Elame koos nagu sõbrad

seks, suhted ja pereteemad
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Külaline kirjutas: 20 Okt 2025 15:07
Guest kirjutas: 20 Okt 2025 14:54
Külaline kirjutas: 20 Okt 2025 14:46

Kuidas lugu lõppes? Kerli tüdines su mehest ja leidis etema - Sulo?
Kerli tahtis temaga kolmandat last või oli see juba neljas. Mina jätsin mehe maha.
No ja kas sai siis Suloga oma kolmanda lapse?
Kust mina tean.
Külaline

Kui on nii suur vanusevahe, siis elu tekitab omad probeemid. Üks tahaks paiksemaks jääda ja vähem impulsskäike ette võtta, libiido veab alt ja panustamine välimusse ehk ka motivatsiooni ei tekita. Teine neljakümnendates tahaks veel elada, sest vanuse lisandumine hakkab vägisi alateadvusse hiilima ja tekitama igatsust uue romntikalaine vastu. Nii see naine siis leiutabki lahenduse romantiliselt surnud suhtest - uus võimalik suhe. Aga teadagi ei saa seda teha, kui oled tuntud ja lisaks ka moraalne külg, seega ainus lahendus on lahutus. Mis annab moraalse vabaduse. Teisel poolel jääb üle vaid leppida. Aga kumbki tegi omal ajal omad valikud ja kumbki teadis ka riskid.
Külaline

Guest kirjutas: 19 Okt 2025 15:25
Guest kirjutas: 19 Okt 2025 14:57 Nonii lugu on vahepeal edasi arenenud. Toomas Lunge sai lahutusest teada linnavalitsuse poolt saadetud e-maili kaudu. Suured sõbrad!
Mina ei võta seda küll puhta kullana. Tean küll neid mehi, kellele räägi ja räägi, et ma nüüd teen seda või toda, tema pole ikka iial kuulnud ja ei võta sind tõsiselt. No siis jõuabki teadvusse, kui dokument saabub.
Aga jah, sõprus on muidugi sellisel juhul kerge liialdus. Pigem on üksteisest lihtsalt täitsa savi. Eks teatud asjaoludel võib ka seda sõpruseks nimetada :D
Lunged töö tõttu puutuvad kokku inimestega, seltskondadega (esinejad ju). Ja osa inimesi kipub abielupaare ninnu-nännutama, no näiteks, kui paar ilmub mingile üritusele, siis öeldakse: "Oi, teie ka ikka nii armsasti koos! Ahh, küll te võite olla ikka õnnelikud inimesed, kui elus on nii palju armastust ". Kui naine soovib mehele või mees naisele millegi puhul õnne, siis keegi kõrvalt ütleb: "No aga kuhu musi jäi?" või mingid sellised olukorrad. Kui mehel-naisel tegelikult enam romantilist suhte pole, võib kõik see olla ebamugav.

Ma arvan, et amelik lahutus (ja hoolitsemine, et see uudis kindasti meediat läbi käiks :D ), oligi eelkõige naisepoolne püüd pääseda sedalaadi ebamugavusest. Kui kõigile on ära öeldud, et meil pole enam romantilist suhet ja elame nagu sõbrad - siis inimesed võtavad selle teadmiseks ja käituvad vastavalt, ei tee enam mingeid suuri ja kauneid sõnu suurest armastusest vms.

Ning jah, ma saan aru, et kui see kõik on ära öeldud, võib olla vaimselt/emotsionaalselt kergem edasi elada.
Külaline

Pilt

https://raamatud.postimees.ee/7249755/s ... superisaks
Külaline

kolemees, aga Inga teeb või õnnest püksi
Külaline

Külaline kirjutas: 28 Nov 2025 22:23 kolemees, aga Inga teeb või õnnest püksi
Miks kole? Ja miks teise kohta nii halvasti kirjutad? On sul nüüd parem tunne või?
Külaline

Kas see mees polnud see sama, kellega Mallukas Kardot pettis?
Külaline

printsessist juba lahus või
https://www.instagram.com/p/C-uOBkmO7iW/
Külaline

Külaline kirjutas: 29 Nov 2025 22:21Kas see mees polnud see sama, kellega Mallukas Kardot pettis?
peresõbrad jah :) , nagu lasteaias katud ja matud :) Kui sellised on sõbrad jne
https://piltsberg.com/omg-kaisime-staar ... avastamas/
Külaline

Kas täna on mingi tühikargajate püha või, et kohe mitmed korraga Delfis eksponeeritud?
Külaline

Guest kirjutas: 23 Jaan 2026 10:10 Kas täna on mingi tühikargajate püha või, et kohe mitmed korraga Delfis eksponeeritud?
Pealkiri lubab suurt selgitust, miks siis lahku mindi, aga konkreetset põhjust ikka teada ei saa. Lihtsalt üks ümmargune hämamine, et milleks kannatada, kui enam ei meeldi.
Külaline

Tänasest heietusest:
Inga ja Toomas Lunge kohtusid 2007. aastal ning abiellusid viis aastat hiljem. „Nädal aega varem, valentinipäeval, tegi ta mulle abieluettepaneku. Minul pisarad voolasid,“
Kas vana mees oli selline õnn?
Külaline

Ja nüüd tuli suur üllatus: mees jäi vanaks :D
Külaline

Külaline kirjutas: 23 Jaan 2026 10:48
Guest kirjutas: 23 Jaan 2026 10:10 Kas täna on mingi tühikargajate püha või, et kohe mitmed korraga Delfis eksponeeritud?
Pealkiri lubab suurt selgitust, miks siis lahku mindi, aga konkreetset põhjust ikka teada ei saa. Lihtsalt üks ümmargune hämamine, et milleks kannatada, kui enam ei meeldi.
Ütles ju, et kui muud peale sõpruse enam ei ole, tuleb lahku minna. Loogiline.
Külaline

Külaline kirjutas: 23 Jaan 2026 11:40 Ja nüüd tuli suur üllatus: mees jäi vanaks :D
Koos tuleb olla, kuni on hea. Järelikult enam ei ole.
Külaline

Kuidas see oligi õnnes ja õnnetuses kuni surm meid lahutab..
Külaline

Külaline kirjutas: 23 Jaan 2026 13:17 Kuidas see oligi õnnes ja õnnetuses kuni surm meid lahutab..
See on sõnakõlks.
Külaline

Ma olen mõelnud, et on mitu erinevat võimalus olla koos nagu sõbrad. Esimene - pole tundeid, pole intiimsust ega vähimatki tahmist selleks, seovad lapsed ja muud varalised kohustused, mille lahutamine keeruline ja kahjulik. Puudub ka vajadus päriselt lahku minna. Vähemalt mitte enne, kui tundlikum pool leiab selleks motivatsiooni.
Teine - pole intiimsust ühe poole probleemide tõttu, aga on lähedus, mõistmine ja tunded. Seovad ka lapsed või ühised varalised kohustused, harrastused jne. Pole huvi lahku minna, sest olemasolev on mugav ja uusi lahendusi pole kummalegi tekkinud.
Kõige tüüpilisem on vist siiski see kolmas: pole seksi, pole tundeid, kõik on jahtunud, oodatakse laste kasvamist, elades koos eraldi elu. Teinekord surmani. :)
Külaline

Külaline kirjutas: 23 Jaan 2026 13:59 Ma olen mõelnud, et on mitu erinevat võimalus olla koos nagu sõbrad. Esimene - pole tundeid, pole intiimsust ega vähimatki tahmist selleks, seovad lapsed ja muud varalised kohustused, mille lahutamine keeruline ja kahjulik. Puudub ka vajadus päriselt lahku minna. Vähemalt mitte enne, kui tundlikum pool leiab selleks motivatsiooni.
Teine - pole intiimsust ühe poole probleemide tõttu, aga on lähedus, mõistmine ja tunded. Seovad ka lapsed või ühised varalised kohustused, harrastused jne. Pole huvi lahku minna, sest olemasolev on mugav ja uusi lahendusi pole kummalegi tekkinud.
Kõige tüüpilisem on vist siiski see kolmas: pole seksi, pole tundeid, kõik on jahtunud, oodatakse laste kasvamist, elades koos eraldi elu. Teinekord surmani. :)
Tavaliselt on variant 1. Ja see motivatsioon on emma kumma kaaslase uus partner/armumine.
Külaline

Guest kirjutas: 23 Jaan 2026 13:17 Kuidas see oligi õnnes ja õnnetuses kuni surm meid lahutab..
Seda jura räägitakse vaid kirikus. Inimesed, kes on abielu registreerinud büroos, ei ütle seda lauset.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: ann, Google [Bot] ja 4 külalist