olla tundliku nahaga inimestel, eriti nendel, kes lisaks ka kaenlaaluseid raseerivad. Endal oli väga halb kogemus ühe väga kiidetud soolakristalliga- nahk hakkas tulitama, punetama, tekkis ärritus ja sügelus, mis kestis mitu päeva. Väga halb oli see.
-
Külaline
Oleks soovitanud lingil olevat lugeda, aga ilmselgelt ei saa sa eesti keelegagi hakkama, rääkimata võõrkeelest.Külaline kirjutas: ↑14 Juul 2024 10:24Oo, aga valgusta siis ometi meid pimedaid, kes ei jaga ööd ega mütsi, mis nimetusega määrdeid kaenlaalla kannavad.Külaline kirjutas: ↑14 Juul 2024 08:10Ma ei reklaami dove (ma nt reklaamisin vichy'd). Siin inimesed ei tee vahet deodorandil ega antipesperandil, ja mõni kasutab üldse sõna, khm, higipulk. Enne võiks teada, mis on mis, kuidas TA keha toimib ja siis vaadata, mida kasutada.Külaline kirjutas: ↑14 Juul 2024 00:11
Mis asi see sul üle lõhnab? Sool või?![]()
Määri või searasva, vaata, mis juhtub. Mõnele meeldib sooda, nagu näha. Mõni teeb valiku vaid lõhna järgi.
-
Külaline
Minul see soolakristall ei aita midagi. Väga kallis ja täiesti maha visatud raha. Mingi Maxim, mida kõvasti kiideti, ka absoluutselt ei mõju.
Ainus, mis aitab higistamist ja haisu vältida on see
https://www.benu.ee/tooted/ilu-ja-nahah ... esist-50ml
Ainus, mis aitab higistamist ja haisu vältida on see
https://www.benu.ee/tooted/ilu-ja-nahah ... esist-50ml
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline