Postitamiseks peab topelt nuppu vajutama
Postitamiseks peab topelt nuppu vajutama
Kas kõigil on nii, et "Submit" vajutamisel tuleb teade: "At least one new post has been made to this topic. You may wish to review your post in light of this." Kuidagi tüütu. Kui ma tahaksin seda teha, siis vajutaksin "Preview" nuppu, aga ma tahan kohe postitada. Milleks on vaja sellist imelikku topeltliigutust?
-
Külaline
Kui keegi on vastamise ajal jõudnud ka teemasse vastata vahepeal, siis jah. Aga muidu ei.
-
Külaline
No oma postituse eelvaate nägemine ja sel ajal, kui sina kommentaari kirjutasid, ilmunud uue postituse lugemine on ju 2 eri asja.buoy kirjutas: ↑31 Jaan 2026 21:03 Kas kõigil on nii, et "Submit" vajutamisel tuleb teade: "At least one new post has been made to this topic. You may wish to review your post in light of this." Kuidagi tüütu. Kui ma tahaksin seda teha, siis vajutaksin "Preview" nuppu, aga ma tahan kohe postitada. Milleks on vaja sellist imelikku topeltliigutust?
Mulle küll meeldib see võimalus.
-
Külaline
Kas sa oma foorumit eestikeelseks ei taha seadistada?buoy kirjutas: ↑31 Jaan 2026 21:03 Kas kõigil on nii, et "Submit" vajutamisel tuleb teade: "At least one new post has been made to this topic. You may wish to review your post in light of this." Kuidagi tüütu. Kui ma tahaksin seda teha, siis vajutaksin "Preview" nuppu, aga ma tahan kohe postitada. Milleks on vaja sellist imelikku topeltliigutust?
-
Külaline
Kuidas seda teha saab?Külaline kirjutas: ↑01 Veebr 2026 13:14Kas sa oma foorumit eestikeelseks ei taha seadistada?buoy kirjutas: ↑31 Jaan 2026 21:03 Kas kõigil on nii, et "Submit" vajutamisel tuleb teade: "At least one new post has been made to this topic. You may wish to review your post in light of this." Kuidagi tüütu. Kui ma tahaksin seda teha, siis vajutaksin "Preview" nuppu, aga ma tahan kohe postitada. Milleks on vaja sellist imelikku topeltliigutust?
-
Külaline
Vajuta kasutajanimele ja leia keele valik, pane sinna eesti keel.
Liigu nii:
User control panel
Board preferences
Edit global settings
My language
Submit
Liigu nii:
User control panel
Board preferences
Edit global settings
My language
Submit