Postitamiseks peab topelt nuppu vajutama

Vasta
buoy
Kontakt:

Postitamiseks peab topelt nuppu vajutama

Postitus Postitas buoy »

Kas kõigil on nii, et "Submit" vajutamisel tuleb teade: "At least one new post has been made to this topic. You may wish to review your post in light of this." Kuidagi tüütu. Kui ma tahaksin seda teha, siis vajutaksin "Preview" nuppu, aga ma tahan kohe postitada. Milleks on vaja sellist imelikku topeltliigutust?
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Kui keegi on vastamise ajal jõudnud ka teemasse vastata vahepeal, siis jah. Aga muidu ei.
Külaline

buoy kirjutas: 31 Jaan 2026 21:03 Kas kõigil on nii, et "Submit" vajutamisel tuleb teade: "At least one new post has been made to this topic. You may wish to review your post in light of this." Kuidagi tüütu. Kui ma tahaksin seda teha, siis vajutaksin "Preview" nuppu, aga ma tahan kohe postitada. Milleks on vaja sellist imelikku topeltliigutust?
No oma postituse eelvaate nägemine ja sel ajal, kui sina kommentaari kirjutasid, ilmunud uue postituse lugemine on ju 2 eri asja.
Mulle küll meeldib see võimalus.
Külaline

buoy kirjutas: 31 Jaan 2026 21:03 Kas kõigil on nii, et "Submit" vajutamisel tuleb teade: "At least one new post has been made to this topic. You may wish to review your post in light of this." Kuidagi tüütu. Kui ma tahaksin seda teha, siis vajutaksin "Preview" nuppu, aga ma tahan kohe postitada. Milleks on vaja sellist imelikku topeltliigutust?
Kas sa oma foorumit eestikeelseks ei taha seadistada?
Külaline

Külaline kirjutas: 01 Veebr 2026 13:14
Kas sa oma foorumit eestikeelseks ei taha seadistada?
Kuidas seda teha saab?
Külaline

Vajuta kasutajanimele ja leia keele valik, pane sinna eesti keel.
Liigu nii:
User control panel
Board preferences
Edit global settings
My language
Submit
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Baidu [Spider] ja 1 külaline