Mounjaro kasutajad

sh kaaluga seotud teemad
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Guest kirjutas: 17 Jaan 2026 12:40 lugesin just artiklit, kus räägiti, et kiire kaalukaotus kaalulangetusravimitega tuleb lihaste ja vee arvelt. samuti pidi kergesti tekkima magneesiumi-, d vitamiini ja raua puudus. kas ja kuidas sellega arvestate?
Mingi uuringu kohaselt lausa 40% kaalukaotusest pidi olema lihas ja luutihedus. Noorena saab need tagasi jõutrenniga, aga mingist vanusest alates mitte eriti. Mingi noor laulja - Avery- sai just osteoporoosi diagnoosi peale aastast ozempicu tarvitamist.
Külaline

Guest kirjutas: 02 Veebr 2026 00:36
Guest kirjutas: 17 Jaan 2026 12:40 lugesin just artiklit, kus räägiti, et kiire kaalukaotus kaalulangetusravimitega tuleb lihaste ja vee arvelt. samuti pidi kergesti tekkima magneesiumi-, d vitamiini ja raua puudus. kas ja kuidas sellega arvestate?
Mingi uuringu kohaselt lausa 40% kaalukaotusest pidi olema lihas ja luutihedus. Noorena saab need tagasi jõutrenniga, aga mingist vanusest alates mitte eriti. Mingi noor laulja - Avery- sai just osteoporoosi diagnoosi peale aastast ozempicu tarvitamist.
mingi uuringu? mingi noor laulja? mnjah. mina olen jälle kuulnud, et mingil kommenteerijal on aju asemel siidiussipesa - enne avastamist sõi teine analgiini.
Külaline

Guest kirjutas: 02 Veebr 2026 09:19
mingi uuringu? mingi noor laulja? mnjah. mina olen jälle kuulnud, et mingil kommenteerijal on aju asemel siidiussipesa - enne avastamist sõi teine analgiini.
Ega ma hakka siin süstimisega vist juba natuke liiale läinud terviseekspertidega vaidlema, tarvitage rahus aga edasi, teiega ei juhtu kindlasti midagi. Aga üks põhupeast sharlatan-rasvarakkude ja ainevahetuse uurija dr Ben Bikman täpsemalt, rääkis podcastis - Diary on CEOs sellest kahjulikust kõrvaltoimest pikalt ja laialt, seal näidati ka klippi selle noore laulja halast, kuidas tal on nüüd olematud luud.
Külaline

Guest kirjutas: 02 Veebr 2026 09:37
Guest kirjutas: 02 Veebr 2026 09:19

Ega ma hakka siin süstimisega vist juba natuke liiale läinud terviseekspertidega vaidlema, tarvitage rahus aga edasi, teiega ei juhtu kindlasti midagi. Aga üks põhupeast sharlatan-rasvarakkude ja ainevahetuse uurija dr Ben Bikman täpsemalt, rääkis podcastis - Diary on CEOs sellest kahjulikust kõrvaltoimest pikalt ja laialt, seal näidati ka klippi selle noore laulja halast, kuidas tal on nüüd olematud luud.
[/quote
kui juba podcastis, siis on tõsine värk :D
Külaline

noh, teil siin ulub tuul jah? alustajad löödi minema ja eluaegsed tarbijad nohistavad vaikselt oma urus. irw.
Külaline

Arvestades Mounjaro pigem kallist hinda ja pigem lühemaajalist turul olekut siis ilmselt ei ole neid kasutajaid hordide kaupa raporeerimas. ISe alustasin alles sellega ja tuvastasin, et isusid algdoos ära ei võta kuid täiskõhutunde toob kiiremini ja pikemaks ajaks.
Külaline

mul hakkab teine kuu lõpule jõudma. kaalun 77 kg. alustasin 84 kiloga. ise olen päris rahul. kõrvaltoimeid ei ole, söögiisu ka mitte. toitun erakordselt teadlikult ja tervislikult :)
Külaline

Külaline kirjutas: 26 Veebr 2026 13:49 mul hakkab teine kuu lõpule jõudma. kaalun 77 kg. alustasin 84 kiloga. ise olen päris rahul. kõrvaltoimeid ei ole, söögiisu ka mitte. toitun erakordselt teadlikult ja tervislikult :)
Mul on täpselt samad numbrid. Aga selle vahega, et ma ei kasuta mingit ravimit. Ja kolm kuud on aega läinud. Läksin lapsepuhkuselt tagasi tööle, hakkasin sööma hommikusööki ja lõpetasin hilisõhtuse näksimise. Ka toitun teadlikult tervislikult ja üritan ikka päevase kaloritenormi täis süüa.
Külaline

Guest kirjutas: 27 Veebr 2026 07:12
Külaline kirjutas: 26 Veebr 2026 13:49 mul hakkab teine kuu lõpule jõudma. kaalun 77 kg. alustasin 84 kiloga. ise olen päris rahul. kõrvaltoimeid ei ole, söögiisu ka mitte. toitun erakordselt teadlikult ja tervislikult :)
Mul on täpselt samad numbrid. Aga selle vahega, et ma ei kasuta mingit ravimit. Ja kolm kuud on aega läinud. Läksin lapsepuhkuselt tagasi tööle, hakkasin sööma hommikusööki ja lõpetasin hilisõhtuse näksimise. Ka toitun teadlikult tervislikult ja üritan ikka päevase kaloritenormi täis süüa.
väga äge :) mul tegelikult enne kaaluravimit oli 94 kg pealt 84 peale ;) aga noorena kaotasin ikka aeg-ajalt ludinal mõniteist kilo. nõme on see, et nagu ma ennast unustan, tulevad kolinal tagasi. sellepärast otsustasingi nüüd toitumisnõustaja ja kaalulangetusravimi kaasata :)
Külaline

Kui pikk sa oled?
Külaline

Guest kirjutas: 28 Veebr 2026 09:02
Kui pikk sa oled?
168
Külaline

alustasin algtoosiga, see on mul siiani. kohe saab kolm kuud täis. kaotanud olen 9 kilo. alguses läks pisut palju - nahk kippus lotakaks jääma. aga sättisin veidi trenni ja toitumist ja nüüd olen rahul. ma mõtlesn veel, kas lõpetan peale kolme kuud ära või tarbin kuu veel. mul on jäänud 5 kg ülekaalu.
Külaline

Külaline kirjutas: 21 Mär 2026 17:55 alustasin algtoosiga, see on mul siiani. kohe saab kolm kuud täis. kaotanud olen 9 kilo. alguses läks pisut palju - nahk kippus lotakaks jääma. aga sättisin veidi trenni ja toitumist ja nüüd olen rahul. ma mõtlesn veel, kas lõpetan peale kolme kuud ära või tarbin kuu veel. mul on jäänud 5 kg ülekaalu.
Doos on see sõna.
Külaline

Kasutasin Ozempicut pool aastat tõhusalt - 120 kg pealt 108 kg-le. Jätkasin kœrgeima doosiga, aga kaal enam alla ei läinud. Pigem hakkasid süsitd mõju kaotama, sest söogiisu tuli tagasi ja pidin end hullult piirama. Kaks kuud tegin süste edasi, aga siis loobusin. Edasi jätkasin nii, et külmikusse enam süüa ei ostnud n-ö ette. Sai-leib kadus menüüst, juustu, vorsti, sinki kapis polnud. Olid munad ja köögiviljad, juurikad, keefir, kodujuust, puuviljadest apelsinid, nektariinid, mõnikord õunad ja banaan mida kasutan keefiriga smuuti tegemiseks. Hommikuti teen putru - kaer, tatar, hirss. Liha ja kala tarbin loomulikult ka ja ostangi vaid ühe toidukorra jaoks, et ei saaks pärast õhtusöoki veel hiljem jäake sööma hiilida. Pastat ei söö, väga harva kartulit ja riisi. Liha ja kala ning muude mereandide kõrval salat vaid või hautatid juurikad jm aedviljad.
Kaal langeb, visalt, aga siiski. Veinijoomise peaks päris maha jätma. Äkki siis läheks libedamalt 🙂
Külaline

Guest kirjutas: 21 Mär 2026 21:58
Külaline kirjutas: 21 Mär 2026 17:55 alustasin algtoosiga, see on mul siiani. kohe saab kolm kuud täis. kaotanud olen 9 kilo. alguses läks pisut palju - nahk kippus lotakaks jääma. aga sättisin veidi trenni ja toitumist ja nüüd olen rahul. ma mõtlesn veel, kas lõpetan peale kolme kuud ära või tarbin kuu veel. mul on jäänud 5 kg ülekaalu.
Doos on see sõna.
tänud parandamast. ma tegelt tean :D
Külaline

Guest kirjutas: 22 Mär 2026 07:35 Kasutasin Ozempicut pool aastat tõhusalt - 120 kg pealt 108 kg-le. Jätkasin kœrgeima doosiga, aga kaal enam alla ei läinud. Pigem hakkasid süsitd mõju kaotama, sest söogiisu tuli tagasi ja pidin end hullult piirama. Kaks kuud tegin süste edasi, aga siis loobusin. Edasi jätkasin nii, et külmikusse enam süüa ei ostnud n-ö ette. Sai-leib kadus menüüst, juustu, vorsti, sinki kapis polnud. Olid munad ja köögiviljad, juurikad, keefir, kodujuust, puuviljadest apelsinid, nektariinid, mõnikord õunad ja banaan mida kasutan keefiriga smuuti tegemiseks. Hommikuti teen putru - kaer, tatar, hirss. Liha ja kala tarbin loomulikult ka ja ostangi vaid ühe toidukorra jaoks, et ei saaks pärast õhtusöoki veel hiljem jäake sööma hiilida. Pastat ei söö, väga harva kartulit ja riisi. Liha ja kala ning muude mereandide kõrval salat vaid või hautatid juurikad jm aedviljad.
Kaal langeb, visalt, aga siiski. Veinijoomise peaks päris maha jätma. Äkki siis läheks libedamalt 🙂
Klaasnuudleid (neid mungoast) söön ka mõnikord kala kõrvale.
Külaline

nii lõpetasin peale kolme kuulist kasutamist. kaalun 75 kilo. viiega neist võiks veel tegeleda. kes lõpetanud, muljetage, kuidas kaaluga on?
Külaline

Olen teemaalgataja.
2,5mg ja 5mg ei toiminud piisavalt, seega olen nüüdseks 7,5mg peal. Kaal langenud 3 kuuga 5kg. Kuna enne olin juba Ozempicuga langetanud ka 10kg, siis olen -15kg rahul üsna. 8kg veel minna.
Ilmselt lähen 10mg peale edasi, kuna vahet pole hinnas.
KollaneBanaan
Kontakt:

Postitus Postitas KollaneBanaan »

Minu langus väga aeglane olnud, 5 kuuga 7kg ning nüüd pigem seisab pikemalt.
4 kuud sellest 5mg olnud, ei ole hinna tõttu tahtnud üles minna kui pole tingimata vaja.
Nüüd täna otsustasin katsetada 7.5mg (süstin lihtsalt poolteist annust) ja kui sellel mingi efekt on ning organism talub, siis lasen arstil kirjutada 7.5 ikkagi välja.

Teemaalgataja, milline on esimene mulje 7.5st?
Külaline

KollaneBanaan kirjutas: 12 Apr 2026 18:45 Minu langus väga aeglane olnud, 5 kuuga 7kg ning nüüd pigem seisab pikemalt.
4 kuud sellest 5mg olnud, ei ole hinna tõttu tahtnud üles minna kui pole tingimata vaja.
Nüüd täna otsustasin katsetada 7.5mg (süstin lihtsalt poolteist annust) ja kui sellel mingi efekt on ning organism talub, siis lasen arstil kirjutada 7.5 ikkagi välja.

Teemaalgataja, milline on esimene mulje 7.5st?
Olen TA. Mulle 2,5 ja 5 ei toiminud ka, aga siis kui 7,5 peale sain läks kaalulangus väga ilusaks. Seega olen 7,5 peal ja kõrvaltoimeid pole.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 2 külalist