Kui tihti käite jõusaalis või trennis?
-
Marukaru
Kui tihti käite jõusaalis või trennis?
Kui tihti käite jõusaalis või trennis. Kas hommikul, lõunal, õhtul? On tulemusi märgatud, algajate kogemusi? Kui kiiresti märkasite kardio paranemist, kehakaalu langust, lihaste toonust?
-
Külaline
Ma tegin endale keldrisse jõusaali. Teismelised lapsed ka kasutavad usinasti + nende sõbrad.
Laste päralt enamast pärastlõunatel ja õhtuti, minule meeldib seal hommikul päeva alustada. Eriti mõnus on praegu kui vara valgeks läeb, aknast varahommikul +18 sisse voogab.
Laste päralt enamast pärastlõunatel ja õhtuti, minule meeldib seal hommikul päeva alustada. Eriti mõnus on praegu kui vara valgeks läeb, aknast varahommikul +18 sisse voogab.
-
Anonyymne
Algajana ca 3x nädalas. Kardio ja jõutrenn vaheldumisi. Eesmärk on -12kg
Jõutrenni teen juba 7 aastat. Peale tööd, umebs 3 korda nädalas. Kaal pigem on tõusnud sellega.
-
Külaline
Käin jõusaalis juba ca 10 aastat, tavaliselt 4 korda nädalas. Viimased aastad olen käinud hommikuti enne tööd (poole kuue paiku).
Tulemusi on märgatud. Minu eesmärk küll pole kaalulangus, vaid vastupidi, lihasmassi suurendada. Kaal on tõusnud ca 5 kilo, mis muidugi kõik pole lihas, aga asi seegi.
Tulemusi on märgatud. Minu eesmärk küll pole kaalulangus, vaid vastupidi, lihasmassi suurendada. Kaal on tõusnud ca 5 kilo, mis muidugi kõik pole lihas, aga asi seegi.
-
Kah kägu
Trenn kaalu ei alanda. Minul pigem isegi tõstab.
Kaalu saab alandada vaid õige toitumisega.
-
Külaline
Aga vormib väga ilustiKah kägu kirjutas: ↑04 Juun 2024 11:27 Trenn kaalu ei alanda. Minul pigem isegi tõstab.
-
Külaline
Just. Mul kaalunumber on suuremaks läinud, aga ümbermõõdud vähenevad.
-
Kah kägu
Huvitav, mul just vastupidi! Vanad püksid enam jalga ei lähe, sest tagumik on palju suurem. Ja püksid kisuvad reite ümber, sest reied on palju jämedamad.Külaline kirjutas: ↑04 Juun 2024 15:50Just. Mul kaalunumber on suuremaks läinud, aga ümbermõõdud vähenevad.
Talje pole ka kahjuks ka saledamaks läinud.
-
Arvaja
Kah kägu kirjutas: ↑04 Juun 2024 16:03Huvitav, mul just vastupidi! Vanad püksid enam jalga ei lähe, sest tagumik on palju suurem. Ja püksid kisuvad reite ümber, sest reied on palju jämedamad.
-
Oih
Vajutasin vale nuppu, tuli tühi tsiteering. Aga mul ka millegipärast kaal on pisut tõusnud jõusaaliga, 800 grammi, kuigi jõutrenni eriti ei tee, 90% kardio.Arvaja kirjutas: ↑04 Juun 2024 16:21Kah kägu kirjutas: ↑04 Juun 2024 16:03Huvitav, mul just vastupidi! Vanad püksid enam jalga ei lähe, sest tagumik on palju suurem. Ja püksid kisuvad reite ümber, sest reied on palju jämedamad.Külaline kirjutas: ↑04 Juun 2024 15:50
Lugesin, et lihased hoiavad nö vett kinni paranemiseks. Redditis head subredditid ka r/loseit (mis keskendub vist rohkem kaalu mahasaamisele), sealt lugesin.
-
Külaline
Kardio ei kasvata sulle mingeid, mis siis, et seda jõusaalis teed. Ajab sul lihtsalt söögiisu suuremaks, sellepärast kaal tõusebki.
-
Külaline
* mingeid lihaseid tahtsin öelda, ei saa muuta.Külaline kirjutas: ↑04 Juun 2024 16:44 Kardio ei kasvata sulle mingeid, mis siis, et seda jõusaalis teed. Ajab sul lihtsalt söögiisu suuremaks, sellepärast kaal tõusebki.
-
Muta
Siis on midagi totaalselt valesti. Paistab, et sööd ülemäära. Jõusaali treeninguga hakkab lihas kasvama ja rasv kaduma ning lihas võtab kõvasti vähem ruumi. Kaal võib tõusta, aga inimene läheb visuaalselt palju kõhnemaks.Kah kägu kirjutas: ↑04 Juun 2024 16:03Huvitav, mul just vastupidi! Vanad püksid enam jalga ei lähe, sest tagumik on palju suurem. Ja püksid kisuvad reite ümber, sest reied on palju jämedamad.
-
Kah kägu
Ma ei tea, mis valesti on. Teen neli kord nädalas tugevat trenni (a´ 1 h). Kaks korda kardiot (hiit) ja kaks korda jõutrenn.Muta kirjutas: ↑04 Juun 2024 20:39Siis on midagi totaalselt valesti. Paistab, et sööd ülemäära. Jõusaali treeninguga hakkab lihas kasvama ja rasv kaduma ning lihas võtab kõvasti vähem ruumi. Kaal võib tõusta, aga inimene läheb visuaalselt palju kõhnemaks.Kah kägu kirjutas: ↑04 Juun 2024 16:03Huvitav, mul just vastupidi! Vanad püksid enam jalga ei lähe, sest tagumik on palju suurem. Ja püksid kisuvad reite ümber, sest reied on palju jämedamad.Külaline kirjutas: ↑04 Juun 2024 15:50
Toitumisega on nii, et püüan teha vahelduvpaastu. Kahjuks on trenniga söögiisu tõesti kõvasti suurenenud. Aga võitlen meeleheitlikult selle isuga.
Minu 55-st kilost on ilusti 65 kilo (kui mitte rohkem - ei julge enam kaalule astuda) kasvanud.
Eks ma olen juba vana ka - 53. Ja kaaslaseks on kilpnäärme alatalitlus. Ainult selg, õlad ja käed on ilusad. Tagumik, reied ja sääremarjad on küll vormis, aga minu silmis siiski liiga suured. Ja nagu öeldud, siis vanad püksid enam üldse jalga ei mahu.
Ja kõht - taljet ei saa mitte kunagi saledaks. Mult küsiti, et kas ma olen rase ka siis, kui 51 kilo oma 171 cm juures kaalusin.
-
Vaba
Võtsin 01.04 end käsile ning hakkasin rohkem liikuma ja vähem sööma. Teen 3 korda nädalas tugeva kardio(elliptical või stepper, nii et higi voolab mööda nägu ja selga)+veits jõusaali ja korra käin õues kõndimas 4-7kg. Kaal on 67 päevaga langenud 7,7kg (75,5 pealt 67,8-le, pikkus 165). Vanus 53. Juba praegu on keha ilus, võtan vast 4-5kg veel, siis rahul.
-
LepaTriinu1
Kas tegid toitumises ka olulisi muutusi või langes nii palju ainult trenniga?Vaba kirjutas: ↑07 Juun 2024 12:50 Võtsin 01.04 end käsile ning hakkasin rohkem liikuma ja vähem sööma. Teen 3 korda nädalas tugeva kardio(elliptical või stepper, nii et higi voolab mööda nägu ja selga)+veits jõusaali ja korra käin õues kõndimas 4-7kg. Kaal on 67 päevaga langenud 7,7kg (75,5 pealt 67,8-le, pikkus 165). Vanus 53. Juba praegu on keha ilus, võtan vast 4-5kg veel, siis rahul.
-
Vaba
Söön 3 korda päevas ja ei näksi. Viimane toidukord mitte hiljem kui 21.30(lähen magama 01.00 paiku). Hommikusöögiks tööle kaasa 2 viilu rukkipala (mõlemal frillis, juustuviil, praetud muna ja kurk või 50g külmsuitsu lõhefileed, frillis, muna). Teine toit trennivabal päeval kell 17.00 ja trennipäeval 19.00. Viimane siis 21 paiku. Praen kanakintsuliha/kanafileed/valget kala/lõhet, juurde 4%kreeka jogurtiga aurutatud juurviljad või sama jogurtiga värske salat. Või teen suppi. Või kodujuust tuunikala ja munaga. 1-2x nädalas grilliõhtu rasvase saslõki ja õllega/väljas söömine/külalised kodus-tugev toit ja alko.LepaTriinu1 kirjutas: ↑07 Juun 2024 13:11Kas tegid toitumises ka olulisi muutusi või langes nii palju ainult trenniga?Vaba kirjutas: ↑07 Juun 2024 12:50 Võtsin 01.04 end käsile ning hakkasin rohkem liikuma ja vähem sööma. Teen 3 korda nädalas tugeva kardio(elliptical või stepper, nii et higi voolab mööda nägu ja selga)+veits jõusaali ja korra käin õues kõndimas 4-7kg. Kaal on 67 päevaga langenud 7,7kg (75,5 pealt 67,8-le, pikkus 165). Vanus 53. Juba praegu on keha ilus, võtan vast 4-5kg veel, siis rahul.
Söögiisu on trennipäevadel väiksem. Väga ei usu, et trenni pärast kaal langeb, olen kaootiliselt treeninud jõusaalis 38aastat. Kaal tõusis oluliselt 6 a tagasi, kui suitsetamise maha jätsin ning eelmisel aastal oli ka 2 operatsiooni. Usun, et liikumise osa on mul 50% ja toitumine 50%.
-
Külaline
Ta arvab, et meestelt kysitakse kas nad on rasedad. Vaadates tema kommentaare, ei imesta, et ta nii arvab. Ilmselgelt....Hüpik kirjutas: ↑08 Juun 2024 17:08Äkki alustame hoopis sellest, et loeme tähelepanelikult läbi kommentaari, millele vastama hakkame.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 4 külalist