Palju maksate TV ja koduinterneti eest?

köök, kodu korrashoid ja aed
Vasta
Külaline

Palju maksate TV ja koduinterneti eest?

Postitus Postitas Külaline »

Kui palju te maksate ja mis pakette kasutate TV+Koduneti eest? Ja mis firma kliendid olete?
Tõutäkk
Teerajaja
Kontakt:

Postitus Postitas Tõutäkk »

Internet 5G Elisast koos seadmega on 14eur kuus ja Go3 12 eur kuus. Viimase hinda peab üle vaatama ja uurima, mida pakuvad kaubanduskeksustes olevad müügimehed.
Mul on Android teler. Go3 üht vaatajakohta jagan õetütrega, kes jälle vastu jagab mulle Elisa Elamust ja Telia TV-d saan tütrelt, seega on mul vaatamiseks 3 teleteenuse pakkumisi.
Härra Zelensky teie käsk on täidetud, Kreml on vabastatud.
Härra komandör, ma ütlesin Krimm, Krimm tuleb vabastada.
Külaline

Elisa Elamus: Internet-XL + TV-M + Telefon-S, mõned taevakanalid ja järelvaatamine 2 nädalat, seadmete rent 64 eurot kuus.
Filmide jaoks GO3+Netflix umbes 15 eurot kuus.
Külaline

Telia ja just hind tõusis paar EUR. Mingi 53 vist hetkel on see kulu koos digiboksi ja ruuteri rendi, järelvaatamise ning mingite lisa-lastekanalitega. Rendin ühte digiboksi ja teine on välja ostetud ning üldiselt pigem rendin, kuna seadmed kipuvad kiiresti tehniliselt vananema. Mul on kaks telekat. Teenusega üldiselt väga rahul.
Külaline

Kuuhind ca 75 eurot. Telia. Selle sees on TV, kodune internet ja minu mobiil.
Külaline

kuu hind kokku 23 euri. voogedastuse nett telekas 300giga ja 50giga netti telefonis.
netti ühendatud telekas, seda mahtu ei jõua ühes kuus ära kasutada.
Külaline

Kodune internet (portatiivne ruuter, kasutame ka maakodus, kui sinna läheme) + 5 inimese mobiilid (neist 4 on piiramatu internetiga) - Teliast, ca 74 eurot kuus.

Lisaks on Netflix 9.99, Disney+ 8.99 ja Prime 6.99. Telekat meil pole, igaüks, kes soovib, kasutab neid oma läpakas.
Külaline

elisa. kuumakse 89.- seal sees on linna telekas ja internet (kaabliga), maal üle õhu internet, kolm mobiili ja tahvli järelmaks.
Nõiamoor
Kontakt:

Postitus Postitas Nõiamoor »

Elisa nett, 5G, 32 eurot ja Go3 TV-pakett, äkki mingi 15 eurot koos eadme rendiga?
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 2 külalist