Koht kuhu te kindlasti uuesti reisida soovite

lugusid ja muljeid välismaalt
Juustup

Koht kuhu te kindlasti uuesti reisida soovite

Postitus Postitas Juustup »

ja miks?

/Juustup
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

London. Lihtsalt meeldib see linn. Olen käinud kolm korda ja ikka meeldib ning alati olen midagi uut avastatud.
Külaline

Neid on palju. Albaania, Barcelona, California, Island, Madeira, New York, Pariis, Peterburg, Shotimaa, Tyrgi - Istabul, aga miks mitte ka kuurortid. Ei saa aru sellest snobismist Tyrgi suhtes, minu jaoks on Istanbul maailma ilusamaid linnu, nende hulgast, kus olen olnud. Kuurortis tuleb hotelli valida muidugi, ja mitte loota, et pennide eest saad kuningliku teeninduse, aga ega sel teenindusel isegi odavas kohas viga pole, lihtsalt mitte nii viimase peal.

Tahaks muidugi veel ka uusi kohti avastada, kui aega antakse.
Külaline

Seišellid. Käisime kolmel populaarsel turistide saarel aga äge oleks ka kindlasti vähem poppe saare külastada.
Küll aga ringi avastamiseks peab rahakott puuga seljas olema või mõni kohalik tuttav paadi omanik.
Turistidele sõidud väga kallid. No vähemalt 3a tagasi oli küll.

Kliima meeldis ja imeilusad rannad. Avastaks hea meelega veel, kui raha oleks.
Külaline

Külaline kirjutas: 13 Juul 2024 22:42 Seišellid. Käisime kolmel populaarsel turistide saarel aga äge oleks ka kindlasti vähem poppe saare külastada.
Küll aga ringi avastamiseks peab rahakott puuga seljas olema või mõni kohalik tuttav paadi omanik.
Turistidele sõidud väga kallid. No vähemalt 3a tagasi oli küll.

Kliima meeldis ja imeilusad rannad. Avastaks hea meelega veel, kui raha oleks.
Mul on üks sõber, kes on Seišellidel sündinud. Ütleb, et ammu juba on tahtnud vaatama minna oma sünnikohta, aga nii kallis, et ei raatsi minna.
Mauno
Teerajaja
Kontakt:

Postitus Postitas Mauno »

Olen palju reisinud, aga ikka jälle tahan tagasi Itaaliasse. Ja lähen ka. Ei oska ammu enam kokku lugeda mitu korda sinna käidud on. Eile tulingi ka just sealt. Lemmikkoht maamuna peal 🇮🇹
Külaline

paljudesse kohtadesse lähen hea meelega tagasi (nii mõneski käinud nüüdseks palju kordi) - London, Pariis, Kreeka, Istanbul, Maroko, erinevad Aasia riigid jpt.
Kuhu tagasi ei läheks - kindlasti Milano. Ka ülejäänud Itaalia pole nö minu cup of tea.
Kukesupp
Teerajaja
Kontakt:

Postitus Postitas Kukesupp »

Kindlasti Türgi, on lihtsalt täiesti minu koht. Meeldivaid kohti on veel, Poola, Itaalia, Slovakkia, Rootsi jne
Külaline

Gruusia! Väga armas riik meeletult soojade inimeste ja maitsva toiduga. Loodus on samuti imeline.
Külaline

Külaline kirjutas: 18 Juul 2024 13:18 Gruusia! Väga armas riik meeletult soojade inimeste ja maitsva toiduga. Loodus on samuti imeline.
See tõmbab mind ka. Oleme mehega korduvalt arutlenud, et võiks järgmise reisi just sinna teha. Tuttavad käisid ja jäid ülimalt rahule. Eriti kiitsid nad retke kusagile veinikoobastesse. Toit on neil samuti super. Meie kodulinnas pole just väga palju Gruusia söögikohti ja see üks mis on, on alati rahvast pungil täis.
annaleen
Teerajaja
Kontakt:

Postitus Postitas annaleen »

Berliin. Ühes linnas on terve maailm.
Mauno
Teerajaja
Kontakt:

Postitus Postitas Mauno »

annaleen kirjutas: 19 Juul 2024 19:16 Berliin. Ühes linnas on terve maailm.
Inimesed on ikka nii erinevad ;) ma jälle ei viitsiks sinna kunagi enam tagasi minna. Näotu ja igav linn😄
Külaline

annaleen kirjutas: 19 Juul 2024 19:16 Berliin. Ühes linnas on terve maailm.
Mina pettusin. Ainus hea asi oli kunstimuuseum, see meeldis. Linn mulle erilist muljet ei jätnud, kuigi ootasin selle külastust väga.
Külaline

Meie oleme saareinimesed. Seega alati on väiksed saared need, kuhu alati tagasi läheks. Süda on seega Kreekas.
Külaline

Külaline kirjutas: 18 Juul 2024 15:42
Külaline kirjutas: 18 Juul 2024 13:18 Gruusia! Väga armas riik meeletult soojade inimeste ja maitsva toiduga. Loodus on samuti imeline.
See tõmbab mind ka. Oleme mehega korduvalt arutlenud, et võiks järgmise reisi just sinna teha. Tuttavad käisid ja jäid ülimalt rahule. Eriti kiitsid nad retke kusagile veinikoobastesse. Toit on neil samuti super. Meie kodulinnas pole just väga palju Gruusia söögikohti ja see üks mis on, on alati rahvast pungil täis.
See eeldab head kõhtu ja raudset soolestikku. Mina sellistes riikides reisides ei julge iial liiga palju pugida. Just Gruusiast on minu tuttavaid nakkushaigusi saanud. Peab ettevaatlik olema.
Külaline

Külaline kirjutas: 20 Juul 2024 13:12
Külaline kirjutas: 18 Juul 2024 15:42
See eeldab head kõhtu ja raudset soolestikku. Mina sellistes riikides reisides ei julge iial liiga palju pugida. Just Gruusiast on minu tuttavaid nakkushaigusi saanud. Peab ettevaatlik olema.
Gruusia ei ole mingi arengumaa, vaid täiesti Euroopa piiril asetsev riik; sage reisisihtpunkt nii meie peres kui ka sugulastel-tuttavatel. Ei ole kuulnud, et keegi oleks sealt nakkushaigusi saanud. Siinkohal soovita oma tuttavatele tutvuda elementaarsete hügieenirutiinidega, sh. sage kätepesu.
Külaline

Oli üks Kreeka väikesaar, kust sai lihtsalt läbi põigatud. Teel Thessalonikisse tegi praam peatuse ühel pisisaarel, kus meil oli tunnike aega ringi vaadata ja ma totaalselt armusin ära sellesse saaresse.
Külaline

London, lihtsalt nii minu vibe. Käinud kümneid kordi ja ikka kutsub tagasi.
Liane

Postitus Postitas Liane »

Soovitan Hiinat külastada, eriti just edela Hiinat - lummav loodus, kena arhitektuur, hea toit ja soodsad hinnad.
Külaline

Itaalias olen käinud kaks korda. On olnud ikka sellised paarinädalased reisid. Ja ikka tahaks tagasi. Ihkan Sitsiiliasse. Aga alati vôin tagasi minna Rooma.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline