Jah, aga kui vanemad on lahus ja üksi kolme lapsega on keeruline hakkama saada. Mis valikuid siis pakud?Guest kirjutas: ↑14 Jaan 2026 22:50 See laste jagamine kõlab nii kohutavalt - võta sina see, ma võtan selle...! Lapsed oleks nagu mingid asjad!
Nõue Rapla ,,lastekaitse,, ehk valla vastu varalise ja mittevaralise kahju hüvitamiseks.
Härra Zelensky teie käsk on täidetud, Kreml on vabastatud.
Härra komandör, ma ütlesin Krimm, Krimm tuleb vabastada.
-
Külaline
Minule tundub lastekaitse, et peab lapsi asjadeks, et neid vanematelt ära võtavad.Külaline kirjutas: ↑14 Jaan 2026 22:50Lapsed oleks nagu mingid asjad!
-
Külaline
Aga sa ju saad aru, et sa oled ise teinud valikuid, mis on pannud sind sellisesse halba olukorda? No, kas või see, et mulle sobib küll vaimupuudega naine, peaasi, et...
Minu arust on sulle nii perekoolis kui ka siin nii palju head nõu pakutud, aga sinul on nagu silmaklapid peas - ei kuule, ei näe. Kogu elu mõte keerleb jäigalt ühe asja ümber.
-
Külaline
Jah, ja kes selle olukorra on tekitanud, et lastekaitse pidi sekkuma? Tavaliselt peredelt siiski ei käida lapsi ära võtmas.
-
Külaline
Ma ka mõtlen niimoodi. Viimane vanaema teenuse sisseostmine on eredakt meeles.Külaline kirjutas: ↑14 Jaan 2026 23:04Aga sa ju saad aru, et sa oled ise teinud valikuid, mis on pannud sind sellisesse halba olukorda? No, kas või see, et mulle sobib küll vaimupuudega naine, peaasi, et...
Minu arust on sulle nii perekoolis kui ka siin nii palju head nõu pakutud, aga sinul on nagu silmaklapid peas - ei kuule, ei näe. Kogu elu mõte keerleb jäigalt ühe asja ümber.
No ei niimoodi ja sellise mõttemaailmaga head hahka tulla saagi.
-
Külaline
Aga selles ongi see probleem, et sa ise ei saa aru, kui kalgilt su jutt kõlab. See jätab kõigile sinuga vestelnud inimestele mulje, et sa ei hooli lastest. Tavapärased vanemad soovivad kõiki oma lapsi, ei jäta neid hätta, kui teavad, et teine partner ei saa lastega hakkama. Kui lapsed on juba tehtud, siis ei räägi, et aga mul pole aega, mul on vaja tööl käia, Vembu-Tembumaa on kallis vms. Päris kindlasti on sul endalgi mingid jooned olemas, kui siia lisandub see intellektipuudega lapsevanem, siis pole imestada, et satute lastekaitseametnike huviorbiiti.
-
Külaline
Lastekaitse võiks siiski vähe taibum olla ja oma otsused mõistusepõhiselt teha, mitte lähtuda sellest, kui kalgilt või mittekalgilt keegi räägib.Külaline kirjutas: ↑15 Jaan 2026 13:22Aga selles ongi see probleem, et sa ise ei saa aru, kui kalgilt su jutt kõlab. See jätab kõigile sinuga vestelnud inimestele mulje, et sa ei hooli lastest. Tavapärased vanemad soovivad kõiki oma lapsi, ei jäta neid hätta, kui teavad, et teine partner ei saa lastega hakkama. Kui lapsed on juba tehtud, siis ei räägi, et aga mul pole aega, mul on vaja tööl käia, Vembu-Tembumaa on kallis vms. Päris kindlasti on sul endalgi mingid jooned olemas, kui siia lisandub see intellektipuudega lapsevanem, siis pole imestada, et satute lastekaitseametnike huviorbiiti.
-
Külaline
Kui vaenm jätab mulje, et lastest ei hooli, siis on see alati ohukoht.Guest kirjutas: ↑15 Jaan 2026 13:34Lastekaitse võiks siiski vähe taibum olla ja oma otsused mõistusepõhiselt teha, mitte lähtuda sellest, kui kalgilt või mittekalgilt keegi räägib.Külaline kirjutas: ↑15 Jaan 2026 13:22Aga selles ongi see probleem, et sa ise ei saa aru, kui kalgilt su jutt kõlab. See jätab kõigile sinuga vestelnud inimestele mulje, et sa ei hooli lastest. Tavapärased vanemad soovivad kõiki oma lapsi, ei jäta neid hätta, kui teavad, et teine partner ei saa lastega hakkama. Kui lapsed on juba tehtud, siis ei räägi, et aga mul pole aega, mul on vaja tööl käia, Vembu-Tembumaa on kallis vms. Päris kindlasti on sul endalgi mingid jooned olemas, kui siia lisandub see intellektipuudega lapsevanem, siis pole imestada, et satute lastekaitseametnike huviorbiiti.
-
Külaline
Tore, et sina siis lastekaitsja ei ole. Mõni mees võib sinu arust lapse(d) surnuks peksta, peaasi, et ninnuKülaline kirjutas: ↑15 Jaan 2026 14:10Kui vaenm jätab mulje, et lastest ei hooli, siis on see alati ohukoht.
nännu ja pluti-pluti räägib.
-
Külaline
Äkki selgitad oma eriti loogikavaba arutluskäiku. Yksik alati tõi välja, et tema plussideks on see, et ei joo ja ei peksa. Kas sina oled nagu tema, et kaks varianti ongi olemas. Kui tema ei sobi, siis teine variant on, et meeldivad need, kes peksavad. On ka sellised vanemad olemas, kelle peamine prioriteet on laste heaolu. Kui lapsi juba ära võtma hakatakse, siis ta ei räägi ametnikele, et no andke mõni mulle, kama kaks milline ja paar tükki visake emale. Sest kolme nagu ei tahaks, tahaks oma maksulise naisega ka aega veeta ja tööl käia.
-
Külaline
Vasta küsimusele ja katsu oma suurest solvumisest üle saada, et sa isegi yxikmehele ei kõlba.Külaline kirjutas: ↑15 Jaan 2026 16:42Äkki selgitad oma eriti loogikavaba arutluskäiku. Yksik alati tõi välja, et tema plussideks on see, et ei joo ja ei peksa. Kas sina oled nagu tema, et kaks varianti ongi olemas. Kui tema ei sobi, siis teine variant on, et meeldivad need, kes peksavad. On ka sellised vanemad olemas, kelle peamine prioriteet on laste heaolu. Kui lapsi juba ära võtma hakatakse, siis ta ei räägi ametnikele, et no andke mõni mulle, kama kaks milline ja paar tükki visake emale. Sest kolme nagu ei tahaks, tahaks oma maksulise naisega ka aega veeta ja tööl käia.
-
Külaline
Üritasid mind solvata, aga solvasid hoopis seda, keda sa siin enda arust kaitsedGuest kirjutas: ↑15 Jaan 2026 17:13Vasta küsimusele ja katsu oma suurest solvumisest üle saada, et sa isegi yxikmehele ei kõlba.Külaline kirjutas: ↑15 Jaan 2026 16:42Äkki selgitad oma eriti loogikavaba arutluskäiku. Yksik alati tõi välja, et tema plussideks on see, et ei joo ja ei peksa. Kas sina oled nagu tema, et kaks varianti ongi olemas. Kui tema ei sobi, siis teine variant on, et meeldivad need, kes peksavad. On ka sellised vanemad olemas, kelle peamine prioriteet on laste heaolu. Kui lapsi juba ära võtma hakatakse, siis ta ei räägi ametnikele, et no andke mõni mulle, kama kaks milline ja paar tükki visake emale. Sest kolme nagu ei tahaks, tahaks oma maksulise naisega ka aega veeta ja tööl käia.
-
Külaline
Teemaalgataja, küsin sinult kaht asja: Kui tihti sa oma kaaslaselt seksi eeldad? Iga päev, kord nädalas? Kui Sul oleks valida lapse heaolu, aga seksivaba elu, mis oleks su prioriteet?
-
Külaline
Ta ei tunnista seksivaba elu. Ta seda korduvalt maininud, et seks on mehe inimõigus ja lausab eluline vajadus.Külaline kirjutas: ↑15 Jaan 2026 21:14 Teemaalgataja, küsin sinult kaht asja: Kui tihti sa oma kaaslaselt seksi eeldad? Iga päev, kord nädalas? Kui Sul oleks valida lapse heaolu, aga seksivaba elu, mis oleks su prioriteet?
-
Külaline
Suhtumine ja käitumine ju otsustabki selle, kas lapsevanem on hakkamasaav lapsevanem või mitte.Guest kirjutas: ↑15 Jaan 2026 13:34Lastekaitse võiks siiski vähe taibum olla ja oma otsused mõistusepõhiselt teha, mitte lähtuda sellest, kui kalgilt või mittekalgilt keegi räägib.Külaline kirjutas: ↑15 Jaan 2026 13:22Aga selles ongi see probleem, et sa ise ei saa aru, kui kalgilt su jutt kõlab. See jätab kõigile sinuga vestelnud inimestele mulje, et sa ei hooli lastest. Tavapärased vanemad soovivad kõiki oma lapsi, ei jäta neid hätta, kui teavad, et teine partner ei saa lastega hakkama. Kui lapsed on juba tehtud, siis ei räägi, et aga mul pole aega, mul on vaja tööl käia, Vembu-Tembumaa on kallis vms. Päris kindlasti on sul endalgi mingid jooned olemas, kui siia lisandub see intellektipuudega lapsevanem, siis pole imestada, et satute lastekaitseametnike huviorbiiti.
-
Külaline
Ma ei ole see, keda tsiteerid, aga no nii napaka järelduse peale ikka annab tulla.Guest kirjutas: ↑15 Jaan 2026 17:13Vasta küsimusele ja katsu oma suurest solvumisest üle saada, et sa isegi yxikmehele ei kõlba.Külaline kirjutas: ↑15 Jaan 2026 16:42Äkki selgitad oma eriti loogikavaba arutluskäiku. Yksik alati tõi välja, et tema plussideks on see, et ei joo ja ei peksa. Kas sina oled nagu tema, et kaks varianti ongi olemas. Kui tema ei sobi, siis teine variant on, et meeldivad need, kes peksavad. On ka sellised vanemad olemas, kelle peamine prioriteet on laste heaolu. Kui lapsi juba ära võtma hakatakse, siis ta ei räägi ametnikele, et no andke mõni mulle, kama kaks milline ja paar tükki visake emale. Sest kolme nagu ei tahaks, tahaks oma maksulise naisega ka aega veeta ja tööl käia.
Ilmselt tundsid, et pead midagi talle vastu lajatama, aga mõtted said vist otsa.
,,Lastekaitse,, ei taha kuidagi poissi koju lubada, kaebasid Riigikohtusse edasi.
Ma põhjendust pole näinud, kuid arvan, et tahetakse miskipärast aega võita. Kas napib Raplas lasteaiakohti (nad oleks olnud kohustatud leidma esmaspäevaks poisile lasteaiakoha) või on seal taga midagi muud.
Igatahes poissi koju ei lubata. Vaatame, kas nädalavahetusteks ka jätkuvalt lubatakse, või on ka need tühistatud.
Ma põhjendust pole näinud, kuid arvan, et tahetakse miskipärast aega võita. Kas napib Raplas lasteaiakohti (nad oleks olnud kohustatud leidma esmaspäevaks poisile lasteaiakoha) või on seal taga midagi muud.
Igatahes poissi koju ei lubata. Vaatame, kas nädalavahetusteks ka jätkuvalt lubatakse, või on ka need tühistatud.
Härra Zelensky teie käsk on täidetud, Kreml on vabastatud.
-
Külaline
Jõudu sulle. Ehk ikka saab õdede ja isa juurde. Kas sa ise oled selleks täiesti valmis?
Jeerum, -Yxik - sa oled ennast oma lollakate tillist juhitud tõekspidamiste pärast nüüd nurka värvinud, aga kas tagantjärgi tarkusena võiks äkki tulla mõte, et igast vahekorrast ei pea sündima laps? Ja olgu siis või vaimupuudega naisest...kui teisi pole.
Igatahes loodan, et juhtub misiganes lahendus sulle ja lastele sobilik, sest lapsed on vaja ikka suureks kasvatada ja kui pole palju tahetud, siis ka mingid asjakohased väärtushinnangud neile kaasa antud.
Igatahes loodan, et juhtub misiganes lahendus sulle ja lastele sobilik, sest lapsed on vaja ikka suureks kasvatada ja kui pole palju tahetud, siis ka mingid asjakohased väärtushinnangud neile kaasa antud.
-
Külaline
Kas sa said siis nädalavahetuseks lapse?Tõutäkk kirjutas: ↑23 Jaan 2026 10:18 ,,Lastekaitse,, ei taha kuidagi poissi koju lubada, kaebasid Riigikohtusse edasi.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 2 külalist