Hommikusöögi lõunasöögi mõtteid

köök, kodu korrashoid ja aed
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Külaline kirjutas: 13 Juul 2024 10:14
Kogu mõte oligi, ma ei taha siia memme memuaare, vaid ägedate inimeste nõu. Register oli vägagi meelega selline pandud.
No palun, said väga ägeda Juustu nõu. Ta on ka äge ja noortepärane. Hommikusöögiks heeringas ja sibul, nii lahe. Ma olen kindel, et ükski vanamoeline memm ei tule sellise asja peale ka.
Väga äge nõu. Miks mitte?
Külaline

මම වැටෙන කුරුල්ලෙක් kirjutas: 13 Juul 2024 11:17 Moekas ja toekas, lihtne taskusse torgata ja loengus krõbistada, ÄGE ja noortepärane sõpradele pakkuda
https://maaleht.delfi.ee/artikkel/12015 ... konnakoibi
alla loputamiseks, moekalt taarapandita
https://www.e-eugesta.ee/ule-kula-viin-40-01l-tops
Ikka ägedalt!
palju taarakollidest sõpru? Noorte arvates hommikusöögiks ja lõunaks viina juua ei ole äge.
Külaline

Nätakas kirjutas: 13 Juul 2024 10:36 Kogu mõte oligi, ma ei taha siia memme memuaare, vaid ägedate inimeste nõu. Register oli vägagi meelega selline pandud.

Sinder küll, mul oli peas mitu mõtet, mida sulle soovitada - ja siis jõudsin selle lauseni. Ma olen äge küll, aga oma 57 aasta vanusega olen ma kahtlemata memm ka. Pane teinekord selline info kohe teema esimesse posti, siis ma ei hakka asjata kaasa elama.
Noor võib ikka ka hingelt. Ei märkinud vanuseliselt….mõni 80 a on nooruslikum kui kibestunud 40 aastane.
Podisevad vinguvad memmekesed kas siis hingelt või vanuselt, minule ei meeldi.
Külaline

Külaline kirjutas: 13 Juul 2024 15:09

palju taarakollidest sõpru? Noorte arvates hommikusöögiks ja lõunaks viina juua ei ole äge.
Sobib hästi TA labase tekstiga.
Külaline

Külaline kirjutas: 13 Juul 2024 15:07
Kogu mõte oligi, ma ei taha siia memme memuaare, vaid ägedate inimeste nõu. Register oli vägagi meelega selline pandud.
No palun, said väga ägeda Juustu nõu. Ta on ka äge ja noortepärane. Hommikusöögiks heeringas ja sibul, nii lahe. Ma olen kindel, et ükski vanamoeline memm ei tule sellise asja peale ka.
Kui sa omaette kuskil puid laod, siis miks mitte tõesti, aga kui sa vead selle kraami kontorisse ja sööd hommikusöögiks, siis selline inimene haiseb, see toit haiseb. Võiks nagu teiste peale ka mõelda.
Külaline

Jaa, sibula asemel söö küüslauki!
Külaline

Hommikusöögi ja lõuna "inspot" saab palju Instagramis igasugu keto toitumiste kontodelt.
Igasugused wrapid(peamiselt munast- need ei vetti läbi ka), salatid ja hommikusöögid.
Külaline

Külaline kirjutas: 13 Juul 2024 15:24
Külaline kirjutas: 13 Juul 2024 15:09

Sobib hästi TA labase tekstiga.
Raske juhus kui see tekst sulle labane on. Võta vabalt
Külaline

Külaline kirjutas: 13 Juul 2024 16:01
Külaline kirjutas: 13 Juul 2024 15:07
Kui sa omaette kuskil puid laod, siis miks mitte tõesti, aga kui sa vead selle kraami kontorisse ja sööd hommikusöögiks, siis selline inimene haiseb, see toit haiseb. Võiks nagu teiste peale ka mõelda.
Kas sa arvad kõiki kontoreid sellisteks kus töötajad on kui kanad kuudis üksteise kõrval rivis?
Kujuta ette, mõnele õnnelikule on oma ruum antud! Köögiruumides käiakse siis kui tahad, tavaliselt pole seal kedagi. Suur ruum, laua, mikrolaine ahjuga, kohvimasin, veeautomaat, kraanikauss, külmik.
Mingu kodukontorisse kui teiste toit “haiseb”. Suhtttt saviii kolleegide arvamusest
Juustup

Postitus Postitas Juustup »

Suvisel päeval lõunasöögiks hea ja kerge:

Seene- kanawok

Pruunista pannil kanafilee, lisa suuremad tükid sibulat ning paprikat. Lisa shampinjonitükid. Soovi korral võid lisada ka porgandit, herneid, maisi jms. Sobivad hästi ka külmutatud aedviljasegud. Ise panen alati lillkapsast ohtralt juurde.
Kõige lõpus lisa sojakaste ning maitse järgi küüslauku, lase tasasel tulel podiseda.

Kõrvale viiluta värsket kurki.

Head isu!

/Juustup
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Ahrefs [Bot] ja 2 külalist