Ozempicu süstimise järel punn

sh kaaluga seotud teemad
Vasta
Külaline

Ozempicu süstimise järel punn

Postitus Postitas Külaline »

Olen Ozempicut süstinud tavaliselt reide, sest kõhul mul pole rasva, täna mõtlesin, et teen ikka kõhtu. Ja see nagu läks kuskile valesse kohta, naha alla, jäi kõrgem koht ja see nüüd punetab. Kas see imendub ära või mis asi see on nüüd?
Külaline

Järelikult ei olnud nõel piisavalt kaugel naha sees. Siis tuleb jah naha alla punn. Kui mul poeg(1 tüüp) veel süstide peal oli siis mõnikord juhtus ka nii. See muna kaob mõne tunni möödudes ära.
Külaline

selle vastu aitab koha masseerimine peale süsti (ja nõela hoida sees ca 6sek peale süstimist, seda sa ju tead). Aga süstitakse ikka rasvkoesse, kui sul on kõhunaha all kohe lihas, siis süstigi mujale. Kuigi väheusutav, et ozempicu süstijal pole kõhunaha all 7mm jagu rasva...
Külaline

Guest kirjutas: 25 Jaan 2026 20:27 selle vastu aitab koha masseerimine peale süsti (ja nõela hoida sees ca 6sek peale süstimist, seda sa ju tead). Aga süstitakse ikka rasvkoesse, kui sul on kõhunaha all kohe lihas, siis süstigi mujale. Kuigi väheusutav, et ozempicu süstijal pole kõhunaha all 7mm jagu rasva...
Mul on tehtud kõhuplastika ja tõesti pole kõhu peal rasva. Pärast süstisin kätte, sellest hakkas käsi valutama, nüüd süstin reide, seal on okei. On piisavalt rasva.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Ahrefs [Bot] ja 2 külalist