Telefonimüügi töö

Külaline

Telefonimüügi töö

Postitus Postitas Külaline »

Kas kellelgi siit kogemust tööga Müügimeistrites või Kontaktikeskuses? 12 aastat tagasi peale gümnaasiumi käisin esimeses proovipäeval, siis öeldi et miinimumpalk pluss tulemuste pealt lisatasu. Samas sellel teisel asutusel märgitud tööpakkumises "alates 10€ tunnis bruto", on see reaalne? Tookord ühe päeva põhjal tundus suht nüri töö, pidi mingeid meenemünte pakkuma, aga hetkel paremat tööd ei paista ka kuskilt. Samas ise ei ostaks selliste kõnede peale küll midagi, enamasti kohe öelnud et aitäh ei soovi. Kas reaalselt leidub inimesi kes viitsivad kuulata ja ka ostavad? Mis saab kui nt terve päeva midagi ei müü?
Külaline

See on kogu aeg jube töö olnud, aga nüüd pettuste laine ajal ei taha ammugi keegi mingit telefoni teel pakkumist, hea, kui sõimata ei saa. Ma läheks parem koristajaks, nendest on kogu aeg puudus.
Külaline

Absoluutselt, eelmisel on täiesti õigus. Mu mees kord ostis selle välismaalasest kliendile ja pärast seda hakkas pidev helistamine. Ta on korduvalt püüdnud listist lahkuda, lõpuks juba karjus helistajate peale. Ja õige on ka see, et inimesed ei vasta telefonile. Tean tööalaselt, et oleks vaja rääkida seoses tellimusega, aga kätte inimest ei saa (kirjutada saab, aga neid jälle ei loeta nii kiiresti).
Ma läheks ka iga kell pigem koristajaks.
Külaline

Külaline kirjutas: 05 Veebr 2026 13:50lõpuks juba karjus helistajate peale
Mis ta numbrit ei oska blokeerida?
Külaline

Kuidas see mündiäri elus püsiks kui keegi ei ostaks?
Külaline

Guest kirjutas: 05 Veebr 2026 11:22 hetkel paremat tööd ei paista ka kuskilt.
CV Online on pakkumistest pungis.
Külaline

Guest kirjutas: 05 Veebr 2026 14:39
Ühe ja sama asja müüjad helistavad ju sajalt erinevalt numbrilt.
Külaline

Guest kirjutas: 10 Veebr 2026 09:34
Siis iga kord, kui helistatakse (ja sa tunned vastupandamatut soovi suvalisele numbrile vastata), siis lõpetad koheselt kõne, kui on mingi pakkuja. Ja blokeerid iga kord numbri.
Külaline

Külaline kirjutas: 10 Veebr 2026 10:46Siis iga kord, kui helistatakse (ja sa tunned vastupandamatut soovi suvalisele numbrile vastata),
Sul ühtegi lähedast ei ole?
Külaline

Külaline kirjutas: 10 Veebr 2026 11:22
Külaline kirjutas: 10 Veebr 2026 10:46Siis iga kord, kui helistatakse (ja sa tunned vastupandamatut soovi suvalisele numbrile vastata),
Sul ühtegi lähedast ei ole?
On väga palju inimesi, kelle töö nõuab telefonile vastamist.
Külaline

ei, siin toodud variantidesse ei läheks. ise töötasin noorena õhtulehes projektimüügi juhina. see oli täitsa ok töö. reklaami soovijaid ikka leidus, bartertehingud olid ka täitsa ok - küll sai kasti jäätist, küll hambaplommi :D mäletan, et käisime bartertehingu raames ka kogu õhtulehega purjetamas - a selle tegi vist ülemus. õhtuti oli kõva kambavaim ja seltsielu ja palgal põld ka viga miskit. aga enam ei viitsiks.
Külaline

Külaline kirjutas: 10 Veebr 2026 10:46
Siis iga kord, kui helistatakse (ja sa tunned vastupandamatut soovi suvalisele numbrile vastata), siis lõpetad koheselt kõne, kui on mingi pakkuja. Ja blokeerid iga kord numbri.
Sa ei vasta võõrastele numbritele? Kuidas pakid kätte saad?
Külaline

Külaline kirjutas: 10 Veebr 2026 10:46(ja sa tunned vastupandamatut soovi suvalisele numbrile vastata)
Millest selline iroonia? Kui on Eesti nr, siis loomulikult vastan, see ei ole ohtlik ja ma ei ole nii hüsteeriline. Kui on petukõne, saab alati punasele poole libistada, ei ole probleemi. Kui on telefonimüük, ütlen viisakalt 'ei, tänan, ma pole huvitatud' ja katkestan kõne. Aga paljugi, kes võib helistada tundmatult numbrilt. Mul on lapsed ja alati võib ju nendega või nende telefonidega midagi olla juhtunud, ka on mul vend ja vana ema, sama teoreetiline võimalus. Mulle on Lõuna Politseiprefektuurist helistatud nii mobiililt kui lauatelefonilt, ja on olnud päris kõned, olulised (parklas mõlgiti mu autot ja ükskord juhtus lapsega jama). Helistavad kullerid, igaühel minu jaoks tundmatu number. On helistanud mõned hädasolevad kliendid, kellele ma olen teataval olulisel põhjusel pidanud vajalikuks anda enda nr. Ma ju ei ummista oma telefoniraamatut sadade salvestatud numbritega, milleks. Oluline on lihtsalt vaadata, et on kohalik kõne, mitte kusagilt Uus-Meremaalt.
Külaline

ei tapa ka Uus-Meremaa kõnele vastamine ära. Ära tagasi helista ja PIN-e jaga.
Külaline

Guest kirjutas: 17 Veebr 2026 15:10 ei tapa ka Uus-Meremaa kõnele vastamine ära. Ära tagasi helista ja PIN-e jaga.
No seda enam paneb imestama kodanike hüsteeria võõraste numbrite osas. See on ju lausa haiglane juba.
Külaline

Guest kirjutas: 17 Veebr 2026 11:55
Külaline kirjutas: 10 Veebr 2026 10:46

Sa ei vasta võõrastele numbritele? Kuidas pakid kätte saad?
selveri kuller viib vist toidu ka tagasi :D
Külaline

Guest kirjutas: 17 Veebr 2026 11:01 ei, siin toodud variantidesse ei läheks. ise töötasin noorena õhtulehes projektimüügi juhina. see oli täitsa ok töö. reklaami soovijaid ikka leidus, bartertehingud olid ka täitsa ok - küll sai kasti jäätist, küll hambaplommi :D mäletan, et käisime bartertehingu raames ka kogu õhtulehega purjetamas - a selle tegi vist ülemus. õhtuti oli kõva kambavaim ja seltsielu ja palgal põld ka viga miskit. aga enam ei viitsiks.
Mis ajal seal bartereid sai teha?
Külaline

Mõni kardab nii paaniliselt võõraid numbreid, et see läheb täiesti arulagedaks juba. Koolist ei saa lapsevanemale helistada, kui lapsel näiteks juhtus õnnetus, hotellist tagasi, kus inimene ööbis, aga unustas sinna midagi, pereliige ei saa helistada teiselt numbrilt, kui telefon sai tühjaks vms. Need on konkreetsed näited, miks mulle on võõralt numbrilt viimase nädala jooksul helistatud.
Külaline

Guest kirjutas: 25 Veebr 2026 15:46 Mõni kardab nii paaniliselt võõraid numbreid, et see läheb täiesti arulagedaks juba. Koolist ei saa lapsevanemale helistada, kui lapsel näiteks juhtus õnnetus, hotellist tagasi, kus inimene ööbis, aga unustas sinna midagi, pereliige ei saa helistada teiselt numbrilt, kui telefon sai tühjaks vms. Need on konkreetsed näited, miks mulle on võõralt numbrilt viimase nädala jooksul helistatud.
Absoluutselt, nii on. Inimesed on hüsteerilised võõraste numbrite kartjad, isegi kui need on Eesti numbrid. Kullerid, politsei (päris kõned, midagi kellelgi juhtunud), lapsed-sugulased, kes helistavad muudelt numbritelt mingil põhjusel, meditsiiniasutused (e-konsultatsioonid, registratuurid), pangad (vastus e-päringule internetipangas), hotellide või spaade broneeringud, kool, ülikool, lasteaed jne jne. Ma nagu tõesti ei saa aru, mida on karta, kui helistab Eesti mobiilinumber +372 või Eesti lauatelefon - issake, no mis kohutav tragöödia siis toimub, kui see kõne vastu võtta?
Külaline

Kas sa ei tea, et see +372 ei näita enam kust tegelikult helistatakse?
Mõni on ju nii äraräägitav, et viib kohe raha pangaautomaati.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline