Austraalia ringreis kui kartulipõld?

käsitöö, kunst, raamatud jm
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Külaline kirjutas: 23 Jaan 2026 21:43
Külaline kirjutas: 23 Jaan 2026 21:19
Külaline kirjutas: 23 Jaan 2026 21:11

Tegelikult ju nii ongi! Mind ei ärrita bussis miski, sest ma lihtsalt ei sõida ühistranspordiga, miks peaks? Mida enam on võimalik elimineerida see, mis ei meeldi ja elada seda elu, mis meeldib, siis ma tõesti ei näe põhjust, miks seda mitte teha.
Jäängi vist arvama, et kust planeedilt sa tuled? Et kui bussiga sõita ei meeldi, ära sõida, osta auto või veel parem, tööta kodukontoris. Ühesõnaga elimineerime kõik, mis häirib, rumal ajakirjanik, nõme ülemus ja aeglane ettekandja. Peakski selle ellu viima hommikusel ajal muruniitmist harrastava naabriga. Suveni on veel aega, küllap selleks ajaks välja mõtlen, kuidas täpselt seda korraldada. :lol:
Üldiselt, uskudes, õigem oleks siiski öelda, siiralt lootes, et nii piiratud mõtlemisega inimesi ei saa päriselt olla, arvan, et siin on mõningaid provokaatoreid, kes meelega tekitavad vastuolu ja vaidluseid. Motiive on muidugi mitmesuguseid, aga ma ei viitsi seda lahkama hakata, lähen parem huvitavamale tegevusele.
Kas sa oled juua täis? Jah, kui bussis sõita ei meeldi, sõidad autos. Kui inimesi vihkad, töötad kodukontoris. Lugedes su ülejäänut, olen pehmelt öeldes hämmingus, sest tundub, nagu oleks pärisorjaga tegu.
Ja siis me veel räägime, et poliitikud on eluvõõrad, :lol: Ära nüüd ehmata, aga olen sunnitud informeerima sind asjaolust, et suur osa inimesi EI SAA VALIDA. Neil pole autot või on üks pere peale, kõigil pole kahjuks ka võimalik kodukontoris töötada - see kindlasti meeldiks väga kõigile teenindajatele ja riigiametnikele. :lol:
Ma mõtlesin, et olen kõike kuulnud, aga näed, ikka ja jälle üllatud. :D
Külaline

Külaline kirjutas: 24 Jaan 2026 11:12Tohid ikka! Aga samas palun katsu oma kadedust taltsutada!

Selline vihkamine ja mahatampimine... On ju nii läbinähtav, miks seda tehakse. Ära isegi püüa eitada, et sinu vihkamine ei ole tingitud kadedusest.
Mis põhjusel ma näiteks seda hirm tüütut Inge Lunget kadestama peaksin?
Külaline

Külaline kirjutas: 24 Jaan 2026 13:39
Külaline kirjutas: 23 Jaan 2026 21:19

Jäängi vist arvama, et kust planeedilt sa tuled? Et kui bussiga sõita ei meeldi, ära sõida, osta auto või veel parem, tööta kodukontoris. Ühesõnaga elimineerime kõik, mis häirib, rumal ajakirjanik, nõme ülemus ja aeglane ettekandja. Peakski selle ellu viima hommikusel ajal muruniitmist harrastava naabriga. Suveni on veel aega, küllap selleks ajaks välja mõtlen, kuidas täpselt seda korraldada. :lol:
Üldiselt, uskudes, õigem oleks siiski öelda, siiralt lootes, et nii piiratud mõtlemisega inimesi ei saa päriselt olla, arvan, et siin on mõningaid provokaatoreid, kes meelega tekitavad vastuolu ja vaidluseid. Motiive on muidugi mitmesuguseid, aga ma ei viitsi seda lahkama hakata, lähen parem huvitavamale tegevusele.
Kas sa oled juua täis? Jah, kui bussis sõita ei meeldi, sõidad autos. Kui inimesi vihkad, töötad kodukontoris. Lugedes su ülejäänut, olen pehmelt öeldes hämmingus, sest tundub, nagu oleks pärisorjaga tegu.
Ja siis me veel räägime, et poliitikud on eluvõõrad, :lol: Ära nüüd ehmata, aga olen sunnitud informeerima sind asjaolust, et suur osa inimesi EI SAA VALIDA. Neil pole autot või on üks pere peale, kõigil pole kahjuks ka võimalik kodukontoris töötada - see kindlasti meeldiks väga kõigile teenindajatele ja riigiametnikele. :lol:
Sõitva auto saab soetada 500 euroga. Tööd saad teha keskkonnas, kus on toredad kolleegid, ussipesas ei pea töötama. Ära otsi põhjuseid, miks midagi ei saa, otsi lahendusi.
Külaline

Guest kirjutas: 24 Jaan 2026 13:42
Külaline kirjutas: 24 Jaan 2026 11:12Tohid ikka! Aga samas palun katsu oma kadedust taltsutada!

Selline vihkamine ja mahatampimine... On ju nii läbinähtav, miks seda tehakse. Ära isegi püüa eitada, et sinu vihkamine ei ole tingitud kadedusest.
Mis põhjusel ma näiteks seda hirm tüütut Inge Lunget kadestama peaksin?
Mis see Inga Lunge siia puutub? Loed mitu lehekülge teemat ära ja ei olegi aru saanud, et jutt käib Mallukast ja Pärtelpojast?
Külaline

Teema on siin arenenud kõigi kuulsuse narride peale, isegi Tänak juba kaasatud. Vasta Lunge kohta, sina, kes sa enda kadedust lakkamatult teistele omistad?
Külaline

Guest kirjutas: 24 Jaan 2026 14:25 Teema on siin arenenud kõigi kuulsuse narride peale, isegi Tänak juba kaasatud. Vasta Lunge kohta, sina, kes sa enda kadedust lakkamatult teistele omistad?
Mina ei ole Lungest midagi rääkinud. Need, kes Mallukat vaenavad on aga täiesti kindlasti kadedad. Ja tema puhul on küll mida kadestada. Ei tasu üldse eitada.
Külaline

Külaline kirjutas: 24 Jaan 2026 14:34Mina ei ole Lungest midagi rääkinud. Need, kes Mallukat vaenavad on aga täiesti kindlasti kadedad. Ja tema puhul on küll mida kadestada. Ei tasu üldse eitada.
Oh, kulla Mallukas, ei ole palju neid kes sinu tööd ja elu kadestavad.
Külaline

Guest kirjutas: 24 Jaan 2026 14:36
Külaline kirjutas: 24 Jaan 2026 14:34Mina ei ole Lungest midagi rääkinud. Need, kes Mallukat vaenavad on aga täiesti kindlasti kadedad. Ja tema puhul on küll mida kadestada. Ei tasu üldse eitada.
Mina olen Mallukas või? :lol: :lol: :lol: Kas ta on üldse selline tüüp, kes viitsiks kuskil foorumis midagi tõestada?

Aga kellegi väga suurt sissetulekut, mis tundub kättetulevat nii lihtsasti, kadestatakse küll, sina nende seas.
Külaline

Külaline kirjutas: 24 Jaan 2026 13:51
Külaline kirjutas: 24 Jaan 2026 13:39

Sõitva auto saab soetada 500 euroga. Tööd saad teha keskkonnas, kus on toredad kolleegid, ussipesas ei pea töötama. Ära otsi põhjuseid, miks midagi ei saa, otsi lahendusi.
:lol: :lol: :lol: Räägib inimene, kes pole ilmselt kunagi ostnud 500 eurost autot. Mina ka pole, aga kolleeg maksis 2000 eur ja kulutas peatselt mitu tuhat välja ujunud vigade remondiks, enam ta seda ei korda. Ja juhul, kui sa üldse autot ei oma, siis lisaks auto ostmisele läheb raha kindlustusele, õlivahetusele, aastamaksule, ülevaatusele ja KÜTUSELE. Plus muud pisikulud, isgei kui auto korras. Ära otsi põhjuseid oma rumalate väidete toeks, tule tornist maa peale.
Külaline

Külaline kirjutas: 24 Jaan 2026 14:46Mina olen Mallukas või? :lol: :lol: :lol: Kas ta on üldse selline tüüp, kes viitsiks kuskil foorumis midagi tõestada?

Aga kellegi väga suurt sissetulekut, mis tundub kättetulevat nii lihtsasti, kadestatakse küll, sina nende seas.
Sellised blogijad/mudijad on nagu päkapikud, et luuravad igas korstnas ja põrandapraos, et infot välja nuuskida. Perekoolis see suur M lausa reklaamis ennast.
Külaline

Guest kirjutas: 24 Jaan 2026 14:53
Külaline kirjutas: 24 Jaan 2026 14:46Mina olen Mallukas või? :lol: :lol: :lol: Kas ta on üldse selline tüüp, kes viitsiks kuskil foorumis midagi tõestada?

Sellised blogijad/mudijad on nagu päkapikud, et luuravad igas korstnas ja põrandapraos, et infot välja nuuskida. Perekoolis see suur M lausa reklaamis ennast.
Ok, mul iseenesest ei ole selle vastu midagi, kui mind temaks peetakse.
Külaline

See, kes siin pidevalt kadedusest jahub, ilmselt teab, millest räägib - ongi vist ise kade?
Mul pole täiesti võõraste inimeste vastu mingit kadedust. See oleks täiesti narr ju.
Ma peaks siis mustas masenduses elama iga päev juba aastakümneid, sest maailmas on üüratult palju minust rikkamaid, paremaid ja andekamaid!
Mõned neist meeldivad mulle väga, mõned mitte nii väga, mõned lihtsalt tunduvad topakad.
Külaline

Guest kirjutas: 25 Jaan 2026 00:18 See, kes siin pidevalt kadedusest jahub, ilmselt teab, millest räägib - ongi vist ise kade?
Mul pole täiesti võõraste inimeste vastu mingit kadedust. See oleks täiesti narr ju.
Ma peaks siis mustas masenduses elama iga päev juba aastakümneid, sest maailmas on üüratult palju minust rikkamaid, paremaid ja andekamaid!
Mõned neist meeldivad mulle väga, mõned mitte nii väga, mõned lihtsalt tunduvad topakad.
Teda vihatakse ja kadestatakse sel põhjusel, et ta on pealtnäha nii lihtsa ja lolli asjaga rikkaks saanud. Eks see ei mahu paljude inimeste hinge.

Kui mõni ärimees saab suure töö, vaeva ja teadmistega rikkaks, siis on see inimeste jaoks palju paremini aktsepteeritav.
Külaline

Külaline kirjutas: 25 Jaan 2026 11:00
Guest kirjutas: 25 Jaan 2026 00:18
Teda vihatakse ja kadestatakse sel põhjusel, et ta on pealtnäha nii lihtsa ja lolli asjaga rikkaks saanud. Eks see ei mahu paljude inimeste hinge.
Kui mõni ärimees saab suure töö, vaeva ja teadmistega rikkaks, siis on see inimeste jaoks palju paremini aktsepteeritav.
Võimalik, aga see on ka arusaadav, et kui keegi kirjutab blogis lihtsatel teemadel või näitab oma igapäevaelu, linde, loomi, poeskäike, sisseoste ja toiduvalmistamist, siis inimesed ei saa aru, et kuidas on võimalik teenida kümneid ja sadu tuhandeid. Kui tegemist on erilise andega, spordi-, laulu-, näitlemis-, kunsti-, või tantsuoskusega, siis ei imestata, kui sellega kaasneb hea sissetulek, sest andekad inimesed näevad oma oskuste lihvimisega ja esinemistega silmnähtavalt vaeva.
Külaline

Guest kirjutas: 24 Jaan 2026 14:36
Aga oskad sa öelda täpsema põhjuse, miks sa teda ei salli?
Külaline

Külaline kirjutas: 25 Jaan 2026 13:17Aga oskad sa öelda täpsema põhjuse, miks sa teda ei salli?
Mis see sinu asi on?
Külaline

Siin on see ebasümpaatia põhjus ju tegelikult kenasti ära seletatud! Inimesed ei pea lugu nendest, kes teenivad oma raha oma raha teiste nõrkuse või oma elu eksponeerimise abi, arvates ise, et teda on põhjust kadestada. Vähem targad inimesed kadestavad, et näe, kuidas on võimalik, aga jätkavad jälgimist. Targad peavad naeruväärseks ja imestavad, imestavad.
ALati peetakse lugu nendest, kes näevad vaeva, õpivad arstiks, toidutootjaks, meisterkokaks, uurivad baktereid või ehitavad mööblitehase nullist üles kasumlikuks. Need siis mõned näiteid elualadest, ilma milleta me hakkama ei saa. Kui mingi mudija kaob hommepäev ekraanilt, on see kama kaks, kellegi elu sellest ei muutu.
Külaline

Guest kirjutas: 25 Jaan 2026 13:45
Külaline kirjutas: 25 Jaan 2026 13:17Aga oskad sa öelda täpsema põhjuse, miks sa teda ei salli?
Mis see sinu asi on?
Nii oligi arvata, et mitte midagi öelda ei ole ja igasugune objektiivne põhjus puudub. Aga noh, vihkan! Igaks juhuks! Vihkan!

Otseloomulikult on sellise käitumise taga kadedus.
Külaline

Guest kirjutas: 25 Jaan 2026 17:01 Siin on see ebasümpaatia põhjus ju tegelikult kenasti ära seletatud! Inimesed ei pea lugu nendest, kes teenivad oma raha oma raha teiste nõrkuse või oma elu eksponeerimise abi, arvates ise, et teda on põhjust kadestada. Vähem targad inimesed kadestavad, et näe, kuidas on võimalik, aga jätkavad jälgimist. Targad peavad naeruväärseks ja imestavad, imestavad.
ALati peetakse lugu nendest, kes näevad vaeva, õpivad arstiks, toidutootjaks, meisterkokaks, uurivad baktereid või ehitavad mööblitehase nullist üles kasumlikuks. Need siis mõned näiteid elualadest, ilma milleta me hakkama ei saa. Kui mingi mudija kaob hommepäev ekraanilt, on see kama kaks, kellegi elu sellest ei muutu.
Ehk siis, kui inimene on näiliselt liiga lihtsalt rikkaks saanud, siis on põhjus teda vihata?

Minu arust tegeleb see inimene väga palju heategevusega. Aga see ei saa eriti mingit tähelepanu.
Külaline

Külaline kirjutas: 25 Jaan 2026 20:41
Guest kirjutas: 25 Jaan 2026 17:01 Siin on see ebasümpaatia põhjus ju tegelikult kenasti ära seletatud! Inimesed ei pea lugu nendest, kes teenivad oma raha oma raha teiste nõrkuse või oma elu eksponeerimise abi, arvates ise, et teda on põhjust kadestada.
Ehk siis, kui inimene on näiliselt liiga lihtsalt rikkaks saanud, siis on põhjus teda vihata?
Minu arust tegeleb see inimene väga palju heategevusega. Aga see ei saa eriti mingit tähelepanu.
Kadestatakse neid, kes oma elu teistele eksponeerivad, näitavad uut elukohta, uusi asju või ütlevad, et elavad paljudega võrreldes privilegeeritud elu. See mõjub eputamisena.
Heategevusega võib tegeleda ka nii, et keegi ei saa sellest teada, aga kui ise räägitakse, näidatakse ja ajalehes kirjutatakse, palju keegi annetas, siis mõjub see enesereklaamina.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 2 külalist