Juustup ja Jeemen

lugusid ja muljeid välismaalt
Vasta
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Juustup kirjutas: 13 Juul 2024 20:04
Külaline kirjutas: 13 Juul 2024 12:30 Tee näiteks pilt sellest, milline vaade sul aknast avaneb. Aknad ikka on Jeemenis olemas? :lol:

Aga jah, see luuletamine on naeruväärne ja arusaamatu, sest tegelikult on kõigil suva, kus mingi veider tädike elab.
Tee palun üks selline kus hoiad käes paberit kus on kirjas “arutle.ee Juustup”
Külaline

Külaline kirjutas: 13 Juul 2024 20:25
Külaline kirjutas: 13 Juul 2024 12:30 Tee näiteks pilt sellest, milline vaade sul aknast avaneb. Aknad ikka on Jeemenis olemas? :lol:

Aga jah, see luuletamine on naeruväärne ja arusaamatu, sest tegelikult on kõigil suva, kus mingi veider tädike elab.
Mida see paber näitama peaks? Kas need majad on Jeemenis ja kas on praegu tehtud, sa nagunii teada ei saa. Vaga sarnaseid maju ma nägin Egiptuses ka.
Külaline

Külaline kirjutas: 13 Juul 2024 20:25 Tee palun üks selline kus hoiad käes paberit kus on kirjas “arutle.ee Juustup”
Ja mispärast ta peaks sinu käske siin täitma? Tee endast foto ja postita kuhu tahad, mis sa teisi kamandad.
Külaline

No kui selle isis pudeli infot vaadata, siis see on tehtud 10. juuli 2024, mitte täna. Teised fotod on ilmselt screenshotid.
Juustup

Postitus Postitas Juustup »

Aga palun

/Juustup
Manused
IMG_20240713_200131.jpg
IMG_20240713_205657.jpg
IMG_20240713_205600.jpg
Külaline

Mine pikdista selle punase auto numbrimärki, siis usume.
Egiptus

Postitus Postitas Egiptus »

Mida see tõestama peaks? "ISIS For your Health" on Egiptuse tuntud kaubamärk, mis turustab joogivett ja muid joogitooteid. Tõsi, seda turundatakse ka Lähis-Idas ja Põhja-Aafrikas.
Panen ka paar pilti üles, ainult need on Egiptusest.https://photos.app.goo.gl/69eVJB813VgRLJxR9
Juustup

Nüüd ootan üksikasjalikult kõikide kahtlustajate kodutänavate pilte. Soovitavalt võiksid lisatud olla ka paberkandjal sildid juurde koos teie pikkuse, kaalu ning täisnimega.
Muidu emand Juustup ei usu Teid.

Rohkem mina end tõestama siin ei hakka. Kui keegi tore inimene oskab mulle soovitada mingit mugavat kohta, kuhu pilte laadida/koguda, siis olen juba ette tänulik.
Samuti kõigile mitte sappi pritsivatele kasutajatele jagan hea meelega pilte ja kui on huvi, võin rääkida ka värvikamatest seiklustest mis meid siin tabanud on.

/Juustup
Egiptus

Postitus Postitas Egiptus »

Pilt
Pilt
Külaline

Külaline kirjutas: 13 Juul 2024 20:31
Külaline kirjutas: 13 Juul 2024 20:25

Mida see paber näitama peaks? Kas need majad on Jeemenis ja kas on praegu tehtud, sa nagunii teada ei saa. Vaga sarnaseid maju ma nägin Egiptuses ka.
Näitab seda et paberil on tema kasutajanimi ja veebilehe nimi? Ja pilt pole kusagilt foorumist võetud? Ilmselge juh
Külaline

Juustup kirjutas: 13 Juul 2024 21:21 Nüüd ootan üksikasjalikult kõikide kahtlustajate kodutänavate pilte. Soovitavalt võiksid lisatud olla ka paberkandjal sildid juurde koos teie pikkuse, kaalu ning täisnimega.

Rohkem mina end tõestama siin ei hakka. Kui keegi tore inimene oskab mulle soovitada mingit mugavat kohta, kuhu pilte laadida/koguda, siis olen juba ette tänulik.
Samuti kõigile mitte sappi pritsivatele kasutajatele jagan hea meelega pilte ja kui on huvi, võin rääkida ka värvikamatest seiklustest mis meid siin tabanud on.

/Juustup
Varasemalt ütlesid kuidas see on väga hea mõte? Juustup ja arutle.ee kirjutamine paberile ja suvalises kohas (mitte sinu kodutänaval) säilitab ikkagist sinu täieliku anonüümsuse. Mina enne ei usu kui sildiga pilt tuleb nagu algselt lubatud
Juustup

Külaline kirjutas: 13 Juul 2024 21:40
Juustup kirjutas: 13 Juul 2024 21:21 Nüüd ootan üksikasjalikult kõikide kahtlustajate kodutänavate pilte. Soovitavalt võiksid lisatud olla ka paberkandjal sildid juurde koos teie pikkuse, kaalu ning täisnimega.

/Juustup
Varasemalt ütlesid kuidas see on väga hea mõte? Juustup ja arutle.ee kirjutamine paberile ja suvalises kohas (mitte sinu kodutänaval) säilitab ikkagist sinu täieliku anonüümsuse. Mina enne ei usu kui sildiga pilt tuleb nagu algselt lubatud
Palun vaata varasemaid postitusi selles samas teemas. Sellised pildid on siin täiesti olemas.
Kuigi TEGELIKULT ei peaks ma üldse midagi tõestama. Ma ei tea ise ka miks ma seda teen, mingist trotsist vist.

/Juustup
Külaline

Külaline kirjutas: 13 Juul 2024 21:07 Mine pikdista selle punase auto numbrimärki, siis usume.
Selle pildi, mille peal auto oli, võttis litsalt maha :D
Külaline

Juustup kirjutas: 13 Juul 2024 20:08

Otsi abi.

/JuustupIMG_20240710_172858.jpg
Miks sa sellest Egiptuse firma veest siia pildi panid?
Külaline

Külaline kirjutas: 13 Juul 2024 21:57
Külaline kirjutas: 13 Juul 2024 21:07 Mine pikdista selle punase auto numbrimärki, siis usume.
Ei võtnud, pildid on lihtsalt udukogud ja selle udu sees ühel pildil paistab auto otsa natuke.

Täiesti arusaamatu miks keegi läheb niisugusesse keskkonda elama. Räpane, lämbe, ohtlik ja mis kõik veel... Mida toredat on sihukesed riigis nonstop foorumis istuda? Elu või asi...
Külaline

Vastan siia teemasse viimast korda, sest mulle on selge, et ükskõik mida ma ka ei teeks või ütleks, on siin teatud seltskond kes mind naguinii minu sõnavõttude või seisukohtade tõttu ei salli. Sama oli ka revolveriga. Põhjused mitte sallimiseks on muidugi erinevad, aga tulemus on sama.

Kõige totram selle juures on, et need mitte sallijad on valdavalt anonüümsed. Registreeritud kasutajad sellist mürki ei pritsi.

Miks ma panin pildi Egiptuse firma veest? Sest vot täpselt selline tünn mul kodus on. Ma tõesti "vabandan südamest", et ma anonüümide rõõmuks mingit autentset Jeemeni toodangut ei otsinud, seda Teile ära ei tõlkinud jne. Ma olen mitmes teemas väga ilusti ja ausalt selgitanud, et ma pendeldan Lähis-Ida riikide vahel päris palju ja kui mõnele see ei sobi on see teie probleem, jäägu teile teie arvamus.

Miks ma üldse pean teile midagi tõestama? Lugedes kommentaare on enamus siinseid anonüüme kõik rikkad, ilusad, haritud. Kõigil on veatu suhe ja lapsed eliitkoolides jne. Kui keegi midagi muud julgeb öelda või erineb tembeldatakse ta kohe mingiks valelikuks elus kibestunud kodanikuks või lamemaalaseks.
Ilmselt mõnele meeldib selline "suhtlus", minu meelest on see nõme. Nüüd mõni kana kindlasti kukub kaagutama, et ma olen ise selles süüdi et mind nokitakse vms, aga mul tekib paratamatult miks te mind (valelikku ja ebameeldivat putinisti) ei blokeeri?

Tundub, et osa siinsetest kasutajatest on ennast tõesti üle süstinud.

Jajah, ilusad ja targad, kukkuge nüüd üksteise võidu mind maha tegema. Ootan huviga.

Lehvitan Teile oma kuldselt troonilt,
/Juustup
Juustup

Külaline kirjutas: 13 Juul 2024 22:21
Külaline kirjutas: 13 Juul 2024 21:57
Ei võtnud, pildid on lihtsalt udukogud ja selle udu sees ühel pildil paistab auto otsa natuke.

Täiesti arusaamatu miks keegi läheb niisugusesse keskkonda elama. Räpane, lämbe, ohtlik ja mis kõik veel... Mida toredat on sihukesed riigis nonstop foorumis istuda? Elu või asi...
Kogemused.

/Juustup
Külaline

Külaline kirjutas: 13 Juul 2024 20:56
Külaline kirjutas: 13 Juul 2024 20:25 Tee palun üks selline kus hoiad käes paberit kus on kirjas “arutle.ee Juustup”
Ja mispärast ta peaks sinu käske siin täitma? Tee endast foto ja postita kuhu tahad, mis sa teisi kamandad.
Sest ta ise vastas minu soovitusele “aitäh väga hea mõtte eest!”?
Ja ikka tulid ilma paberita pildid. Otsin suvalsiest aafrika foorumist pildid ja elan ka seal. Kui mina elaks nii huvitavas kohas nagu seda on jeemen poleks mul mittemingit probleemi kirjutada paberilipikule oma kasutajanimi ja sellest suvalisel tänaval pilti teha. Anonüümsus säilib, 100% tõestus ja aeganõudev pole see samuti.
Külaline

Juustup kirjutas: 13 Juul 2024 21:05 Aga palun

/Juustup
Tubli! Ei märganud neid hilisemaid kommentaare. Sa võiksid anonüümseid vloge teha youtube ja tiktoki. Täitsa huvitaks milline on jeemeni igapäevaelu, toidupoed, tänavad. Mõtle selle peale!
Külaline

Ma pole umbes nädalajagu siin foorumis käinud, lugesin nüüd osad teemad diagonaalis läbi ja tõttöelda on mul juustupist kahju. Just seetõttu, et pole vist kuigi lõbus olla kuskil kaugel võõral maal põrgupalavuses, põhiliseks lõbustuseks suvaliste inimestega anonüümses foorumis jagelemine. Ma siiralt loodan, et ta leiab endale varsti muid ja sisukamaid tegevusi. Ja kõigile teistele ka üleskutse, nautige parem suve foorumis tülitsemise asemel, see on palju toredam :).
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Google [Bot] ja 2 külalist